غذای سالمندان
سوپ کلم
🔹طبع غذا: گرم و تر
🔸مواد لازم:
کلم پیچ خرد شده/هویج خرد شده ۱عدد/پیاز خرد شده ۱عدد/سیر ۲ حبه/عدس قرمز ۱/۲ پیمانه/آب مرغ ۶ پیمانه/ریحان تازه، خرد شده ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه
🔹طرز تهیه:
ابتدا یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز، هویج و سیر را داخل قابلمه بریزید، درب ظرف را بگذارید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه یا تا وقتی که سبزیجات نرم شوند، بپزید. سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید به جوش آید. کلم پیچ، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بپزند. سپس عدس قرمز و ریحان تازه را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که عدس و کلم بپزند، روی حرارت نگه دارید.
#پنجشنبه_سالمندان
#بدون_روغن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
🍪توپک انرژي زا
🍩خيلي موقعها دلمون يه خوراكي شيرين ميخواد، چه بهتر كه اين خوراكي شيرين، سالم و مفيد هم باشه.
اين توپهاي خوشمزه براي دوستان ورزشكار يا عزيزاني كه رژيم دارن هم خيلي مفيده(البته روزي يدونه 😉)
.
🔹مواد لازم:
جو دو سر پرك يك پيمانه،عسل يك سوم پيمانه،كره بادوم زميني نصف پيمانه،پودر نارگيل دو سوم پيمانه، پودر بذر كتان حدود نصف پيمانه،شكلات چيپسي شش ق غذاخوري
🔹طرز تهيه:
عسل و كره بادوم زميني رو مخلوط كنيد بعد بقيه مواد رو اضافه و خوب مخلوطشون كنيد.
مواد رو داخل يخچال بذاريد تا كاملا خنك بشه و فرم دادن بهش راحت باشه بعد داخل دستتون اندازه گردوي كوچيك برداريد و گرد كنيد،اگه كمي چسبنده بود دستتون رو يكم مرطوب كنيد.
اين توپها رو داخل ظرف دردار و در يخچال نگه داريد.
#دسر
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
توپک نارگیلی
طبیعت: گرم و تر - مقوی
🔸مواد لازم:
شیر ۱/۲ پیمانه/عسل ۳ قاشق غذاخوری/پودر نارگیل ۱ پیمانه/پودر هل ۱ قاشق چایخوری/بادام، خرد شده ۳ قاشق غذاخوری/گلاب ۲ قاشق غذاخوری
🔹طرز تهیه:
ابتدا پودر نارگیل را در تابهای، روی حرارت ملایم، مدام هم بزنید تا تغییر رنگ بدهد. پس از این که پودر نارگیل تفت داده شد، شیر، عسل و گلاب را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید. در این مرحله، مخلوط آماده شده را در ظرفی بریزید و به آن پودر هل و بادام را اضافه کنید. سپس به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از این که مواد را از یخچال خارج کردید، به اندازهی یک قاشق غذاخوری از مواد بردارید و کاملا گرد کنید. سپس آنها را داخل پودر نارگیل قرار دهید تا کاملا به پودر نارگیل آغشته شوند. توپکها را میتوانید داخل ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید.
#جمعه_دسر
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍪 ⃟●᪥᪥᪥════
🤱غذای مادران باردار و شیرده
رشته پلو با گوشت
🔹طبع غذا: گرم و تر
🔸مواد لازم:
برنج ۳ پیمانه/گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم/رشته پلویی ۲۵۰ گرم/پیاز ۱عدد/کشمش ۱۰۰ گرم/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا پیاز را رنده کرده و به همراه گوشت، نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی ورز دهید تا منسجم شود. سپس مقداری از گوشت بردارید و گرد کنید. گوشت قلقلیها را در تابهای، روی حرارت ملایم بپزید. داخل یک قابلمه، آب بریزید و بگذارید تا به جوش آید. برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید. پس از این که برنج کمی نرم شد، رشتهها را اضافه کنید تا نرم شوند. سپس رشته پلو را آبکش کنید و به مدت ۳۵ دقیقه دم بگذارید. کشمشها را که از قبل با آب گرم خیس کردهاید، روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا نرم شوند. سپس رشته پلو را با مایه گوشتی و کشمش، تزئین و نوش جان کنید.
#شنبه_باردار_شیرده
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
غذای کودک
سیب زمینی و عدس
🔹طبع غذا: سرد و تر
🔸مواد لازم:
عدس ۱/۲ فنجان/آب ۲/۵ فنجان/سیب زمینی متوسط ۱ عدد
🔹طرز تهیه:
ابتدا عدس را که از قبل خیس کردهاید، با آب به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. سپس سیب زمینی پوست کنده و خرد شده را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بپزند تا سیب زمینیها نرم شوند. میتوانید کمی آب به آنها اضافه کنید. سپس اجازه دهید غذا خنک شود و با مخلوط کن به صورت پوره درآورید.
