eitaa logo
طب سنتی و اسلامی
862 دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
3هزار ویدیو
157 فایل
محتوای این کانال تنها به منظور فرهنگسازی و آشنایی شما عزیزان با توانمندیهای طب سنتی ایرانی اسلامی میباشد. بنابراین جهت دریافت نسخه حتماً به متخصص این طب مراجعه فرمایید تا با تشخیص دقیق مزاج، دارو یا برنامه غذایی برای شما تجویز نمایند.
مشاهده در ایتا
دانلود
عوامل موثر در پرکاری تیروئید عظمایی افزود: اختلالات روانی مانند اضطراب، استرس، ترس، تندخویی و زودرنجی و هورمونی، مشکلات زندگی، کمبود ید در بدن و مصرف برخی دارو‌ها مانند دارو‌های لاغری در پرکاری تیروئید نقش دارند. این عارضه با نشانه‌هایی مانند افزایش تعریق، لاغری، اسهال، تپش قلب، ضعف و خستگی در عضلات، شانه‌ها، ران‌ها و قسمت نشیمنگاه، افزایش فشار خون، بیرون زدگی چشم‌ها از حدقه، اختلال اشتها، خشکی پوست، ریزش مو و ابرو، مشکلات خواب، بی‌قراری، لرزش دست‌ها و اختلال در قاعدگی بروز پیدا می‌کند. بیشتر بخوانید: رفع بوی بد دهان با طب سنتی این محقق و پژوهشگر طب سنتی تأکید کرد: از دیگر عوارضی که در بیماری پرکاری تیروئید ایجاد می‌شود می‌توان به ورم نوک انگشتان، بیماری گواتر، گریوز (گواتر سمی که با اختلال در سیستم ایمنی بدن همراه است) و اگزوفتالمی در چشم‌ها (بیرون زدگی چشم‌ها از حدقه) اشاره کرد. راهکار‌های درمان پرکاری تیروئید او تصریح کرد: برای درمان پرکاری تیروئید اصلاح طبع و پاکسازی خلط غالب بدن (خلط صفرا) بسیار اهمیت دارد، بنابراین مبتلایان به پرکاری تیروئید باید از مواد غذایی با طبع سرد و‌ تر در رژیم غذایی خود استفاده کنند همچنین اصلاح سبک زندگی و رفع مشکلات روانی نقش موثری در بهبود این عارضه دارد. عظمایی گفت: ماساژ گلو و اطراف آن با روغن‌هایی مانند گل بنفشه، نیلوفر و گل سرخ به درمان پرکاری تیروئید بسیار کمک می‌کند. مبتلایان به این عارضه باید ساعات خواب خود را تنظیم کنند، به طوری که از ساعت ۱۰ شب بخوابند و حدود ۵ صبح از خواب برخیزند. مصرف خاکشیر، خرفه و تخم شربتی به مبتلایان به پرکاری تیروئید پیشنهاد می‌شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: از خوراکی‌های مفید برای افراد دچار پرکاری تیروئید می‌توان به توت خشک، برگه زردآلو، میوه‌هایی مانند هلو و آناناس، سیب، گریپ فروت و لیموشیرین و سبزی‌هایی مانند کلم بنفش، کلم بروکلی و شلغم، انواع جوانه‌ها، انجیر، زیتون، بذر فرنجمشک، گلاب، حبوباتی مانند نخود، تخم کدو حلوایی و قارچ اشاره کرد. مبتلایان به این عارضه برای رفع مشکل خود می‌توانند کف دست‌ها و پا‌ها را با حنا ماساژ دهند.
او بیان کرد: مبتلایان به پرکاری تیروئید باید از مکمل‌هایی مانند ویتامین D۳، امگا ۳ و زینک (روی) در رژیم غذایی خود استفاده کنند. دمنوشی مفید برای رفع پرکاری تیروئید عظمایی یادآوری کرد: اشخاص دچار پرکاری تیروئید برای رفع مشکل خود می‌توانند هر یک ازگیاهان تخم گشنیز، بابونه، سنبل‌الطیب، بهارنارنج و بادرنجبویه را به نسبت مساوی با هم ترکیب و این مخلوط را نیم کوب یا پودر کنند، سپس یک قاشق غذاخوری از ترکیب نیم کوب شده یا یک قاشق مرباخوری از مخلوط پودر شده را به همراه چهار تا پنج لیوان آب در قوری بریزند و صبر کنند تا این ترکیب دَم بکشد، مبتلایان به این عارضه می‌توانند روزانه سه لیوان از این دمنوش را میل کنند.
