فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه گل نارنگیِ نارنجیِ نازی😍
نوش جان و نگاهتون🥰
#تزیین
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
هدایت شده از طبیبِ جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃
🌸خدایا در این ماه آنچه تو را خشنود میکند از تو درخواست میکنم، و از آنچه تو را ناخشنود میکند به تو پناه میآورم، و از تو در این ماه توفیق اطاعت و ترک نافرمانیات را خواستارم، ای بخشنده به نیازمندان.
#روز_بیست_و_چهارم
به طبیبِ جان بپیوندید:👇
@Javaher_alhayat
✨🌙●•▬▬▬▬▬▬
فَنَحْنُ مُوَدِّعُوهُ وِدَاعَ مَنْ عَزَّ فِرَاقُهُ عَلَيْنَا وَ غَمَّنَا وَ أَوْحَشَنَا انْصِرَافُهُ عَنَّا وَ لَزِمَنَا لَهُ الذِّمَامُ الْمَحْفُوظُ
اى خداوند، اينك با او وداع مى كنيم، همانند وداع با عزيزى كه فراقش بر ما گران است
و رفتنش ما را غمگين و گرفتار وحشت تنهايى كند،
عزيزى كه او را بر ما پيمانى است كه بايد نگهداريم
#امامسجادعلیهالسلام
#صحیفهیسجادیه
#وداعباماهمبارکرمضان
سلام و ادب و رحمت
امروزتون منور به نگاه امام حسن عسکری پدر بزرگوار مولامون صاحبالزمان
به امید خدا یه روز خوب دیگه رو شروع میکنیم...
بفرمایید
به امروزِ کانال خودتون خوش آمدید💐👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا سه آرد مجلسی
مواد لازم:🍱
شربت حلوا:
شکر قهوهای: ۳.۵ پیمانه
آب:۲ پیمانه💧
گلاب:۲ پیمانه
زعفران دم کرده: به مقداری لازم
پودرهل: ۱ ق چ
آرد سفید🥡
آرد نخودچی🥡
آرد برنج🥡
روغن کنجد یا کره حیوانی
روش طبخ:
شکر قهوهای، آب، گلاب، زعفران دم کرده و پودر هل را روی شعله میگذاریم، قل که زد و شکر آب شد، بر میداریم و از صافی عبور میدهیم.
آرد سفید، آرد نخودچی و آرد برنج را الک کرده و روی شعله ملایم نیم ساعت تفت می دهیم تا تغییر رنگ بدهد. سپس روی دو لیوان روغن، دوباره آردها را الک و یکدست میکنیم. ۱۰ دقیقه بعد ۱/۳ شربت را اضافه و مخلوط می کنیم. بعد از آن حرارت را خاموش کرده و بقیه شربت را هم کم کم اضافه میکنیم. اینطوری حلوا ترک نمی خوره. اگر حلوا به راحتی داخل ظرف با حرکت گهوارهای حرکت کنه، یعنی آماده است. سرو می کنیم و با پودر پسته تزئین میکنیم.
نوش جان به وقت افطار🥰
طبع:
#گرم_و_تر
نکات:💡
🖇به جای شکر سفید از شکر قهوهای و به جای روغن جامد از روغن کنجد یا کره حیوانی استفاده کنید.
#آشپزی
#حلوا
#رمضان
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به همین راحتی سنگریزههای موسیلاژی ها مثل خاکشیر و تخم شربتی رو از هم جدا کنید.
شربت موسیلاژیها( چهارتخم) بسیار مناسب ماه مبارک، فصل گرم، طبایع و امزاج گرم است✅
#موسیلاژیها
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
#لیست غذاها و مواد مضر و چاق کننده ❤️🩹الویه ❤️🩹پیتزا ❤️🩹همبرگر ❤️🩹لازانیا ❤️🩹ماکارونی ❤️🩹هات
#لیست شربت های مناسب بهاری جهت سالمسازی بدن
🥤شربت عسلآب با خیار خرد شده
🧋 شربت سکنجبین ساده
🥤 سکنجبین با کاهو
🧋شربت سرکه شیره
🥤 شربت آلو بخارا
🧋شربت انار شیرین یا با اندکی عسل
🥤شربت آب پرتقال طبیعی
🧋شربت به لیمو
🥤 شربت آلبالو
#لیست
#شربت_ها
#رمضان
#بهار
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
📸خوراکیهای ایرانی در آمریکا
خیلی جالبه واقعا
🔹فقط به قیمتشون دقت کنید. خیلی بالاتر از ایرانه😐
اگه اون قیمتا به دلار باشه یه پفک حدودا میشه ۴۲۰ هزار تومن به پول ما🥲
اصلا هم تو خارج گرونی نیست و همه چی گل و بلبله😊
از این گذشته به قیمت خون پول می دن برای چیزی که جونشون را به راحتی به خطر میندازه
امان از مافیای تغذیه جهانی😒
#خارج
#پفک
#چیپس
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
اگر کلم قرمز شما در حین پخت آبی💙 یا بنفش💜 شد کافی است به آب کمی سرکهی سفید اضافه کنید تا دوباره قرمز شود.
#فوت_و_فن
#کلم_قرمز
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
🪴https://EitaaBot.ir/poll/vkco🪴 سوال:❓ چه اشتباهی باعث سوختن چای خشک و بوی کهنگی آن میشود؟ الف)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بله
ریختن آب جوش ۱۰۰ درجه بر روی چای خشک، باعث سوختگی و طعم کهنگی چایی می شه✅
باز هم با #بفرمایید_سوال در خدمتتون خواهیم بود👌
با کانال خودتون همراه باشید😊
27.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه #تزئین از آجیلهای خوشمزه و مفید خدمت شما🌸
باید به جای چیپس و پفک، کودکان رو به این میان وعدهها عادت بدیم.✅
جایگزین سالم برای زنگ تفریح مدرسه بچههای دلبند💚
#تزیین
#کودکان
#میانوعده
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم عصر با بندگان خاص خداوند هستیم، آنها که بلا را از گرسنگی، تشنگی، خوف و مرگ پیش روی خود میبینند و آن را عاشقانه به آغوش میکشند و میگویند:
الحمدلله رب العالمین
حسبنا الله و نعم الوکیل
دعا برای رهایی چنین انسانهایی، دعا برای آزادی بشریت است
به امید آزادی قدس عزیز
قبول باشه بزرگواران
التماس دعای فرج
🍃🌷اللهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم🌷🍃
هدایت شده از طبیبِ جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋
🌷خدایا مرا در این ماه دلبسته اولیاءات، و دشمن دشمنانت قرار ده، و آراسته به راه و روش خاتم پیامبرانت گردان، ای نگهدارنده دل های پیامبران.
#روز_بیست_و_پنجم
به طبیبِ جان بپیوندید:👇
@Javaher_alhayat
✨🌙●•▬▬▬▬▬▬
تا سلاح علوی در کف من می روید
خود به خود بر کفن دشت بدن می روید!
این زره نیست که کردید به تن این کفن است
باز هم مرهبتان زیر سم اسب من است
آب خورده ست ز خونهای شما شمشیرم
به علی! قبله ی خود را ز شما می گیرم
امروز به قول شریف حضرت آقا فقط این کشورهای اسلامی نیستند که باری دیگر برای یاری مظلوم به پا خواهند خاست، امروزی عالمی از رژیم منحوس صهیونیستی بیزار است و این را فریاد خواهد کرد.✊
به امید پیروزی قدس شریف✌️
سلام و نور و رحمت
🌸ان شاء الله امروز جانِ عالم، بقیه الله الاعظم را شاد کنیم، شادی قطب عالم امکان، شادی و سرور و شعف عالم است🌸
به آخرین جمعه ی ماه مبارکِ ۱۴۴۵ کانالِ خودتون خوش آمدید...
چلو گوشت
مواد لازم برای ۵ نفر🍱:
برنج ۳ پیمانه🍚
آب
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم🥩
زردچوبه به مقدار لازم
چهارزیره:( زیره سبز،رازیانه،زیره سیاه،تخم شوید) ۱ ق م
تخم شنبلیله: ۱ ق م
لپه: ۱.۵ پیمانه
پیاز: یک عدد بزرگ🧅
آلو: ۳_۵ عدد
زعفران: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم🧂
برنج را چند ساعت در آب قرار میدهیم. سپس همراه با زردچوبه، چهار زیره و شنبلیله و کمی آب میپزیم.
خورشت را هم با گوشت گوسفندی، لپه، پیاز، آلو و زعفران بار میگذاریم. ( لپه را چند ساعت در آب خیسانده و نفخ آن را گرفته و سپس نیم پز میکنیم و به خورشت اضافه میکنیم)
نکات:💡
🌿تخم شنبلیله را حتما یا در آب و برنج در حال قل زدن بریزید و یا کمی در روغن تفت بدهید تا تلخ نشود.
🥘در این طبخ آب خورشت گرفته شده، بهتر است خورشت بصورت آبدار و آبگوشتی آماده شود.
🍎برای اینکه این خورشت مقوی گرم و تر و خونساز بشود، تا جایی که ممکن است، ادویهجات گرم و خشک را حذف کنید.
طبع غذا:
#گرم_و_خشک
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
🔥زولبیا و بامیه تیره، سرطان زاست!
♦️چرا که زولبیا و بامیه تیره، در روغنی که چند بار حرارت دیده و یا در حرارت بالا طبخ میشود.
که باعث سرطانزا شدن آن میشود.
و میشود، دشمن اصلی قلب❤️
کبد و
گردش خون...
#فوت_و_فن
#زولبیا
#بامیه
#سرطانزا
#قلب
#کبد
#گردش_خون
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
#لیست سبزیجات مناسب در ماه مبارک رمضان 🌱ریحان: 🌸 خوش عطر و مفید 🌱پونه: 🌸رفع اسهال و دلپیچه 🌱خرفه:
این طرحهای زیبا🖼
کار طراح خوش ذوق و هنرمند کانالمون👩🎨
تقدیم نگاهتون😊
#سبزیجات
#خواص
به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩🍳
@Taghzieh_tabaie_amzaj