#یکشنبه_کودک
#بدون_روغن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه دوران بلوغ
دلمه کدو حلوایی
🔹طبع غذا: گرم و تر
🔸مواد لازم:
کدو حلوایی ۱عدد/برنج ۱/۲ پیمانه/گوشت چرخکرده گوسفندی ۳۰۰ گرم/پیاز ۱عدد/سیر ۲ حبه/لپه ۱/۳ پیمانه/سبزی معطر (تره، جعفری، نعناع) ۲۰۰ گرم/زرشک ۱/۳ پیمانه/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا لپه را که از قبل خیس کردهاید، با مقداری آب بپزید. برنج خیس خورده را در مقداری آب بجوشانید. سپس لپه و برنج را آبکش کنید. پیاز و سیر را خرد کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شوند. گوشت را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید. سپس لپه و برنج پخته شده را به گوشت اضافه کنید. سبزی معطر خرد شده و زرشک را اضافه کنید و مواد را به مدت ۵ دقیقه بپزید. قسمت بالای کدو حلوایی را برش دهید و تخم کدو را خارج کنید. داخل کدو را با مخلوط آماده شده پر کنید و فشار دهید تا مواد کاملا در کدو جای بگیرند. قسمت بالای کدو را روی آن قرار دهید. داخل سینی فر کمی آب بریزید تا کدو حلوایی بخار پز شود. کدو حلوایی را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
#دوشنبه_بلوغ
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 آموزش کاشت سبزیجات در منزل😍
با این روش میتونید سبزیجاتی مثل نعنا رو به صورت خانگی و سالم، تهیه و نوش جان کنید👌
#درختکاری
#نهال_مثمر
#گیاهان_مفید
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🌱 ⃟●᪥᪥᪥════
#ارسالی_کاربران
سلام خوبین امروز دیدم تو کانال گفته شده تا میتونید غذای ارگانیک بخورید خواستم منم غذای کاملا ارگانیک و محله ای خودمون رو ب شما و بقیه افراد کانال معرفی کنم .
بنه یا همان پسته کوهی ک باهاش آش و دمی بنه درست میکنیم😋
توی هاون اول میکوبیمش و بعد استفاده میکنیم.
طبعش خیلی گرمه و همراهش ترشی و یا رب انار خورده میشه 👌
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
تغذیه آقایون در مشاغل خاص
اسنک گیاهی
🔹طبع غذا: معتدل
🔸مواد لازم:
گل کلم خرد شده ۱/۲ لیوان/پیاز خرد شده ۱عدد/هویج ۱عدد/آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری/نان تست سبوسدار ۸عدد/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا گل کلم خرد شده را بخار پز کنید تا نرم شوند. پیاز را روی حرارت ملایم قرار دهید. هویج را بخار پز کنید و پس از پخته شدن، ریز خرد کنید. سپس هویجها را به پیاز و گل کلم پخته شده اضافه کنید. نمک، فلفل و آب لیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی خنک شود. از مواد آماده شده روی نانها بریزید و یک نان تست دیگر روی آنها قرار دهید. تابهای را روی حرارت ملایم گرم کنید. اسنکها را داخل تابه قرار دهید و به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، بپزید.
#سهشنبه_مشاغل
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
تغذیه برای بیماری دیابت
سوپ اسفناج و کرفس
🔹طبع غذا: سرد و تر
🔸مواد لازم:
اسفناج ۴۰۰ گرم/کرفس خرد شده ۲ ساقه بزرگ/پیازچه خرد شده ۶ عدد/سیب زمینی خرد شده ۱عدد/آب مرغ ۳ لیوان/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم)
🔹طرز تهیه:
ابتدا برگهای اسفناج را شسته و خرد کنید. یک قابلمه متوسط را روی حرارت ملایم گرم کنید. سیب زمینی، کرفس و پیازچه را اضافه کرده و تا زمانی که سیب زمینیها نرم شوند، پیوسته هم بزنید. اسفناج خرد شده، نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید. در این مرحله، آب مرغ را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سبزیجات به مدت ۲۰ دقیقه پخته و نرم شوند. سپس سوپ را داخل مخلوط کن بریزید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
#چهارشنبه_بیماری
#بدون_سرخ_کردن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔 آموزش کاشت سیب زمینی😍
#درختکاری
#نهال_مثمر
#گیاهان_مفید
#سبک_زندگی_اسلامی
#کاشت_پرورش_گیاهان_مثمر
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🥔 ⃟●᪥᪥᪥════
⏬⏬⏬
🥔نکات کاشت سیب زمینی ارگانیک:
سیب زمینی یکی از محصولاتی ست که فصل بخصوصی نداره و همه فصول به راحتی در دسترس است.
🔹وسایل مورد نیاز برای کاشت سیب زمینی در گلدان:
گلدان: برای کاشت سیب زمینی به گلدانی بزرگ و حداقل با عمق و عرض 30 سانتی متر و زهکشی مناسب نیاز است.
خاک مناسب: بهترین خاک برای رشد و تغذیه سیب زمینی خاک ورمی کمپوست است که به سادگی می توانید تهیه کنید.
تعدادی سیب زمینی جوانه زده.
در صورت تمایل می توانید از مقداری کود دامی پوسیده نیز استفاده کنید.
ابتدا پیش از شروع کاشت بهتر است سیب زمینی ها را برای یک روز در یک محیط خنک و تاریک نگهداری کنید. در صورت بزرگ بودن سیب زمینیها میتوانید آنها را از وسط برش بزنید. توجه کنید در هر نیمه از سیب زمینی جوانه برای رشد وجود داشته باشد. پس از انتخاب گلدان مناسب با تعداد سوراخهای کافی برای زهکشی، در حدود نصف حجم گلدان را با خاک پر میکنیم. در گلدان با عمق 30 سانتی متر در حدود 15 سانتی متر خاک مناسب میباشد. توجه کنید هر چه حجم گلدان بیشتر باشد تعداد جوانهها و سیبزمینیهای برداشتی بیشتر خواهد بود.
🔹نحوه آب دادن:
به طور معمول گلدان به 30 الی 50 میلی لیتر آب در هفته نیازمند است. در فصل گرما گلدان نیاز به آبیاری بیشتری دارد. توجه داشته باشید که خیس بودن خاک باعث پوسیدگی سیب زمینی ها خواهد شد. اگر در ابتدای کاشت به گلدان آب زیادی بدهید و سپس به گلدان آب لازم نرسد باعث بد شکل شدن سیب زمینی ها خواهد شد. در حدود 2 هفته قبل از برداشت آبیاری را قطع کنید.
🔹میزان نور:
سیب زمینی در داخل خاک رشد میکند اما ساقهها و برگهای آن بیرون از خاک هستند و غدهها در زمان رشد نیاز به محافظت از نور خورشید دارند. نور زیاد خورشید باعث سبز شدن سیب زمینی میشود. بهترین مکان برای رشد سیب زمینی بیرون از فضای خانه و در محیطی هست که هم در معرض سایه و هم نور خورشید باشد. ساقه ها و برگ های سیب زمینی در زمان رشد نیاز به نور خورشید دارند به همین منظور گلدان را در جایی قرار دهید که در روز حدود 6 الی 8 ساعت نور آفتاب دریافت کند.
🔹زمان برداشت:
زمان برداشت سیب زمینی در حدود 4 الی 6 ماه بعد از کاشت می باشد. پس از رشد و آبیاری صحیح، سیب زمینی جوانه زده و از خاک بیرون می آید سپس ساقه و برگ های آن رشد میکند. زمان برداشت محصول پس از زرد شدن برگها و ساقههای سیب زمینی است. در صورت زرد شدن برگها و ساقهها وقت آن است که سیب زمینی را از گلدان خارج کنید.
🔹خاک و درجه حرارت:
از دو عامل تولید سیب زمینی یکی درجه حرارت خاك و گرمای هوا و دیگری نوع خاک است. عامل اول یعنی حرارت به مراتب مهم تر از عامل دوم یعنی نوع در خاك است. بهترین خاک برای کاشت سیب زمینی خاکی است عميق و حاصلخیز یعنی از حيث ترکیب فیزیکی رس و شنی که مقدار زیادی مواد آلی پوسیده (هوموس) دارا باشد. بنابراین خاکی که سیب زمینی در آن کاشته می شود باید سبک و پوك و در عین حال قادر به نگاهداری رطوبت باشد.
🔰نکته:
برای صرفه اقتصادی بیشتر میتونید هر سیب زمینی رو چهار قسمت کنید و هر تکه رو
جداگانه بکارید.
هر یک تکه، جوانه میزند و تبدیل به یک بوته میشود.
هر بوته، بین ۴ تا ۱۲ سیب زمینی میدهد.👌
#درختکاری
#نهال_مثمر
#گیاهان_مفید
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🥔 ⃟●᪥᪥᪥════
غذای سالمندان
لبو پلو
🔹طبع غذا: سرد و خشک
🔸مواد لازم:
برنج ۳ پیمانه/چغندر متوسط ۲عدد/سینه مرغ ۱عدد/پیاز ۲عدد/لیمو ترش تازه ۱عدد/زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه
🔹طرز تهیه:
ابتدا لبوها را داخل قابلمه قرار دهید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا پخته شوند. پس از این که لبوها نرم شد، به اندازه دلخواه خرد کنید یا میتوانید رنده کنید. پیاز را در تابهای، روی حرارت قرار دهید. سینه مرغ را به صورت نازک برش دهید. مرغها را با پیاز، لیمو ترش، زعفران، نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس سینه مرغ خرد شده را به پیازها اضافه کنید. لبوها را به مرغها اضافه کنید و اجازه دهید تا پخته شوند. برنج خیس خورده را با مقداری آب بجوشانید و آبکش کنید. سپس داخل قابلمه، یک لایه برنج و یک لایه مرغ و لبو بریزید. درب قابلمه را بگذارید تا به مدت ۳۵ دقیقه دم بکشد.
#پنجشنبه_سالمندان
#بدون_روغن
https://eitaa.com/joinchat/1793851412C5eae7704ff
═════●⃟ 🍲 ⃟●᪥᪥᪥════