eitaa logo
طب سنتی و اسلامی
862 دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
3هزار ویدیو
157 فایل
محتوای این کانال تنها به منظور فرهنگسازی و آشنایی شما عزیزان با توانمندیهای طب سنتی ایرانی اسلامی میباشد. بنابراین جهت دریافت نسخه حتماً به متخصص این طب مراجعه فرمایید تا با تشخیص دقیق مزاج، دارو یا برنامه غذایی برای شما تجویز نمایند.
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
🔴 ذکری برای از بین رفتن از دل!😔 🔸اگر عمیقاً اعتقادات خود را پیش خودت یادآوری و مرور کنی، اندوه از دلت زدوده می‌شود و سرور جای آن ایجاد می‌شود!☝️🏼 امیرالمؤمنین(علیه السلام) می‌فرماید: کسی که به خدا اعتماد کند، خدا به او سرور می‌دهد و هر کسی به خدا توکل کند، خدا اُمورش را کفایت و اصلاح می‌کند. (کشف‌الغمه/۲/۳۴۶) 🔸امام رضا‌(علیه السلام) می‌فرماید: به‌خاطر برخی مسائل شده بودم، پدرم به من فرمود: خدا را صدا بزن تا غم از دلت برود، و ذکر «یَا رَئوفُ یَا رَحِیم» را زیاد بگو!( دعوات راوندی/۴۵) 🔸ذکر «یارئوف» اثر ویژه‌ای در از بین بردن دارد! یک عارف بزرگوار می‌فرمود: وقتی دل‌تان گرفت و گرفتار شدید ذکر «یارئوف» را زیاد بگویید و با این ذکر به امام رضا‌(علیه السلام) متوسل شوید. گویا خدا وقتی بخواهد برای این ذکر شما اثری بگذارد کارتان را به امام رضا‌(علیه السلام) می‌سپارد!👌🏼 🔸دربارۀ اثر اذکار در رفع مشکلات مختلف زندگی، کتاب انیس الصادقین نوشتۀ آیت‌الله یعقوبی، کتاب خوب و معتبری است. ذکرهایی هست که گره‌های ما را باز می‌کند، دل را قرص می‌کند و ترس و نگرانی و اندوهِ بد را از دل می‌برد، و بعد، تازه آدم شروع می‌کند به حال خوش معنوی پیدا کردن. 👤علیرضا پناهیان 👈متن کامل: 📎 Panahian.ir/post/‭‭‭4028‬‬‬ 💠درمانخانه اسلامی💠 💠 @Darmaneslami
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
واما پرتقال 🍊مزاج پرتقال شیرین سرد و تر و مزاج پرتقال ترش سرد و خشک است. ☘️پرتقال برای تقویت قلب گرم و کاهش اثرات خشم و اندوه بر قلب سودمند است. 💠درمانخانه اسلامی 💠 💠 @Darmaneslami
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️خیانت‌های بزرگی که در و سنتی صورت می‌پذیرد! ❌ تعاریفی تحریف‌آمیز از که ما از آن غافلیم! 🚫 و سنتی را اشتباه به مردم معرفی کردیم! 📛 چرا و تحقیق در طب اسلامی خلاصه شده است به چند روایت و یک مشت ؟ ✅ ما چیست؟ لطفا این کلیپ☝️🏼 رو ببینید و ترویج بدید 👌🏼 استاد حکیم دکتر محسن اسماعیلی حفظه الله 💠درمانخانه اسلامی💠 💠 @Darmaneslami
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
چگونه ها را کنیم؟؟⁉️ از روایات استفاده میشود که هرچه کلیه گرم تر باشد و قلوه پیه بیشتر باشد, آن بیشتر شده وسالم تر است. گرم کننده های کلیه عبارت اند از: 🍂حضرت امیر(علیه السلام):خوردن در زمستان مفید است و سرمارا دفع کرده وکلیه را گرم میکند🌸..المحاسن,ج2,ص‭‭‭‭497‬‬‬‬ 🍂امام کاظم(علیه السلام):خوردن ,کلیه هارا گرم کرده و نیروی جنسی راتقویت میکند.🌺.کافی,ج6,ص‭‭‭‭371‬‬‬‬ 🍂امام صادق(علیه السلام):,سبب دباغی معده وگرم شدن کلیه میشود🌼..مکارم الاخلاق,ص‭‭‭‭191‬‬‬‬ 🍂امام صادق(علیه السلام):زمانی که ومغز گردو با هم جمع بشوند,بواسیر را میسوزانند و رخسار را نیکو میکند و کلیه ها را گرم میکند.🌹 💠درمانخانه اسلامی💠 💠 @Darmaneslami
36خاصیت فوق‌العاده پیاز را بدانید
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیاز از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و دارای خواص بسیاری است که در یک مقاله نمی‌توان گنجانید. دانشمندان معتقدند که، مصرف پیاز خام برای رفع ناراحتی‌های حاصل از آشامیدن آب‌های مختلف در هنگام مسافرت و جلوگیری از ناراحتی‌های ناشی از هوای آلوده، مفید می‌باشد. پیاز خام، برای پوست، مو‌های سر، کلیه‌ها و مثانه مفید است. پیاز پخته، ملیّن (نرم کننده) است و برای کسانی که روده‌ی ضعیفی دارند، غذای مناسبی است. البته سرخ کردن پیاز با روغن، آن را سنگین می‌نماید، مگر آنکه زیاد سرخ نشود و روغن کمی مصرف گردد. پیاز نیز مانند سیر خاصیت ضدعفونی دارد و قادر است از تجمع پلاکت‌ها جلوگیری کند و در تجزیه‌ی فیبرین (لخته‌ی خون) دخالت نماید. ۱ – پیاز به علّت داشتن فسفر، کار‌های فکری را آسان می‌کند. ۲ – برای افرادی که دچار بی خوابی هستند، مفید است و در صورت مصرف زودتر خواب به سراغ آن‌ها خواهد آمد. ۳ – پیاز، برای کودکان کم رشد و پیرمردان ضعیف مفید است. ۴ – برای جلوگیری از خون دماغ می‌توانید چند قطره سرکه را روی پیاز رنده شده بریزید و آب آن را در بینی بچکانید، تا از خونریزی جلوگیری نماید. ۵ – پیاز لثه‌ها را تقویت می‌کند و رنگ چهره را روشن می‌سازد. ۶ – پیاز سرشار از ویتامین‌های A و B و C می‌باشد ونیزدارای آهن، آهک، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، ید، سلنیوم، سیلیس و قند است که به طور مستقیم جذب بدن می‌شود. ۷ – پیاز به علت داشتن گوگرد ضد عفونت خون است. وقتی گوگرد وارد خون و ریه‌ها گردد با عفونت‌های مجاری تنفسی، مانند آسم، برونشیت و گریپ و ... مبارزه می‌کند. ۸ – یک پزشک هندی به نام مِنون در پی تحقیقات دو ساله‌ی خود در دانشکده‌ی پزشکی، دانشگاه نیوکاسل انگلستان، اعلام نمود که: پیاز خام، پخته و یا سرخ کرده از تشکیل لخته‌های خون در رگ‌ها جلوگیری نموده و مانع از بروز سکته‌ی قلبی و مغزی می‌شود. ۹ – پیاز قادر است که کلسترول و چربی‌های خون را کاهش داده و از انعقاد خون داخل رگ‌ها جلوگیری نماید. ۱۰ – پیاز قادر است خطر ابتلا به سرطان معده را کاهش دهد. ۱۱ – خوردن پیاز همراه با غذا‌های چرب، مخصوصاً در مهمانی‌ها یا مسافرت ها، سبب هضم چربی‌ها می‌شود. ۱۲ – در استعمال خارجی، پیاز پخته، تسکین دهنده‌ی سوختگی‌ها و بواسیر است. ۱۳ – مرهمی که از پیاز خام رنده شده درست می‌کنند اگر به پایین شکم بگذارند، خروج ادرار را آسان می‌سازد و اگر بر روی پیشانی گذاشته شود سردرد‌های شدید نیمه‌ی سر و سردرد‌های عصبی را آرام می‌کند. ۱۴ – تحریکی که در هنگام پوست کندن پیاز حاصل می‌شود، درد‌های شدید نیمه‌ی سر (میگرن) را بر طرف کرده و زکامی را که تازه شروع شده است از بین می‌برد. ۱۵ – برگ‌های سبز پیازچه که بیش‌تر هنگام بهار یافت می‌شود، دارای مقدار زیادی ویتامین C است. ۱۶ – پیاز، تقریبا تمام خواص سیر را در معالجه‌ی فشارخون، مرض قند، درمان بیماری کرمک و ... را دارد. ۱۷ – مصرف پیاز پخته، باعث لینت یا نرمی مزاج می‌شود. ۱۸ – پیاز پخته، حبس البول و کم شدن ادرار را شفا می‌دهد و ادرار آور خوبی است. ۱۹ – مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد برای رفع ناراحتی‌های روحی مفید است. ۲۰ – مصرف پیاز