eitaa logo
ترفندکده خوب🌸
6.7هزار دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
12.1هزار ویدیو
0 فایل
﷽ 🔴 کانالی پر از ترفند و خلاقیت های ناب😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
سوزش معده امانتان را بریده؟ 😣 13 راه ساده که به شما کمک میکنند از سوزش معده خلاص شوید 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
این ببر دماغش کوچکتر از بقیه است 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
این 3 چرخه زیبا و خلاقانه طرحی متفاوت شبیه اسکلت یک دایناسور دارد و بسیار هنرمندانه طراحی شده است. قیمت این 3 چرخه پس از اتمام ساخت حدود 2 هزار دلار خواهد بود 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍘🍘 ناگت مرغ این ناگت مرغ خونگی رو آماده کنید قبل از سرخ شدن بزارید فریزر برای زمانی که وقت آشپزی ندارید. پارت1⃣ ‎‏ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍘🍘 ناگت مرغ این ناگت مرغ خونگی رو آماده کنید قبل از سرخ شدن بزارید فریزر برای زمانی که وقت آشپزی ندارید. پارت2⃣ ‎‏ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز های نگهداری قلمه درآب 🌿 🎀برای نگهداری قلمه ها در آب به این نکات توجه کنید👇 ۱) آب ظرف قلمه را هفته ای ۱ بار تعویض کنید و بهتره از آب جوشیده سرد استفاده کنید چون آب مونده باعث گندیده شدن گیاه میشه👌 ۲) ته قلمه ها با كف ظرف در تماس نباشه👌 ۳) برای پیشگیری از قارچی نشدن گیاه از یک تکه زغال یا چوب دارچین در ظرف قلمه ها استفاده کنید👌 ۴) قلمه ها تاریشه دار نشدن در نور زیاد پنجره جنوبی قرار ندید✨✨👌 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قبول داری تابستونِ و خوشمزش؟! 😍😋 🎀 مواد لازم : موز🍌 توت فرنگی🍓 بستنی توت فرنگی🍧 شیر🥛✨ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
5.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به ازای ۱ کیلو بلغور گندم 🥩گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): ۳۰۰ گرم 🍗سینه مرغ: ۱۵۰ گرم . (البته می‌تونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید) نمک: ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری (بچشید) روغن: ۴ قاشق غذا خوری آب: زیاااد 😃 شیر: ۲ لیوان گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه. بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشت‌کوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره. یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریش‌ریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و باز‌هم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. ۲(تا ۳) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آماده‌س. از تاپینگ‌های زیر برای تزیین حلیم استفاده کنید: روغن حیوانی (یا گیاهی) کره کنجد دارچین شکر نمک شیره‌خرما شیره انگور گوشت قیمه سینه مرغ ریش‌ریش شده 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e