#نان کروسان خانگی 🥐
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
طبع و مزاج غذاها
#نان کروسان خانگی 🥐 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
طرز تهیه #نان کروسان خانگی🥐
نان کروسان به روشهای مختلف صورت می گیرد و با طعم های مختلف تهیه می شود. اما مادهی اولیه و اصلی در تمام آنها آرد، خمیر مایه و کره است. برای سلامت بیشتر این نان میتوانیم از نان سبوسدار و کره حیوانی استفاده کنیم.
مواد لازم: ۲ پیمانه آرد سبوس دار، ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه، ۱/۴ پیمانه آب ولرم، ۱/۴ پیمانه شیر، ۱۵۰ گرم کره حیوانی، ۲ عدد مرغ، نوک قاشق چایخوری نمک دریا
طرز تهیه: خمیر مایه را به همراه آب داخل کاسه بریزید و بعد از مخلوط کردن، به مدت ۱۰ دقیقه به خمیر مایه ی آن اجازه دهید تا عمل بیاید. سپس نمک، شیر و ۵۰ گرم از کره حیوانی داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کره ذوب شود. سپس آن را داخل ظرفی ریخته و آرد را به آن اضافه کنید، کمی هم بزنید و خمیر مایه را نیز به آن بیافزایید، با دست خوب هم بزنید تا به خمیری نرم تبدیل شود. خمیر را به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دهید، آن را به شکل توپ درآورید و داخل کاسه ای که از قبل چرب کرده اید بگذارید و روی آن را بپوشانید تا ۱ ساعت در جای گرم استراحت کند و حجیم شود. بعد از حجیم شده خمیر روی کاسه را با نایلون یا فویل بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا باز هم استراحت کند. باقی مانده ی کره (۱۰۰ گرم) را روی کاغذ روغنی که از قبل پهن کرده اید بمالید و داخل فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود. روی سطح کار آرد بپاشید، خمیر را با استفاده از وردنه پهن کنید و کره سرد را در مرکز آن قرار دهید. لبه های خمیر را روی هم آورده و به هم بچسبانید تا کره لای آن ها مخفی شود. سپس خمیر را چند تا بزنید و آن قدر روی هم بیاورید تا ۱/۴ اندازه ی قبلی شود. بعد از تا زدن خمیر آن را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید و بعد آن را با وردنه پهن کنید، مجدادا تا بزنید و مجدادا آن را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. این کار را چند بار تکرار کنید تا کره به تمام لایه ها نفوذ کند. در نهایت خمیر را روی سطح کار نازک پهن کنید و به شکل مثلثی برش دهید. خمیر را از قسمت پهن مثلث به سمت باریک آن رول کنید. خمیر را داخل سینی فر قرار داده و به مدت ۲ ساعت داخل فر خاموش قرار دهید تا استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. زرده تخم مرغ را با کمی شیر حل کنید و روی خمیرها بمالید. سپس فر را در دمای ۲۰۰ درجه روشن کرده و اجازه دهید خمیرها حدود ۱۵ دقیقه بپزند و طلایی شوند.
#نان_کروسان
#نان_ها
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
طبع و مزاج غذاها
#نان کروسان خانگی 🥐 https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه آقایون در مشاغل خاص
🥐ساندویچ لوبیا سفید با نان کروسان
🔸طبع غذا:#معتدل_رو_به_گرمی
🔹مواد لازم:
نان کروسان / لوبیا سفید / سیر / پیازچه / نمک دریا / فلفل / ساقه کرفس ریز شده / کاهو خورد شده / آبلیمو
🔸طرز تهیه:
لوبیا سفید را بپزید و سپس آن را به کمک گوشت کوب یا انتهای یک لیوان به خوبی له کنید. سپس پیازچه خورد شده، ساقه کرفس ریز شده، و کاهو ریز شده را به آن اضافه کنید و به همراه آبلیمو، نمک و فلفل، و پودر سیر به خوبی مخلوط کرده و هم بزنید. نان کروسان را از وسط برش زده و باز کنید و مواد را داخل آن قرار دهید.
