eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
16.2هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
https://ble.ir/taghzieh_tabaie_amzaj دوستان عزیز و همیشه همراه لینک کانالمون در بله👆 برای دوستانتون ارسال بفرمایید💌📬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
شیر برنج مواد لازم: 🍱 شير🥛 برنج🍚 هل گلاب دستور طبخ:👩‍🍳 برنج را پاك كرده كاملاً می شوییم. به ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شیربرنج با ماده‌ای که نباید بهش اضافه بشه.👇 نکات: 🍎استفاده از خامه درست نیست. 🍎به جای شکر می‌تونید از عسل یا شیره استفاده کنید.🧉 🍎یا با نمک میل کنید.🧂 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨امام علی علیه السلام✨ غصه های گذشته رو بر قلب خود باز نکن، زیرا تو را از آینده و آماده شدن برای زندگیِ نو مشغول می سازد. -غروالحکم ص ۳۲۲- فقط امشب رو داریم از گنجینه شب‌های قدر🥺 به قول بزرگی حاجات خودتون رو لیست کنید، مبادا چیزی از قلم بیوفته📝 خدایا خودت می‌دونی سر لیستمون همیشه دعا برای فرج آقای غریبمون بوده...🤲 شاهد بودی در این ماه عزیز، اذان مغرب که داده می‌شد، تا اجابت دعای اللهم عجل لولیک الفرج رو نخواستیم، افطار نکردیم خدایا به حق آقامون امیرالمومنین علیه السلام مظلومِ حقِ تاریخ... آقامون رو برسون و مردم مظلوم غزه رو از ظالمان صهیونیست نجات بده💔 و به حق خون تازه به خاک ریخته ی شهدای دمشق، جانِ عالم را به تن خشک و بی‌جانش برگردون💚 لحظه لحظه ی آخرین شب و روز قدر رو، قدر بدونیم التماس دعای فراوان🙏 🥀اللهم عجّل لولیک الفرج اللهمّ صل علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از طبیبِ جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘ 🍃خدایا در این ماه از گناهانم شست و شویم ده، و از عیب‌ها پاکم کن، و دلم را به پرهیزکاری دل‌ها بیازمای، ای نادیده گیرنده لغزش‌های اهل گناه. به طبیبِ جان بپیوندید:👇 @Javaher_alhayat ✨🌙●•▬▬▬▬▬▬
اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ مِنْ أَلِيفٍ آنَسَ مُقْبِلاً فَسَرَّ وَ أَوْحَشَ مُنْقَضِياً فَمَضَ‏ بدرود اى همدم ما كه چون بيايى، شادمانى و آرامش بر دل ما آرى و چون بروى، رفتنت وحشت خيز است و تألم افزاى. سلام و نور بزرگواران صبح بیست و سومین روز از ماه مبارک براتون پر از خیر و برکت باشه ان‌شاء‌الله کم کم داره وقت خداحافظی با ماه زیبای رمضان از راه می‌رسه🥺 الهی که دستاتون پر از استجابت دعا باشه وقت وداع امروز رو هم با نام زیبای خداوند آغاز می‌کنیم تقدیم نگاهتون💐👇
دمی ماش با گوشت🍛 مواد لازم:🍱 برنج ۳ پیمانه🍚 ماش ۱ و نیم پیمانه گوشت چرخکرده یا آبگوشتی گوسفندی ۲۰۰گرم🥓🥩 پیاز متوسط ۱عدد🧅 سیر ۳حبه🧄 نمک دریا، زردچوبه، فلفل سیاه🧂 طرز تهیه:👩‍🍳 ابتدا ماش را با کمی آب خیس کنید. برنج را به همراه کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و داخل قابلمه، روی حرارت قرار دهید تا سبک شوند. سپس زردچوبه و گوشت چرخکرده را اضافه کنید. بعد از این که گوشت کمی رنگ عوض کرد، نصف پیمانه آب بریزید و درب ظرف را بگذارید تا گوشت پخته شود. ماش را به همراه کمی آب بگذارید تا نیم پز شود. ماش نیم پز شده را به همراه ۱ پیمانه آب به گوشت پخته شده اضافه کنید و هم بزنید. برنج از قبل خیس خورده را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود. آب دمی ماش باید تا حدی باشد که روی مواد را بگیرد. سپس دمکنی را روی قابلمه بگذارید و اجازه دهید برنج به مدت ۵۰ دقیقه دم بکشد. طبع غذا: نکات:🔍 💚این غذا بدون سرخ کردنی است. 💚مناسب بیماران دیابتی است. 💚می‌توانید از سیب‌زمینی کبابی و هویج هم در طبخ دمی ماش استفاده کنید. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای اینکه پوست بادمجان های کبابی🍆 زود و بدون دردسر جدا شود، بعد از کباب شدن آنها را داخل یک نایلون بگذارید تا چند دقیقه بماند. آنوقت براحتی پوستشان کنده می‌شود‌ بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببیند😊 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
#لیست سبزیجات مناسب در ماه مبارک رمضان 🌱ریحان: 🌸 خوش عطر و مفید 🌱پونه: 🌸رفع اسهال و دلپیچه 🌱خرفه:
غذاها و مواد مضر و چاق کننده ❤️‍🩹الویه ❤️‍🩹پیتزا ❤️‍🩹همبرگر ❤️‍🩹لازانیا ❤️‍🩹ماکارونی ❤️‍🩹هات داگ ❤️‍🩹ساندویچ سوسیس ❤️‍🩹برنج آبکش ❤️‍🩹سیب زمینی سرخ کرده ❤️‍🩹لبنیات پرچرب ❤️‍🩹تنقلات(پفک، چیپس، تخمه، بستنی،کیک، شکلات و بیسکوییت و هر شیرینی بازاری و قنادی) به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام علیکم همراهان عزیز یه سوال بپرسیم؟😊 توی نظرسنجی زیر شرکت کنید و به سوال جواب بدین ببینیم چند درصد پاسخ صحیح می‌دن👌 👇❓
🪴https://EitaaBot.ir/poll/vkco🪴 سوال:❓ چه اشتباهی باعث سوختن چای خشک و بوی کهنگی آن می‌شود؟ الف) ریختن آب جوش ۱۰۰ درجه روی چای خشک🧐 ب) ریختن چای خشک روی آب جوش ۱۰۰ درجه🧐 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه گل نارنگیِ نارنجیِ نازی😍 نوش جان و نگاهتون🥰 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
من روی آمدن به ضیافت نداشتم اما دلم خوش است که غفار می‌خرد❤️ قبول باشه بندگی‌هاتون به درگاه خداوند مهربان بنده‌نواز خیلی التماس دعا داریم 🌷🍃اللهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم🍃🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از طبیبِ جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 🌸خدایا در این ماه آنچه تو را خشنود می‌کند از تو درخواست می‌کنم، و از آنچه تو را ناخشنود می‌کند به تو پناه می‌آورم، و از تو در این ماه توفیق اطاعت و ترک نافرمانی‌ات را خواستارم، ای بخشنده به نیازمندان. به طبیبِ جان بپیوندید:👇 @Javaher_alhayat ✨🌙●•▬▬▬▬▬▬
فَنَحْنُ مُوَدِّعُوهُ وِدَاعَ مَنْ عَزَّ فِرَاقُهُ عَلَيْنَا وَ غَمَّنَا وَ أَوْحَشَنَا انْصِرَافُهُ عَنَّا وَ لَزِمَنَا لَهُ الذِّمَامُ الْمَحْفُوظُ اى خداوند، اينك با او وداع مى ‏كنيم، همانند وداع با عزيزى كه فراقش بر ما گران است و رفتنش ما را غمگين و گرفتار وحشت تنهايى كند، عزيزى كه او را بر ما پيمانى است كه بايد نگه‏داريم‏ سلام و ادب و رحمت امروزتون منور به نگاه امام حسن عسکری پدر بزرگوار مولامون‌ صاحب‌الزمان به امید خدا یه روز خوب دیگه رو شروع می‌کنیم... بفرمایید به امروزِ کانال خودتون خوش آمدید💐👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا سه آرد مجلسی مواد لازم:🍱 شربت حلوا: شکر قهوه‌ای: ۳.۵ پیمانه آب:۲ پیمانه💧 گلاب:۲ پیمانه زعفران دم کرده: به مقداری لازم پودرهل‌: ۱ ق چ آرد سفید🥡 آرد نخودچی🥡 آرد برنج🥡 روغن کنجد یا کره حیوانی روش طبخ: شکر قهوه‌ای، آب، گلاب، زعفران دم کرده و پودر هل را روی شعله می‌گذاریم، قل که زد و شکر آب شد، بر می‌داریم و از صافی عبور می‌دهیم. آرد سفید، آرد نخودچی و آرد برنج را الک کرده و روی شعله ملایم نیم ساعت تفت می دهیم تا تغییر رنگ بدهد. سپس روی دو لیوان روغن، دوباره آردها را الک و یکدست می‌کنیم. ۱۰ دقیقه بعد ۱/۳ شربت را اضافه و مخلوط می کنیم. بعد از آن حرارت را خاموش کرده و بقیه شربت را هم کم کم اضافه می‌کنیم. اینطوری حلوا ترک نمی خوره. اگر حلوا به راحتی داخل ظرف با حرکت گهواره‌ای حرکت کنه، یعنی آماده است. سرو می کنیم و با پودر پسته تزئین می‌کنیم. نوش جان به وقت افطار🥰 طبع: نکات:💡 🖇به جای شکر سفید از شکر قهوه‌ای و به جای روغن جامد از روغن کنجد یا کره حیوانی استفاده کنید. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به همین راحتی سنگریزه‌های موسیلاژی‌ ها مثل خاکشیر و تخم شربتی رو از هم جدا کنید. شربت موسیلاژی‌ها( چهارتخم) بسیار مناسب ماه مبارک، فصل گرم، طبایع و امزاج گرم است✅ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj