فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امداد الهی یعنی ☝
🌿 یکی از صالحان دعا میکرد:
💠 پروردگارا در #روزی_ام #برکت ده »
👤 کسی پرسید:
▫️ چرا نمیگویی روزی ام ده؟
🌿 ڱفت روزی را خدا برای همه ضمانت کرده است...
🌿 اما من برکت را در #رزق طلب میکنم چیزیست که خدا به هرکس بخواهد میدهد
(نه به همگان)
👈 اگر در #مال بیاید ، زیادش میکند .
👈 اگر در #فرزند بیاید ،صالحش میکند .
👈 اگر در #جسم بیاید، قوی و سالمش میکند .
👈 و اگر در #قلب بیاید،خوشبختش می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
📝اگر امام زمان زنده است و بین ماست ...
⁉️چرا ما درک و لمسش نمیکنیم؟؟
🎥 آیا ماهگرفتگیِ امشب نماز آیات دارد؟
🔹دانشیار، مسئول واحد پژوهش مرکز نجوم آستان حضرت عبدالعظیم: ماهگرفتگی از ساعت ۱۸:۴۴ امروز شروع شده و تا ساعت حدود ۲۴ ادامه خواهد داشت که از نوع نیمسایهای است.
🔹در ماهگرفتگی نیمسایهای رنگ ماه تیره و سیاه نمیشود و فقط نور ماه مقداری کم میشود لذا نماز آیات واجب نیست.
🔹این پدیدۀ نجومی تا ۱۹ سال دیگر تکرار نخواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌓 کیفیت خواندن نماز آیات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹
🌸یارب به جلال و جاهِ احمد
💗صلوات
🌸بر باغِ گل و بهارِ سَرمَد
💗صلوات
🌸بر فخرِ بشر،
💗به آیت لطف خدا
🌸بر خاتَم انبیا محمد مصطفی
💗صلوات
🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌸
امروز شانزدهم اردیبهشت ماه مصادف با ۱۵ شوال سالروز شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا (ع) و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) میباشد. حضرت عبدالعظیم حسنی ازامامزادگان مدفون درشهر ری است. حضرت عبدالعظیم فرزند عبدالله بن علی و علی فرزند حسن بن زید و زید پسر بزرگ سبط اکبر، امام مجتبی(ع) میباشد. عبدالعظیم حسنی در ربیع الثانی سال ۱۷۳ قمری در مدینه متولد و در پانزدهم شوال ۲۵۲ یعنی دو سال قبل از شهادت امام دهم در سن ۷۹ سالگی در ری چهره در نقاب خاک کشید. از خصایص سلاله نبوی صاحب کرامت و معنویت، نیکنام و غمخوار حاجتمندان بودن است. معروفترین لقب ایشان، " سید الکریم" است چراکه همچون جد کریمشان، مهربانی را پیشه خود کرده بودند. وی در دوران امام کاظم (ع) متولد شد ولی محضر ایشان را درک نکرد، اما منابع تاریخی، به بهرهمندی وی ازمحضر امام نهم و دهم(ع) اشاره دارند. صاحب بن عَبَاد، دانشمند بزرگ شیعه در قرن چهارم و وزیر دولت آل بویه، در وصف شخصیت او مینویسد: " او پرهیزگار، دیندار، عابد، مشهور به امانت و راستگویی، دانشمند در امور دین، قائل به توحید و عدل (معتقد به اسلام ناب و پیراسته از فرقههای انحرافی) و نیز راوی احادیث بسیاری است". حضرت عبدالعظیم در عصر خفقان عباسی میزیست. عباسیان شیعیان را به دلیل دوستی با اهل بیت پیامبر(ص)سرکوب میکردند. ااز اینرو، این امامزاده به صورت ناشناس درسفری طولانی وارد ری شد. شیعیان این خطه از علم و فضایل اخلاقی وی بهره بردند. احادیث نقل شده از ایشان آشکار میکند که که این بزرگوار در نشر معارف ناب اسلام، سهم چشمگیری دارد.
همچنین در این تاریخ، شهادت حضرت حمزه (ع) اتفاق افتاده است. تاریخ دقیق ولادت ایشان در منابع موثق ذکر نشده است. وی احتمالا دو تا چهار سال قبل از (عامالفیل (سال تولد پیامبر اکرم متولد شده است. َحمزة بن عَبدالمُطَّلِب، ملقب به اسدالله، اسد رسول الله و سید الشهداء، عموی پیامبر اکرم(ص) و از شهدای اُحُد میباشد. روزی که پیامبر(ص) خویشان نزدیک خود را برای دعوت به اسلام دعوت کرد(یوم الإنذار)، حمزه نیز حضور داشت. حمزه حتی در زمانی که هنوز مسلمان نشده بود، همچون ابوطالب، از پیامبر اکرم(ص) در مقابل آزار مشرکان حمایت میکرد. اسلام آوردن وی را در سال دوم یا ششم بعثت آمده است. مسلمان شدن حمزه در گرویدن خویشان او به اسلام مؤثر بود. پس از آنکه پیامبر(ص) دعوت خود را آشکار ساخت، حمزه نیز به دعوت علنی پرداخت. وی در کنار پیامبر(ص) ماند و به حبشه مهاجرت نکرد. در سه سالی که مشرکان بنی هاشم را در شعب ابی طالب محاصره کردند، حمزه با مسلمانان همراه بود. وی را اسداللّه و اسد رسول اللّه لقب دادهاند. این لقب، پس از شهادت حمزه، توسط جبرئیل به پیامبر گفته شد. یکی دیگر از القاب مهم حمزه سیدالشهداء میباشد. شهید مطهری درباره این لقب مینویسد: " حمزه، سیدالشهدای زمان خودش است ولی امام حسین(ع) سیدالشهدای همه زمانهاست". غزوه احد در شنبه ۷ شوال یا ۱۵ شوال( سال سوم قمری ) اتفاق افتاد. در این غزوه، حمزه به دست وحشی بن حرب، غلام حَبَشی دختر حارث بن عامر بن نَوْفَل یا غلامِ جُبَیر بن مُطْعِم، به شهادت رسیدند. ایشان نخستین شهید اُحُد بودند و پیامبر اکرم(ص) بر پیکر مطهرش نماز گزاردند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببينيد| رهبرمعظم انقلاب: حضرت هادی (ع) فرمودند اگر عبدالعظيم را در ری زيارت بكنی مثل اين است كه ابیعبداللهالحسين عليهالسلام را در كربلا زيارت كرده باشی
🏴 سالروز شهادت حضرت_عبدالعظيم_حسنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیدگاههای غلط در ازدواج
⭕️ دختری نامه نوشت بود به من با این عبارات: خدا لعنت کند پدرم را، خدا لعنت کند مادرم را، خدا لعنت کند استاد دانشگاهم را، خدا لعنت کند دکتر روانشناسم را، چون.....
🔰 #حجة_الاسلام_قرائتی
نقل کردهاند:
حبیب بن مظاهر نوجوانی بود که روزی پدرش "مظاهر" از او پرسید:
ای پسرم! چه آرزو داری؟
حبیب گفت: آرزو دارم حسین علیهالسلام به خانهٔ ما بیاید؛ "مظاهر" قبول کرد و نزد امیرالمومنین علیهالسلام آمد و حضرت دعوت او را پذیرفت.
➖روز مهمانی فرارسید و حبیب مشتاقانه به بالای بام خانه آمد و از دور، آمدن إمام حسین علیهالسلام را به نظاره نشست.
سرانجام لحظه دیدار سر رسید و سراسیمه از پشت بام پایین میآمد که پای او لغزید و از پشت بام به زمین افتاد.
➖پدرش خود را به او رسانید اما حبیب دیگر جان در بدن نداشت؛ "مظاهر" سریع او را پنهان کرد و به خاطر رعایت حال مهمان، چیزی به امیرالمومنین علیهالسلام نگفت، امّا حضرت بارها اصرار کرد که حبیب کجاست که در آخر "مظاهر" قصه را گفت.
امام علیهالسلام خواست تا مظاهر جسد حبیب را بیاورد؛ چون امیرالمومنین علیهالسلام جسد حبیب را دید، گریه کرد و به إمام حسین علیهالسلام فرمود:
إبنٖی حُسَین! إنّ هٰذا الشّابّ یُحبُّکَ وَ قَد ماتَ شَوقاً إلیک،فَماذا تَصنَعُ لَه؟
🔻حسینجان ای پسرم! این جوان تو را دوست داشته و از شوق تو مُرده است، برای او چه میکنی؟
سیدالشهداء علیهالسلام هم گریست؛ سپس رو به آسمان کرد و دعایی نمود و حبیب زنده شد؛ در آن حال امیرالمومنین علیهالسلام رو به حبیب کرده و فرمودند:
لِحُبّکَ لِلحُسینِ یٰا حَبیب! سَتَکونُ مُسَجِّلَ زُوّارِ وَلَدیَ الحُسین فَلا یَزورُه الّا مَن سَجَّلتَ اِسمَهُ یا حبیب.
🔻به خاطر محبّتت به حسین علیهالسلام، تو ثبتکنندهٔ اسامی زوّار او خواهی بود و او را زیارت نکند کسی مگر آنکه تو اسمش را نوشته باشی.
📚حسین،سیدالشهداء،حقیقت بلاانتهاء،
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظاتی از حضور حضرت آیتالله خامنهای در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی در سال ۱۴۰۱
🔹بازنشر به مناسبت ۱۵ شوال سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی (علیهالسلام)
احساسات ما چه پیامی را دارد ؟
😞افسردگی میگه :
سبک زندگیم خوب نیست و راکد بودن رو باید رها کنم و به جای حس بیهوده بودن حس مفید بودن رو تقویت کنم
😬اضطراب میگه : خودم رو بیش از حد درگیر مسائلی کرده ام که ارتباطی به من ندارند.(تمرینات مدیتیشن و تمرینات ذهن اگاهی بسیارموثر است)
😵💫استرس میگه : روی مسائل زندگیم تسلط ندارم و باید مهارتهام رو افزایش بدم و نیاز به مرتب کردن زندگیم دارم،
🤕کمبود اعتماد به نفس میگه :
تمرکز بر روی نقاط مثبت شخصیت و فعالیت های سازنده بهترین گزینه ها برای بالا بردن اعتماد به نفس ازدست رفته است
نکته پایانی ! به جای فرار،انکار یا از بین بردن این احساسات منفی، به مفهوم و معنای پیامی که برای ما دارن توجه کنیم.
💥نگاه شما زندگیتان راتغییرمی دهد💥
⊰᯽⊱┈──🌸──┈⊰᯽⊱