eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
16.1هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙بهرمندی از زیارت . ▫️وقتی به زیارت امام رضا علیه‌السلام می‌رویم، ثواب یک حج یا هفتاد هزار حج را می‌بریم. ▫️عده‌ای بعد از خروج از حرم، به سر جای اول خود برمی‌گردند. ▫️انسانی که همه برنامه‌اش را ریخته باشد و جایی برای امام در برنامه‌اش نگذاشته باشد که نمی‌تواند از امام استفاده کند. ▫️ما باید با خودمان بگوییم وقتی محضر امام رفتم، ممکن است کل مسیر زندگی‌ام تغییر کند. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
هدایت شده از طبیبِ جان
. ▬▬▬▬▬❁﷽❁▬▬▬▬▬ مجموعه تخصصی طبیبِ‌جان برگزار می‌کند: 🔆تفسیر مزاجی آزمایشِ‌خون🔆 📋مدرس دوره: استاد سید روح‌الله حسینی 📊 آیا به دنبال تحلیل‌های پیشرفته برای تشخیص صحیح سوء مزاج‌ها از طریق نتایج آزمایشگاهی هستید؟ 🔬 این دوره جامع به شما کمک می‌کند تا به سطحی جدید از دانش و تخصص در طب سنتی برسید! 🏷 سرفصل‌های آموزشی این دوره: 🧫آشنایی با طبایع و اخلاط و اهمیت سوء مزاج‌ها 🧫بررسی نقش اخلاط در فیزیولوژی خون 🧫تشخیص و تحلیل آزمایشگاهی غلبه گرمی، سردی، خشکی و تری 🧫بررسی سوء مزاج‌های مرکب مانند صفراوی، دموی، سوداوی و بلغمی 🧫تحلیل دقیق شاخص‌های خونی در غلبه اخلاط چهارگانه 🧫بررسی سوء مزاج‌های مرکب و تشخیص دقیق آن‌ها در نتایج آزمایشگاهی 🧫شناخت فساد اخلاط و تأثیر آن‌ها بر نتایج آزمایش خون 🧫تحلیل خلط‌های عفونی و لجنی و تشخیص آن‌ها در آزمایش‌ها 🧫بررسی نمونه‌های واقعی و تمرین در تشخیص سوء مزاج‌های مختلف 🧫شبیه‌سازی شرایط بالینی و تحلیل موارد پیچیده سوء مزاج‌ها ⏮تدریس: ۱۰ جلسه به‌صورت متنی ارائه خواهد شد و جهت پرسش و پاسخ، یک آیدی پشتیبانی در اختیار شما قرار خواهد گرفت. 💯 از هر شرکت‌کننده در دوره یک آزمایشِ خون به صورت رایگان تفسیر مزاجی خواهد شد. 📃پس از اتمام دوره، گواهینامه شرکت در دوره از طرف مجموعه تخصصی طبیب‌ِجان به شرکت‌کنندگان اعطا می‌شود. 🧾شروع دوره ☜ اوائل مهرماه 🧾مسئول ثبت‌نام ☜ @shadab110 https://eitaa.com/joinchat/2239234170Cb73325092f ❣✾✤════════════
طبع و مزاج غذاها
. ▬▬▬▬▬❁﷽❁▬▬▬▬▬ مجموعه تخصصی طبیبِ‌جان برگزار می‌کند: 🔆تفسیر مزاجی آزمایش
. 📝 این دوره را میتوانید به صورت اقساط ثبت نام کنید. شرایط ثبت نام به صورت اقساطی را از مسئول ثبت نام جویا شوید @shadab110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه ی پیاز🧅 مواد لازم :🍱 پیاز 🧅 برنج🍚 لپه نیم پز گوشت🥓 اسفناج و ترخون و مرزه ریحون و شوید نمک و ادویه گوشت برای سس:رب انار و سس نارنج روغن آب💧 طبع: به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
29.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نسخه ی آقا امام رضا علیه السلام برای گرفتاری های سخت ❤️ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده ترین برش رو یاد بگیر👌 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
🎙معنای سخاوت . ▫️کسی به محبت امام علیه السلام برسد، صفت بخل از او دور می‌شود. ▫️جامعۀ محبین ائمه علی
📃علمدار کربلا . ▫️وجود مبارک اباالفضل العباس علیه‌السلام هم پرچمدار، هم محافظ خیمه‌ها و اهل‌حرم بود؛ هم ساقی تشنگان و همه این وظایف را یک تنه انجام می‌دادند. ▫️تا وجود قمر بنی‌هاشم علیه‌السلام بود گویا همه بودند و وقتی او رفت گویا دیگر هیچ‌کس نبود و دیگر سیدالشّهداء علیه‌السلام تنهای تنها شده بود. ▫️وقتی سیدالشّهداء علیه‌السلام از بالای جنازۀ حضرت عباس علیه السلام باز می‌گشت، آن‌گونه شده بود که همه متوجه شدند چه اتفاقی افتاده است. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان مواد لازم:🍱 2 لیوان شیر گرم🥛 نصف لیوان آب گرم💧 1 لیوان روغن 1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)🧈 تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک🧂 3 قاشق غذاخوری شکر🍚 2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر)🥚 1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک 8 لیوان آرد قنادی یک کف دست شوید خورد شده چند قاشق کره برای مالیدن 👩‍🍳 مخمر و دو ق شکر و آب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه رویش را بپوشانید و بگذارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهید. سپس ده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید و گرد کنید. آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنید و بگذارید داخا فر به مدت نیم ساعت با دمای ​180-190 درجه. به محض بیرون آوردن رویش پارچه بگذارید تا خشک شود. طبع: 💚 🍎از شوید خشک استفاده کنید. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دارن سفره محرم و صفرو جمع می کنند💔🖤 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلول ماه ربیع الاول مبارک❤️ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو کوبیده 🍽 مواد لازم :🍱 پیاز ۱ عدد🧅 گوشت چ.ک🥓 سیر ۱ حبه🧄 سماق، برنج ادویه‌ها : نمک، فلفل🧂 زردچوبه دارچین 💚 🍎 دم‌کرده زعفران را موقع سرو استفاده کنید. 🍏ته دیگ زعفران مورد تایید نیست. خود ته دیگ بسیار گرم و خشک، دیر و سخت هضم و برای کبد چرب بسیار مضر است. استفاده از زعفران هم به این شکل مانند دم کردنش با برنج، نه تنها خواصش رو از بین می بره، بلکه آن را سودازا هم می کنه به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دلِ بی‌قرار رسول آمده تا دلی بی‌قرار به قرار برسد❣ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj