در هر روز چقدر آب بخوریم؟
◽️هر روز هشت لیوان (حدود ۲۳۰ میلی لیتر) آب بنوشید. اما، برخی از کارشناسان هشدار می دهند که جواب یکسانی برای همه وجود ندارد، زیرا میزان آب مصرفی به قد، وزن و سطح فعالیت شما و همچنین شرایط پزشکی هر فرد بستگی دارد.
+ پزشکان پیشنهاد می کنند که بسته به سطح فعالیت، از ۱۴ تا ۳۰ میلی لیتر به نسبت هر ۴۵۳ گرم وزن بدن، آب بنوشید.
<--------✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿------>
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
22.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
20.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجون پرورده😋
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده بگیرید 👌
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
هدایت شده از هنر، ترفند و خلاقیت
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه طعم شربت خوشمزه😍😋
برای رفع عطش تو روزهای گرم عالیه
#شربت_سکنجبین :
آب ۴ لیوان
نعنا ۴۰۰ گرم
سرکه سفید ½ لیوان
گلاب ½ استکان
شکر ۴ لیوان
زعفران
#شربت_زعفرانی :
شکر ۲ لیوان
آب ۱.۵ لیوان
زعفران دم شده ½ استکان
آبلیمو ۱ ق غ
#شربت_نعنا :
نعنا ۶۰۰ گرم
گلاب ½ استکان
رنگ خوراکی سبز ۲ قطره
آب لیمو ۱ ق غ
شکر ۴ لیوان
آب ۴ لیوان
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
28.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
23.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افزایش شیر مادر
🔸اگر ۱ واحد گزنه را با ۲ واحد رازیانه و ۲ واحد شوید مخلوط و با شیر دم کرده و با عسل میل کنید باعث زیاد شدن شیر مادر میشود.
🔹اگر روزی یک لیوان عرق رازیانه را با کمی عسل میل کنید شیر را زیاد میکند.
🔸خوردن روزانه چند دانه بادام درختی مفید است
🔹در هفته چند روز صبح ها ارده و شیره انگور را مخلوط و میل کنید.
🔸کاهو، مویز صبحگاهی، خرما، سیب، انگور برای زیاد شدن شیر مادر مفید است.
🔹مصرف ریحان و پونه همراه غذا فراموش نشود.
🔸روی غذا زیره ریخته شود.
🔹شیره خرما، انجیر و انگور مصرف شود.
🔸سوپ همراه با زردک (هویج ایرانی) پخته و مصرف شود.
🔹جو، گندم، کلم و برگ کلم، گوشت تازه بزغاله، مغز و شیردان گوسفند جزء خوراکی های شیرافزا هستند.
<--------✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿------>
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از هنر، ترفند و خلاقیت
3.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شام_فوری😍😋
3 عدد سینه مرغ یا ران بدون استخوان
3 حبه سیر
آب نصف لیمو
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری کاری
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک
برای سس:
4 قاشق غذاخوری ماست
خردل 1 قاشق چایخوری
1.5 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی
1 پیمانه جعفری
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
فلفل سیاه ، نمک و آویشن
پیاز ، کاهو ، گوجه فرنگی
نان لواش یا تورتیلا
مرغ ها به مکعب بریده می شوند یک تابه مناسب را گرم کرده و کمی روغن زیتون بریزید. سینه ها در یک تابه داغ پخته می شوند پس از 5 دقیقه ، سیر ریز خرد شده به آن اضافه می شود.وقتی کاملاً آبکش شد ، نمک ، ادویه جات و آب لیمو اضافه می شوند و خوب مخلوط می شوند ، پس از کمی تفت دادن بیشتر ، از اجاق برداشته می شود از طرفی مواد لازم برای سس را داخل کاسه برده و مخلوط میکنند.پیاز ، گوجه فرنگی و سبزیجات را خرد کنید نان لواش روی بشقاب قرار می گیرد.ابتدا مقداری سس در وسط پهن می شود مواد مرغ، پیاز ، گوجه فرنگی و کاهو روی آن قرار می گیرد.سس دوباره روی آن ریخته می شود وپیچیده می شود
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