eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
16.1هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنور زندگیتون روشن لحظاتتون پر نور به امروز کانال خودتون خوش آمدین😊 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
31.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چلوگوشت زعفرونی مواد لازم:🍱 گوشت گوسفندی🥩 پیاز🧅 روغن فلفل زردچوبه سیر آب💧 آب لیمو زعفران کشمش زرشک برنج🍚 نمک🧂 طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزار‌که‌امسال‌حرمُ‌ببینم‌اربعین‌حسین دق‌میکنم‌اگه‌نرم‌‌اشک‌منو‌ببین‌حسین❤️‍🩹!' به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه جایگزین خوب برای پاپریکا👇 پولبیبر: نوعی فلفل ترکیه‌ای که مضرات‌ پاپریکا را ندارد و به غذا هم رنگ می دهد.✅ پاپریکا از فلفل دلمه‌ای که دارای رطوبت زیاد مضری است، تهیه می شه و استفاده آن به عنوان طعم و رنگ دهنده در غذا اصلا توصیه نمی شود.❌ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
⚜ امام علی علیه السلام: اگر کسی از شما چشمانش ناراحت بود، آیت الکرسی بخواند و در دل نیت شفا کند. ب
امام رضاعلیه السلام: خوردن ترنج در شب هنگام، چشم را منحرف ( چپول ) می‌کند و کژ چشمی می آورد. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
📜 هدف از سختی‌های مبارزه چيست؟ خدای متعال در سورۀ آل‌عمران می‌فرمايد: «وَلِيعْلَمَ الْمُؤْمِنِينَ و
وَسُبِىَ أَهْلُكَ كَالْعَبيدِ.mp3
961.8K
◼️ وَرُفِعَ عَلَى الْقَناةِ رَأْسُكَ، وَسُبِىَ أَهْلُكَ كَالْعَبيدِ، وَصُفِّدُوا فِي الْحَديدِ، فَوْقَ أَقْتابِ الْمَطِيَّاتِ، تَلْفَحُ وَجُوهَهُمْ حَرُّ الْهاجِراتِ، يُساقُونَ فِي الْبَراري وَالْفَلَواتِ، أَيْديهِمْ مَغْلُولَةٌ إِلَى الْأَعْناقِ، يُطافُ بِهِمْ فِي الْأَسْواقِ. ◼️و سَر تو بر بالاى نيزه بلند شد، و اهل‌بيت تو مانند بندگان و بردگان اسير شدند، و در غل و زنجير به بند كشيده شدند. در فراز جهاز شتران، چهره‏‌هاىشان را گرماى شديد مى‏‌سوزاند، و در بيابان‏‌ها و دشت‏‌ها پيش برده مى‏‌شدند؛ دست‏هاى‏‌شان به گردن‌هایشان آويخته و بسته بود، و آن‏ها را دور بازارها مى‏‌چرخاندند. (قطعه‌ای از زیارت ناحیه مقدسه) به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز خانگی: مواد لازم:🍱 شیر نصف لیوان(۱۰۰میلی)🥛 روغن مایع یک لیوان(۲۰۰میلی) سس خردل دو قاشق غذاخوری آبلیمو دو قاشق غذاخوری نمک نصف قاشق چایخوری یا کمتر🧂 شکر نصف قاشق چایخوری🍚 طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌴مثلا تو قبول کردی 🌴مثلا کوله بارمو بستم به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
سوال:❓ با توجه به حدیث قدسی یکی از میراث‌های گرسنگی چیست و در چه حالی بنده به خداوند نزدیک تر است؟
┅──.──᪥●᪥───.─┅ 🔺رهاورد گرسنگى  بحار الأنوار :في حديثِ المعراج : قال [رسولُ اللّه صلى الله عليه و آله ]: 🍃يا رَبِّ، مَا مِيراثُ الجُوعِ ؟ قال : الحِكْمَةُ ، وَ حِفْظُ القَلْبِ ، و التَّقَرُّبُ إلَيّ ،و الحُزْنُ الدّائمُ ، وَ خِفَّةُ المَؤونَةِ بَيْنَ النَّاسِ ، وَ قَوْلُ الحَقِّ ، وَ لا يُبالِي عَاشَ بِيُسْرٍ أوْ بِعُسْرٍ . بحار الأنوار :در حديث معراج آمده است: [ پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله ]عرض كرد: ☜پروردگارا! ثمره و میراث گرسنگى چيست؟ فرمود: حكمت، و نگه داشتن دل، و نزديك شدن به من، و اندوه هميشگى، و كم خرج و زحمت بودن براى مردم، و گفتن حق، و باك نداشتن از اين كه به آسودگى زندگى كند يا در سختى. ای احمد آیا میدانی در چه حالی بنده به خداوند نزدیک می شود؟ ❀←رسول خدا فرمود نه ای پروردگار من ، فرمود هنگامی که در حال گرسنگی باشد یا در حال سجده. 📚منبع؛ کتاب نور مجرد نوشته محمد صادق حسینی طهرانی ص۶۸۶ 🏡 خانواده بزرگ طبیبِ جان 👉 https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ❣•••●◍•◍•▬▬▬▬▬▬▬▬▬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب مراسم سالگرد شهید حججی و شهدای مدافع حرم حسینیه حضرت زهرا سلام‌الله علیها🌷 نجف آباد جای همگی خالی در این حسینیه کاری شده که در ایران بی نظیر هست و آن هم عکس شهداست که چون ستارگانی در آسمان حسینیه می درخشند. خسته از دست روزمرگی‌ها قصد یک شب زندگی کردم پی یک جای دنج می گشتم به شهیدان پناه آوردم به امام حسین علیه السلام سلام دادیم و دادیم دست شهدا که امشب که مهمانشون هستند بهشون تقدیم کنند. همراه با حاجتی به امید استجابت ان‌شاء‌الله که خود شهید فرمود ما سلام شما را خدمت امام حسین علیه السلام می رسانیم🥺💔 حاجت روا باشید به حق شهدا🤲🌸 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیمه شبه ... یه دختری از خواب ناز پریده💔 ❤️ (س)🥀 🏴 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم :🍱 تخم مرغ ۱ عدد🥚 پودر آویشن ۱ قاشق غذاخوری نمک🧂 و فلفل سیاه به میزان دلخواه روغن یا کره 🧈آب شده۲ قاشق چای خوری طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ🥚، نمک🧂، فلفل و پودر آویشن را با چنگال خوب مخلوط کنید. سپس روغن یا کره 🧈را داخل تابه کوچکی بریزید و تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پس از داغ شدن روغن، موادی که مخلوط کرده اید، درون آن بریزید و در تابه را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید که املت حدود ۴ و۳ دقیقه بپزد. در مدت پخت، در تابه را برندارید تا املت کاملا پف کند. طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚜امام کاظم علیه السلام: نگاه کردن به سبزه 🍀و آب جاری روان و نگاه کردن به سیمای نیکوی همسر، چشم را جلا می‌دهد. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با آلوهای باغچه لواشک و رب درست کردیم😊 مواد لازم:🍱 آلو قرمز نمک و شکر به دلخواه طبع: روش طبخ: آلوهای قرمز رسیده را می شوییم، خرد می کنیم و هسته‌اش رو جدا می کنیم و با کمی نمک می گذاریم بپزه. وقتی حسابی نرم شدن، شعله را خاموش می کنیم، کمی که از حرارتش کم شد، میکسش می کنیم و اگه رقیق بود و به قوام لازم نرسیده بود، دوباره می گذاریم کمی بپزه و به قوام مورد نظر برسه. می تونید هم روی سینی روغن مالی شده پهنش کنید و خشکش کنید و یه لواشک خوشمزه داشته باشید و هم می تونید بریزید داخل شیشه و ربش رو نوش جان کنید. برای داشتن رب یا لواشک ملس یا شیرین هم می تونیم به دلخواه از شیرین کننده‌های طبیعی استفاده کنید. من شکر اضافه کردم. کمی از مواد رو لواشک و با بقیه‌ش رب درست کردم. نوش جانتون🌸 💚 رب‌های طبیعی مانند رب انار، آلو، آلوچه، نسترن، غوره و ...جایگزین‌های خوب برای رب گوجه هستند. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj