eitaa logo
طبیب الا طبیب اله
40 دنبال‌کننده
129 عکس
0 ویدیو
0 فایل
بسم الله الرحمن الرحيم هوشفاء انالباقی طب اسلام دوازده امام شیعیان خصوصیات آل پیامبر 1-خوردن🍱2-سه حس🖐💭👅3-گیاهان دارویی🥣 سایت خرید اینترنتی طب اسلامی: https://www.tebdin.com/
مشاهده در ایتا
دانلود
درمان سینوزیت 🔸بوییدن مرزنجوش یا بخور مرزنجوش 🔹چکاندن روغن بنفشه پایه کنجد در بینی – در هر سوراخ بینی هر شب یک قطره چکانده و به پشت بخوابند 🔸چکاندن روغن بنفشه پایه کنجد بهمراه روغن مرزنجوش در بینی https://www.tebdin.com/
موارد منع مصرف غازیاغی 👈خوردن جوشانده آن سبب سقط جنین می باشد. پس زنان باردار از مصرف این گیاه به طور جدی خودداری کنند. 👈زیاده روی در خوردن این سبزی موجب تحریک پوست و ناراحتی کبد و مثانه می گردد و در مواردی که یرقان و یا ضعف کلیه وجود دارد زیانبخش می باشد. شیوه استفاده 👈۲۵ گرم گیاه غازیاغی خشک را با ۲۰ گرم زنجفیل، ۱۰ گرم جوز هندی و ۱۵ گرم کندر خوراکی مخلوط کرده، نرم ساییده با ۱۵۰ گرم پودر نبات مخلوط کرده و روزی یک قاشق مرباخوری از آنرا ۲ ساعت بعد از نهار میل کنید.موارد منع مصرف غازیاغی 👈خوردن جوشانده آن سبب سقط جنین می باشد. پس زنان باردار از مصرف این گیاه به طور جدی خودداری کنند. 👈زیاده روی در خوردن این سبزی موجب تحریک پوست و ناراحتی کبد و مثانه می گردد و در مواردی که یرقان و یا ضعف کلیه وجود دارد زیان بخش می باشد. https://www.tebdin.com/
🔰 خواص 🔰 ✏️مقوی قلب و اعصاب و معده آرام بخش‌، خونساز قوی، ملین ضد اضطراب وافسردگی مفید جهت سردردهای ناشی از بیماری های معده رفع تپش قلب https://www.tebdin.com/
✅برخی خواص بامیه ✍بامیه گیاهی است سبز رنگ و مخروطی شکل که بومی مناطق هند و مصر است ولی امروزه در اغلب جاها کشت می شود. طبع سرد وتر داشته و حالت لزج و آبدار آن هم که در پخت مشاهده می شود، ناشی از مزاج آن است. غذاییت زیادی ندارد از این رو سبزی خوبی برای رژیم های لاغری است چون سیر کننده بوده، کالری زیادی ایجاد نکرده و مانع افزایش وزن می‌شود. چون غذاییت آن کم است، کیفیت خون خوبی تولید نمی کند. مدر است یعنی ادرار را زیاد نموده و بخصوص برای کسانی که دچار مشکلات ادراری هستند یا سوزش ادرار که اغلب افراد گرم مزاج به آن دچار می شوند مفید است. خوردن آن با گوشت توصیه شده است. https://www.tebdin.com/
رابطه بین و سلامت: 🔹️سوزن سوزن شدن: خستگی وکوفتگی 🔹️مور مور شدن انگشت: کمبود ویتامین 🔹️فشاربر اعصاب دست چپ: آسیب ستون فقرات 🔹️بی حس شدن سر انگشت دست: فشار خون بالا https://www.tebdin.com/
⭕️ ویتامین A ⭕️ 🔸مفید برای: چشم ها، پوست و دندان های سالم 🔹منبع: هویج و دیگرخوراکی های نارنجی مانند سیب زمینی شیرین، خربزه و طالبی https://www.tebdin.com/
قبل از ورزش یک لیوان آب گیلاس بنوشید ! 🔹خوردن یک لیوان آب گیلاس قبل و بعد از ورزش کردن می تواند دردهای عضلانی شما پس از انجام تمرینات سنگین ورزشی را کاهش دهد. https://www.tebdin.com/
منافع 🔹ورم و آماس را کاهش می دهد 🔸هضم بهتر را بهبود می بخشد 🔹سرشار از آنتی اکسیدان است 🔸جذب زردچوبه را افزایش می دهد 🔹به درمان اسهال کمک می کند 🔸فشار خون را منظم می کند https://www.tebdin.com/
