🔻 شفاعت نبی اکرم(ص) اختصاص به قیامت ندارد. شفاعت، در دنیا هم جاری است.
✔️ استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«مقام شفاعتِ نبی اکرم (ص) يک مقام جاری و ساری است؛ يعنی از اول تا آخر عالم، اين مقام شفاعت وجود دارد و يک امر دائمی است و اختصاص به زمانی خاص ندارد، به طوری که در زمانهای دیگر نباشد؛ همچنین اختصاص به فرد خاصی هم ندارد، بهگونهای که فرد دیگری را شامل نشود.
اينطور نيست که شفاعت، فقط در خروجی کار باشد، و آنجا که همه، کارهايشان را انجام میدهند، نيازی به شفاعت نباشد و وقتی کارها گره میخورد و مثلاً در آخرت درهای بهشت بسته میشود، فقط با شفاعت، درها باز شود! اينطور نيست. بلکه سيرِ مستمرِ مخلوقات، با شفاعت حضرت است.
شفاعت، يک امر جاری است و در هر لحظه، میتوان شفاعت بهتری را نصيب خود کرد. ایشان از ابتدا دستگيری کردهاند و اکنون هم دستگيری میکنند. ما نباید شفاعت را به این صورت تفسیر کنیم که مثلاً ما همۀ کارهای خود را انجام میدهیم و فقط زمان جمعبندی و نمره دادن، حضرت شفاعت میکند! شفاعت از ابتدا هست، مثل معلّمی که از روز اوّل از شاگرد دستگيری میکند، نه آن روزی که شاگرد امتحان داده و مثلاً نیمنمره کم آورده است و معلّم با کم و زیاد کردن در برگۀ او نمرهاش را تمام کند! معنای شفاعت اين نيست. 👈 شفاعت يک حقيقت جاری توسط نبی اکرم (ص) است که همۀ بندگان خدا از انسان تا مَلک و غیر آنها در همۀ احوال و افعال، به اين شفاعت محتاج هستند. پس فقط اهل گناه به اين شفاعت محتاج نیستند بلکه همه مخلوقات، در درجات خود محتاج شفاعت هستند.» ۹۲/۱۰/۷
🌸🍃🌸 @Tasniiiiiiim 🌸
💟🌸
💌 رابطه با خدا، اتفاقی عاشقانه
#پیام_معنوی
🌸🍃🌸 @Tasniiiiiiim 🌸
💟🌸
هدایت شده از راه روشن.☀️دقت کن!!استاد محمد شجاعی
4_5947032152943100602.mp3
5.98M
✨برای بزرگ شدن، به قدر آسمان
باید خودت را به معلّمی بسپاری
که به اندازه ی آسمان بزرگ است.
و محـمد"ص"
آینه ی تمام نمای خداست در زمین!
دستانت را به او بسپار.
و تا اوجِ آسمان، بالا برو👇
@Raherooshaan
هدایت شده از راه روشن.☀️دقت کن!!استاد محمد شجاعی
#روابط_همسران
✍هرچه مهربان تر =به خدا نزدیک تر
❣روابط بدنی؛
مانند دست دادن،بوسیدن،در آغوش کشیدن، درتامین سلامت روح اهل خانه،معجزه میکند!
تکبر وحیای بیجا؛ در مهرورزی ممنوع❌
@Raherooshaan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅با رهبر محبوبمان ما عهد بستیم...
✅ همراه آقا هرزمان در صحنه هستیم
✅ما باخروش حیدری در کل عالم
✅کبر وغرور بت پرستان را شکستیم...
گوییم با هم،لبیک علمدار
بالرّوح و بالدّم،لبیک علمدار..
@Tasniiiiiiim
#جملات_ناب_استاد ۶۶
✍حالِ قلب انسان،براحتی با دیدنیها و شنیدنیهای گوناگون،عوض میشود.
حتماً راه ورودیهایی که قلبتان را به غم واضطراب مبتلا میکند،ببندید!
فیلمها،موسیقیها،گفتگو هاو...
@Tasniiiiiiim
هدایت شده از 🔶ویرایش تسنیم( ۱)
4_516474296994891168.mp3
3.01M
🍃بسم الله الرحمن الرحیم
🍃الحمدالله رب العالمین
🎧 #تفسیر_صوتی_آیه_179
#سوره_اعراف حجة الاسلام قرائتي
🌸 eitaa.com/Tasniiiiiiim 🌸
┅════🍃 ✼📖✼ 🍃═══┅
─┅─═ঊঈ🕊ঊঈ═─┅─
⏮سوره 7. اعراف آيه 179
آيه🔻
⤵️وَلَقَدْ ذَرَأْنَا لِجَهَنَّمَ كَثِيراً مِّنَ الْجِنِّ وَالْإِنسِ لَهُمْ قُلُوبٌ لَّا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَّا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ ءَاذَانٌ لَّا يَسْمَعُونَ بِهَآ أُوْلَئِكَ كَالْأَنْعَمِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُوْلَئِكَ هُمُ الْغَفِلُونَ
ترجمه🔻
⤵️و همانا بسیارى از جنّ و انس را براى دوزخ آفریدیم، (كه سرانجامشان به آنجا مى كشد، چرا كه) آنان دلهایى دارند كه با آن حقّ را درك نمى كنند و چشمانى دارند كه با آن نمى بینند و گوشهایى دارند كه با آن نمى شنوند، آنان همچون چهارپایان، بلكه گمراهترند، آنان همان غافلانند.
─┅─═ঊঈ🌷ঊঈ═─┅─
نکته ها🔻تفسیرنور☀️
⤵️«ذَرَأ» از «ذَرْء»، در اصل به معناى پراكنده ساختن و انتشار است و در اینجا به معناى خلق، آفرینش و اظهار نمودن است.