#سهشنبه_مشاغل
#بدون_روغن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
💥برخی از نظرات شما مخاطبین محترم درباره مطالب کانال طبع و مزاج غذاها
✅الحمدلله. واقعا کانال منظمی هست و این نظم مطالب و طراحی ها بخاطر تیم بسیار خوب تولید محتوای ما هست
از همه دست اندرکاران مدیریت این کانال تشکر میکنیم😊🌸
✍سید روح الله حسینی
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳 رولت اسفناج
سالمندان
🔸طبع غذا: #معتدل_و_مرطوب
🛒 مواد لازم:
۲۵۰ گرم اسفناج یا برگ چغندر
۳ عدد سفیده تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل
۱ حبه سیر
روغن زیتون به مقدار لازم
۱/۲ عدد پیاز
۱/۲ عدد فلفل دلمهای
۱ عدد هویج
۲ قاشق غذاخوری جعفری خردشده
📋 طرز تهیه:
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنین.
اسفناج، سفیده تخم مرغ، نمک و فلفل رو مخلوط کنین و روی سینی فر بریزین و ۱۵ دقیقه داخل فر قرار بدین.
داخل ماهیتابه روغن بریزین و سیر خردشده، پیاز، هویج، فلفل دلمهای و جعفری خردشده رو با هم تفت بدین.
مواد تفتدادهشده رو روی اسفناج بریزین، رول کنین و دوباره به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر قرار بدین.
برش بزنین و سرو کنین.
💚 نوشجون
🔻نکته: بجای اسفناج میتوان از برگ چغندر استفاده کنید.
#پنجشنبه_سالمندان
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
🤰غذای مادران باردار و شیرده
قیمه ریزه
🔸طبع غذا:#گرم_و_تر_صفرازا
🔹مواد لازم:
گوشت گوسفند چرخ کرده 500گرم / پیاز/ آرد نخودچی/زردچوبه/ فلفل سیاه/ نمک دریا/روغن کنجد/سبزیجات معطر ریحون مرزه ترخون شنبلیله/ رب آلو یا انار یا به بجای رب گوجه/ زعفران، به مقدار دلخواه
🔸طرز تهیه:
گوشت گوسفند دو بار چرخ شده را با يك عدد پياز متوسط ريز رنده شده چهار قاشق غذاخوري پر، آرد نخود، زردچوبه يك ق چ، نمك ، فلفل سياه مخلوط مرزه ، ترخون ، شنبليه خشك يك ق غذاخوري پر همه را با هم مخلوط كنيد و نصف ليوان آب سرد را كم كم به مخلوط گوشتيمون اضافه و خوب خوب ورز ميدهيم بعد از موادمان گلوله هايي اندازه فندق درشت توي دست درست كنيد و گلوله ها را با چند قاشق روغن تفت بديد توي ي قابلمه جداگانه يك عدد پياز بزرگ نگيني خورد كنيد داخل تابه بریزید تا بدون روغن طلایی شود خوب طلايي كنيد. زردچوبه، نمك، فلفل و يك ق غذاخوري رب انار یا آلو یا به را به پياز اضافه كنيد و يك ليوان آب جوش همينطور دوباره مخلوط سبزي معطر خشك ( مرزه ، ترخون ، شنبليه ) و وقتي سس جوش اومد گلوله هاي گوشتي را به سس اضافه كنيد و بگذارید خوب بپزد و جا بيفته و با ترشي، سبزي خوردن و نان تازه نوش جان کنین.
#شنبه_باردار_شیرده
#بدون_ربگوجه
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
🕵♂تغذیه آقایان در مشاغل خاص
سارمای بادمجان
طبع: #گرم_و_تر
🔸مواد لازم:
برای کوفته
500 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز متوسط
1 کاسه نان پودر شده یا آرد سوخاری
1 دسته جعفری
2 حبه سیر
نمک ،فلفل سیاه ،آویشن،زیره
4 عدد بادمجان بلند
🔸برای سس:
2 ق غ رب آلو
نمک ،فلفل سیاه
350 میلی لیتر آب
🔹برای رومالی:
روغن زیتون
🔸طرز تهیه:
ابتدا بادمجونها را پوست کنده و 30 دقیقه داخل آب نمک میگذاریم تا تلخیش گرفته شود.
کوفتهها را آماده میکنیم پیاز و سیر و میکس کرده و همه مواد کوفته رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم و داخل یخچال استراحت میدهیم .بعد اینکه بادمجان ها را خشک کردیم داخل سینی فر که کاغذ روغنی توش پهن شده میچینیم پشت و روی آنها را با لیسک روغن زیتون میمالیم بعد روی آن نمک پاشیده و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا وقتی که سرخ بشن میپزیم. کوفته ها رو از یخچال در آورده و به اندازه گردو گرد میکنیم سپس داخل بادمجانها میگذاریم و رول میکنیم سپس سس رو آماده میکنیم و روش میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بمدت 40 _45 دقیقه میپزیم .