#بدانیم ✍بعد از خوردن #ماهی نخوابید! هنگامی که ماهی خوردید نخوابید، مگر اینکه بعدش چند خرما یا عسل بخورید، وگرنه خطر ابتلا به ضعف اعصاب، شکم درد، سردرد و حتی فلج شدن وجود دارد امام صادق(ع): هرکس در حالی که ماهی خورده بخوابد، و بعد از آن، چند خرما یا عسل نخورده باشد، تا صبح عِرق فلج شدن بر او می‌زند. از خوردن ماهی با ناست جدا خودداری کنید، زیرا هر دو طبع سرد دارند. پوست ماهی را نخورید، زیرا اولین جایی است که در معرض آلوده شدن قرار می‌گیرد و به دلیل وجود نیترات های زیاد داخل ان موجب بیماری و سنگ‌کلیه می‌شود. 📚الکافی ج۶ ص۳۲۳ تذکرات مهم در مصرف ماهی ✍مصرف ماهی با ماست، دوغ، شیر، تخم مرغ (فساد هضم و اسهال) و گوشت سایر حیوانات مضر است.. ✍آشامیدن آب بعد از خوردن ماهی بسیار زیان آور است. به هیچ عنوان نباید بعد از خوردن ماهی (حداقل دو ساعت بعد از آن) مواردی مانند آب، دوغ، شیر، ماست، سالاد و میوه را مصرف کرد.( مشکلات هضم و زمینه ساز بروز قولنج، انواع فلج ها و حتی سکته مغزی یا قلبی). ✍در صورت بروز عطش، آب فراوان ننوشید، کمی نان و سرکه رفع عطش می‌کند. اگر بعد خوردن ماهی دچار حالت تهوع شدید «آب به» یا «عرق زیره» استفاده کنید. مصرف مدام ماهی توصیه نمی‌شود چون باعث ضعف معده می‌گردد. https://www.tebdin.com/ #سالم_باشیم_سالم_بمانیم
صبحانه ارده و شیره بخورید: ▫️ازبین برنده زخم های چرکی ▪️تسکین دهنده درد ▫️درمانگر اختلالات کبد و کلیه ای ▪️ازبین برنده استخوان درد و درد مفاصل ▫️گرم کننده بدن در فصل سرماست https://www.tebdin.com/
فواید هندوانه 1️⃣افزایش قدرت سیستم ایمنی 2️⃣کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی 3️⃣جلوگیری از پیری سلول ها به خصوص پوست 4️⃣پیشگیری از سنگ‌ کلیه https://www.tebdin.com/
مواد غذایی که هوش را کم می کنند: 🔹شیرینی 🔹نمک، شکر 🔹چیپس، پفک 🔹سوسیس،کالباس 🔹سیب زمینی سرخ کرده 🔹آدامس (به عقیده برخی محققان) 🔹پنیر در صورتی که بدون گردو خورده شود. https://www.tebdin.com/
چرا هرگز نباید تو خورش کدو نمک بریزیم؟ چون نمک نه تنها خاصیت کدو را از بین میبره، بلکه مصرف کدو با نمک موجب آلزایمر می‌شه! کدو سبز از ابتلا به بيماري ام‌.اس پيشگيريی می‌كنه! همچنین کدو هرچه ریزتر باشه حاوی نیترات کمتره و سالم‌تره https://www.tebdin.com/
تقویت استخوان رفع ضعف و لاغری در کودک 🔸سوپ گندم كه با روغن زيتون يا پاچه گوسفند پخته باشد (آرام پخته شود تا كلسيمش زياد شود) هفته‌اي سه وعده 🔹حليم مخلوط با عسل روزي يك وعده يا هفته‌اي سه وعده، بادام روزي 14-7 عدد، شبها انجير و صبحها زيتون هر كدام 7-3 عدد. 🔸اگر در يك دوره 4 ماهه اينها را بخورد تمام ساختار بدنش تغيير خواهد كرد. https://www.tebdin.com/
چند توصیه ضدنفخ ▪️به آرامی غذا بخورید ▫️غذاها را خوب بجوید ▪️بین غذا صحبت نکنید ▫️موقع غذا خوردن صاف بنشینید ▪️از مصرف غذاهای گرم و سرد همزمان با هم خودداری کنید. ▫️یک نعلبکی کوچک ریحان یا نعناع را در سفره خود داشته باشید. ▪️با آویشن آشتی کنید خصوصاً موقع خوردن پیتزا و غذاهای غلیظ و نفاخ ▫️بعد از غذا خوردن کمی آرام قدم بزنید. معده و ناحیه شکم را با ماساژ روغن‌های گرم، تقویت کنید. ▪️یبوست خود را برطرف کنید. https://www.tebdin.com/
بهترین زمان برای خوردن نوشیدنی «قبل ازخوردن صبحانه» است 🔸آب= افزایش سوخت ساز بدن 🔹آب لیمو= چربی سوزی 🔸آب هویج= درمان فوری کبد چرب 🔹آب کرفس= درمان فوری چاقی 🔸آب سیب= درمان فوری جوش https://www.tebdin.com/
👍روغن های طبیعی یکی از راههای موثر درزیبایی پوست میباشند روغن نارگیل 👈پوست خشک روغن کرچک 👈پر پشت کردن موها روغن زیتون 👈مقاوم کردن ناخنها روغن کنجد 👈سالم نگه داشتن دندان و لثه https://www.tebdin.com/
🔻دنبال مرغ درشت نباشید 🔸مرغ درشتی که در اثر مصرف آنتی‌بیوتیک به بالای 2 کیلو می‌رسند و سلامت آنها جای تردید دارد. 🔸متاسفانه فرهنگ مصرف مردم کشورمان به این شکل است که مرغ‌های درشت‌تر را می‌پسندند و این امر باعث طولانی شدن دورهٔ پرورش مرغ می‌شود. 🔸طولانی شدن دورهٔ پرورش مرغ، میزان آنتی بیوتیک مصرفی را افزایش می‌دهد. مرغ‌هایی با وزن 1600 تا 2000 گرم در بهترین شرایط سلامت هستند و طول دورهٔ پرورش هم بایستی 45 روز باشد. مرغ‌هایی که بیشتر از این مدت پرورش می‌یابند و درشت‌تر می‌شوند احتمال وجود مقادیر بیشتر آنتی بیوتیک در گوشت آن‌ها زیاد‌تر است. https://www.tebdin.com/
👈کلم بروکلی و سایر سبزیجات از خانواده ی کلم ها به دلیل ماده ای به نام سولفرافان که دارای گوگرد است مزه تلخی دارند ! 👈همین ماده باعث پیشگیری از سرطان های پروستات، مری، پوست و پانکراس میشود. https://www.tebdin.com/
انار؛ میوه ای که ماسک اکسیژن است ✍انار دارای خواص ضد اکسیدانی، ضد ویروسی و ضد توموری است و گفته می شود منبع خوبی از ویتامین ها به ویژه ویتامین A، ویتامین C و ویتامین E و همچنین اسید فولیک محسوب می شود. این ماده حاوی دو ترکیب پونیکالاژین و اسید پونیکیک است که تمام فواید سلامتی را به انار اعطا می کند. ✍آنتی اکسیدان های موجود در انار تقریبا سه برابر بیشتر از چای سبز است. https://www.tebdin.com/
❗️مسواک تان را در زمان بیماری عوض کنید! ▫️مسواک باکتری های درون دهان را از بین نمی برد. ▫️وقتی بیمار می شوید باید از مسواک دیگری استفاده کنید تا دوباره بیمار نشوید. ▫️علاوه بر این، در روزهایی که بیمار هستید مطمئن شوید که مسواک تان با مسواک های دیگر درون جا مسواکی تماس پیدا نمی کند. https://www.tebdin.com/
🌐خواص گوشت شتر 👈تقویت اعصاب 👈دفع سردی بدن 👈افزایش استقامت 👈تقویت قوای جنسی 👈افزایش طبع صبوری ♻️جگرشتربرای بیماری کمخونی بسیارمفید است https://www.tebdin.com/
اگر حافظه قوی می خواهید گل کلم مصرف کنید کولین جزئی از ویتامین‌های گروه B می‌باشد که در گل کلم یافت می‌شود. این ترکیب به بهبود خواب، حافظه، حرکات ماهیچه‌ها و افزایش قدرت یادگیری کمک می‌کند. https://www.tebdin.com/
پر شدن سریع مژه و ابرو 🌰 10 عدد مغز فندق خام را بخوبی بکوبید و مقداری روغن کرچک به آن اضافه کنید تا خمیر نرمی حاصل شود. 🌀 3 ساعت صبح و 3 ساعت شب بصورت موضعی استفاده کنید. https://www.tebdin.com/