1.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱درمان پرکاری تیروئید با طب اسلامی🌟
لطفا به کانال ما بپیوندید
خواص هلو؛ ۱۸ خاصیت درمانی این سوپر میوه سرشار از پتاسیم
چطورسلامتی خواص خوراکی ها خواص هلو؛ ۱۸ خاصیت درمانی این سوپر میوه سرشار از پتاسیم توسط نادیا زکالوند آخرین به‌روزرسانی مهر 97 زمان مطالعه: ۱۰ دقیقه خواص خوراکی ها ۰ اشتراک‌گذاری هلو سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی فراوان از جمله ویتامین B، پتاسیم و آهن است. یک عدد هلوی کوچک، می‌تواند ۱۵ درصد از ویتامین C روزانه موردنیاز بدن‌تان را تأمین کند. خواص هلو در مراقبت از پوست و استحکام استخوان ها بسیار موثر است. در این مقاله شما را با ارزش تغذیه‌ای هلو، خواص هلو، حقایق جالب در مورد هلو و عوارض جانبی احتمالی هلو آشنا خواهیم کرد. حقایقی درباره میوه هلو هلو از میوه‌های متنوع تابستانی و بومی کشورهای چین و جنوب آسیاست. نام علمی آن به لاتین Prunus persica (به‌معنای آلوی ایرانی) و محصولی از درختان برگریز (درختانی که در زمستان برگ‌هایشان می‌ریزد) است و در مناطق معتدل دنیا رشد می‌کند. هلو متعلق به خانواده رزاسه (Rosaceae) است که میوه‌های دیگری همچون آلو دارد.
هلو برخلاف میوه‌های بدون کرک که دارای پوست صافی هستند، کرک‌دار است و پوستی مخملی دارد که خوش‌عطر و آبدار هم هست. این میوه از نوع میوه‌های هسته‌دار است. بخش گوشتی آن، اطراف یک هسته سخت را پوشانده و درون هسته، دانه این میوه قرار دارد. هلو براساس چسبیدن بخش گوشتی به هسته، به انواع مختلف هسته‌چسبیده، نیمه هسته‌جدا و هسته‌جدا، تقسیم می‌شود. در حالت اول، بخش گوشتی کاملا به هسته چسبیده است اما در حالت دوم، این بخش با کمی تلاش، از هسته جدا می‌شود و در حالت سوم، هسته از قسمت گوشتی آن جداست. ارزش غذایی هلو بنابر پایگاه اطلاعاتی تغذیه‌ای کتابخانه ملی کشاورزی آمریکا (USDA)، هلو، منبع وسیعی از مواد مغذی است که برای عملکرد مناسب بدن حیاتی است. هلو، سرشار از پتاسیم، ویتامین A، بتاکاروتن و ویتامین C (اسکوربیک اسید) است. همچنین منبع خوبی از ویتامین E (آلفا-توکوفرول)، ویتامین B3 (نیاسین)، ویتامین B6 و فولات است. هلوها منبعی غنی از کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، روی (زینک) و مس هستند و درعین حال کالری کمی دارند و فاقد کلسترول اند. خواص هلو برای سلامتی بدن بنابر بررسی‌ها، مشخص شده که هلو، خواص حیرت‌انگیز بی‌شماری دارد. مصرف هلو فشار خون را در شرایط مطلوبی قرار می‌دهد و موجب سلامت قلب می‌شود. هلو چه تازه و چه به‌صورت فراوری‌ و کمپوت‌شده، برای بدن مفید است. بنابر تحقیق جی. مکینی، محققی در دانشگاه کالیفرنیا، مشخص شد که هلو سرشار از کاروتنوئید است. کاروتنوئیدها، دسته‌ای از رنگدانه‌های آنتی اکسیدانی هستند که در جذب نور در گیاهان نقش بسیار مهمی دارند و برای بدن مفیدند. ۱. پیشگیری از سرطان تحقیقات نشان داده است که هلو سرشار از ترکیبات فنولی و کاروتنوئید است و این مواد ضدتومور و ضدسرطان هستند. در تحقیقی دیگر آمده است، این میوه می‌تواند در مبارزه با انواع سرطان ها مانند سرطان سینه، سرطان ریه و سرطان روده، مؤثر باشد. بنابر مطالعات دیگر، اسید کلروژنیک و اسید نئوکلروژنیک موجود در هلو، جلوی رشد سلول‌های سرطانی سینه را بدون تخریب سلول‌های عادی می‌گیرند. این ویژگی برخلاف شیمی درمانی است که سلول‌های سالم را هم ازبین می‌برد. علاوه‌بر این موارد، تحقیقات نشان داده است که میوه‌های خانواده رزاسه مانند هلو، حاوی بتاکاروتن فراوانی‌اند و می‌توانند از انسان در برابر سرطان ریه مراقبت کنند. ۲. مراقبت از پوست