#سهشنبه_مشاغل
#بدون_ربگوجه
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
🤱تغذیه مادران باردار و شیرده
🥣تلبینه
🔹طبع غذا: #گرم_و_تر
🔸مواد لازم:
شیرطبیعی گاو 2 لیوان
آرد کامل جو یا گندم (یا هردو 4) قاشق غذاخوری
عسل طبیعی 3 قاشق غذاخوری
🔹طرز تهیه:
شیر را داخل قابلمه ریخته و همزمان که آنرا هم میزنیم، آرام آرام آرد را داخل آن میریزیم.مقداری هم میزنیم تا آرد و شیر ترکیب شود. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا ته نگیرد. زمانی که به غلظت مناسب رسید و طعم و بوی خامی آرد گرفته شد شعله را خاموش میکنیم.آنرا در ظرف مناسبی مناسبی میریزیم و عسل را به آن اضافه میکنیم.
#شنبه_باردار_شیرده
#بدون_روغن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
طبع و مزاج غذاها
🤱تغذیه مادران باردار و شیرده 🥣تلبینه 🔹طبع غذا: #گرم_و_تر 🔸مواد لازم: شیرطبیعی گاو 2 لیوان آرد کام
🔰 نکاتی درمورد غذای تلبینه:
⚠️ نکته: به نظر میرسد بیشتر خاصیت تلبینه در میل گرم آن به صورت گرم است.پس بهتر است به صورت گرم میل شود .
⚠️ نکته: تلبینه نباید مثل ژله یا فرنی زیاد غلیظ شود و باید رقیق باشد.
⚠️ نکته: میتوان عسل را از ابتدا به شیر و آرد اضافه کرد و همزمان روی شعله قرار داد.جوشیدن و حرارت دیدن عسل مطابق روایات مشکلی ندارد.
⚠️ نکته: عسل و شیر در روایات به عنوان درمان عمومی بیماری ها معرفی شده است.همچنین از جو نیز در روایات به عنوان درمان عمومی بیماری ها یاد شده است.پس بهتر است در تلبینه از آرد جو استفاده شود.
⚠️ نکته: برخی به جای آرد ، بلغور گندم یا جو به شیر اضافه میکنند و زمانی که بلغور پخته شد عسل اضافه میکنند که شاید روش دیگری برای پخت تلبینه باشد.برخی دیگر گندم را نصف روز همراه با آب روی شعله قرار میدهند تا پخته و نرم شود سپس آن مانند هلیم میکوبند و پس از آن با اضافه کردن شیر و عسل با آن تلبینه درست میکنند.
👈رسول الله (ص):
لَوْ أَغْنَى عَنِ الْمَوْتِ شَیْءٌ لَأَغْنَتِ التَّلْبِینَةُ فَقِیلَ یَا رَسُولَ اللَّهِ وَ مَا التَّلْبِینَةُ قَالَ الْحَسْوُ بِاللَّبَنِ الْحَسْوُ بِاللَّبَنِ وَ کَرَّرَهَا ثَلَاثاً.
اگر چیزی بخواهد جلوی مرگ را بگیرد آن چیز تلبینه است گفته شد یا رسول الله (ص) تلبینه چیست؟ فرمود سوپی که با شیر پخته بشود.و سه بار این را تکرار فرمودند.
📚الکافی،ج6،ص321 - المحاسن،ج2،ص405 - مکارم الأخلاق،ص163 - وسائل الشیعة،ج25،ص 72 - بحار الأنوار،ج63،ص87 و ج63،ص96
👈امام صادق(ع):
إِنَ التَّلْبِینَ یَجْلُو الْقَلْبَ الْحَزِینَ کَمَا تَجْلُو الْأَصَابِعُ الْعَرَقَ مِنَ الْجَبِینِ.
همانا تلبینه قلب انسانِ ناراحت و غصه دار را جلا می دهد، همانگونه که انگشت عرق پیشانی را میزداید.
📚 الکافی،ج6،ص320 - وسائل الشیعة،ج25،ص71 - بحار الأنوار،ج63،ص96 - المحاسن،ج2،ص405
#شنبه_باردار_شیرده
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
🌷سلام. الحمدلله خوشحالیم که از این مطالب استفاده میکنید
بله، حتما رونق بیشتری به کانال میدیم 😊👌
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍉 ⃟●᪥᪥᪥════
🔹توت خشک منبع بسیار غنی از آهن و پروتین است و می تواند در رفع کمخونی و نیز افزایش انرژی موردنیاز بدن، بدون نگرانی از چاقی و اضافه وزن موثر باشد. همچنین دارای آنتی اکسیدان ، فیبر ، انواع ویتامین، تانن، املاح معدنی، پکتین و سقز می باشد و پرکالری است. جالب است بدانید که هر فنجان توت حاوی ۰.۹ گرم پروتئن است.
🔸↫ فواید توت :
▫️↫ بهترین قند طبیعی
▫️↫ کاهنده کلسترول بد خون
▫️↫ ضد سرطان و بیماری قلبی
▫️↫ سرشار از فیبر و ملین است
▫️↫ دشمن اضطراب و عصبانیت
▫️↫ حاوی آهن و داروی کم خونی
✅↫ بنابراین توت خشک را جایگزین قند کنید.
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🥜 ⃟●᪥᪥᪥════
بیدمشک یک گیاه آرامبخش و خواب آورِ !
▫️بیدمشک تقویتکننده قلب، اعصاب و محرک قوای جنسی است و اشتها را افزایش میدهد. مهمترین خواص بیدمشک خاصیت آرامبخش و خوابآور است. جوشانده گل بیدمشک همراه با شکر، ناراحتیهای عصبی، افسردگی و روماتیسمی را بهبود میبخشد
▫️۵۰ گرم بیدمشک خشک شده را در یک لیتر آب جوش ۲ دقیقه بجوشانید و ۱۰دقیقه دم کنید. سپس آنرا صاف کرده و هر روز ۳ بار هر بار یک فنجان از آنرا بنوشید. برای دم کرده گل بیدمشک، باید ۵۰ گرم گل بیدمشک را که خشک کردهاید در یک لیتر آب خیلی جوش ۱۲ دقیقه دم کنید و شیرین کرده، هر روز سه بار و هر بار یک فنجان از آن را قبل از صرف غذا بنوشید
🔹کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🎍 ⃟●᪥᪥᪥════
🔸تخم شربتی بجز رفع تشنگی خاصیتهای زیادی داره !
▫️تخم شربتی علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشارخون و لاغرشدن بسیار موثر است. مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان سرفه و سرماخوردگی مفید است، برای درمان درد معده، نفخ، یبوست، سوءهاضمه و بی نظمی کارکرد رودهها استفاده میشود، ویتامین A موجود در تخم شربتی باعث بهبود رشد چشمها، ريهها و قلب میشود و نیز باعث از بین رفتن بوی بد دهان میشود
▫️تخمهای شربتی هنگامیکه در آب خیسانده و مصرف شوند، بیشترین خواص تغذیهای را دارند. شما میتوانید حدود ۲ قاشق چایخوری تخم شربتی را به مدت ۱۵ دقیقه در یک فنجان آب گرم بخیسانید. آب گرم باعث میشود که این دانهها کاملا پف کنند.
🍱تخم شربتی: بذر ریحان، خاکشیر، اسفرزه، بارهنگ و یا بهدانه
🍎کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🥤 ⃟●᪥᪥᪥════
🔴چرا در گذشته اینقدر سرطان رایج نبود ؟
👈 در گذشته مردم از خوراکیهای حاوی افزودنی مجاز استفاده نمیکردند و محصولاتی مثل:برنج پاکستانی، روغن مایع، سوسیس، کالباس و غیره وجود نداشت
👈 قلیان میوه ای و سیگار بی کیفیت نبود
👈 لامپ کم مصرف وجود نداشت، چون جیوه داخل لامپ کم مصرف سرطانزاست
👈 امواج موبایل و پارازیت نبود چون سودا زاست و باعث سرطان میشود
👈 به لبنیات روغن پالم اضافه نمیکردند
👈 ظروف استیل و آلمینیومی نبود و مردم در ظرفهای مسی، چدنی، سنگی و غیره پخت و پز میکردند
👈 ظروف یکبار مصرف برای چای و غذا وجود نداشت
👈 در گذشته تحرک مردم بیشتر بود و زندگی ماشینی نشده بود، این ماشینی شدن باعث تنبلی مردم و آلودگی آب و هوا نشده بود
🍋کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ ☘ ⃟●᪥᪥᪥════
⛔️نوشابه کلاً ضرر داره، پسوند رژیمیش فقط از عذاب وجدان مصرفکننده کم میکنه، نه از ضررش!!!
🔹کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ ⭕️ ⃟●᪥᪥᪥════