طبع و مزاج غذاها
💥 توصیه های طلایی برای سلامت پوست و مو 🍃در این ویدیو استاد #ضیائی توصیه های غذایی برای سلامتی پوست
سلامت پوست و مو:💚
🌻ترک کردن غذاهای مصنوعی و فستفودی
🌻به حداقل رساندن سرخ کردنیها
(بخارپز مناسب است و کبابی با شعله غیر مستقیم و آبپز)
🌻مصرف صحیح میوهجات و سبزیجات
🌻در مصرف چربیهای حیوانی و گیاهی زیاده روی نشود مخصوصا چربیها با ترانس بالا مثل پی، دنبه، خامه، سرشیر، کیک خامهای، نارنجکی، ته دیگ، کله پاچه، جگر سیاه، موز، روغن جامد
سرخکردنی، تفت دادنی، بو دادنی
🌻مصرف غلات سبوس دار برای رشد و طول عمر مو و کاهش ریزش مو موثر است، دستگاه گوارش را هم پاکسازی می کند. و در درمان سرطان ها( سینه، میوم و ...) موثر است.
استاد ضیایی
#بفرمایید_سوال
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
پلوماش
مواد لازم:🍱
برنج🍚
ماش
کشمش
نمک
زردچوبه🧂
روش طبخ:👩🍳
ماش را پخته و با برنج دم میکنیم. بعد از پخت، کشمش تفت داده شده را هم اضافه و با بقیه مواد مخلوط میکنیم.
نوشجان🥰
طبع:
#معتدل
#نکات_سلامتی💚
کاهو و گوجه در کنار این غذا طبعش رو #سرد_و_تر میکند.
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تخممرغ🍳 رو اینجوری خوشگل✨🌺 درست کن
#تخممرغ
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در قلب مردم
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
این گلهای محمدی و سبزیهای کاسنی و نعناع رو از باغچه چیدم.
شستم و گذاشتم خشک شدن.
کلا استفاده از سبزیها بصورت خشک صحیحتر هست.
پودر گل محمدی را همراه با ماست، دوغ، و برای تزیین حلوا استفاده میکنم.
نعناع نسبتا گرم و تر هست که هم خوشبو کننده دهان هست، هم گرم کننده معده، موثر در هضم و ...
از پودر کاسنی هم موقع تب استفاده میکنم. یه گیاه خنک کننده هست. وقتی بچهها تب میکنند روی پیشانی روغن بنفشه پایه زیتون میمالم و بعد پودر کاسنی میگذارم.
و خیلی خوبه طبایع و امزاج گرم کنار غذاشون از کاسنی و کاهو استفاده کنند.
#سبزیجات_خشک
#گل_محمدی
#کاسنی
#نعناع
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
#ارسالی_مخاطب
ایشون با مواد طبیعی و سالم کیک رژیمی و حلوا درست کردن👌
کیک رژیمی با تخم مرغ محلی، شکر قهوه ای، آرد سبوس دار وعرق بهار نارنج🍃
طبع:
#گرم_و_تر
حلوای سویق با شیره انگور، سویق سنجد، کره محلی، گلاب💐
طبع:
#گرم_و_تر
#کیک
#حلوا
#ارگانیک
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
سوال:❓
غذای خوب و بهترین غذا کدام است؟
۱)غذای لذیذ با مواد اولیه سالم و طبیعی و روش طبخ صحیح
۲) گزینه ۱ به شرط اینکه زیاده روی نشود.
۳) لذیذ باشد حتی اگر مواد اولیه دارای ضرر کمی باشند.
۴) همه موارد
اینجا پاسخ بدین👇💐
https://EitaaBot.ir/poll/hrcp
#بفرمایید_سوال
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
خورشت کرفس
مواد لازم:🍱
روغن شحم
آب💧
پیاز متوسط🧅
گوشت مرغ یا گوسفندی🥩🍗
فلفل نوک ق چ
زردچوبه دو ق چ
دارچین نوک ق چ
نمک دو ق م🧂
زعفران نوک ق چ
رب انار دو ق غ
کرفس مقدار دلخواه
لوبیا درصورت دلخواه
سبزی خشک معطر دو ق غ درصورت دلخواه( تره، گشنیز، جعفری، شوید، شنبلیله)🍃
روش طبخ:👩🍳
پیاز را خرد کرده و به همراه گوشت در روغن آب شده در قابلمه میریزیم و همینطور که با شعله کم تفت میخورن ادویه و رب انار و کرفس و زعفران را اضافه میکنیم سپس آب جوش میریزیم و درصورت دلخواه لوبیا به مقدار کم اضافه میکنیم که درصورت داشتن نفخ بهتره استفاده نشه یا از قبل نفخ گرفته بشه.
میگذاریم خورشت با شعله ملایم جا بیفته و نیم ساعت آخر سبزی خشک را اضافه میکنیم.
در مرحله آخر نمک را اضافه می کنیم.
نوش جان🥰
طبع بدون سبزیجات و با لوبیا چیتی:
#معتدل
طبع همراه سبزیجات:
#گرم_و_تر
#نکات_سلامتی💚
🌻احسنت، ایشون جایگزین سالم برای روغن صنعتی و رب گوجه قرار دادن.
🌻همراه با روغن شحم می تونید کمی روغن زیتون هم استفاده کنید؛ چون وقتی غذا سرو میشه و کمی از حرارتش کم میشه، روغن به اصطلاح میماسه.
#آشپزی
#خورش_کرفس
#بدون_گوجه
#بدون_رب_گوجه
#ارسالی_مخاطب
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj