🍃🍃🍃🍃🍃
📣 غذا هایتان را زهرایی کنید .
ميتوانيددر فصولی که خرفه هست و در باغها فراوان یافت میشود.
سعی کنید خرفه جمع کنید و خشک نمایید یا حتی فریز کنید تا به طور مداوم از خرفه بیاد حضرت زهرا سلام الله علیها استفاده کنید و از فوائد آن بهره ببرید .
🍃🍃🍃🍃🍃
🌿✴️ @TebBooAli 🍃✨
به نام خدا
✨✨✨✨
📚 محض اطلاع👇👇👇
✅ مفردات
🔴 لوبيا:
تن را بادناك و شاداب مىكند ادرار و خون ماهانه را روان و شكم را نرم مىسازد، به ويژه گونهى سرخ رنگ آن تن را داغ مىنمايد ولى سرگيجه پديد مىآورد و خورندهى آن خوابهاى بد مىبيند.
🌿✴️ @TebBooAli 🍃✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 درمان بد خوابی و بی خوابی از زبان پروفسور خیراندیش پدر طب سنتی ایران
🌿✴️ @TebBooAli 🍃✨
🍶 خوردن #صبحانه را جدی بگیرید
☕️ خوردن صبحانه قبل از ورزش و شروع فعالیت های روزانه، بدن را مجبور می کند تا کربوهیدرات های بیشتری سوزانده و #هضم مواد غذایی تسریع شود.
📘 American Journal of Physiology, Endocrinology and Metabolism August 15, 2018
📘 منبع: نوین پزشکی، ۱۵ شهریور ۱۳۹۷ ، شماره ۶۷۶
🌿✴️ TebBooAli 🍃✨
📌 ممنوعیات مصرف در دوران #بارداری
❇️ بارداری و زایمان و توصیه های مربوطه:
توصیه می شود خانم باردار از مصرف مواد غذایی ذیل در دوران بارداری پرهیز نماید: ⤵️
⬅️ کنجد و کلیه فرآورده های آن (حتی روغن ارده کنجد نیز مصرف نشود و بهترین روغن برای دوران بارداری، روغن زرد محلی یا روغن شحم گاو می باشد)
🔸★ زعفران
🔸★ گل گاوزبان
🔸★ کرفس
🔸★ لوبیا
🔸★ دارچین
🔸★ زرشک به ویژه در سه ماهه اول بارداری
⭕️ تذکر:
↩️ برای تسهیل در زایمان یک هفته مانده به زایمان باید روغن ارده کنجد و خود کنجد را زیاد میل کنید و دم کرده گل گاوزبان و جوشانده دارچین را نیز زیاد بخورید.
#توصیه_بهداشتی
#ممنوعات_بارداری
#بارداری
✍ تدوین کننده: هیات تحریریه احیای سلامت
🌿✴️ @TebBooAli 🍃✨
🍃🌸🍃🌸🍃🌸
❇️ #بواسیر
✅ چیزهایی که #درمان_بواسیر می باشد . (قسمت اول)
1️⃣ زنیان و گردو . امام صادق علیه السلام فرمودند زنیان و گردو در صورتی که جمع شوند بواسیر را می سوزانند و درمان می کنند ، باد را نیز طرد می کنند .
2️⃣ مرکب شش (قرص خون) . بنا بر فرمایش حضرت رضا علیه السلام برای بادها (التهابات داخلی) و بواسیر مفید است .
3️⃣ درمان بواسیر سخت و شدید . امام صادق علیه السلام فرمودند برای بواسیری که شدید است :
(مرحله ی اول) تره ای بگیر که تهش سفید است (نوعی تره ی شامی هم وجود دارد که تهش قرمز است) ، آن قسمت سفیدش را قطع کن ، آن را بدون شستن خرد کن . کوهان شتر بگیر و آب کن و روی تره ها بریز و آن را روی آتش قرار ده تا پخته شود ، پوست ده عدد گردو را بگیر و آن را بکوب با ده درهم (32.5 گرم) پنیر ایرانی (پنیر گاو و گوسفندانی که در ایران پرورش می دهند) ، وقتی تره پخته شد گردو و پنیر را نیز روی آن بریز سپس آن را از آتش پایین بیاور و ناشتا با نان بخور و بعد از این غذا چیزی نباید بخوری تا سه روز یا هفت روز.
(مرحله ی دوم) بعد از آن سه یا هفت روز غذای دیگری سفارش کرده اند : ابهل تفت داده شده با نان و مغز گردو ، این غذا نیز به مدت سه یا هفت روز ناشتا باید خورده شود (هنگام بعد از ظهر می توان غذای دیگری به دلخواه میل نمود). (مرحله ی سوم) 106 گرم روغن ارده ی گنجد ناشتا بخورد و 212 گرم کند نر آسیاب کند و خشک بخورد و بعد از کند باز 106 گرم از روغن ارده ی کنجد بخورد . (هنگام بعد از ظهر می توان غذای دیگری به دلخواه میل نمود).
امام فرمودند نام خدا را هنگام مصرف این غذاها بگویید و با تکیه به نام خدا این کارها را انجام دهید . (تنها دارویی که در روایات به شکل غذا آمده است همین روایت است)
🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌿✴️ @TebBooAli 🍃✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 درمان اضطراب و استرس مداوم
👈 درمان حمله اضطراب (پانیک)
(نکته: اسفند بلعیده شود و جویده نشود)
«پروفسور خیراندیش»
🌿✴️ @TebBooAli 🍃✨
روش درمان پارکینسون
بیماری است که باید حتما بیمار ویزیت گردد.ولی بیشتر این بیماری از شدت سردی بوجود می آید. برای درمان مراجعه و پیگیری درمان با پزشک طب سنتی حتما نیاز است. ولی موارد زیر نکاتی بسیار راهگشاست.
1- روغن مالی مفاصل با روغن سیاه دانه
2- زیتون ۷ عدد صبحها.انجیر۷ عدد شبها.ارده با شیره ۴ وعده در هفته بادام درختی ۱۴ عدد دانه دانه میل شود.مویز۲۱ عدد.
3- استشمام مداوم عطر گرم
4- روغن مالی ملاج با روغن سیاه دانه
5- از ترکیب (۴ واحد روغن سیاه دانه+۲ واحدعسل+نیم واحد سرکه طبیعی) یک ق غذاخوری قبل هر وعده غذا میل شود.
این ترکیب همان شونیسل است .
6- روزانه دو لیوان از آبمیوه های طبیعی زیر میل شود: آب انگور ـ خربزه ـ هویج ـ سیب ـ کرفس ـ طالبی
7- کاهش جدی سردیها مخصوصا شبها
🌿✴️ @TebBooAli 🍃✨
طب بوعلی ( رسمی )
🛎 “ادویه زیر خاکی” شامل بیش از ۶۰ نوع گیاه است که بعضی از این گیاهان کم یاب و فقط پیران این راه، آن
💥 #ادویه_زیرخاکی
از ادویه غذا، بالاخص ادویه زیرخاکی چه قدر شناخت دارید❓
چه ضرورتی است که حکما و قدمای ما این همه تأکید بر ادویه غذا داشتند⁉️
آیا منظور از ادویه غذا فقط زردچوبه است❓
✅ برای فهم سؤالات فوق به مطالب ذیل توجه کنید:
از ارکان یک غذای سالم و کامل و مفید برای بدن، داشتن مواد سالم بخصوص آب، روغن و نمک (مثلث الکیان) به همراه ادویه ای است که آن غذا را با توجه به مصالح بدن مصرف کند که بحق این #ادویه حکم مرکز ثقل مثلث الکیان را دارد.
🍃🍂 حکمای والا مقام ما امثال ابن سینا، جرجانی، رازی و … در کتب خود از کلمه ای تحت عنوان ]مُبَدرِق[ به معنی بدرقه کننده یا حمال یاد کرده اند. این مبدرق وظیفه دارد که مثلاً غذای اصلی چشم را در آن خوراکی که ما می خوریم، برداشته و به چشم برساند.
🍃🍂 بعنوان مثال دارچین مبدرق غذای چشم است. پس یک پای ثابت ادویه غذا دارچین است. لذا حکما ادویه ای جامع که تمام مبدرق های لازم و ضروری بدن را داراست (مبدرق غذای چشم، قلب، مغز، کلیه، معده، طحال، ریه و …) تدبیر کرده و در اختیار مردم گذاشتند و این چنین بود که انسان ها در گذشته بالای ۱۲۰ سال عمر می کردند و با وجود سن بالا به طور کامل و صحیح کارهای خود را انجام می دادند.
🍃🍂 به همین خاطر بود که در قدیم مردمان تا آخرین لحظه عمر چشمانی بینا و تیزبین داشتند یا با وجود سن بالا به زمین کشاورزی رفته و کشاورزی می کردند و یا این که با وجود سن بالا بچهدار می شدند تا آن بچه ها بشوند عصای پیری آنها!
🍃🍂 اینجاست که در نهایت رتبه، یک طبیب حاذق «آشپزی استدلالی» می شود. چرا که غذا را طوری می خواهد طبخ کند که همه مصالح بدن را پوشش دهد.
در گذر زمان به دلیل اینکه برخی از اقلام این ادویه جامع با مشقت یافت می شد و برخی از اقلام آن از نظر اقتصادی مقرون به صرفه برای فروشنده نبود؛ فرمولاسیون آن ادویه جامع پیشنهادی حکما از یادها فراموش شد و ادویه ای که باید حدود ۶۰ گیاه متفاوت در آن باشد، امروزه ادویه های موجود در بازار نهایتاً از ۱۵ گیاه تشکیل شده است.
🤔 خب، چرا ۶۰ گیاه؟ چه ضرورتی است که باید حدود ۶۰ گیاه در این ادویه جامع باشد؟ آیا نمی شود تعداد کمی گیاه را مخلوط کرد که نیاز به ۶۰ گیاه نباشد؟!!!
🍃🍂 بله می شود، ولی نکته ای که اینجا زیاد به چشم نمی خورد، این است که آن تعداد کم ادویه که خواص ۶۰ گیاه را دارد به یک نفر از نظر مزاجی می سازد و به دیگری نمیسازد، لذا تعدادی گیاه اضافه می کردند که به دیگری هم بسازد و باز این ادویه ای که به این دو نفر می سازد به نفر سوم نمی سازد.
🍃🍂 یک گیاه مصلح گیاه دیگر می شود. به همین خاطر حکمای ما در نهایت به ۶۰ گیاه اساسی و ضروری که بیشتر آن مرکبالقوی و بالخاصیه هستند رسیدند که به همه مزاج ها بسازد و آن را در اختیار مردم گذاشتند که مردم را از بروز بیماری مصون بدارند.
🍃🍂 شاید از خودتان بپرسید چرا تا بحال حکیم دکتر حسین روازاده که احیاگر روش های اصیل سلامت بخش هستند آن چنان که باید در مورد ادویه غذا بیانی نداشته اند؟!
🍃🍂 جواب اینست که: تا بحال ردی از ترکیبات ادویه جامع غذا که حکما تدبیر کرده اند و باید سینه به سینه به دست ما می رسید پیدا نکرده بودند که الحمدالله در این برهه زمانی ایشان به این مهم دست پیدا کردند و راه را برای ارائه ادویه ای که پیران حافظ آن، حداقل ۳ قرن از قدمت آن باخبرند، به شما عزیزان هموار کردند.
🛎 لازم به ذکر است این ادویه که به دلیل به فراموشی سپردن آن و کم یاب بودن آن “ادویه زیر خاکی” نام گرفت، شامل بیش از ۶۰ نوع گیاه است که بعضی از این گیاهان کم یاب و فقط پیران این راه، آن را می شناسند.
⬅️ برخی از گیاهان ادویه زیرخاکی: چَویل، بهارنارنج، مفروح، انجدان، زنجبیل، دارچین، زردچوبه، خلیلوک
🌿✴️ @TebBooAli 🍃✨