eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
16.1هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده ترین برش رو یاد بگیر👌 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
طبع و مزاج غذاها
🎙معنای سخاوت . ▫️کسی به محبت امام علیه السلام برسد، صفت بخل از او دور می‌شود. ▫️جامعۀ محبین ائمه علی
📃علمدار کربلا . ▫️وجود مبارک اباالفضل العباس علیه‌السلام هم پرچمدار، هم محافظ خیمه‌ها و اهل‌حرم بود؛ هم ساقی تشنگان و همه این وظایف را یک تنه انجام می‌دادند. ▫️تا وجود قمر بنی‌هاشم علیه‌السلام بود گویا همه بودند و وقتی او رفت گویا دیگر هیچ‌کس نبود و دیگر سیدالشّهداء علیه‌السلام تنهای تنها شده بود. ▫️وقتی سیدالشّهداء علیه‌السلام از بالای جنازۀ حضرت عباس علیه السلام باز می‌گشت، آن‌گونه شده بود که همه متوجه شدند چه اتفاقی افتاده است. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان مواد لازم:🍱 2 لیوان شیر گرم🥛 نصف لیوان آب گرم💧 1 لیوان روغن 1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)🧈 تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک🧂 3 قاشق غذاخوری شکر🍚 2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر)🥚 1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک 8 لیوان آرد قنادی یک کف دست شوید خورد شده چند قاشق کره برای مالیدن 👩‍🍳 مخمر و دو ق شکر و آب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه رویش را بپوشانید و بگذارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهید. سپس ده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید و گرد کنید. آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنید و بگذارید داخا فر به مدت نیم ساعت با دمای ​180-190 درجه. به محض بیرون آوردن رویش پارچه بگذارید تا خشک شود. طبع: 💚 🍎از شوید خشک استفاده کنید. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دارن سفره محرم و صفرو جمع می کنند💔🖤 به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلول ماه ربیع الاول مبارک❤️ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو کوبیده 🍽 مواد لازم :🍱 پیاز ۱ عدد🧅 گوشت چ.ک🥓 سیر ۱ حبه🧄 سماق، برنج ادویه‌ها : نمک، فلفل🧂 زردچوبه دارچین 💚 🍎 دم‌کرده زعفران را موقع سرو استفاده کنید. 🍏ته دیگ زعفران مورد تایید نیست. خود ته دیگ بسیار گرم و خشک، دیر و سخت هضم و برای کبد چرب بسیار مضر است. استفاده از زعفران هم به این شکل مانند دم کردنش با برنج، نه تنها خواصش رو از بین می بره، بلکه آن را سودازا هم می کنه به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دلِ بی‌قرار رسول آمده تا دلی بی‌قرار به قرار برسد❣ به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نارگیلی 🥥 مواد لازم:🍱 نارگیل پرچرب : ۱۵۰ گرم خاک قند : ۲۵۰ گرم سفیده تخم مرغ : ۳ عدد ‌طبع: 💚 🍎به جای خاکه قند از پودرشکر قهوه‌ای استفاده کنید. به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
. ▬▬▬▬▬❁﷽❁▬▬▬▬▬ مجموعه تخصصی طبیبِ‌جان برگزار می‌کند: 🍲دوره جامع هنر آشپزی اسلامی🍲 📋مدرس دوره: استاد سید روح‌الله حسینی 🏷برخی عناوین دوره: 🍱جلسه اول: تغذیه و اصول اولیه آشپزی: قوانین طلایی برای ترکیب مواد غذایی 🍱جلسه دوم: ظروفی که غذاها را زنده می‌کنند: انتخاب‌های خلاقانه برای پختی سالم‌تر تأثیر ظروف سنتی بر انرژی و کیفیت مواد غذایی 🍱جلسه سوم: هنر خلق طعم: رازهای مصلحات و چاشنی‌های اصیل در طبخ اسلامی ایجاد طعم‌های بی‌نظیر با ترکیب چاشنی‌های طبیعی 🍱جلسه چهارم: اکسیرهای شفابخش: فرمول‌های ویژه برای تهیه سس‌های درمانی و مفید دمنوش‌های آرام‌بخش و شربت‌های انرژی‌زا برای هر فصل 🍱جلسه پنجم: سفره آرایی (چیدمان هنرمندانه) اصول چیدمان و سرو غذا که آرامش و تعادل را تقویت می‌کند رازهای انتخاب رنگ و ظروف برای ایجاد فضایی آرام بخش، افزایش اشتها و... 🍱جلسه ششم: غذاهای درمانی و درمان‌های طبیعی با کمک آشپزی: شناخت و تهیه غذاهای درمانی برای هر مزاج 🍱جلسه هفتم: روانشناسی آشپزی: چگونه احساسات و نیت‌های مثبت را در غذا جاری کنیم؟! دستورالعمل‌های معنوی برای ایجاد غذاهایی با برکت و تأثیر عمیق معنوی 🍱جلسه هشتم: تغذیه‌ای برای دوران و مناسبت‌های خاص: برنامه‌های تغذیه‌ای ویژه برای دوران بارداری، کودکی و سالمندی غذاهای خاص رمضان، محرم و اعیاد که سلامتی را به جسم و روح شما را هدیه میدهد 📌شروع دوره: ۸ مهرماه 📌هزینه ثبت‌نام: ☜ ۲۹۰ هزار تومان 📌مسئول ثبت‌نام:☜ @shadab110 https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba 🥙✾✤════════════
طبع و مزاج غذاها
. ▬▬▬▬▬❁﷽❁▬▬▬▬▬ مجموعه تخصصی طبیبِ‌جان برگزار می‌کند: 🍲دوره جامع هنر آشپزی
. 🔥به مناسبت حلول ماه ربیع الاول، صد نفر اول با ۴۰ هزار تومان تخفیف ، ثبت نام کنند .
📱نتیجه همراهی با امام علیه السلام . ▫️شب عاشورا سیدالشهداء علیه السلام به اصحابشان می‌گویند من بهتر از شما نمی‌شناسم ولی شما بروید، من خودم فردا بمانم کار خودم را جلو می‌برم. این برای این است که تلقی این نشود که حبیب دارد کار امام حسین علیه السلام را جلو می‌برد بلکه امام حسین بار شما را برداشته است. حضرت می‌فرمایند شما اگر کنار من بمانید، من شما را می‌رسانم و بارتان به روی دوش من است. (۱۴۰۰/۱۲/۷) به کانال طبع و مزاج غذاها بپیوندید👇👩‍🍳 @Taghzieh_tabaie_amzaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا