eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
16.1هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک جو دوسر جو دوسر ۲۰۰ گرم پرتقال یک عدد🍊 آرد 🥡 به اندازه یک خمیر متعارف مخمر ۱ ق چ کشمش نصف استکان شیره ۲ ق غ پودر پسته ۲ ق چ عسل ۲ ق غ🧉 شیر۱۲۰ گرم تخم مرغ دو عدد روش پخت:👩‍🍳 مواد رو با هم مخلوط کرده، به آن مخمر و آب اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم. اجازه می دهیم ور بیاید. سپس مواد رو داخل قالب می ریزیم و دوباره اجازه می دهیم پف کند. سپس در ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه اجازه پخت می دهیم. طبع کیک: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه هنری!👌 چه هنرمندی!🌺 🥒🥒🥒 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عدس پلو کته ای مواد لازم:🍱 عدس یک پیمانه برنج ۳ پیمانه🍚 کشمش نیم تا یک پیمانه پیاز یک عدد متوسط🧅 گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰گرم🥓 کره یا روغن حیوانی به مقدار لازم🧈 آب ۴_۳ پیمانه( بسته به نوع برنج)💧 طبع عدس پلو: 💚 🍴خیلی عالیه که عدس پلو را بصورت کته‌ای آموزش داده. کلا برنج کته سالم‌تر از برنج آبکش است و بر خلاف تصور عموم آبکش کردن برنج خاصیت چاق کنندگی اون رو کم نمی کنه، بلکه بیشتر می‌کنه، مواد مفیدش رو از دست می ده و سردی و رطوبتش که باعث چاقی می‌شه، باقی می‌مونه و بیشتر هم می‌شه. 🍴یه نکته جدید دیگه اینکه عدس بر خلاف نظر بسیاری، سرد نیست، بلکه طبیعت گرم داره😊 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
با کدو سبز چه غذاهایی طبخ می کنید؟ اینجا برامون بگید👇🍊 #چالش @FadayeHossein
ممنونیم از شما بزرگواران بابت همراهی با کانال خودتون🪴 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
شیــره تــوت: شیره توت را معمولا از توت سفید بدست می آورند که این نوع از توت، سرد💙 است و اگر از تو
شیــره خرمــا : 🌴 طبیعت گرمی ❣دارد و خون ساز است.✅ گرمای آن به اندازه ای بالا است🔥 که در اثر مصرف زیاد شخص غلبه گرمی🥵 می گیرد. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک‌ نارگیلی🥥 مواد لازم:🍱 تخم مرغ درشت: ۴ عدد🥚 وانیل: ۱ ق چ پُر شکر: ۱ و ۱/۴ پیمانه🥡 روغن: ۳/۴ پیمانه آرد: ۱/۵ پ (حدودا ۲۱۰ گرم)🥡 بکینگ پودر: ۲ ق م سرصاف پودر نارگیل: ۱ و ۱/۴ پیمانه ماست طبع کیک نارگیلی: 💚 🌰همانطور که قبلا گفتیم، ماست نباید پخته بشه و بهتره از دستور پخت حذف بشه. 🌰جالبه که بدونید با موادی که این کیک طبخ شد( شکر سفید، روغن مایع بازاری) طبعش هست که صفرازا ❤️‍🩹🥵🔥است، دقیقا مثل کیک و شیرینی‌های بازاری و قنادی.🧁🍰 که مورد تایید نیست. ولی اگر با شکر قهوه‌ای و روغن سالم طبخ بشه، طبعش خواهد بود.😊 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبع و مزاج غذاها
با کدو سبز چه غذاهایی طبخ می کنید؟ اینجا برامون بگید👇🍊 #چالش @FadayeHossein
با همکاری عزیزانی که در این چالش شرکت کردند و تایید استاد بزرگوار یه لیست شیک و خوشمزه از غذاهایی که با تهیه می‌شه، آماده شد که تقدیمتون می‌کنیم💐 به دقت کنید😊👇
طبع و مزاج غذاها
با کدو سبز چه غذاهایی طبخ می کنید؟ اینجا برامون بگید👇🍊 #چالش @FadayeHossein
🍱 غذاها با کدو سبز 🔷املت کدو 🔸خورش کدو 🔹کدو آب‌پز 🔶پوره کدو 🔷کشک کدو 🔸آبگوشت کدو 🔶یتیمک 🔹کوکوی کدو 🔷کدوی رنده در سالاد 🔸خوراک قیمه ریزه و کدو 🔶خوراک مرغ و کدو 🔹کدو ماش 🔷سوپ کدو 🔸ماست و کدو و سبزیجات 🔶قیمه کدو 🔹کیک کدو 🔷تاس کباب 🔸خوراک گوشت چرخ‌کرده و کدو 💚 🍎از رب گوجه، گوجه، گوجه خشک حتی الامکان استفاده نکنید. 🍏به جای آبلیمو از نارنج استفاده کنید، درجه سردی آبلیمو خیلی بالاست. 🍎مواد رو خیلی کم تفت بدین، سرخ نکنید، اگر آب‌پز یا بخار پز بشه که عالیه. 🍏در صورت استفاده از سبزیجات، نوع خشک آن را بکار ببرید. طبخ کردن سبزیجات تر بصورت آب‌پز، بخارپز و سرخ کردنی باعث تغییر بافت آن و فاسد شدنش می‌شه. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضی وقت‌ها هم اینطوری هنرنمایی کن کدبانوجان🥰 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قلیه ماهی: دستور طبخ ارسالی دوست خوب جنوبیمون😊👇 مواد لازم🍱 ماهی مخصوص قلیه پیاز🧅 روغن🍾 گشنیز🌿 سیر🧄 زردچوبه نمک🧂 شنبلیله🌱 ادویه‌چهارقلم فلفل قرمز فلفل هندی تمر هندی آرد🥡 روش طبخ:👩‍🍳 اول پیاز رو مربعی خرد کرده و توی روغن مقداری تفت می‌دهیم، سپس گشنیز تازه، خرد شده اضافه می‌کنیم و سرخ می‌کنیم، سپس سیر که توی هاون با زردچوبه و نمک کوبیدیم و کامل له شده و یکدست رو اضافه می‌کنیم، پودر شنبلیله خشک خیلی بوی خوبی ایجاد می‌کنه، به مقدار کم اضافه می‌کنیم ادویه‌ چهار قلم هم میشه اضافه کرد.(زنجبیل، دارچین، فلفل سیاه، خسرودار) البته اینجا فلفل قرمز و فلفل هندی هم تو اکثر غذاها استفاده میشه و تند میکنن غذا رو. که تو قلیه طبیعتا می ریزن. ماهی‌ها را هم که از قبل شستیم و توی نمک خواباندیم، حالا می‌شوریم و اضافه می‌کنیم. با مواد مخلوط می‌کنیم به خوبی و اجازه میدیم، کمی با مواد سرخ بشه. تمرهندی رو توی آب ولرم کامل حل می‌کنیم و از صافی رد می‌کنیم و اضافه می‌کنیم. بعد که کمی به جوش نزدیک شد، دو یا سه قاشق آرد رو در کمی آب معمولی حل کرده و بهش اضافه می‌کنیم. صبر می‌کنیم تا به جوش بیاد.حتما شعله کم باشه و ریز جوش بزنه. در قابلمه اصلا کیپ نشه و نیمه باز باشه و گرنه اصطلاحاً می‌بره و آب و سبزی جدا میشه. به روغن که افتاد و جا افتاد، آمادست. این غذا آبدار هست، ولی کم آب و غلیظ. خیلی آبش خشک نمیشه. نوش جان🥰 طبع قلیه ماهی: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
قلیه ماهی: دستور طبخ ارسالی دوست خوب جنوبیمون😊👇 مواد لازم🍱 ماهی مخصوص قلیه پیاز🧅 روغن🍾 گشنیز🌿 سیر
ادامه پست قبل و توضیحات دوست خوبمون:👇💐 🐠شناخت انواع ماهی ها کمک میکنه که بدونیم کدومش برای چه نوع غذایی خوبه ماهی شیر برای قلیه خوشمزه نمیشه بیشتر برای سرخ‌کردن ازش استفاده می‌کنن، بصورت تیکه های کالباسی شیک توی غذاهای رستورانی خیلی خوش طعم نیست تو غذاها ما زیاد استفاده نمی کنیم 🐟ماهی هایی مثل هامور، سنگسر و سرخو خیلی خوبن برای قلیه از ماهی درشت و گوشتی استفاده میشه نباید کوچیک و پرتیغ باشه نکات_سلامتی💚 🍃سبزیجات رو بصورت خشک استفاده کنید. 🐟ماهی و مواد رو تا حد امکان تفت کمی بدهید و سرخ نکنید. 🔥در سرخ کردن آن هم کم😊 از روغن کنجد استفاده کنید. هم مقدار روغن کم باشه و هم میزان سرخ کردن. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❌ چرا قهوه برای بچه ها👶👧🧒 خوب نیست؟☕️ قهوه برای کودکان قبل از ۵ سالگی توصیه نمی شود. 👇 زیرا یک سیستم عصبی نابالغ می تواند با تحریک بیش از حد، به کافئین واکنش نشان دهد.🤯 ⚠️ بعد از پنج سالگی هم حتی به شکل ملایم توصیه نمی شود، زیرا سیستم عصبی کودکان هنوز برای این نوشیدنی آماده نیست.👦 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا