eitaa logo
طب سنتی و اسلامی
862 دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
3هزار ویدیو
157 فایل
محتوای این کانال تنها به منظور فرهنگسازی و آشنایی شما عزیزان با توانمندیهای طب سنتی ایرانی اسلامی میباشد. بنابراین جهت دریافت نسخه حتماً به متخصص این طب مراجعه فرمایید تا با تشخیص دقیق مزاج، دارو یا برنامه غذایی برای شما تجویز نمایند.
مشاهده در ایتا
دانلود
هلو به‌دلیل دارا بودن ویژگی‌های قلیایی و فیبر، می‌تواند سلامت دستگاه گوارش را تضمین کند. فیبر رژیمی در هلوها، آب را جذب و از اختلال‌های معده مانند یبوست، اسهال، زخم‌ معده، ورم معده و جنبش‌های نامنظم روده پیشگیری می‌کند. هلو همچنین در پاک‌سازی و حذف سموم از روده‌ها مؤثر بوده و جلوی اختلال‌های مختلف شکمی، مانند سرطان معده را می‌گیرد. این میوه به‌دلیل داشتن ویژگی‌های ملین بودن، می‌تواند در حل سنگ‌ کلیه و مثانه، مؤثر باشد. ۱۰. حفظ سلامت سیستم عصبی یکی از مهمترین خواص هلو کمک به سلامت سیستم عصبی است. وجود منیزیم در هلو به پیشگیری از اضطراب و نگرانی در بدن کمک می‌کند و سیستم عصبی را آرام نگه می‌دارد. بنابر تحقیقی، کمبود منیزیم روی عملکرد سیستم عصبی مرکزی، اثر منفی می‌گذارد و موجب عضلات پرتحرک و افزایش فعالیت علائم عصبی می‌شود. در پژوهشی مشخص شد که دریافت خوراکی‌های حاوی منیزیم در کنار ویتامین B6، پرتحرکی عضلات سیستم عصبی مرکزی در کودکان را به‌خوبی درمان می‌کند. در تحقیق دیگری، محققان به این نتیجه رسیدند که با استفاده از منیزیم می‌توان به بهبود علائم افسردگی شدید کمک کرد. همچنین مصرف هلو در درمان طب سنتی آیورودا (طب سنتی هندو و بودایی‌ها که به تعادل معتقد هستند)، برای متعادل کردن سیستم عصبی، بسیار توصیه شده است. ۱۱. درمان چاقی و حفظ وزن مناسب بدن هلو حاوی ترکیبات زیست‌فعالی است که می‌توانند با اختلال‌های مربوط به چاقی، به‌خوبی مبارزه کنند. ترکیبات زیست‌فعال، ترکیباتی هستند که می‌توانند روی بافت‌های زنده اثرگذار باشند. در پژوهشی دیگر مشخص شد، وجود ترکیبات فنولی در هلو، باعث می‌شود این میوه با التهاب در بدن و چاقی مقابله کند و همچنین سندرم‌های سوخت‌وسازی را که منجر به مشکلات جسمی خطرناکی می‌شود، درمان کند. در ضمن، یک عدد هلو، کمتر از ۶۰ کالری دارد و نمی‌توان هیچ نوع چربی اشباع‌شده، کلسترول یا سدیم در این میوه پیدا کرد. همچنین بیش از ۸۵ درصد این میوه از آب و فیبر تشکیل شده است. به‌دلیل وجود فیبر، هلو احساس سیری طولانی‌مدتی به فرد می‌دهد. ۱۲. تقویت سیستم ایمنی بدن از دیگر خواص هلو می‌توان گفت که این میوه، سرشار از اسید اسکوربیک و روی است و به عملکرد طبیعی بدن و حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. بنابر تحقیقات در مورد نقش ویتامین ‌C و ماده معدنی روی در ارتقاء ایمنی بدن، هلو می‌تواند در درمان جراحت‌ها مؤثر باشد و به‌دلیل وجود آنتی‌اکسیدان در آن، عفونت‌ها را درمان و از شیوع یا شدت بیماری‌هایی چون سرماخوردگی، مالاریا، ذات الریه و اسهال پیشگیری می‌کند. کمبود این ترکیبات منجر به واکنش‌های اکسیداتیو و نقص در فعالیت سلولی می‌شود. ۱۳. ویژگی های ضدپیری هلو سرشار از ماده معدنی روی است و این ماده، ویژگی‌های ضدپیری دارد. مصرف خوراکی‌های سرشار از روی، مانند هلو، تولید پادتن در بدن را افزایش می‌دهد و از صدمات سلولی ناشی از رادیکال‌های آزاد می‌کاهد. همچنین با افزایش هورمون تستوسترون در بدن، فرایند پیری اندام‌های تولید مثل مردانه را به‌تأخیر می‌اندازد. ۱۴. بهبود سلامت دندان و استخوان فسفر و کلسیم موجود در هلو، به تقویت استخوان‌ها و دندان کمک می‌کند و باعث حفظ یا بازسازی بافت‌های بدن می‌شود. همچنین فسفر می‌تواند از انواع بیماری های استخوانی مانند کلسیم‌زدایی که منجر به پوکی استخوان، به‌ویژه در زنان یائسه می‌شود، جلوگیری کند. مصرف خوراکی‌های حاوی هلو، مواد معدنی استخوان‌ها را احیاء کرده و استحکام آنها را حفظ می‌کند. محتوای ویتامین C هلو در کنار کلسیم می‌تواند نقش مهمی در حفظ قدرت استخوان‌ها و لثه‌ها داشته باشد و دندان‌ها را سالم نگه دارد. ۱۵. سم‌زدایی بدن هلو برای پاک‌سازی و سم زدایی بدن مفید است و می‌تواند سموم مضر را از کبد و کلیه‌ها خارج کند. در تحقیقی مشخص شد، عصاره‌‌ی هلو می‌تواند اثرات محافظتی روی کبد داشته باشد و در درمان سمیت کبد ناشی از درمان‌های طولانی‌مدت بیماری‌هایی مانند میگرن، سل و دیابت مؤثر باشد. هلو در بیشتر کشورها، در تولید محصولات سم‌زدایی مانند انواع چای‌های سم‌زدا، کاربرد دارد. ۱۶. درمان استاز خون مغز هسته‌ی هلو برای درمان استاز خون مفید است. وقتی بدن به‌مدت طولانی کم‌خون می‌شود، جریان خون، دچار توقف یا کاهش سرعت و در نهایت خشکی می‌شود. استاز خون ممکن است در اثر زایمان، جراحت‌های شکمی یا جراحی‌ها به‌وجود آید. ۱۷. بهبود سلامت سلولی هلو حاوی آهن است و این ماده‌ی معدنی برای تشکیل هموگلوبین سلول‌های قرمز خون حیاتی است. مصرف خوراکی‌هایی مانند هلو، در تمام مراحل زندگی، ازجمله دوران کودکی، نوجوانی، بزرگسالی و دوران قاعدگی و بارداری مهم است.
۱۸. پیشگیری از اختلال‌های مغزی یکی از مهمترین خواص هلو کمک به سلامت مغز است. مطالعات نشان داده است که عصاره‌‌ی هلو روی سیستم کولینرژیک مرکزی، اثرات مفیدی دارد. این سیستم، نوعی سیستم انتقال‌دهنده عصبی است که ستون اصلی حافظه و عملکردهای یادگیری است. ترکیبات موجود در هلو می‌تواند سیستم کولینرژیک بدن را از تحلیل حفظ و درنتیجه از اختلال‌های مختلفی مانند بیماری آلزایمر پیشگیری کند. استفاده از هلو در رژیم غذایی ترکیبات بهبوددهنده سلامتی و طعم خوب و کالری کم هلو باعث شده است که این میوه، به‌عنوان ماده‌ای مغذی در تهیه خوراکی‌های متعددی مانند ماست، شیک و کیک استفاده شود. از غذاهایی که هلو در آن به‌کار برده می‌شود، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: همراه با سالاد اسفناج، آجیل، موزارلا، سالمون، توفو و سس بالزامیک؛ هنگام صبحانه، همراه با جوی دوسر، کلوچه، تست فرانسوی و غلات صبحانه؛ افزودن هلو به چای یخ، شیک، اسموتی و آب‌میوه‌‌های دیگر؛ مصرف هلو،‌ به‌شکل دسرهای خوشمزه‌ای مانند نوشیدنی هلو، کیک هلو، چیپس و پای هلو. البته می‌توان میوه هلو را همان‌طور خام هم مصرف کرد که میوه‌ی‌ بسیار لذیذی است.
میوه ای شگفت انگیز 42خاصیت گلابی واقعا گلابی باورنکردنی است
گلابی یا آمرود میوه ای زرد یا سبز رنگ که بصورت مخروطی شکل و آبدار است   این میوه خوشمزه سرشار از آنتی اکسیدان های مهم، فیبرهای خورکی، فلاونوئید ها و انواع ویتامین و مواد مغذی مورد نیاز بدن است   گلابی فاقد کلسترول و چربی بوده و کم کالری است، گلابی را شاه میوه می نامند چون بعد از سیب از محبوبترین و با خاصیت ترین میوه های دنیاست   خاصیت گلابی برای سلامتی بدن چیست
تنظیم قندخون   گلابی یک میوه شیرین است اما با درصد بالای فیبر و مقدار ناچیز گلسیرین براحتی می تواند قند خون را کنترل کند و برای بیماران دیابتی توصیه شود.   ضد سرطان   گلابی با داشتن فیبر بالا و مقادیر بالای مس و ویتامینهای C ,K رشد سلولهای سرطانی را مهار کرده  واز سرطان های نظیر روده بزرگ و سرطان سینه جلوگیری می نماید.   سلامت قلب و عروق   ازخواص دیگر گلابی داشتن فیبر بالای آن است که می تواند با تنظیم  کنترل کلسترول خون از بیماری قلبی و سکته های قلبی تا 50 درصد پیشگیری کند.   ضد آلرژی   ترکیبات غنی در میوه گلابی با کمترین آلرژی و حساسیت می باشد و از میوه هایی است که مصرف آن حتی برای نوزادن بلامانع است.   بهبود هضم   مقادیر زیاد فیبر آن هم به صورت نامحلول در میوه گلابی موجب شده این خاصیت با افزایش حرکات روده ای هضم را بهبود داده و مانع ازپولیپ روده شود.   انرژی زا   فایده دیگر گلابی قند بالا و طبیعی این میوه است و چون این قند زود جذب بدن می شود بنابراین بسیار انرژی زا و مقوی است.   بهبود تراکم استخوانی   پوست و میوه گلابی دارای منبع غنی بور است که به جذب کلسیم در بدن کمک می کند از این رو مانع پوکی استخوان شده و تراکم و استحکام استخوانها را تضمین می کند.   خاصیت ضدتب گلابی   گلابی با خاصیت خنک کنندگی بالا می تواند به تنظیم دمای بدن کمک کرده و گرمازدگی، گرگرفتگی و تب را کاهش دهد.   کنترل فشار خون   ترکیبات آنتی اکسیدانی غنی و پروتئینی بنام گلوتاتیون در گلابی موجب می شود با بهبود خونرسانی فشار خون کنترل و تنظیم گردد.   درمان نقرس + آتریت   گلابی با خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی غنی باعث بهبود بیماریهای مزمنی مانند: آرتریت، نقرس، کیسه صفرا و التهابات روده ای شود.   ضد التهاب   شکوفه، برگ و دانه گلابی دارای اثر ضدالتهابی قوی است که مصرف روزانه 1 الی 2 فنجان از آن به صورت دم کرده توصیه می شود.   بهبود درد گلو   گلابی با طعمی نسبتا گس اثر خلط آوری بالا دارد از این رو برای التیام گلو و دردهای ناشی از آن بسیار مفید است.   کنترل وزن   دکتر کارول اونیل سرپرست تحقیقی مرکز دانشگاه لوئیزیانا، براساس نمونه های تحلیلی بیان می دارد که گلابی با داشتن فیبرغنی در جهت کنترل و کاهش وزن بسیار موثر است.   درمان خشکی و ترک لب   گلابی حاوی اسید لاکتیک است که با خاصیت مرطوب کنندگی بالا از خشکی و ترک لب جلوگیری کرده و لب را  نرم می کند.   خواص گلابی برای مو   مرطوب کنندگی، آنتی اکسیدانی و ویتامین C موجود در گلابی باعث تقویت، شادابی و سلامت موی سر می شود.   احیا کننده عالی موی سر   عصاره گلابی با ترکیب دو قاشق غذاخوری سرکه سیب یک احیا کننده عالی برای موی سر است. آن را درخشان تر و لطیف تر می سازد..   فواید گلابی باری درمان میگرن   برگ های دم کرده گلابی با خاصیت ضد التهابی و بی حسی نقش یک آرام بخش قوی را دارد که باعث کاهش سردرد و میگرن می شود   مرطوب کننده + صاف کننده صورت   گلابی با مقادیر بالای مرطوب کنندگی و فیبر غنی از آسیب دیدگی کلاژن پوست صورت می کاهد و صورتی با لطافت و صاف را به همراه دارد.   کنترل کلسترول خون   از ویژگی های بارز در گلابی ترکیب پکتین و پتاسیم موجود در گلابی ست که باعث تنظیم کلسترول خون می شود.   آنتی اکسیدان غنی   طبق مطالعات دانشمندان در میوه گلابی 6 نوع آنتی اکسیدان غنی موجود است که با مصرف روزانه یک عدد از این میوه، آنتی اکسیدان با ترکیبات فنولیک مورد نیاز بدن تامین می شود.   خواص گلابی برای رفع یبوست   خواص مرطوب کنندگی و آب فراوان در بهبود هضم از یک سو و وجود فیبر غنی در گلابی از سوی دیگر، باعث دفع آسان و درمان یبوست می شود.   کمک به سوخت و ساز بدن   پوست و میوه گلابی منبع غنی از فیبر و ویتامین C است که با پردازش درست غذا و باعث بهبود عملکرد متابولیسم بدن شده و جذب مواد مغذی را در بدن افزایش می دهد.   بهبود گردش خون   گلابی سرشار از آهن و مس بوده که موجب تولید گلبول‌ های قرمزخونی شده لذا جریان خونرسانی و خون سازی را بهبود می بخشد.   سلامت و تقویت چشم   گلابی با مقادیر زیاد ویتامین A، ویتامین C، آنتی‌اکسیدان و مواد ضد التهابی علاوه بر سلامت چشم بینایی را نیز تقویت می دهد.   درمان بیماریهای استخوانی   برخی مواد معدنی موجود در گلابی مانند: کلسیم، فسفر، منگنز، منیزیم و روی علاوه بر سلامت استخوان‌ ها مانع بروز بیماری‌ های استخوانی نظیر پوکی استخوان، درد و التهاب استخوانی شوند.   خاصیت گلابی برای درمان کم خونی   همواره علت کم خونی ناشی از کمبود یا کاهش تولید گلبول های قرمز خونی است لذا میوه گلابی با خواص بالای آهن و مس موجب تولید بیشتر گلبول قرمز شده و کم خونی رادرمان می کند.   مانع رشد تومور   عصاره میوه گلابی دارای ویتامین های  C ,K و مس می باشد که
در مبارزه با رادیکالهای آزاد مانع از تکثیر و رشد تومورها می شود.   خاصیت گلابی برای پوست   پوست و میوه گلابی با خاصیت آنتی‌ اکسیدانی و ویتامین C ترکیبات غنی هستند که علاوه بر سلامت پوستی در کاهش چین و چروک پوست نیز موثرند.   درمان آسم   وجود ترکیب کوئرستین با خاصیت آنتی اکسیدان غنی در گلابی موجب درمان تنگی نفس و کاهش ابتلا به آسم می شود   سلول سازی   آنتوسیانین نوعی آنتی اکسیدان در میوه گلابی است که دارای خاصیت فلوروسنت بوده و موجب بالا بردن تکثیر سلولی در بدن میشود.   تقویت عملکرد دفاعی بدن   مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در پوست گلابی با افزایش تولید گلبول سازی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.   کاهش دهنده درد   سیانیدین موجود در گلابی با خاصیت آنتی اکسیدانی ست که در جهت کاهش درد عضلانی و مفاصلی موثر می باشد.   فواید گلابی برای درمان درد سینه   گلابی برای درمان بیماری های سینه بسیار مفید است زیرا وجود ماده تانن در گلابی باعث التیام درد و بهبود بیماری سینه است.   درمان مسمومیت غذایی   تخم و میوه گلابی بدلیل خواص ضد عفونی کنندگی و ادرار آوری موجب بهبود دفع و هضم شده و در درمان مسمومیت غذایی موثر است.   درمان کلیه + مثانه   برگ و شکوفه گلابی دارای خاصیت ادارآوری، ضدعفونی کنندگی و نوعی میکروب کش قوی است که برای سلامت کلیه و مثانه مفید است.   ضد کرم معده + روده   دانه و تخم گلابی دارای سلولز است که غیر قابل هضم بوده و با عبور از معده و روده موجب پاکسازی دستگاههای گوارشی می شوند.   سلامت دندان   دلیل پوسیدگی دندان حل شدن قند در بزاق دهانی می باشد اما گلابی با داشتن ماده سوربیتول باعث عدم جذب قند شده لذا به سلامتی دندان کمک می کند.   خواص گلابی باری بهبود اعصاب  
گلابی دارای آنتی اکسیدانی به نام کلروژنیک اسید می باشد که با اثر حفاظت کنندگی در سیستم اعصاب، آن را تقویت می بخشد.   ضد ویروسی + ضد باکتری   ترکیبات فلانوئیدی با خاصیت بالای ضد باکتری و ضد ویروسی بودن در میوه گلابی نقش مهمی در سلامت بدن دارند.   درمان رماتیسم   ماده تانن و پتاسیم موجود در میوه گلابی، موجب انحلال اسید اوریک بدن شده؛ بنابراین برای دردهای مفاصل و رماتیسم نقش بسزایی دارند.   خواص گلابی برای کودکان   ● میوه گلابی سرشار از کلسیم و آهن است که برای رشد و استحکام استخوان کودکان مفید است   ● ازجمله میوه های ضد آلرژی برای کودکان و حتی نوزان است   ● آهن و مس موجود در گلابی سبب درمان کم خونی در کودکان می شود   خاصیت گلابی در بارداری   ● گلابی دارای اسیدفولیک، ویتامین C، فیبر و کربوهیدرات های مورد نیاز زنان باردار می باشد   ● فیبر و مقادیر آب موجود در گلابی از یبوست بارداری می کاهد   ● برای داشتن فرزند خوش رفتار و زیبا مصرف گلابی ناشتا توصیه شده است   ● ویتامین ها و مواد معدنی غنی در گلابی بخصوص درپوست آن برای تقویت جنین و زنان باردارمفید است موارد منع مصرف گلابی   ●  گلابی دارای ترکیباتی چون سوربیتول و فروکتوز است لذا در افراد با آلرژی و حساسیت بالا موجب نفخ می شود ● هضم گلابی کمی زمان بر و سخت است لذا افراد با معده ضعیف آن را با پوست نخورند ● درصورت زیاده روی در مصرف گلابی سبب اسهال می گردد.
2.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶بخش سانسور شده سخنان استاد خیراندیش در تلویزیون 💠درمانخانه اسلامی💠 💠 @Darmaneslami
هدایت شده از امیرحسین زرگر
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ گزارش درمان کرونا؛ با ترکیب گیاهی، مدبًر کُرونای غدیر؛👆 💠در حالیکه در بیمارستان به او گفته بودند باید حداقل دو هفته از عوارض ناشی از کرونا درد بکشد؛ ظرف مدت ۲۴ ساعت؛ تنگی نفس، تب، درد بدن با مصرف ترکیب گیاهی مدبر کرونای غدیر؛ مهار شد. 💠عضویت در کانال مرجع تخصصی طب سنتی اسلامی در ایتا👇👇 @marjaetakhasosiiteb 🔸حداقل وظیفه ما نشر و آگاهی رسانی همگانی است