eitaa logo
طبع و مزاج غذاها
16.1هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.3هزار ویدیو
25 فایل
🥣کانال تخصصی طبع و مزاج مواد غذایی🍁 ✨زیر نظر استاد سید روح الله حسینی🔅 🔸️مدرس،مشاور،درمانگر در مسائل تخصصی طبع و مزاج💫 ایدی جهت ارتباط با 👇 🆔 @Rahnama_Javaher 💠کانال اصلی(جواهرالحیاة): 💠 @Javaher_Alhayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤱غذای مادران باردار و شیرده پلو بخارا 🔹طبع غذا: معتدل و مرطوب 🔸مواد لازم: برنج ۳ پیمانه/گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم/هویج ۴عدد/پیاز ۱عدد/زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری/کشمش ۱/۲ پیمانه/چوب دارچین ۱عدد/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا پیاز را خرد کرده و داخل قابلمه، روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس گوشت‌های تکه‌ای را به پیازها اضافه کنید. فلفل سیاه، چوب دارچین و ۲ لیوان آب جوش اضافه کرده و بگذارید گوشت پخته شود. هویج‌ها را خرد کنید. سپس داخل تابه‌ای، روی حرارت کمی تفت دهید. پس از این که گوشت پخته و نرم شد، هویج‌ها را اضافه کنید. زعفران را اضافه کرده و بگذارید گوشت و هویج پخته شوند. برنج را در قابلمه‌ای حاوی آب جوش بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد. کشمش‌ها را داخل تابه کمی تفت دهید. سپس گوشت و هویج را روی برنج بریزید و با کشمش تزئین کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای کودک پوره سیب و گلابی 🔹طبع غذا: معتدل و مرطوب 🔸مواد لازم: سیب ۱ عدد/ گلابی ۱ عدد/آب ۲ لیوان 🔹طرز تهیه: ابتدا سیب و گلابی را پوست بگیرید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید. سپس تکه‌های سیب را در قابلمه‌ای، روی حرارت ملایم قرار دهید. حدود ۲ لیوان آب داخل قابلمه بریزید. درب ظرف را بگذارید و سیب‌ها را به مدت ۲ دقیقه بخار پز کنید. سپس تکه‌های گلابی را اضافه کنید. میوه‌ها را تا زمانی که خیلی نرم شوند، بپزید. قابلمه را از روی حرارت بردارید. میوه‌های بخار پز شده را در مخلوط کن بریزید و تبدیل به پوره کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه دوران بلوغ شیرین پلو 🔹طبع غذا: گرم و خشک 🔸مواد لازم: سینه مرغ ۲عدد/برنج ۳ پیمانه/پیاز ۱عدد/خلال بادام ۶۰ گرم/زعفران دمکرده ۲ قاشق غذاخوری/هل، آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری/شکر قهوه‌ای ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا مرغ را با پیاز بپزید. استخوان‌های مرغ را جدا کرده و آب مرغ را با زعفران مخلوط کنید و روی مرغ‌ها بریزید. حرارت را ملایم کنید تا مرغ‌ها کاملا پخته شوند. شکر، هل و زعفران را در کاسه‌ای مخلوط کنید. برنج را پخته و آبکش کنید. نصف برنج را داخل قابلمه بریزید. سپس تکه‌های مرغ را روی برنج قرار داده و نصف دیگر برنج را روی مرغ‌ها بریزید. خلال بادام‌ها را روی برنج قرار دهید تا با بخار برنج نرم شوند. سپس حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد. پس از این که برنج پخته شد، برنج را با زعفران، هل و شکر مخلوط کرده و با خلال بادام تزئین کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه آقایون در مشاغل خاص کوکو سیب زمینی و عدس 🔹طبع غذا: گرم و خشک 🔸مواد لازم: سیب زمینی ۴ عدد/پیاز ۱عدد/عدس ۱/۲ پیمانه/آرد سبوس‌دار ۳ قاشق غذاخوری/تخم مرغ ۱ عدد/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا عدس را از قبل در آب بخیسانید. سپس آن‌ها را با مقداری آب بپزید. پیاز خرد شده را روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از این که کمی سبک شدند، عدس، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و به مدت ۵ دقیقه بپزید. سیب زمینی‌ها را آب پز کرده و به صورت پوره‌‌ای نرم و یک دست در آورید. تخم مرغ و آرد را به آن‌ها اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به اندازه ۱ قاشق غذاخوری از سیب زمینی‌ها بردارید و به شکل گلوله درآورید. داخل آن را حفره ایجاد کنید و به اندازه دلخواه از مواد عدس بریزید و آن را به شکل کتلت درآورید تا مواد عدس در وسط قرار گیرد. سپس هر دو طرف آن‌ها را در ماهیتابه، روی حرارت ملایم بپزید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
════════════✦✧ ⃟🌯 👩‍🍳 اِشکنه 🔸طبع غذا: مواد لازم: یک عدد پیاز متوسط ۲ عدد تخم مرغ ۲عدد سیب زمینی پودر گوجه یا کمی رب(به جای رب گوجه، میتوان رب انار جایگزین کرد) ادویه مخصوص، نمک دریا، فلفل، دارچین و زردچوبه به مقدار لازم سبزیجات معطر (گشنیز، زیره، شمبلیله، تخم شوید پودر شده) کمی روغن زیتون یا کنجد دستور پخت: آب را به جوش می‌آوریم، پیاز را رنده می‌کنیم و داخل آب می‌ریزیم، کمی که جوش خورد، زرد‌چوبه، فلفل سیاه و دارچین را اضافه می‌کنیم. سیب‌زمینی را نگینی خورد کرده و اضافه می‌کنیم. کمی روغن زیتون یا روغن کنجد، سپس سبزیجات معطر را اضافه می‌کنیم. بعد که جا افتاد، تخم مرغ‌ها را می‌شکنیم و داخلش می‌ریزیم. در نهایت هم زمان سرو، نمک دریا را اضافه می‌کنیم. و بعد هم نوش‌جان https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff 🌯 ⃟✧✦━━━━━━━━━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه برای تقویت بدن سوپ سیر و زنجبیل 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: پیاز بزرگ ۱ عدد/سیر ۱۰ حبه/زنجبیل ۱ عدد/آب مرغ ۲ لیوان/جعفری تازه، خرد شده ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا سیر و پیاز را خرد کنید. یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید. آب مرغ را به همراه ۲ لیوان آب ولرم به قابلمه اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید. پس از این که به جوش آمد، سیر، پیاز و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزند. پس از این که سوپ آماده شد، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای سالمندان سوپ کلم 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: کلم پیچ خرد شده/هویج خرد شده ۱عدد/پیاز خرد شده ۱عدد/سیر ۲ حبه/عدس قرمز ۱/۲ پیمانه/آب مرغ ۶ پیمانه/ریحان تازه، خرد شده ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه 🔹طرز تهیه: ابتدا یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز، هویج و سیر را داخل قابلمه بریزید، درب ظرف را بگذارید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه یا تا وقتی که سبزیجات نرم شوند، بپزید. سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید به جوش آید. کلم پیچ، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بپزند. سپس عدس قرمز و ریحان تازه را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که عدس و کلم بپزند، روی حرارت نگه دارید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍪توپک انرژي زا 🍩خيلي موقع‌ها دلمون يه خوراكي شيرين مي‌خواد، چه بهتر كه اين خوراكي شيرين، سالم و مفيد هم باشه. اين توپ‌هاي خوشمزه براي دوستان ورزشكار يا عزيزاني كه رژيم دارن هم خيلي مفيده(البته روزي يدونه 😉) . 🔹مواد لازم: جو دو سر پرك يك پيمانه،عسل يك سوم پيمانه،كره بادوم زميني نصف پيمانه،پودر نارگيل دو سوم پيمانه، پودر بذر كتان حدود نصف پيمانه،شكلات چيپسي شش ق غذاخوري 🔹طرز تهيه: عسل و كره بادوم زميني رو مخلوط كنيد بعد بقيه مواد رو اضافه و خوب مخلوطشون كنيد. مواد رو داخل يخچال بذاريد تا كاملا خنك بشه و فرم دادن بهش راحت باشه بعد داخل دستتون اندازه گردوي كوچيك برداريد و گرد كنيد،اگه كمي چسبنده بود دستتون رو يكم مرطوب كنيد. اين توپها رو داخل ظرف دردار و در يخچال نگه داريد. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
توپک نارگیلی طبیعت: گرم و تر - مقوی 🔸مواد لازم: شیر ۱/۲ پیمانه/عسل ۳ قاشق غذاخوری/پودر نارگیل ۱ پیمانه/پودر هل ۱ قاشق چایخوری/بادام، خرد شده ۳ قاشق غذاخوری/گلاب ۲ قاشق غذاخوری 🔹طرز تهیه: ابتدا پودر نارگیل را در تابه‌ای، روی حرارت ملایم، مدام هم بزنید تا تغییر رنگ بدهد. پس از این که پودر نارگیل تفت داده شد، شیر، عسل و گلاب را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید. در این مرحله، مخلوط آماده شده را در ظرفی بریزید و به آن پودر هل و بادام را اضافه کنید. سپس به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از این که مواد را از یخچال خارج کردید، به اندازه‌ی یک قاشق غذاخوری از مواد بردارید و کاملا گرد کنید. سپس آن‌ها را داخل پودر نارگیل قرار دهید تا کاملا به پودر نارگیل آغشته شوند. توپک‌ها را می‌توانید داخل ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤱غذای مادران باردار و شیرده رشته پلو با گوشت 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: برنج ۳ پیمانه/گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم/رشته پلویی ۲۵۰ گرم/پیاز ۱عدد/کشمش ۱۰۰ گرم/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا پیاز را رنده کرده و به همراه گوشت، نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی ورز دهید تا منسجم شود. سپس مقداری از گوشت بردارید و گرد کنید. گوشت قلقلی‌ها را در تابه‌ای، روی حرارت ملایم بپزید. داخل یک قابلمه، آب بریزید و بگذارید تا به جوش آید. برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید. پس از این که برنج کمی نرم شد، رشته‌ها را اضافه کنید تا نرم شوند. سپس رشته پلو را آبکش کنید و به مدت ۳۵ دقیقه دم بگذارید. کشمش‌ها را که از قبل با آب گرم خیس کرده‌اید، روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا نرم شوند. سپس رشته پلو را با مایه گوشتی و کشمش، تزئین و نوش جان کنید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای کودک سیب زمینی و عدس 🔹طبع غذا: سرد و تر 🔸مواد لازم: عدس ۱/۲ فنجان/آب ۲/۵ فنجان/سیب زمینی متوسط ۱ عدد 🔹طرز تهیه: ابتدا عدس را که از قبل خیس کرده‌اید، با آب به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. سپس سیب زمینی پوست کنده و خرد شده را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بپزند تا سیب زمینی‌ها نرم شوند.   می‌توانید کمی آب به آن‌ها اضافه کنید. سپس اجازه دهید غذا خنک شود و با مخلوط کن به صورت پوره درآورید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تغذیه دوران بلوغ دلمه کدو حلوایی 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: کدو حلوایی ۱عدد/برنج ۱/۲ پیمانه/گوشت چرخکرده گوسفندی ۳۰۰ گرم/پیاز ۱عدد/سیر ۲ حبه/لپه ۱/۳ پیمانه/سبزی معطر (تره، جعفری، نعناع) ۲۰۰ گرم/زرشک ۱/۳ پیمانه/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا لپه را که از قبل خیس کرده‌اید، با مقداری آب بپزید. برنج خیس خورده را در مقداری آب بجوشانید. سپس لپه و برنج را آبکش کنید. پیاز و سیر را خرد کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شوند. گوشت را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید. سپس لپه و برنج پخته شده را به گوشت اضافه کنید. سبزی‌ معطر خرد شده و زرشک را اضافه کنید و مواد را به مدت ۵ دقیقه بپزید. قسمت بالای کدو حلوایی را برش دهید و تخم کدو را خارج کنید. داخل کدو را با مخلوط آماده شده پر کنید و فشار دهید تا مواد کاملا در کدو جای بگیرند. قسمت بالای کدو را روی آن قرار دهید. داخل سینی فر کمی آب بریزید تا کدو حلوایی‌ بخار پز شود. کدو حلوایی‌ را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff ═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا