هدایت شده از طبیبِ جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🍃خدایا در این ماه از گناهانم شست و شویم ده، و از عیبها پاکم کن، و دلم را به پرهیزکاری دلها بیازمای، ای نادیده گیرنده لغزشهای اهل گناه.
#روز_بیست_و_سوم
به طبیبِ جان بپیوندید:👇
@Javaher_alhayat
✨🌙●•▬▬▬▬▬▬
اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ مِنْ أَلِيفٍ آنَسَ مُقْبِلاً فَسَرَّ وَ أَوْحَشَ مُنْقَضِياً فَمَضَ
بدرود اى همدم ما كه چون بيايى، شادمانى و آرامش بر دل ما آرى
و چون بروى، رفتنت وحشت خيز است و تألم افزاى.
#امامسجّادعلیهالسلام
#صحیفهسجادیه
#وداعباماهمبارکرمضان
سلام و نور بزرگواران
صبح بیست و سومین روز از ماه مبارک براتون پر از خیر و برکت باشه انشاءالله
کم کم داره وقت خداحافظی با ماه زیبای رمضان از راه میرسه🥺
الهی که دستاتون پر از استجابت دعا باشه وقت وداع
امروز رو هم با نام زیبای خداوند آغاز میکنیم
تقدیم نگاهتون💐👇
دمی ماش با گوشت🍛
مواد لازم:🍱
برنج ۳ پیمانه🍚
ماش ۱ و نیم پیمانه
گوشت چرخکرده یا آبگوشتی گوسفندی ۲۰۰گرم🥓🥩
پیاز متوسط ۱عدد🧅
سیر ۳حبه🧄
نمک دریا، زردچوبه، فلفل سیاه🧂
طرز تهیه:👩🍳
ابتدا ماش را با کمی آب خیس کنید. برنج را به همراه کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و داخل قابلمه، روی حرارت قرار دهید تا سبک شوند. سپس زردچوبه و گوشت چرخکرده را اضافه کنید. بعد از این که گوشت کمی رنگ عوض کرد، نصف پیمانه آب بریزید و درب ظرف را بگذارید تا گوشت پخته شود. ماش را به همراه کمی آب بگذارید تا نیم پز شود. ماش نیم پز شده را به همراه ۱ پیمانه آب به گوشت پخته شده اضافه کنید و هم بزنید. برنج از قبل خیس خورده را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود. آب دمی ماش باید تا حدی باشد که روی مواد را بگیرد. سپس دمکنی را روی قابلمه بگذارید و اجازه دهید برنج به مدت ۵۰ دقیقه دم بکشد.
طبع غذا:
#معتدل_رو_به_گرمی
نکات:🔍
💚این غذا بدون سرخ کردنی است.
💚مناسب بیماران دیابتی است.
💚میتوانید از سیبزمینی کبابی و هویج هم در طبخ دمی ماش استفاده کنید.
#آشپزی
#دمی_ماش
#دیابت
#بدون_سرخ_کردنی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
برای اینکه پوست بادمجان های کبابی🍆 زود و بدون دردسر جدا شود، بعد از کباب شدن آنها را داخل یک نایلون بگذارید تا چند دقیقه بماند.
آنوقت براحتی پوستشان کنده میشود بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببیند😊
#فوت_و_فن
#بادمجان
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
#لیست سبزیجات مناسب در ماه مبارک رمضان 🌱ریحان: 🌸 خوش عطر و مفید 🌱پونه: 🌸رفع اسهال و دلپیچه 🌱خرفه:
#لیست غذاها و مواد مضر و چاق کننده
❤️🩹الویه
❤️🩹پیتزا
❤️🩹همبرگر
❤️🩹لازانیا
❤️🩹ماکارونی
❤️🩹هات داگ
❤️🩹ساندویچ سوسیس
❤️🩹برنج آبکش
❤️🩹سیب زمینی سرخ کرده
❤️🩹لبنیات پرچرب
❤️🩹تنقلات(پفک، چیپس، تخمه، بستنی،کیک، شکلات و بیسکوییت و هر شیرینی بازاری و قنادی)
#لیست
#چاقکننده
#مضر
#رمضان
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
سلام علیکم همراهان عزیز
یه سوال بپرسیم؟😊
توی نظرسنجی زیر شرکت کنید و به سوال جواب بدین
ببینیم چند درصد پاسخ صحیح میدن👌
#بفرمایید_سوال👇❓
🪴https://EitaaBot.ir/poll/vkco🪴
سوال:❓
چه اشتباهی باعث سوختن چای خشک و بوی کهنگی آن میشود؟
الف) ریختن آب جوش ۱۰۰ درجه روی چای خشک🧐
ب) ریختن چای خشک روی آب جوش ۱۰۰ درجه🧐
#بفرمایید_سوال
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه گل نارنگیِ نارنجیِ نازی😍
نوش جان و نگاهتون🥰
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
هدایت شده از طبیبِ جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃
🌸خدایا در این ماه آنچه تو را خشنود میکند از تو درخواست میکنم، و از آنچه تو را ناخشنود میکند به تو پناه میآورم، و از تو در این ماه توفیق اطاعت و ترک نافرمانیات را خواستارم، ای بخشنده به نیازمندان.
