🌼🍒: @Teb340_ir
✅ تفاوت حجامت با اهدا خون
✍ بی شک اهداء خون امری خدا پسندانه، انسانی و ایثارگرانه بشمار می رود، چرا که با اهدای آن جان انسانهای نیازمند به خون را نجات داده ایم. اما قیاس بین حجامت به عنوان یک روش درمانی و پیشگیری و اهداء خون قیاسی منطقی به نظر نمی رسد زیرا که:
⬅️ در حجامت ابتدا با بادکش، روی جریان خون تغییراتی را ایجاد می کنند و سپس خراشهای ظریف پوستی که زده می شود یک فرایندهایی را در بدن تحریک می کند و مدل خون گیری آن نیز سطحی می باشد ولی در خون دادن بوسیله یک سوزن، خون در گردش مورد نیاز بدن را خارج می کند. از لحاظ حجم خون خارج شده در حجامت حداکثر ۸۰ سی سی ولی در خون دادن حدود ۵۰۰ سی سی خون خارج می شود.
1⃣ حجامت باعث کم خونی و هیچ عارضه ای نمی شود.
2⃣ حجامت دارای خواص فوق الذکر می باشد ولی خون دادن تنها یک عمل انسانی و ایثارگرانه می باشد.
3⃣ در حجامت خون کثیف از بدن خارج می گردد ولی در خون دادن خون تمیز و مورد نیاز بدن را اهدا می کنیم.
↫〖أسرار الشِفاء〗
http://eitaa.com/joinchat/3619094541C3ac3f5785f
✅انجیر خشک
✍انجیر خشک یک میان وعده ی عالی در فصل پاییز و زمستان خصوصا برای کودکان و سالمندان است.
باعث تقویت استخوانها و مغز می شود.
منجر به لینت مزاج در سالمندان و کودکان می شود. خصوصا اگر در شیر جوشانده شده باشد (یا در آبجوش خیسانده شده باشد) یا با آلو_بخارا همراه باشد.
توجه داشته باشید کسانی که خارش پوستی یا جوش ویا حساسیت دارند مراقب مصرف انجیر باشند.
↫〖أسرار الشِفاء〗
🌼🍒: @Teb340_ir
هدایت شده از فروشگاه طب سنتی اسرار الشِفاء 🌼🍒
🌼🍒 #مسواک (چوب اراک)
✍امام صادق(علیه السلام):در مسواک (چوب اراک) زدن دوازده فایده وجود دارد:
۱. از سنت پیامبر(صلى الله علیه و آله) است.
۲. دهان را پاکیزه مىکند.
۳. نور چشم را زیاد مىکند.
۴. باعث خشنودى خداوند است.
۵. دندانها را سفید مىکند.
۶. پوسیدگی آنها را از بین مىبرد.
۷. لثه را محکم مىسازد.
۸. اشتها آور است.
۹. بلغم را مىبرد.
۱۰. حافظه را زیاد مىکند.
۱۱. حسنات دو چندان مىشوند.
۱۲. فرشتگان شاد مىگردند.
📚:خصال ص۴۸۱ ، ح۵۳
🌺قیمت : ۱۸ تومان
____
🌸آیدی جهت سفارش محصولات ⇩
@modir340
🌼🍒: @Teb340_ir
✅ پوست و زیبایی در طب اسلامی
✍ دستورات شادابی پوست، صورت و زیبایی که در روایات معصومین علیهم السلام سفارش شده است:
1⃣نماز شب خواندن(نورانیت چهره)
2⃣کمترخوردن غذا و ترک وعده ی نهار
3⃣گرفتن موهای بینی(زیبایی)
4⃣خوردن میوه به (زیبایی)
5⃣خضاب به حنا(زیبایی)
6⃣خوردن برگ کاسنی(زیبایی)
7⃣خوردن گلاب و مالیدن بصورت(زیبایی)
8⃣روی هر لقمه غذا نمک طبیعی پاشیدن
9⃣روغن مالی در شب بویژه زیتون(زیبایی)
🔟حجامت کردن (زیبایی)
1⃣1⃣بنفشه پایه زیتون درابرو(زیبایی)
2⃣1⃣بادنجان خوردن(زیبایی)
3⃣1⃣کدو خوردن(زیبایی)
4⃣1⃣نمالیدن آستین به صورت(طراوت صورت)
5⃣1⃣مویز خوردن(زیبایی)
6⃣1⃣دست کشیدن بصورت بعدوضو
8⃣1⃣تخم مرغ زیاد نخوردن(رفع کک و مک)
9⃣1⃣شستن سرباخطمی درجمعه(تمیزی پوست)
0⃣2⃣خوردن گردو و زنیان(زیبایی)
1⃣2⃣خوب جویدن غذا(رفع کک ومک)
2⃣2⃣خوردن سنجد با پوست(زیبایی)
3⃣2⃣ختنه دختران(زیبایی و نشاط جنسی)
4⃣2⃣نشستن سر با گل(زیبایی)
5⃣2⃣خوردن آب حمام قبل از ورود
6⃣2⃣خشک نکردن صورت با حوله(کک و مک)
7⃣2⃣پرخوری نکردن(زیبایی)
8⃣2⃣خوردن پیاز(زیبایی)
9⃣2⃣خوردن گوشت گوسفند کبابی(رنک پریدگی)
0⃣3⃣خوردن سبزی تره(رنگ پریدگی)
1⃣3⃣شستن گوشت قبل از پختن
2⃣3⃣دم کرده کاسنی و شکر نیشکر(زیبایی)
3⃣3⃣باز نگه داشتن دهان هنگام خواب(زیبایی فک)
4⃣3⃣خلال کردن دندان(زیبایی)
5⃣3⃣مسح کردن صورت با آب وضو(رفع کک و مک)
6⃣3⃣خوردن گلابی(زیبایی)
7⃣3⃣خوردن خربزه با پنیر(زیبایی فرزند)
8⃣3⃣سحر خیزی(زیبایی)
9⃣3⃣خوردن خربزه (زیبایی)
0⃣4⃣خوردن سویق با روغن(زیبایی)
1⃣4⃣روغن بان روی ناف گذاشتن(رفع ترک دست و پا)
2⃣4⃣مصرف داروی زنجفیلات(زیبایی)
3⃣4⃣مصرف داروی سیدالادویه(زیبایی)
4⃣4⃣مصرف داروی اینا بسطام(زیبایی)
5⃣4⃣خوردن انار(زیبایی فرزند)
6⃣4⃣مصرف دم کرده پوست خیار و ساقه و ریشه کاسنی با کمی شکر نیشکر(زیبایی)
7⃣4⃣روبه آفتاب ننشستن
8⃣4⃣تعدیل اخلاط سودا، بلغم، صفرا و دم
9⃣4⃣مصرف کلیه صاف کننده های خون
0⃣5⃣و....
↫〖أسرار الشِفاء〗
http://eitaa.com/joinchat/3619094541C3ac3f5785f
✅رسول خدا (ص):
✍بر شما باد کدو! چرا که عقل را پالایش میکند و مغز را زیاد میکند.
📚 دعائمالاسلام،ج2،ص113
↫〖أسرار الشِفاء〗
🌼🍒: @Teb340_ir
🌼🍒: @Teb340_ir
✅سرماخوردگی کودکان
✍برای سرما نخوردن کودک و قوی شدن بدن در مقابل تهاجمات ویروسی، پس از تولد با حمام روغن زیتون واکسینه می شود (7 روز کل بدنش را آغشته به روغن زیتون می کنند و بعد از 7 روز شسته می شود).
اگر بدن طفل خیلی سرد باشد (اطفال خیلی سفیدپوست، آب ریزش زیاد دهان دارند و دهان سست دارند که قادر به گرفتن سینه نیستند):
با روغن گرم (روغن نمک و زیتون: 2 واحد نمک+ 5 واحد روغن زیتون+ 5 واحد آب آن قدر جوشانده می شود تا آب تبخیر شود) بدن را آغشته کنند.
↫〖أسرار الشِفاء〗
http://eitaa.com/joinchat/3619094541C3ac3f5785f
✅ بوئیدن گل نرگس
✍بوییدن این گل را به تاخیر نیندازید زیرا که استشمام آن از ابتلا به زکام در ایام زمستان جلوگیری می کند.
📚بحارالانوار،ج62،ص324
↫〖أسرار الشِفاء〗
🌼🍒: @Teb340_ir
🌼🍒: @Teb340_ir
✅طرز تهیه انواع سویق
✍یکی از علل شیوع مشکلات استخوانی و ضعف، غفلت مردم از سویق است. در روایات استفاده از سویق بسیار سفارش شده درباره سویق آمده: «انما عمل بالوحی» یعنی (سویق) به سفارش وحی درست شده.
🔹نکته دیگر اینکه سبوس از مواد سلولزی است که جذب بدن نمیشود و آرد کردن و تفت دادن آن باعث شود که بدن بتواند از آن استفاده کند.
🔸مقدار مصرف برای بزرگسالان دو کف (دو یا سه قاشق غذاخوری) صبح ناشتا میباشد. وکودکان نصف قاشق غذا خوری.
🔵 و اما طرز تهیه سویق:
◾️سویق گندم:
آرد گندم را تفت دهید و سپس الک کنید.
سبوس گندم را هم تفت دهید و الک کنید..
حال هر دو ماده را به هم مخلوط کنید.
◾️سویق جو:
مثل سویق گندم دست می آید.
◾️سویق برنج:
هم می توان مثل سویق گندم بدست آورد و هم اینکه اول برنج سبوس دار را تفت داد و بعد آرد کرد.
◾️سویق عدس:
چون عدس سبوس ندارد، کافی است عدس را خوب آسیاب کنید و بعد آرد آنرا تفت دهید و مجددا آسیاب کنید و دوباره تفت دهید و الک کنید.
◾️سویق سنجد:
ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد با یک آسیاب معمولی جدا کنید.
بعد هسته را آسیاب کنید و جداگانه تفت دهید، و خوب الک کنید.
گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید.
حال پودر تفت داده هسته و گوشت سنجد را با هم مخلوط کنید.
◾️سویق سیب:
برای تهیه سویق سیب ابتدا باید سیب را ورقورق کرد و آن را خشک کرد سپس آن را آسیاب کرد و بعد آن را در ماهیتابه یا دستگاه تفت داد تا جایی که رنگ آن تغییر کند، برای خشککردن بهتر است از آفتاب استفاده شود البته میتوان از دستگاه هم استفاده کرد، در روایات به سیب لبنانی تأکید شده ولی میتوان از هر نوع سیبی استفاده کرد، برای پوست سیب چندان تعریف نشده و سبب ابتلا به آپاندیس میشود ولی شاید اگر خشک شود و تفتداده شود مشکلی نداشته باشد.
◾️سویق نخود:نخودراآسیاب وبدون روغن تفت دهید.
◾️سویق کامل:تمام سویق های نام برده رامخلوط کنید.
◾️سویق کودک:تمام سویق های نام برده را مخلوط کنیدوکمی شکر سرخ رابه آن اضافه کنید.
۱- میزان سبوس گندم باید حدودا دو برابر حد معمول سبوس اولیه خودش باشد.
۲- میزان تفت دادن آرد محصول با سبوس آن متفاوت است، تا بد طعم نشود.
↫〖أسرار الشِفاء〗
http://eitaa.com/joinchat/3619094541C3ac3f5785f
✅ این زباله نیست!
✍لیموترش را پس از فشردن و آبگیری دور نریزید. پوست لیمو و دانهها و باقیمانده بخش گوشتیِ آن، زباله نیست.
بخش گوشتیِ ترشِ میوه لیمو، اثر سردیزا و خشکیآور دارد و برخلاف آن، پوست و دانههای تلخ لیمو گرمیبخشاند.
مواد تلخ طبیعی چندین اثر دارویی دارند از جمله تقویت_معده و کبد، بهبود ترشح شیرههای گوارشی معده، و بهبود تولید و حرکت صفرا در مجراهای صفراوی. این اثرات، عملکرد گوارش را قوت میدهند و از پیدایش و انباشت مواد زائد بلغمی در بدن پیشگیری میکنند.
لیمو را پس از آبگیری در آفتاب خشک کنید، بهصورت نیمهدرشت آسیاب کنید، و پیش و پس از غذا باندازه سر قاشق چایخوری از آن بچشید و نوش جان کنید.
سلیقه چشایی بیشتر ما تلخی را نمیپسندد ولی اگر خودتان با این اندازه تلخی کنار بیایید، از تحمل تلخکامی بیماریهای متابولیک دورتر خواهید ماند.
این مطلب را به مبتلایان دیابت، چاقی، کبد_چرب، و آکنههای مزمن برسانید.
↫〖أسرار الشِفاء〗
🌼🍒: @Teb340_ir