🌷روز دَحوُ الأرض🌷
دَحْوُ الْأرْض، روز بیست و پنجم #ذی_قعده، که بنابر برخی روایات، روز گستراندن زمین از زیر کعبه است و در آموزههای دین اسلام، از روزهای بافضیلت به شمار میرود.
مراد از دحوالارض بیرون آمدن خشکیهای گسترده زمین از زیر آب است. بنابر برخی روایات و منابع کهن اسلامی، زمین در ابتدا زیر آب بوده است و سپس خشکیها از آب سر برآوردهاند. روز بیرون آمدن خشکیها[یا روز آغاز آن] روز دحوالارض نامیده شده است.
🌕 سایر وقایع این روز عبارتند از:
1. نزول نخستین رحمت آسمانی بر آدم(ع)
2. نشستن کشتی نوح بر کوه جودی
3. تولد حضرت ابراهیم و عیسی بن مریم در شب بیست و پنجم ذیقعده
⚡️مهمترین اعمال روز دحو الأرض:
1. روزه گرفتن این روز معادل 60 ماه (1800 روز=5 سال روزه مداوم)است و کفاره هفتاد سال [گناه] است؛ لذا فرصت خوبی برای توبه به درگاه خداست.
2. غُسل به نیت روز #دحو_الأرض
3. خواندن دو رکعت نماز در وقت ظهر، در هر ركعت بعد از سوره حمد، پنج مرتبه سوره شمس بخواند و بعد از اتمام نماز بگوید: لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ
سپس بگوید:
يَا مُقِيلَ الْعَثَرَاتِ أَقِلْنِي عَثْرَتِي يَا مُجِيبَ الدَّعَوَاتِ أَجِبْ دَعْوَتِي يَا سَامِعَ الْأَصْوَاتِ اسْمَعْ صَوْتِي وَ ارْحَمْنِي وَ تَجَاوَزْ عَنْ سَيِّئَاتِي وَ مَا عِنْدِي يَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِكْرامِ
👌منبع: (مفاتیح الجنان شیخ عباس قمی، اعمال ماه ذی قعده)
◀️ تذکره (ایتا، سروش، تلگرام) @Tazkere5117
🌺قابل توجه کسانی که فردا چهارشنبه قصد روزه گرفتن دارند🌺
⚡️روزه گرفتن فردا گرچه معادل شصت ماه روزه است، ولی جای روزه قضا را نمیگیرد؛ و روزه قضا هر چقدر باشد، باید به صورت جداگانه به جا آورده شود.
⚡️کسانی که روزه قضا به گردن دارند، نمیتوانند روزه مستحبی بگیرند؛ پس چنین کسانی اگر فردا روزه گرفتند باید نیت روزه قضا کنند؛ البته به فضل و کرم الهی ثواب روزه دحو الارض را نیز خواهند بُرد. ان شاء الله
⚡️کسی که نیت #روزه فردا را دارد ، ولی به هر علّت فردا برای خوردن سحری بیدار نشد، اگر توانایی روزه گرفتن بدون سحری را دارد، میتواند آن روز را روزه بگیرد و روزه اش صحیح است.
◀️ تذکره (ایتا، سروش، تلگرام) @Tazkere5117
🌺درباره صفت عُجب🌺
عُجْبْ، از رذایل اخلاقی، به معنای خشنودی از اعمال نیک خود و بزرگ شمردن آنها، در صورتی که آنها را از جانب خود بداند نه از جانب خدا.
#عجب معنایی نزدیک با تکبر دارد با این تفاوت که در شکلگیری عجب، انسان خود را با دیگران مقایسه نمیکند ولی در تکبر، انسان خود را از دیگران برتر و بالاتر میداند.
⚡️اسباب و علل پیدایش عُجب: جمال و زیبایی، قدرت و توانایی، زیرکی و عقل، نسب و خاندان، انتساب به سلاطین و قدرتمندان، کثرت فرزندان، مال و ثروت و فکر و اندیشه و ...
💥💥کلیپ صوتی استاد #میر_باقری در زمینه عُجب بسیار زیبا و راهگشا است؛ از دست ندهید!
💦لینک عضویت در کانال: https://eitaa.com/mohsenzarepour💦
🌷ارتباط با مدیر کانال: @mohsenzarepoor🌷
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
عُجب، بدتر از گناه است .MP3
3.74M
🔊 استاد میرباقری | قطعه صوتی درباره «عُجب»، (۱۲ دقیقه)
🔍 گاهی کسانی که از دریا عبور میکنند، در یک حوضچه غرق میشوند!
برای اینکه بفهمند که آن دریاپیمایی، کار آنها نبود!
☑ @mirbaqeri
هدایت شده از موسسه مصاف
Ostad Raefipour-Tahlile Jame Az Masaele Siasi Ruze Keshvar-97.05.07-Tabriz-24kb.mp3
21.3M
💾🔊 #دانلود_سخنرانی استاد رائفی پور
📝 « تحلیل جامع مسائل سیاسی روز کشور »
📅 ٧ مرداد ٩٧ - تبریز
📥🎵دانلود صوتی با کیفیت 24kb
✅ تنها کانال رسمی استاد رائفی پور و جنبش مصاف
@masaf