امیر عبداللهیان: شرایط در منطقه غرب آسیا به نقطه نگران کنندهای رسیده است
وزیر امور خارجه در هنگام ورود به نیویورک:
🔹شرایط منطقه غرب آسیا با توجه به قتل عام و نسلکشی مردم غزه، به نقطه نگران کنندهای رسیده است.
🔹هر آن احتمال خارج شدن کنترل از دست همه طرفها وجود دارد.
🔹حماس یک جنبش آزادیبخش فلسطینی است.
🔹در نشست مجمع عمومی سازمان ملل مواضع جمهوری اسلامی ایران را در موضوع تحولات منطقه بیان خواهیم کرد./ایسنا
🟠متا (اینستاگرام) متعلق به مارک زاکربرگ، بزرگترین صفحه خبری «فلسطینی» به نام Eye On Palestine را در اینستاگرام حذف کرد.
این حساب 6 میلیون دنبال کننده از سراسر جهان داشت.
پ ن: اینستاگرام به اعضاء ش به چشم برده نگاه می کنه
#پرویز_جلیلی
من اگه بخواهم براساس گزارشات (اونچه اتفاق افتاده) شرایط بازار را به بدبیانه ترین حالت تفسیر کنم، خواهم گفت عالی هم نباشد، بد هم نیست. منتهی اینکه سرمایه های بزرگ به بازار اعتماد کند به نظرم تحت تاثیر دو مولفه است.
مولفه اول انتظارات از عواملی است که در نهایت اثراتش را قرار است در صورت های مالی مشاهده کنیم.
مولفه دوم که به نظر مهمتر است، ساختار مدیریتی بازار است. به عبارتی یک صاحب سرمایه (اینجا فرض می کنیم که سرمایه قابل توجهی دارد) از خود سوال می کند چند بار اتفاق افتاده که تحلیل از آینده کاملا درست بوده و آنچه پیش بینی شده با کمترین اختلاف در صورت های مالی منعکس شده اما رفتار بازار کاملا بر خلاف تحلیل بوده ؟ به عبارتی یک بک تست ممکن است یک ترس ایجاد کند.
برای مثال در بازار جهانی هنگام انتشار یک خبر، در بیشتر زمان ها یک اور ری اکشن در بازار صورت می گیرد و پس از گذشت مدت کوتاهی قیمت ها در جهت واقعی حرکت می کنند. اما در بازار ما این اور ری اکشن ها اتفاق می افتند و بعد بازار به حال خود رها می شود. در چنین شرایطی حتی اگر فرض کنیم از نظر رفتاری آن صاحب سرمایه فرد حرفه ای باشد و پذیرفته که در یک معامله بازنده (از نگاه بازار نه صورت های مالی) قرار دارد به سادگی نمی تواند خروج بزند ! چون به دلیل عدم نقدشوندگی کافی همان خروج خودش بر قیمت موثر است و احتمالا تذکر نظارتی هم دریافت کند !
شرایطی که باعث اور ری اکشن در بازار شود کم نیستند. برای مثال قوانین و مقررات غیر کارشناسی که می آیند تاثیر منفی میگذارند اما تکذیب می شوند و آن تکذیب قادر به برگرداندن قیمت ها نیست. ریسک های سیاسی ایجاد می شود، تاثیر منفی می گذارد و رفع شدن آنها آنچنان اثر مثبت ندارد.
پس در چنین شرایطی ما نیاز داریم نه در جهت قیمت های ساختگی، صندوق هایی پر قدرت در جهت کاهش اثرات ناشی از اور ری اکشن و ایجاد نقد شوندگی به وجود آیند و در غیر این صورت بازار امکان جذب سرمایه های قابل توجه را نخواهد داشت مگر در شرایطی مشابه سال ۹۹
البته این را هم متذکر می شوم که در بازار جهانی اینگونه نیست که فکر کنیم همه منطق دارند و قیمت ها منعکس کننده همه واقعیت هستند. به کرات رفتارهای عجیب را در این بازار می توان مشاهده کرد که سر آدم سوت خواهد کشید. اما با این حال نقدشوندگی که دارد محرک ورود سرمایه بوده است.
#حمید_کوشکی
025-Barrasi-Gozareshat-6Mahe.pdf
5.52M
🔵 بررسی گزارشهای ۶ ماهه
@Tahlilgaran_Bartar
تخصیص ۴۸ میلیارد دلار برای تامین نیازهای اساسی
مدیر روابط عمومی بانک مرکزی:
🔹تخصیص ارز بانک مرکزی برای تامین نیازهای اساسی و سرمایهای کشور از ابتدای سال تا امروز به ۴۸ میلیارد و ۷۲۰ میلیون دلار رسید.
🔹تامین و تخصیص ارز به کلیه درخواستهای موجود در سامانه جامع ارزی طی یک فرآیند کاملا سیستمی و هوشمند و با نظر مستقیم وزارتخانههای متولی انجام میشود.
در کف احتمالی بازار چه کنم؟
یادتون باشه یک هفته پیش در مورد اینکه در اوج بازار چه کنیم گفتم. حالا میخایم ببینیم در کف احتمالی چه باید کرد... به کلمه"احتمالی" با دقت توجه کنید. من نمیدونم همین یکی دو ماه آبان و آذری که از اردیبهشت احتمالش رو میدادم بازار راه میفته یا ممکنه مثلا بریم برا اردیبهشت سال بعد! از دید من هرچیزی راهی داره اما قطعا راه حل این نیست که یکسال فول سهم واستم تا بالاخره یه روز تورم من رو بالا ببره... تو مملکت تورمی سنگین که سود ۳۰ درصدی میدن باید مراقب بود و کمتر اشتباه کرد. مگرنه سود نمیکنی، ضرر سنگینی میدی و در نهایت مهمتمرین چیزی که همه دنبالش هستیم یعنی آرامش و احساس رضایت رو از دست میدیم و پیری و ضعف اعصاب به سراغمون میاد.
از اوج بازار و وقتی فهمیدیم روند نزولی شروع شده و ۹۹ درصد سبد رو نقد کردیم و در اوراق گذشتیم ۶، ۷ ماه گذشته و ما نه تنها ضرر ندادیم بلکه ۱۵ درصد جلو هستیم که این آمار فوق العاده است و بخاطر داشتن یک روش و برنامه منظم حاصل شده. حالا و در کف احتمالی وقتشه که میزان ریسک پذیری خودم رو تعیین کنم. مثلا من ۱۰ درصد ریسک میپذیرم و ۱۰ درصد سبدم رو سهم میکنم و همچنان ۹۰ درصد اوراق میمونم که هرچی ضرر ساخت اون برام جبران کنه. اگه از اون ۱۰ درصد تونستیم سودی بسازیم، از محل اون سود، مجدد سرمایه گذاری میکنیم و در عین حال بازار رو هم هر روز و با کمک ابزارهای مختلف رصد بازار چک میکنیم تا ببینیم کی روند بازار تغییر میکنه.
وقتی فهمیدم روند صعودی شده، سیستم بهم اجازه میده که بلافاصله تا ۵۰ درصد ریسک کنم و سهم بشم. دقت کنید اگر فرصت کم بود و توانایی انتخاب سهم نداشتید فورا به صندوق های سهامی و اهرمی مراجعه کنید. کار شروع شده و باید شش دانگ حواسمون به بازار باشه. این روند صعودی چند ماهی بیشتر ادامه نداره و کار سخت من تریدر شروع شده. نکته مهم اینکه، دست بردارید از خرید و فروش مکرر و نابود کننده. در روند صعودی فقط سودتون رو بشمرید و کیف کنید. تایید های مجدد صعود شما رو به سمت ۸۰ درصد و فول سهم شدن میبره. دقت کنید در مسیر صعود گاها چند وقتی اصلاح یا درجا زدن داریم که به هیچ عنوان نقد نمیشم! و صبوری میکنم.
طبیعتا در طی روند ممکنه سهام جدیدی که کمتر رشد داشته به سبد اضافه و سهامی که اول و سریعتر رشد داشتن کم بشن اما بهیچ وجه درصدی از سبد سهامی کم نمیکنیم و این راه ادامه پیدا میکنه تا اولین سیگنالهای کوتاه مدت خروج در رصد بازار ظاهر بشه و مجددا ۹۰ درصد نقد شیم و شرایط رو با همون ۱۰ درصد مطلب قبلی چک کنیم. دوستان من، از این بازار لذت ببرید، به حرف هیچکس کار نداشته باشید و بوقتش به سرعت و کاملا نقد شید و در شروع، مجددا فول سهم بشید. ما اینجاییم که سود کنیم. نزارید ۴ تا حقوقی که فروششون خیلی سختر از شماست رو دستتون نقد شن. معامله گری باشیم که از شغلش لذت میبره و با روش خودش جلو میره، نه کسی که یک عمر دنبال اینه که دیگران چی میخرن. مشکل این نیست که چه سهمی بخریم. مشکل اکثر ما ورود و خروج نامناسب به بازار و عدم رعایت حد ضرر و مدیریت سرمایه است.
#سالار_صفایی
#شهر
به قیمت عرضه اولیه خود رسیده است. در ۱۸۵ می توان سهم را زیر نظر داشت. حد ضرر ۱۷۷
#پرویز_جلیلی
#آپ
به قیمت سال ۹۸ معامله می شود. به محدوده حمایتی خوبی رسیده است و در ۵۸۰ می تواند مورد تقاضا قرار گیرد. حد ضرر ۵۴۵
#پرویز_جلیلی
🔴 نمادهایی که در 150 روز معاملاتی گذشته بیشترین افت قیمت را داشته اند
@Tahlilgaran_Bartar