🎑سؤال: قرآن، در این آیه، آفرینش بسیارى از جنّ و انس را براى دوزخ مى داند و در آیه اى دیگر خلقت جنّ و انس را براى عبادت مى شمارد، «و ما خلقت الجنّ و الانس الاّ لیعبدون»، كدام یك صحیح است؟
🌙پاسخ: هدف اصلى آفرینش، خداپرستى و عبودیّت است، ولى نتیجه ى كار بسیارى از انسانها در اثر عصیان، طغیان و پایدارى در كفر و لجاجت، دوزخ است، گویا كه در اصل براى جهنّم خلق شده اند.
🎑حرف «لام» در «لجهنّم»، براى بیان عاقبت است، نه هدف. مانند نجّار كه هدف اصلى اش در فراهم نمودن چوب، ساختن در وپنجرههاى زیبا از آن چوبها مى باشد، ولى كار به سوزاندن چوبهاى بى فایده در بخارى مى انجامد كه آن هدف تبعى است.
🌙این مطلب، شبیه این جمله ى حضرت على علیه السلام است كه مى فرماید: خداوند فرشتهاى دارد كه هر روز با صداى بلند مى گوید: «لِدوا للموت و اجمعوا للفناء و ابنوا للخراب» بزایید براى مرگ و بسازید براى خرابى، یعنى پایان تولّد، مرگ، پایان ثروتاندوزى، فنا و پایان ساختمان، خرابى است.
🎑آرى، انسانهایى كه هویّت انسانى خود را از دست داده اند، جایگاهى جز آتش براى آنان نمى باشد، «ان تحسب انّ اكثرهم یسمعون او یعقلون ان هم الاّ كالانعام بل اضلّ سبیلاً» چنانكه خود آنان نیز اعتراف مى كنند كه اگر دستورات الهى را شنیده بودند و تعقّل مى كردند، دیگر در جهنّم جاى نداشتند.
🌙«قالوا لو كنّا نسمع او نعقل ما كنّا فى اصحاب السعیر»انسان در داشتن چشم، گوش و زبان، شبیه حیوان است، ولى كیفیّت و هدف بهرهبردارى انسان از نعمتها باید بهتر و بیشتر باشد، وگرنه همچون حیوان بلكه پستتر از آن است.
🎑انسان باید علاوه بر ظاهر، ملكوت را ببیند و علاوه بر سر و صداهاى ظاهرى، زمزمههاى باطنى و معنوى را بشنود.
🌙آدمى زاده طرفه معجونى است از فرشته سرشته، و زحیوان گر رود سوى این، شود به از این ور رود سوى آن، شود پس از آن
از امام صادق علیه السلام پرسیدند: چرا خداوند تمام بندگانش را مطیع و موحّد نیافرید؟
🎑حضرت فرمودند: اگر چنین مى شد، دیگر ثواب و عقاب معنا نداشت، زیرا آنان مجبور بودند و اختیارى نداشتند، امّا خداوند انسان را مختار آفرید و علاوه بر عقل و فطرت، با تعالیم پیامبران و كتب آسمانى مسیر هدایت او را روشن نمود و او را به طاعت فرمان داد و از نافرمانى نهى كرد، تا فرمانبرداران از عاصیان مشخّص شوند.
🌙گرچه تمام اسباب طاعت و عصیان را خداوند آفریده، امّا به چیزى امر یا نهى نكرده مگر آنكه انسان مى تواند ضد آن را نیز انجام دهد و مجبور نباشد.
🎑آرى، تكلیف پذیرى تنها ارزش و وجه امتیاز انسان از دیگر موجودات است.
─┅─═ঊঈ🌷ঊঈ═─┅─
پيام ها⚡️📨
1-🌱 فرجام بسیارى از انسانها و جنّیان، دوزخ است. «ذرأنا...»
2-🌿 جنّ هم مثل انسان، تكلیف و اختیار، كیفر و پاداش دارد. «من الجنّ و الانس»
3-🌱 ملاك انسانیّت، فهم پذیرش معارف و تكالیف دینى است، وگرنه انسان مانند حیوانات است. «اولئك كالانعام»
4-🌿 كسى كه با وجود توانایى از نعمتهاى الهى بهرهى صحیح نبرد، بدتر از موجودى است كه اساساً فاقد آنهاست. «بل هم اضلّ»
5 -🌱 انسانهاى غافل و بى بصیرت، (در بى تفاوتى، شكم پرستى، شهوتپرستى، استثمار شدن و محرومیّت از لذّت معرفت) مانند چهارپایان مى باشند. «اولئك كالانعام»
6-🌿 غافلان، از حیوانات هم بدترند. «بل هم أضلّ اولئك هم الغافلون»
7-🌱 انسانهاى بى بصیرت، از هدف، خدا، خود، امكانات، آخرت، ذریّه، آیات الهى، قانون خدا، الطاف گذشته و گناهان خویش غافلند. «اولئك هم الغافلون»
8 -🌿 دوزخى شدن بسیارى از انسانها، به خاطر بهرهنبردن از نعمتهاى الهى در مسیر هدایت و كمال است. زیرا با داشتن چشم، گوش و دل، خود را به غفلت زده اند. «اولئك هم الغافلون»
🍃اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم.🍃
🔶ــــــــــتـــســـنیــم۱ـــــــــــــــــــــــــــــــــ🌳ــــــــــــــــــــــــــــ🔶
🌸 eitaa.com/Tasniiiiiiim🌸
┅════🍃 ✼📖✼ 🍃═══
🌸🍃🌸 @Raherooshaan🌸
💟🌸
سلسله مباحث استاد محمد شجاعی👆