eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
41.1هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.9هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌡 مدیریت دمای بدن در ماه مبارک رمضان ✅دمای بدن نقش مهمی در حالات مزاجی ما دارد https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
════════════✦✧ ⃟🌯 👩‍🍳آبگوشت یخنی 🔸طبع غذا: 🔹مواد لازم: لپه یک پیمانه گوشت آبگوشتی نیم کیلو سیب زمینی دو عدد متوسط پیاز یک عدد روغن کنجد به میزان لازم رب به یا آلو مقداری لیمو عمانی چند عدد نمک دریا، زردچوبه، فلفل و دارچین به میزان لازم 🔸طرز تهیه: پیاز را خرد کرده و بدون روغن به همراه زردچوبه داخل تابه ریخته تا آبش بخار شود و تغییر رنگ دهد. بعد گوشت و فلفل آب را اضافه کنید تا بجوشد. لپه را از قبل خیس کنید و به مواد بالا بیافزایید تا با گوشت بپزد. پس از این‌که گوشت‌ها نیم‌پز شد سیب‌زمینی‌ها را شسته و با پوست به قابلمه اضافه کنید. لیموها را بشکنید و مواد داخل آن را از پوست و هسته‌های داخل جدا کرده و به آبگوشت اضافه کند. می‌توانید از گرد لیمو هم استفاده کنید. در مرحله‌ی آخر نمک و دارچین و مقداری رب بِه یا آلو را به آب‌گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا جا بیفتد. نوش جان 💙 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
🔰تاثیرات فوق العاده خرما 🔹خرما بهترین تغذیه در ماه مبارک رمضان https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━ 🔷حلوا_خرما 🔸طبع غذا: مواد لازم🍚 ▫️آرد گندم :یک لیوان ▫️خرما یا (رطب) :نیم کیلو ▫️روغن :به میزان لازم ▫️دارچین :یک قاشق چایخوری ▫️پودر هل:یک قاشق چایخوری ▫️خلال پسته وپودر نارگیل برای تزیین طرز تهیه🍮 آرد رو الک کرده در روغن تفت ساده میدهیم. خرماهای هسته گرفته شده رو له میکنیم همراه با پودر دارچین و هل به آرد اضافه کرده با حرارت ملایم، کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست بشه، بعد از روی حرارت برمیداریم( در این مرحله اگر ورز بدیم بهتره) بعد در ظرف مناسب ریخته، با خلال پسته و پودر نارگیل تزیین میکنیم. این حلوا رو اگر با رطب درست کنیم بافتش لطیف و خوشمزه تره. اما اگر از خرماهایی که خشک هستند استفاده بشود میتونیم از مقدار خرما کم کنیم و بجاش دو تا سه قاشق شیره خرما بهش اضافه کنیم. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا