فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 میتوانی ببخشی؟!
✏️ آن کسانی که اهل دنیا و خسّت هستند
خوب احساس میکنند.
چرا؟ چون مبنای اینها این است که
آمدند تا جمع کنند.
یک موقع ما آمدهایم تا یک چیزی را جمع کنیم
یک موقع آمدهایم این نعمتهایی که
در وجود ما است و به ما دادهاند را خرج کنیم.
مشکل ما این است که...
پ.ن: رزق امشبمون
به این زیبایی از دنیا و آخرت بشنوی و عاشق دین و دیانت و دینداری نشوی؟!
#جانم_حسین_علیهالسلام که تمام زحمت ما را کشیده است💔
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_چرب_چیلی
دنبه ۱ پیاله
پیاز درشت ۳ عدد🧅
نمک، فلفل سیاه🧂
گوشت ۲ پیاله🥓
زردچوبه
طبع:
#گرم_و_تر
#آشپزی
#بدون_گوجه
#بدون_رب_گوجه
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
تفاوتهای #جذب آهن حیوانی و گیاهی در بدن: آهن موجود در منابع حیوانی🥩 به دلیل ساختار مولکولی خود به
منابع غنی از آهن گیاهی:🍀
۱. سبزیجات
📍تره
📍پیازچه
📍تربچه
۲. حبوبات
📍عدس
📍نخود
📍لوبیا( قرمز، سفید، چشم بلبلی)
۳. غلات و دانههای غنی شده
📍غلات کامل
۴.مغزها و دانهها
📍بادام و پسته
📍کنجد
۵.میوههای خشک
📍خرما و کشمش
📍آلو خشک
✍استاد سید روح الله حسینی
مدیر مجموعه تخصصی جواهرالحیات
خانواده بزرگ طبیبِ جان
#فوت_و_فن
#آهن
#آهن_حیوانی
#آهن_گیاهی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
🎬ابعاد تبری . ▫️یکی از ارکان مهم حضور در طرح نبی اکرم صلیاللهعلیهوآله، این است که انسان تبری داشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬درخت کفر
.
▫️کفر مانند یک درخت ناپاک (شجره خبیثه) است.
▫️درخت کفر (شجره خبیثه)، ریشه و قرار و ثباتی ندارد.
▫️در آیات و روایات، جریان عداوت با توحید و اولیاء الهی با شجره خبیثه معرفی شده است.
▫️اصل حجاب ظلمانی محیط ولایت تاریک و ظلمانی اولیاء طاغوت است.
#استاد_میرباقری
#بت_پرستی
#شیطان
#فیلم
#کفر
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی
طبع:
#سرد_و_تر
سردی ماهی بسیار بالاست و تنها با نمک برطرف نمی شود، ماهی را در وعده شام به هیچ وجه میل نکنید، با وجود ادویه های گرم، کنارش حتما خرما قرار دهید.
کسانی که با وجود رعایت این موارد بعد از مصرف ماهی دچار سستی، کرختی، خوابآلودگی و بیحالی می شوند، تا رفع غلبه سردی، ماهی را از سفره غذایی خود حذف کنند.
#ماهی
#ایده
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
ژله میوه
مواد لازم:🍱
پودر ژلاتین گاوی
هلو
شلیل
آلو
عسل
زعفران
گلاب
دو لیوان آب جوش
طبع:
#سرد_و_تر
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
تنها جاده ای که چشم و لب و دست را به ذکر علی الدوام می خواند، جاده رسیدن به توست. که چشمه چشممان پر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای اباعبدالله...
همین که دلتنگیمان روز و شب نمیشناسد،
یعنی حاجتروا شدهایم به برکت و اذن و خواستهی شما
که آبرومند درگاه محبوب هستید
فقط با دوری و بیقراری چه کنیم؟
تا دیدار دوباره آنقدر مانده که هر بار چشمهایمان را چون ابر بهار می گریاند.
اما اگر این ندیدنها وصل شود به قیامت؟!🥺
اگر روزیمان از دیدارت تمام شده باشد؟!💔
آقای اباعبدالله
دنیا فقط با عشق شما خواستنی است و بی شما ارزش لحظهای نگاه و مهر ورزیدن را هم ندارد...
#مرور_خاطرات_سفر_عشق
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
منابع غنی از آهن گیاهی:🍀 ۱. سبزیجات 📍تره 📍پیازچه 📍تربچه ۲. حبوبات 📍عدس 📍نخود 📍لوبیا( قرمز، سفید،
🔮نقش آهن در بدن از دیدگاه طب سنتی:
در طب سنتی ایرانی، آهن به عنوان یکی از عناصر کلیدی برای حفظ تعادل مزاج و تقویت خون شناخته میشود.
آهن موجود در منابع حیوانی به دلیل طبیعت گرم و تر خود، برای افرادی با مزاجهای سرد و خشک (سوداویها) بسیار مفید است. این نوع آهن به تولید خون و افزایش انرژی کمک کرده و ضعفهای ناشی از کمخونی را برطرف میکند.
از سوی دیگر، آهن موجود در منابع گیاهی که طبیعت سرد و خشک دارد، برای افرادی با مزاجهای گرم و تر مناسب است و به کاهش غلبه گرمی و تولید خون کمک میکند.
✍استاد سید روح الله حسینی
مدیر مجموعه تخصصی جواهرالحیات
خانواده بزرگ طبیبِ جان
#فوت_و_فن
#آهن
#آهن_حیوانی
#آهن_گیاهی
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
سوال:❓ لازم است هر فصل غذای مربوط به همان فصل را مصرف کنیم؟چرا؟ ۱)خیر، استفاده از تمام مواد غذایی
🍱 پنج عادت تغذیهای برتر بر اساس طب سنتی اسلامی
۱. آغاز و پایان غذا با نمک: نمک با تقویت حرارت غریزی معده، هضم را بهبود میبخشد و از تولید اخلاط ناسالم مانند بلغم جلوگیری میکند. این عادت به تنظیم الکترولیتهای بدن و تقویت معده کمک میکند.
۲. نخوردن آب بین غذا: نوشیدن آب در هنگام غذا، حرارت معده را کاهش میدهد و هضم را مختل میکند. مصرف آب نیم ساعت قبل یا یک ساعت پس از غذا، از تولید بلغم و سوءهاضمه جلوگیری میکند.
۳. جویدن کامل و آهسته غذا خوردن: جویدن کافی و آرامش در غذا خوردن باعث میشود که غذا به درستی با آنزیمهای گوارشی مخلوط شده و هضم بهتری داشته باشد، از نفخ و سوءهاضمه جلوگیری میکند.
۴. رعایت اعتدال در مصرف غذا: خوردن به میزان کافی و نه پرخوری، به بهبود عملکرد معده و جلوگیری از اختلالات گوارشی کمک میکند.
۵. انتخاب غذاهای متناسب با فصل: مصرف غذاهای معتدل در تابستان و گرم در زمستان، باعث حفظ تعادل مزاج و جلوگیری از غلبه اخلاط فاسد میشود و بدن را در تعادل مزاجی نگه میدارد.
#اصول_تغذیه
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون محلی شیرین و خوشمزه خوانسار🥖
مواد لازم :🍱
◗ ۷۰۰ گرم آرد نان فانتزی 🥡
◗ ۱۴ گرم خمیر مایه فوری
◗ ۱۴ گرم نمک 🧂
◗ ۷۰ گرم شکر 🍚
◗ ۳۵ گرم کره 🧈
◗ ۴۹۰ گرم شیر🥛
طبع:
#سرد_و_خشک
#نان
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj