💢 خبر از آیندهای نامطلوب
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃يأْتِي عَلَى النَّاسِ زَمَانٌ عَضُوضٌ، يَعَضُّ الْمُوسِرُ فِيهِ عَلَى مَا فِي يَدَيْهِ وَ لَمْ يُؤْمَرْ بِذَلِكَ، قَالَ اللَّهُ سُبْحَانَهُ "وَ لا تَنْسَوُا الْفَضْلَ بَيْنَكُمْ".
🔹بر مردم زمانى رسد بسيار سخت، كه توانگران در آن زمان از آنچه در دست دارند انفاق نكنند در حالى كه به نگاه دارى مال امر نشده اند، خداوند سبحان فرموده: «احسان بين خود را فراموش نكنيد»
📚 حکمت 468 نهج البلاغه
@Tahzibe_Nafs
امیرالمؤمنین (عليه السلام) :
رِضاكَ عَن نَفسِكَ مِن فَسادِ عَقلِكَ
از خود راضى بودن، نشانه تباهى عقل توست.
📚 غررالحكم، ح۵۴۱۲
@Tahzibe_Nafs
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 « ترک معصیت مثل رانندگی است!»
🔻 بخشی از گفتگو با حجتالاسلام علی بهجت
یکی از دوستان شیخ رجبعلی خیاط می گوید: به شیخ گفتم: آمیرزا چیزی به من بدهید که به درد من بخورد.
💠 گوش مرا را گرفت و گفت: خدمت به خلق، خدمت به مردم.
📚 کیمیای محبّت، ص ۲۲۴
@Tahzibe_Nafs
🔴امام علی علیه السلام: پيش از آنكه بدنهايتان از دنيا بروند، دلهايتان را از آن بيرون ببريد؛ زيرا دنيا آزمايشگاه شماست و براى غير آن، آفريده شدهايد.
📚 نهج البلاغة: الخطبة ۲۰۳
@Tahzibe_Nafs
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
🔸ارزش ویژه «اخلاق» در اسلام
🔸روایت شنیدنی پیامبراسلام(ص) درباره «اخلاق»
▫️روز هفتم رمضان 1402
▫️ تهران / حسینیه هدایت
#استاد_انصاریان
@Tahzibe_Nafs
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 مقرّبان الهی و جایگاه آنان
🎙حجت الاسلام و المسلمین رفیعی
@Tahzibe_Nafs
🔻 مهمترین کار ما ...
✨ مرحوم علامه طباطبایی(ره) میفرمود: ما بزرگترین و مهمترین کاری که در عالم داریم و هیچ کاری از اطوار و شئون زندگی ما مهمتر از آن نیست(آن است که) خودمان را درست بسازیم. کاری مهمتر از خودسازی نداریم. ما ابد در پیش داریم. هستیم که هستیم «و انما تنتقلون من دار الی دار» شما برای معدوم شدن و نابود گشتن آفریده نشدهاید، بلکه برای بقا و ابدیت به وجود آمدهاید، این است و جز این نیست که به واسطه مردن از خانهای به خانه دیگری کوچ میکنید.(1)
________
1- رمز موفقیت علامه طباطبایی(ره)، ص 144
@Tahzibe_Nafs
💠 «دعاؤُكُم فيه مستجاب»
🔻(برداشتهایی از دعای ابوحمزه ثمالی؛ شماره 3)
🔸آهنگ رحیل
تقرب به خدا دلى خالى از اغيار و قلبى پاك و لطيف میطلبد. تا پاى دل، به زنجير تعلقات دنيوى بسته، و جان از اين اسارت مجروح و خسته است، آرزوى پرواز تا جوار قرب معبود و بهرهمندى از عنايات پروردگار، خيالى خامی بيش نيست و ياد مرگ، خلاصىبخش انسان از بند دلبستگىهاست.
ياد مرگ و ترس از سوء عاقبت و تلخى جان دادن، بهترین سرمایه برای ترک گناهان و سبب آمرزش و پرداختن به بندگی خداست. اولياى الهى علیهمالسلام، همواره نفس خويش را متذكر مرگ و گذر از دنياى فانى مىداشتند و تلخى جان كندن و مشكلات پس از مرگ و تنگى قبر و سختى برزخ را در برابر ديدگان خويش حاضر مىساختند.
توجه به مرگ و گريه و اندوه بر آن، در مناجات سحرگاه ماه رمضان امام سجاد علیهالسلام جلوۀ خاصی دارد که آه از نهاد حقجویان برمیآورد:
كيست كه روزگارى بدتر از من داشته باشد، اگر با چنين حالى درگذرم و به قبر درآيم؟ درحالیکه آرامگاهم را آماده و مهيا نكردهام و با اعمال صالح، مفروش نساختهام... چرا نگريم؟! مىگريم براى آن دم كه جان از پيكرم خارج شود، مىگريم براى تاريكى قبرم. مىگريم براى تنگى لحد، مىگريم براى پرسشهاى دو فرشته نكير و منكر، مىگريم براى دمى كه از قبرم خارج گردم، بدون هيچ پوششى با ذلت و خوارى، درحالیکه بار سنگينى اعمال را بر دوش مىكشم...
@Tahzibe_Nafs
آیت اللهی که اصلا از جنس خارجی استفاده نمی کرد.
#آیت_الله_شیخ_محمدتقی_بافقی
@Tahzibe_Nafs
✅ حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔹همۀ رذایل اخلاقی، از ضعف در معرفت خداوند متعال پدید میآیند...! اگر انسان دریابد که خداوند متعال، همیشه و در همه حال از هر زیبایی زیباتر است، از اُنس به او هرگز جدا نخواهد شد!
📚برگی از دفتر آفتاب، ص ١۴
#آیت_الله_بهجت_ره
@Tahzibe_Nafs