فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زنگ_خانه_داری
پست قابلمه هات رو مثل روز اول تمیز کن
<--------✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿------>
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
هدایت شده از ایده ترفند خلاقیت آشپزی
حضرت عباسی هنوزم آبلیمو و شکر قاطی میکنی میزاری جلو مهمونات🤦♀
یا نه چای تلخ میدی تو این گرما🥵🥵
اسمتم گذاشتی زن😏😒
بیا اینجا کلی #شربت شیک و مجلسی یاد بگیر👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/36700499C9c5cf945ac
🥂🍷شربت کهکشانی درست کن 🍷🥂
آخر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قبول داری
ساختن یه سری چیزا به سلیقه ی خودت خیلی حال میده؟!😍🔥✨🌈
📌 ترفندکده خوب🌸
@TarfandKadehKhob
@TarfandKadehKhob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_خانه_داری 🏠
یک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بادمجونهای پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای 10 دقیقه الی یک ربع بمونند. بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه.
در صورتیکه بادمجون تخمهای بزرگ و تیره رنگ داشت میتونید تخم هارو از گوشت جدا کنید ؛ چون همین تخمهای بزرگ و تیره عامل تلخی هستن.
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه #نوشیدنی دو رنگ شیک و عالی مخصوص این فصل 😍😋
مواد لازم برای دو لیوان نوشیدنی
طالبی خرد شده یکلیوان +یک اسکوپ بستنی +دو ق غ شکر
توت فرنگی خرده شده یک لیوان +چهار ق غ شکر +یک سوم لیوان آب
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدل خوشگل #بستن_روسری 🦋💫
⚜شیک و باکلاس
<--------✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿------>
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_بدرد_بخور🔥
یه ترفند کاربردی برای تمیزکاری🧽🧹
<--------✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿------>
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_اشپزی🥘
<<<راز دم کردن برنج🤍>>>
<--------✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿------>
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فالوده_کرمانی
#نوشیدنی #شربت
یک پیمانه نشاسته
دو پیمانه شکر
نصف پیمانه گلاب
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
هدایت شده از لقمه 🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با هر گازی که از این #فالوده_بستنی میزنی جیگرت تو این گرما حال میاد
🍧🍧
مخصوصا وقتی که رشته فالوده هم میاد زیر دندونت به به😋😋
https://eitaa.com/joinchat/350159016C84ff0034d2
آموزش درست کردن این #بستنی خوشمزه و جذاب اینجاست😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صفر تا صد #قیمه_نثار 🥘
مواد لازم
گوشت گوسفند ۴۰۰گرم
پیاز درشت یک عدد
خلال بادام نصف پیمانه
خلال پسته چهار قاشق غ
خلال پوست پرتقال پنج قاشق غ
زرشک پنج قاشق غ
گلاب نصف پیمانه
زعفران زیاد
نمک پودر دارچین پودر هل زردچوبه پودر گل سرخ به میزان لازم
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از ایده ترفند خلاقیت آشپزی
#فالوده_خانگی
نشاسته100 گرم
آب ولرم800 میلی لیتر
آب150 میلی لیتر
گلاب ۲ قاشق غذاخوری شکر140 گرم
ابتدا شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا برای 5 دقیقه ریز جوش بزند و شربت کمی غلیظ شود.بعد از 5 دقیقه شعله را خاموش کرده و شربت را به یک کاسه فلزی انتقال دهید، گلاب را به شربت اضافه کرده و آن را برای 4 ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند. بعد از اینکه شربت یخ زد آن را بیرون آورده و با چنگال مخلوط کنید و مجدد به فریزر برگردانید.نشاسته را با نیمی از آب ولرم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود.نصف دیگر آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. مخلوط نشاسته را به آب در حال جوش اضافه کرده و مدام هم بزنید تا حالت جامد پیدا کرده و خمیری شکل شود. بعد از اینکه خمیر خوب پخت و وسط قابلمه جمع شد شعله را خاموش کنید و خمیر را برای چند ثانیه با همزن بزنید. خمیر را تا داغ است داخل قیف بریزید و با ماسوره ای با سوراخ های ریز داخل کاسه حاوی آب و یخ بریزید تا رشته های فالوده آماده شود. در این روش باید دقت داشته باشید که موقع زدن فالوده ماسوره را حتما داخل آب سرد فرو کنید تا رشته ها بعد از خارج شدن از قیف خودش را بگیرد.بعد از اینکه همه مواد را ماسوره زدید رشته های فالوده را از آب خارج کرده و داخل شربت بریزید و مخلوط کنید. مخلوط شربت و فالوده مجدد به فریزر برگردانید تا یخ بزند.بعد از اینکه فالوده یخ زد آن را از فریزر خارج کرده و نوش جان کنید.
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