6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍘🍘 ناگت مرغ
این ناگت مرغ خونگی رو آماده کنید قبل از سرخ شدن بزارید فریزر برای زمانی که وقت آشپزی ندارید.
#غذای_فوری
پارت1⃣
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍘🍘 ناگت مرغ
این ناگت مرغ خونگی رو آماده کنید قبل از سرخ شدن بزارید فریزر برای زمانی که وقت آشپزی ندارید.
#غذای_فوری
پارت2⃣
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
1.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پست #خانه_داری
#ظروف_مسی_قدیمی رو مثل روز اول براق کن 🤩🤩
✅با لیمو و نمک 🍋
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گل_گیاه
راز های نگهداری قلمه درآب 🌿
🎀برای نگهداری قلمه ها در آب به این نکات توجه کنید👇
۱) آب ظرف قلمه را هفته ای ۱ بار تعویض کنید و بهتره از آب جوشیده سرد استفاده کنید چون آب مونده باعث گندیده شدن گیاه میشه👌
۲) ته قلمه ها با كف ظرف در تماس نباشه👌
۳) برای پیشگیری از قارچی نشدن گیاه از یک تکه زغال یا چوب دارچین در ظرف قلمه ها استفاده کنید👌
۴) قلمه ها تاریشه دار نشدن در نور زیاد پنجره جنوبی قرار ندید✨✨👌
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قبول داری تابستونِ و #نوشیدنیهای خوشمزش؟! 😍😋
🎀 مواد لازم :
موز🍌
توت فرنگی🍓
بستنی توت فرنگی🍧
شیر🥛✨
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
5.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلیم
به ازای ۱ کیلو بلغور گندم
🥩گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): ۳۰۰ گرم
🍗سینه مرغ: ۱۵۰ گرم .
(البته میتونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید)
نمک: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری (بچشید)
روغن: ۴ قاشق غذا خوری
آب: زیاااد 😃
شیر: ۲ لیوان
گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه.
بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشتکوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره.
یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریشریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و بازهم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. ۲(تا ۳) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آمادهس.
از تاپینگهای زیر برای تزیین حلیم استفاده کنید:
روغن حیوانی (یا گیاهی)
کره
کنجد
دارچین
شکر
نمک
شیرهخرما
شیره انگور
گوشت قیمه
سینه مرغ ریشریش شده
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e