eitaa logo
💎🌹کانال طنز و دانستنی🌹💎
267 دنبال‌کننده
15.1هزار عکس
8.2هزار ویدیو
36 فایل
💎🌹کانال‌طنز‌و‌دانستنی🌹💎 ╭══━⊰❀ ❀ 🌹 ❀ ❀⊱━══╮ https://eitaa.com/joinchat/2240151790Ce3e2cd3514 ╰══━⊰❀ ❀ 🌹 ❀ ❀⊱━══╯ @Tanz_v_danestani اللهم‌اهدنا‌الصراط‌المستقیم اللهم‌اجعل‌عواقب‌امورنا‌خیرا اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج ✦‎‌‌‌࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐✦
مشاهده در ایتا
دانلود
اگر کسی رو داری، که میدونه چطوری وقتی غمگینی بهت عشق بده.تو خیلی خوشبختی!! 🍃🌸
🌸پروردگارا 💞نعمت سلامتی 🌸مبداء همه نیازهاست 💞وعاقبت بخیری 🌸مقصد همه نیازها 💞تو را به مهربانیت 🌸این دو را به تمامی دوستانم عطافرما 🍃🌸
⚘روزهای‌‌ خوب خواهند آمد ... ⚘هر سر بالایی یک سرازیری دارد ، ⚘نفس عمیق بکش ، ⚘بیخیال همه اتفاقای عجیب و غریب ، ⚘هم اکنون زندگی کن !
دعا می‌کنم وقتی وسط ناامیدی مطلقی، یه خبر خوب بهت زندگی دوباره بده...!
یک عذرخواهی واقعی سه بخش دارد : 1) متاسفم 2) تقصیر من بود 3) برای جبرانش چکار می توانم بکنم ؟ و اغلب ما بخش سوم را فراموش می کنیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‎‌‎‌‎‎
فرق یک دوست خوب با بهترین دوست، اینه که اولی فقط داستانتو میدونه ولی دومی اون داستان رو باهات زندگی کرده... 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🔺️ 🔺️ 🔷️مواد لازم انجیر رسیده 8 عدد مغز بادام درسته 1 مشت کره 25 گرم دارچین 1 قاشق چایخوری نان کشمشی 4 بر پنیر ریکوتا 250 گرم شیره طلائی یا عسل 4 قاشق سوپخوری 🔶️طرز تهیه: فر را از قبل کمی گرم کنید. در صورت نیاز ساقه ی انجیرها را ببرید. یک برش ضربدری (مانند x ) از بالا تا کف انجیر ایجاد کنید. سپس مانند یک گل کمی انجیر را باز کنید. بادام ها را درشت خرد کنید  انجیرها را در یک ظرفِ پخت متوسط قرار دهید. کمی کره داخل هر یک از انجیرها قرار داده و روی آن دارچین و شیره طلائی یا عسل بریزید. انجیرها را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شده اما متلاشی نشوند در فر بپزید. پس از پخت، شربت لذیذ کره و دارچین دورتادور انجیرها را می گیرد. اجازه دهید انجیرها چند دقیقه خنک شوند. در این زمان نان ها را روی سینی فر قرار داده و در طبقه ی پایین فر تُست کنید. هنگامی سمت دوم نان را تُست می کنید بادام ها را نیز روی سینی فر قرار دهید. ریتا را روی تُست بمالید، سپس انجیرها، مغزبادام و چند قاشق از شربتِ گرم را روی آن بریزید تا آماده سرو شود
🥔 با طعم لیمو نمک 🌿پوست لیمو رنده شده 🌿نمک دریا (۳ قاشق غذاخوری) 🌿روغن سرخ‌کردنی 🌿۶۰۰ گرم سیب‌زمینی 🌿رزماری 🍟سیب‌زمینی‌ها باید به‌صورت خیلی مرتب و ریز خلال شوند. اگر دستگاه مخصوص خلال کردن دارید انتخاب بهتری است و در غیر این صورت با چاقوی تیز و تخته این کار را انجام دهید. بعد از خرد کردن آن‌ها را داخل ظرفی از آب بریزید تا اکسید نشوند. این کار باعث می‌شود تا سیب‌زمینی قهوه‌ای نشود. فراموش نکنید که قبل از سرخ کردن باید سیب‌زمینی‌ها را از آب خارج کنیم و با دقت آن‌ها را خشک‌کنیم تا هیچ خیسی بروی آن‌ها باقی نماند. قراره سیب‌زمینی طعم لیمو داشته باشد و البته لیمو نمکی در هاون نمک دریا و پوست لیموی رنده شده را به‌خوبی بکوبید. نمک باید طعم لیمو به خود بگیرد و تغییر رنگ هم بدهد. بعد از درست کردن این نمک طعم دار حتماً باید ۲ ساعت و یا حتی بیشتر فرصت دهید تا کامل خشک شود، تا قابل‌استفاده گردد. 🍟روغن را در ماهیتابه بریزید تا گرم شود. بعدازاینکه سیب‌زمینی‌ها سرخ شدن با دستمال روغن آن‌ها را بگیرید. در آخر نمک لیمویی رابه سیب‌زمینی‌ها بپاشید.
یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه☺
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 این خوراکی خیلی خوشمزه میتونه جایگزین انواع چیپس و پفک قرار بگیره فقط کافیه خانومای هنرمند همت کنید و از سوپری بجای چیپس و پفک نخود بخرید و این خوراکی خوشمزه رو واسه دلبنداتون درست کنید نخود رو یک روز در آب خیس کنید اون رو بپزید اما نه بحدی که له شود یک ظرف تخم مرغ زده شده آماده میکنیم داخل یک ظرف دیگه هم ادویه ها شامل نمک زرچوبه فلفل سیاه اویشن رو با آرد سوخاری ک بهتره آرد سوخاری هم خودتون در منزل تهیه کنید قاطی میکنید نخد های پخته شده ک سرد شده رو اول داخل تخم مرغ و بعد داخل آرد میغلتونیم و در نهایت داخل روغن زیاد سرخ میکنیم توجه داشته باشید ک نخود هارو با کفگیر روغن گیر دربیارید و روی دستمال روغن گیر بریزید تا حسابی روغنش گرفته بشه و حالت کریپسی به خودش بگیره این چیپس نخود خوشمزه رو حتما جز تنقلات خونگی قرار بدید و میتونید واسه بچه هاتون چیزای دیگه هم روش بریزید تا ب اصطلاح بچه ها خوششون بیاد و واسشون جالب باشه مثلا من چندتا چاقاله و گوجه سبز هم روی این چیپس نخود قرار دادم تا واسه بچه ها خوشگلتر به نظر بیاد.
سیب قرمز یا زرد بزرگ یک عدد- آرد یک پیمانه - شیر 1/3 پ - تخم مرغ 1 عدد - شکر 3 ق غذاخوری - نمک 1/4 ق چ - بکینگ پودر یک ق چ _ وانیل کمی سیب رو با رنده ریز رنده کنید. تخم مرغ و شیر رو با چنگال یا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشن و از لختگی دربیاد بعد مواد خشک رو بهش اضافه کنید وارد هم روش الک کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید و بعد سیب رنده شده رو اضافه کنید و هم بزنید توی ظرف گود روغن بریزید و روی حرارت بزارید تا داغ بشه بعد به اندازه یه قاشق غذاخوری یا ملاقه کوچیک از مواد توی روغن بندازید و صبر کنید تا طلایی بشه . شیرینی ها رو روی دستمال بزارید تا روغن اضافش گرفته بشه بعد توی مخلوط دارچین و شکر بغلطونید