#روز_بیست_و_چهارم
به طبیبِ جان بپیوندید:👇
@Javaher_alhayat
✨🌙●•▬▬▬▬▬▬
فَنَحْنُ مُوَدِّعُوهُ وِدَاعَ مَنْ عَزَّ فِرَاقُهُ عَلَيْنَا وَ غَمَّنَا وَ أَوْحَشَنَا انْصِرَافُهُ عَنَّا وَ لَزِمَنَا لَهُ الذِّمَامُ الْمَحْفُوظُ
اى خداوند، اينك با او وداع مى كنيم، همانند وداع با عزيزى كه فراقش بر ما گران است
و رفتنش ما را غمگين و گرفتار وحشت تنهايى كند،
عزيزى كه او را بر ما پيمانى است كه بايد نگهداريم
#امامسجادعلیهالسلام
#صحیفهیسجادیه
#وداعباماهمبارکرمضان
سلام و ادب و رحمت
امروزتون منور به نگاه امام حسن عسکری پدر بزرگوار مولامون صاحبالزمان
به امید خدا یه روز خوب دیگه رو شروع میکنیم...
بفرمایید
به امروزِ کانال خودتون خوش آمدید💐👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا سه آرد مجلسی
مواد لازم:🍱
شربت حلوا:
شکر قهوهای: ۳.۵ پیمانه
آب:۲ پیمانه💧
گلاب:۲ پیمانه
زعفران دم کرده: به مقداری لازم
پودرهل: ۱ ق چ
آرد سفید🥡
آرد نخودچی🥡
آرد برنج🥡
روغن کنجد یا کره حیوانی
روش طبخ:
شکر قهوهای، آب، گلاب، زعفران دم کرده و پودر هل را روی شعله میگذاریم، قل که زد و شکر آب شد، بر میداریم و از صافی عبور میدهیم.
آرد سفید، آرد نخودچی و آرد برنج را الک کرده و روی شعله ملایم نیم ساعت تفت می دهیم تا تغییر رنگ بدهد. سپس روی دو لیوان روغن، دوباره آردها را الک و یکدست میکنیم. ۱۰ دقیقه بعد ۱/۳ شربت را اضافه و مخلوط می کنیم. بعد از آن حرارت را خاموش کرده و بقیه شربت را هم کم کم اضافه میکنیم. اینطوری حلوا ترک نمی خوره. اگر حلوا به راحتی داخل ظرف با حرکت گهوارهای حرکت کنه، یعنی آماده است. سرو می کنیم و با پودر پسته تزئین میکنیم.
نوش جان به وقت افطار🥰
طبع:
#گرم_و_تر
نکات:💡
🖇به جای شکر سفید از شکر قهوهای و به جای روغن جامد از روغن کنجد یا کره حیوانی استفاده کنید.
#آشپزی
#حلوا
#رمضان
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به همین راحتی سنگریزههای موسیلاژی ها مثل خاکشیر و تخم شربتی رو از هم جدا کنید.
شربت موسیلاژیها( چهارتخم) بسیار مناسب ماه مبارک، فصل گرم، طبایع و امزاج گرم است✅
#موسیلاژیها
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
#لیست غذاها و مواد مضر و چاق کننده ❤️🩹الویه ❤️🩹پیتزا ❤️🩹همبرگر ❤️🩹لازانیا ❤️🩹ماکارونی ❤️🩹هات
#لیست شربت های مناسب بهاری جهت سالمسازی بدن
🥤شربت عسلآب با خیار خرد شده
🧋 شربت سکنجبین ساده
🥤 سکنجبین با کاهو
🧋شربت سرکه شیره
🥤 شربت آلو بخارا
🧋شربت انار شیرین یا با اندکی عسل
🥤شربت آب پرتقال طبیعی
🧋شربت به لیمو
🥤 شربت آلبالو
#لیست
#شربت_ها
#رمضان
#بهار
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
📸خوراکیهای ایرانی در آمریکا
خیلی جالبه واقعا
🔹فقط به قیمتشون دقت کنید. خیلی بالاتر از ایرانه😐
اگه اون قیمتا به دلار باشه یه پفک حدودا میشه ۴۲۰ هزار تومن به پول ما🥲
اصلا هم تو خارج گرونی نیست و همه چی گل و بلبله😊
از این گذشته به قیمت خون پول می دن برای چیزی که جونشون را به راحتی به خطر میندازه
امان از مافیای تغذیه جهانی😒
#خارج
#پفک
#چیپس
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
اگر کلم قرمز شما در حین پخت آبی💙 یا بنفش💜 شد کافی است به آب کمی سرکهی سفید اضافه کنید تا دوباره قرمز شود.
#فوت_و_فن
#کلم_قرمز
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
🪴https://EitaaBot.ir/poll/vkco🪴 سوال:❓ چه اشتباهی باعث سوختن چای خشک و بوی کهنگی آن میشود؟ الف)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بله
ریختن آب جوش ۱۰۰ درجه بر روی چای خشک، باعث سوختگی و طعم کهنگی چایی می شه✅
باز هم با #بفرمایید_سوال در خدمتتون خواهیم بود👌
با کانال خودتون همراه باشید😊