سوال:❓
کدام یک از گزینههای زیر جز مواد سه شیره نیست؟
۱)شیره خرما، شیره انگور، شیره توت
۲)شیره خرما، شیره انگور، شیره انجیر
۳)شیره سیب، شیره خرما، شیره انجیر
اینجا پاسخ بدین:👇💐
https://EitaaBot.ir/poll/56dum
#بفرمایید_سوال
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چنجه مرغ:
مواد لازم:
فیله مرغ(ران سینه فرقی نداره)🐥
پیاز🧅
فلفل دلمهای سبز🫑
زرد چوبه ،نمک ،فلفل سیاه 🧂
رب گوجه فرنگی🥫
آب نارنج
آب💧
سیخ چوبی 🍢
طبع چنجه:
#گرم_و_خشک
#نکات_سلامتی💚
فلفل دلمهای و رب گوجه❌
رب انار، رب آلو، رب نسترن✅
فلفل دلمهای که یه تراریخته مضر هست و بلغم مضر زیادی تولید میکنه، رب هم که یه غذای مانده و فاسد محسوب می شه، یعنی همین که گوجه پخته میشه، فاسد میشه🪨
لااقل خوبه به جای آبلیمو از آب نارنج استفاده کرد😊
#آشپزی
#چنجه
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به همین سادگی
گلای قلب ❤️ ی و ستاره✨ ای درست کن
با 🥒 و 🥕 😊
و نوش جان کن🥰
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
میگو🍤
این دستور #ارسالی دوست خوب جنوبیمون هست😊
دوست عزیز خراسان جنوبی هم طبخش کردن☺️
مواد لازم:🍱
میگو🍤
برنج🍚
پیاز🧅
سیر🧄
گشنیز
شنبلیله
زردچوبه
نمک🧂
فلفل
دستور طبخ:👩🍳
ما جنوبی ها میگو ریز رو برا پلو استفاده می کنیم.
پیاز و سیر فراوان را کمی تفت داده، و بعد میگو و سبزی گشنیز و شنبلیله (ما خشک استفاده می کنیم)، زردچوبه و ادویه و نمک را اضافه کرده، مخلوط می کنیم، کمی تفت داده و لای پلو قرار میدیم.
جنوبی ها فلفل هم زیاد استفاده میکنن و اطرافیان ما میگو پلوی تند دوست دارن.اما من خودم فلفل رو تو غذاهام استفاده نمیکنم. کمی دارچین اضافه میکنم بخاطر عطرش🍃
نوش جان🥰
طبع پلومیگو:
#گرم_و_خشک
قلیه میگو هم با همون دستور قلیه ماهی میشه باهاش درست کرد.
دستور #قلیه_ماهی رو قبلا توی کانال گذاشتیم😊
#آشپزی
#میگو_پلو
#جنوبی
#ارسالی_مخاطب
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
#چالش شما برای تغذیه زنگ تفریح بچههاتون چی در نظر میگیرید؟ اینجا برامون بگید تا با همدیگه یه لیس
سلام و ادب بزرگواران
به کمک شما یه #لیست خوشمزه و جذاب دیگه تهیه کردیم😊
حتما به پست بعدیش و #نکات_سلامتی هم دقت بفرمایید.
نکات رو با توجه به ارسالیهای شما عزیزان آوردیم.
بفرمایید، خدمت شما🍎👇
طبع و مزاج غذاها
#چالش شما برای تغذیه زنگ تفریح بچههاتون چی در نظر میگیرید؟ اینجا برامون بگید تا با همدیگه یه لیس
#لیست #صبحانه و #لقمه و #تغذیه کودکان
🧍پنکیک
🧍♂خرما
🧍سنجد
🧍♂ساقه کرفس
🧍مارمالاد میوه
🧍♂نان و مربا خانگی
🧍میوههای فصل
🧍♂پوره میوههای فصل همراه با شکرقهوهای و گلاب و هل و زعفران
🧍دسر خرما
🧍♂مغزیجات
🧍لقمه کره
🧍♂لقمه حلواارده
🧍نخودچی، کشمش، بادام
🧍♂خشکبار( زیاده روی نشود)
🧍سیبزمینی آبپز
🧍♂نان و شیره انگور
🧍لقمه کره مربا خانگی
🧍♂گندم برشته
🧍ساندویچ تخم مرغ
#لیست
#صبحانه_کودکان
#تغذیه_مدرسه
#لقمه
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
#نکات_سلامتی💚
🍒عزیزان دقت کنید این موارد رو در صورتی که خانگی باشه، ادویه زیاد نداشته باشه و سرخ کردنی نباشه به عنوان تغذیه برای بچهها تدارک ببینید.
این موارد صفرازا است و باعث میشه گرمی و خشکی کودکان بالا بره و در نتیجه سر کلاس زودجوش و مضطرب و دچار استرس بشن.👇🔥
کیک و بیسکوییت
کلوچه سنتی
نان قندی
شینسل، همبرگر و فلافل
سمبوسه
ساندویچ کوکو سیب زمینی
لقمه نان و مربا
لقمه کره مربا
🍒مصرف این موارد پیشنهاد نمی شه:👇❌
ساندویچ نون و پنیر حتی با گردو
شربت آبلیمو
ساندویچ کوکو سبزی
لقمه خامه عسل
شیرکاکائو
کاکائو
ساندویچ کالباس مرغ
🍒پنیر سرد هست و مصرف آن به عنوان صبحانه یا لقمه سردی مغز کودک را بالا برده، او را کسل و بی حال می کند و در یادگیری او اثر سوء میگذارد. وعده صبحانه باید تامین کننده انرژی روزانه باشد. پنیر به همراه گردو بهتر است در وعده شام استفاده شود.
🍒تا جایی که امکان داره، تهیه تغذیه مدرسه رو با پول دادن به کودک، بر عهده خودش نگذارید، در صورت ناگزیر بودن ماهی یکبار.
#لیست
#صبحانه_کودکان
#تغذیه_مدرسه
#لقمه
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
سوال:❓ کدام یک از گزینههای زیر جز مواد سه شیره نیست؟ ۱)شیره خرما، شیره انگور، شیره توت ۲)شیره خر
احسنت👌
بیشتر از ۹۰ درصد درست پاسخ دادید😊
پاسخ صحیح: گزینه شماره 3⃣
دو نوع سه شیره داریم( گزینه ۱ و ۲)
#بفرمایید_سوال تمام نشده☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوای ماهو😋
مواد لازم:🍱
شکر ۳ ق غ🥡
کره ۱۰۰ گرم 🧈
شیر عسل ا لیوان🥛
گلاب ۳ ق غ
زعفران ۳ ق غ
#نکات_سلامتی:💚
✨شکر رو تفت ندید تا کاراملی بشه، بهتر هست آن را همان ابتدا با کمی آب یا گلاب حل کنید، کمی گرم کنید و بقیه مواد رو به ترتیب بهش اضافه کنید.
✨از شکر قهوهای که استفاده کنید، درجه گرمی و تری حلوا بالاتر می ره😊
✨از خامه و ماست در طبخ غذا و حلوا و شیرینیها استفاده نکنید، کلا فقط شیر رو می تونیم با بعضی غذاها بپزیم. به جای خامه از آرد استفاده کنید، درجه گرمی و تری حلوا بالاتر می ره.
#نکات_طبخ👩🍳
👩🏼🍳بعد از اضافه کردن کره نگران نباشید کمی اگه سفت شد هم بزنید کاملا یکدست میشه.
👩🏼🍳حلوای ماهو باید مرتب هم بخوره تا حباب غلیظ روی سطح کار دیده بشه از روی حرارت بردارید چون بعد سرد شدن سفت تر می شه.
طبع حلوا ماهو:
#گرم_و_تر
#آشپزی
#حلوای_ماهو
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
#آب_یــــــــــخ
خوردن آب💧 زیاد و یا آب یخ🧊 در بین غذا اصلیترین عامل بیماری های #کبدی از جمله بیماری #کبد_چرب است.
همچنین روزها و شبها ایستاده آب خوردن باعث ایجاد #کبد_چرب و #آلزایمر میشود.
آب را در حالت نشسته میل کنید، هم روز و هم شب.🌚🌞
بهتر است از آب معمولی و بدون یخ استفاده کنید. 👌
طبایع و امزاج گرم🔥 که نیاز به آب خنک دارند، آب معمولی را داخل یخچال قرار داده تا خنک شود و استفاده کنند.
راه دیگر خنک کردن آب معمولی این است که یخ را داخل نایلون قرار دهید و درش را گره بزنید و آن را داخل پارچ آب معمولی قرار دهید. آب خنک می شود بدون اينکه مستقیما داخلش یخ بیندازید.🍃
#فوت_و_فن
#آب
#آب_یخ
#کبد_چرب
#آلزایمر
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به به😋
هندونهش آبدارتر و خوشمزهتر شد😍
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
روز معلم- رادیو اینترنتی_.mp3
1.74M
مردگانی که با نَفَس قدسی عیسی مسیح زندگی دوباره یافتند چگونه قدردان ایشان بودند؟ با کدام واژهها؟
بی شک جز اینکه تا آخرین لحظاتِ عمرِ نَفَسهاشان مبهوت بودند، کاری از دستشان برنیامد.
و سهم آنها که عارف شدند به مسیح، عشق ورزیدن شد. زنده شدند به عشق و برای همیشه واله.
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
ثبت است بر جریده عالم دوام ما
پس علمآموز مکتب بیبدیل نور و علم، که جانش زنده به دم مسیحایی استاد است، چطور حق شکرگزاری و سپاس را بجای بیاورد؟ با کدام واژهی شایسته؟
که معلمی شغل انبیاست...
بعد از این با کدام کلمات، نور را شاکر خواهیم بود؟
فرشته ی جانش را چطور ارج نهیم که از ظلمت به نور پروازمان داد.
سپاسگزار کدام واژه از علم و حکمت بیدریغش میتوان بود.
برای چشمی که پای درس نگاهش زیباتر میبیند،
گوشی که عمیقتر میشنود،
دلی که صبورتر شده،
و جانیکه سرشارتر...
راهی برای قدردانی هست؟
گرمای وجود خورشید را
روشنایی بخش شب را
جاری و همیشه در راه بودن رودخانه را
راز زیبای کویر را
لطافت جنگل را
ایستادگی کوه را
جانِ بیبدیل را
با کدام هِبه سپاسگزار باشیم؟
راهی جز ایستادن، مبهوت ماندن و غرق شدن در بحر آرامش علم و دانش نیست.
برای عاشق راهی جز زنده ماندن تا ابد به دم مسیحایی عشق وجود ندارد.
کاری از رادیو اینترنتی فرهنگ رضوی
استاد بزرگوار
جناب آقای سید روح الله حسینی
روزتان مبارک🌷
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
میرزاقاسمی مواد لازم:🍱 تخم مرغ ۳ عدد🥚 بادمجان ۴ عدد🍆 گوجه ۴ عدد🍅 سیر یک بوته🧄 نمک و ادویه به م
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ارسالی_مخاطب
ما هم رفتیم باغ و میرزاقاسمی درست کردیم😋
جاتون خالی
اما میرزاقاسمی رو باید شمال خورد😋 مسافرت که رفته بودیم شمال، همه خانواده کباب سفارش دادن، من میرزاقاسمی.
همشون بهم خندیدن🥲
هیچکدوم از کبابشون خوششون نیومد، به هر کدوم یه لقمه میرزاقاسمی دادم، نزدیک بود انگشتاشونم باهاش بخورن😅
فرداش همشون میرزاقاسمی سفارش دادن😄
#ارسالی_مخاطب
#آشپزی
#میرزا_قاسمی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj