🤱فطام (از شیر گرفتن کودک)
مقصود از فطام (هنگام از شیر گرفتن) این است که دیگر به طفل شیر ندهند و برای آن زمانی را باید در نظر گرفت که طفل در سلامت کامل باشد. بهتر این است که در بهار و پاییز او را از شیر بگیرند.
✅به تدریج وعده ها را در روز کم و در شب زیاد کنید، چون خواب بچه بهم میریزد کم کم از شیر مادر متنفر میشود
✅کم کم غذا بدید: مثل شیربرنج ( اگه بچه دختر بود رازیانه توش بریزید اگه پسر بود رازیانه نمیخواد بهش گلاب و عسل اضافه کنید)، آب گوشت، زرده تخم مرغ، بلدرچین ،....
✅اگر در فصل گرما بچه را از شیر میگیرید: خیار، سوپ خرفه
✅اگر بچه سرد مزاجه آب عسل درست کنید توش خیار تکه تکه کنید بریزید.
✅وقتی بچه دیگه کاملا آماده از شیر گرفتن شد، مقداری کنجد آسیاب شده را با عسل مخلوط و روی سینه ضماد کنید، شیر کاملا قطع میشه.
https://eitaa.com/joinchat/3198091355C4c94a443a3
👆🏻دعای از شیر گرفتن بچه 👶🏻
https://eitaa.com/joinchat/3198091355C4c94a443a3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆🏻ارتشی که عمدا زنان باردار را میکشند
سربازهای اسرائیلی تیشرتهایی دارند با طرح یک زن باردار که در مرکز سیبل است و میگوید یک تیر و دو نشان🚷
https://eitaa.com/joinchat/3198091355C4c94a443a3
🤰شلیک به زنان باردار، بهترین هدف
یکی از این تی شرت ها که برای گروهی از تک تیراندازها چاپ شده است عکس یک زن حامله مسلح را نشان میدهد که در مرکز دوربین تفنگ قرار دارد و به زبان انگلیسی و عبری روی آن نوشته شده👇🏻
یک تیر، دو کشته
https://eitaa.com/joinchat/3198091355C4c94a443a3
طبیب شو(طب و ࡅ߳ܩܥܔ ߊܢܚܠߊܩی)
👆🏻چند نمونه از کالاهای اسرائیلی که در ایران دیده میشود و مردم ندانسته از آن استفاده میکنند.
https://eitaa.com/joinchat/3198091355C4c94a443a3
رفع #ورم_معده با دانه بِه 🥴
٢ گرم بِه دانه را در یک لیوان آب سرد بخیسانید و پس از خیس خوردن آن را به هم بزنید تا مایع به شکل سفیده تخممرغ درآید سپس میل کنید.
https://eitaa.com/joinchat/3198091355C4c94a443a3
طبیب شو(طب و ࡅ߳ܩܥܔ ߊܢܚܠߊܩی)
🧆👩🏻🍳#کوکوی_لوبیا_سبز غذای محلی استان آذربایجان شرقی #مواد_لازم👇🏻(۴ نفر) ۱. لوبیا سبز خرد شده
🍚👩🏻🍳#قنبرپُلو (غذای محلی شیراز)
مواد لازم (۴ نفر)👇🏻
۱. برنج ۴ فنجان
۲. گوشت چرخ کرده ۱ کیلو
۳. گردو ۱٠٠ گرم
۴. کشمش ۲٠٠ گرم
۵. رب انار ۲ قاشق غذاخوری
۶. شیره انگور ۱ قاشق غذاخوری
۷. پیاز ۱ عدد
۸. زردچوبه/نمک به میزان دلخواه
۹. آرد نخودچی به میزان دلخواه
۱٠. روغن ارده به میزان دلخواه
طرز تهیه قنبرپلو شیرازی 🍚
برای تهیه قنبرپُلو باید در مرحله اول برنج را خوب شسته و با کمی آب و نمک حدود ۳ ساعت بخیسانید. سپس گوشت چرخ کرده را با مقداری نمک و زردچوبه و آرد نخودچی مخصوص ورز دهید تا به انسجام کامل برسد و بعد آنها را به اندازه فندق درآورده و مثل کوفته های ریز داخل روغن سرخ کنید. پس از آن داخل یک ماهیتابه دیگر کمی روغن ریخته و روی شعله گاز بگذارید و پیاز را نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید.
بعد از مدتی گردوها را هم خورد کرده و داخل پیاز بریزید و تفت دهید و در نهایت کشمش را هم به آنها اضافه کرده و همه آنها را مخلوط کنید و تفت دهید. سپس برنج را آبکش کرده و درون قابلمه ای که میخواهید بریزید و در لایههای آن کوفته ها را با کمی پیاز و گردو که تفت داده بودید بگذارید و لایه بعدی را قرار دهید و تا تمام شدن محتویات این کار را انجام دهید و در آخر مقداری رب انار را با شیره انگور تفت داده و روی برنج بریزید و روی شعله ملایم بگذارید که خوب دم بکشد. حدود یک ساعت برای پختن و دم کشیدن این غذا به زمان نیاز دارید.
https://eitaa.com/joinchat/3198091355C4c94a443a3