eitaa logo
طبیب الا طبیب اله
40 دنبال‌کننده
129 عکس
0 ویدیو
0 فایل
بسم الله الرحمن الرحيم هوشفاء انالباقی طب اسلام دوازده امام شیعیان خصوصیات آل پیامبر 1-خوردن🍱2-سه حس🖐💭👅3-گیاهان دارویی🥣 سایت خرید اینترنتی طب اسلامی: https://www.tebdin.com/
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 خواص 🔰 ✏️مقوی قلب و اعصاب و معده آرام بخش‌، خونساز قوی، ملین ضد اضطراب وافسردگی مفید جهت سردردهای ناشی از بیماری های معده رفع تپش قلب https://www.tebdin.com/
✅برخی خواص بامیه ✍بامیه گیاهی است سبز رنگ و مخروطی شکل که بومی مناطق هند و مصر است ولی امروزه در اغلب جاها کشت می شود. طبع سرد وتر داشته و حالت لزج و آبدار آن هم که در پخت مشاهده می شود، ناشی از مزاج آن است. غذاییت زیادی ندارد از این رو سبزی خوبی برای رژیم های لاغری است چون سیر کننده بوده، کالری زیادی ایجاد نکرده و مانع افزایش وزن می‌شود. چون غذاییت آن کم است، کیفیت خون خوبی تولید نمی کند. مدر است یعنی ادرار را زیاد نموده و بخصوص برای کسانی که دچار مشکلات ادراری هستند یا سوزش ادرار که اغلب افراد گرم مزاج به آن دچار می شوند مفید است. خوردن آن با گوشت توصیه شده است. https://www.tebdin.com/
رابطه بین و سلامت: 🔹️سوزن سوزن شدن: خستگی وکوفتگی 🔹️مور مور شدن انگشت: کمبود ویتامین 🔹️فشاربر اعصاب دست چپ: آسیب ستون فقرات 🔹️بی حس شدن سر انگشت دست: فشار خون بالا https://www.tebdin.com/
⭕️ ویتامین A ⭕️ 🔸مفید برای: چشم ها، پوست و دندان های سالم 🔹منبع: هویج و دیگرخوراکی های نارنجی مانند سیب زمینی شیرین، خربزه و طالبی https://www.tebdin.com/
قبل از ورزش یک لیوان آب گیلاس بنوشید ! 🔹خوردن یک لیوان آب گیلاس قبل و بعد از ورزش کردن می تواند دردهای عضلانی شما پس از انجام تمرینات سنگین ورزشی را کاهش دهد. https://www.tebdin.com/
منافع 🔹ورم و آماس را کاهش می دهد 🔸هضم بهتر را بهبود می بخشد 🔹سرشار از آنتی اکسیدان است 🔸جذب زردچوبه را افزایش می دهد 🔹به درمان اسهال کمک می کند 🔸فشار خون را منظم می کند https://www.tebdin.com/
✍بعد از خوردن نخوابید! هنگامی که ماهی خوردید نخوابید، مگر اینکه بعدش چند خرما یا عسل بخورید، وگرنه خطر ابتلا به ضعف اعصاب، شکم درد، سردرد و حتی فلج شدن وجود دارد امام صادق(ع): هرکس در حالی که ماهی خورده بخوابد، و بعد از آن، چند خرما یا عسل نخورده باشد، تا صبح عِرق فلج شدن بر او می‌زند. از خوردن ماهی با ناست جدا خودداری کنید، زیرا هر دو طبع سرد دارند. پوست ماهی را نخورید، زیرا اولین جایی است که در معرض آلوده شدن قرار می‌گیرد و به دلیل وجود نیترات های زیاد داخل ان موجب بیماری و سنگ‌کلیه می‌شود. 📚الکافی ج۶ ص۳۲۳ تذکرات مهم در مصرف ماهی ✍مصرف ماهی با ماست، دوغ، شیر، تخم مرغ (فساد هضم و اسهال) و گوشت سایر حیوانات مضر است.. ✍آشامیدن آب بعد از خوردن ماهی بسیار زیان آور است. به هیچ عنوان نباید بعد از خوردن ماهی (حداقل دو ساعت بعد از آن) مواردی مانند آب، دوغ، شیر، ماست، سالاد و میوه را مصرف کرد.( مشکلات هضم و زمینه ساز بروز قولنج، انواع فلج ها و حتی سکته مغزی یا قلبی). ✍در صورت بروز عطش، آب فراوان ننوشید، کمی نان و سرکه رفع عطش می‌کند. اگر بعد خوردن ماهی دچار حالت تهوع شدید «آب به» یا «عرق زیره» استفاده کنید. مصرف مدام ماهی توصیه نمی‌شود چون باعث ضعف معده می‌گردد. https://www.tebdin.com/
صبحانه ارده و شیره بخورید: ▫️ازبین برنده زخم های چرکی ▪️تسکین دهنده درد ▫️درمانگر اختلالات کبد و کلیه ای ▪️ازبین برنده استخوان درد و درد مفاصل ▫️گرم کننده بدن در فصل سرماست https://www.tebdin.com/
فواید هندوانه 1️⃣افزایش قدرت سیستم ایمنی 2️⃣کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی 3️⃣جلوگیری از پیری سلول ها به خصوص پوست 4️⃣پیشگیری از سنگ‌ کلیه https://www.tebdin.com/
مواد غذایی که هوش را کم می کنند: 🔹شیرینی 🔹نمک، شکر 🔹چیپس، پفک 🔹سوسیس،کالباس 🔹سیب زمینی سرخ کرده 🔹آدامس (به عقیده برخی محققان) 🔹پنیر در صورتی که بدون گردو خورده شود. https://www.tebdin.com/
چرا هرگز نباید تو خورش کدو نمک بریزیم؟ چون نمک نه تنها خاصیت کدو را از بین میبره، بلکه مصرف کدو با نمک موجب آلزایمر می‌شه! کدو سبز از ابتلا به بيماري ام‌.اس پيشگيريی می‌كنه! همچنین کدو هرچه ریزتر باشه حاوی نیترات کمتره و سالم‌تره https://www.tebdin.com/