پخته شده در سرکه، برای تقویت هاضمه، زردی (یرقان)، ورم طحال و استفراغ صفراوی مفید است. ۲۱ – اگر با آب پیاز چیزی روی کاغذ بنویسید، دیده نمی‌شود، ولی همین که آن را گرم کنید و حرارت دهید، کلمات ظاهر می‌گردد. ۲۲ – وجود ترکیبات گوگردی در پیاز، موجب جلوگیری از تجمع پلاکت‌ها شده، از لخته شدن خون داخل رگ‌ها پیشگیری می‌نمایند. ۲۳ – آب پیاز برای دندان درد مفید است. برای تسکین درد باید آب پیاز را روی دندان ریخت و کمی نگاه داشت، این عمل را می‌توان با پنبه انجام داد. ۲۴ – برای برطرف ساختن صدای داخل گوش می‌توان پنیه‌ای را به پیاز آغشته کرد و در گوش قرار داد. به زودی صدای گوش شما برطرف می‌شود. ۲۵ – خوردن پیاز خام در روز خستگی شما را برطرف می‌نماید و اعصاب را تسکین می‌بخشد. ۲۶ – برای معالجه‌ی ترک خوردگی دست، یک پیاز تازه را رنده کنید و آب آن را به مدت ۱۲ دقیقه روی دست خود بمالید. اگر هر روز دو بار این کار انجام شود، ترک‌های دست شما بهبود خواهد یافت. ۲۷ – برای معالجه‌ی ورم و آماس بدن می‌توان ۲عدد پیاز را رنده نمود و یک لیتر شیر که به جوش آمده است را داخل آن ریخت و پس از ۲۴ ساعت که دم کشیده و سرد شد، آن را صاف نمود و هر روز سه لیوان کوچک از آن را نوشید. ۲۸ – برای درمان نیش زنبور و مگس می‌توانید یک پیاز تازه را رنده کنید و آب آن را به صورت پماد و مرهم روی محل نیش زدگی بگذارید. پس از مدتی ورم کم شده و درد تسکین پیدا می‌کند. ۲۹ – برای معالجه‌ی کورک و دمل نیز می‌توان از روش بالا سود جست.
۳۰ – پیاز به دلیل داشتن موادی از جمله پروستاگلاندین ها، رگ‌های خونی را گشاد می‌کند و موجب کم شدن فشار خون می‌شود. ۳۱ – پیاز دارای مخمر است که برای آسان نمودن هضم نشاسته مفید است. باید توجه داشت هضم پوست‌های نازکی که ورق پیاز را پوشانده خیلی دشوار است و باید هنگام مصرف آن را جدا نمود. ۳۲ – پیاز اشتها آور و کاهش دهنده‌ی ناراحتی‌های مربوط به نفخ شکم و ... است. ۳۳ – پیاز برای پیش گیری از ابتلا به تصلب شرایین هم به کار می‌رود. سازمان بهداشت جهانی مصرف پیاز را برای درمان نارسایی‌های رگ‌های خونی سالمندان توصیه نموده است. ۳۴ – پیاز به واسطه‌ی داشتن انسولین گیاهی، موجب شفای بیماری دیابت می‌گردد، پس برای اشخاص مبتلا به بیماری قند مضر نیست. ۳۵ – پیاز دارای هورمون دیاستازی است که غدد اشک و آمیزشی و گوارشی را تقویت می‌کند. این مواد در اثر حرارت از بین می‌روند؛ بنابراین پیاز پخته در هاضمه تأثیری ندارد و اشک آور هم نیست. ۳۶ – بو کردن آب پیاز به ویژه زمان پوست گرفتن آن، برای به هوش آمدن فردی که سست یا بی هوش شده و همچنین برای رفع تشنج، بسیار مفید است. دیگر تحقیقات پزشکی نشان می‌دهد پیاز خام تنظیم کننده قند خون است و خوردن آن به هنگام سرماخوردگی یکی از عوامل موثر در بهبودی است چرا که حالت آنتی بیوتیک دارد و باکتری‌ها را از بین می‌برد، اما در رابطه با ویتامین‌های این خوردنی اعجاز آمیز باید گفت: پیاز دارای ویتامین‌های A , B , C و همچنین دارای آهن، گوگرد، فسفر، کلسیم، پتاسیم، سدیم و ید می‌باشد که به هضم غذا‌های نشاسته‌ای کمک می‌کند. از این رو می‌گویند با برنج پیاز بخورید همچنین وجود ((سیلیس)) در پیاز باعث می‌شود که استخوان‌ها محکم و عضلات تقویت شود.
30 – پیاز به دلیل داشتن موادی از جمله پروستاگلاندین ها، رگ‌های خونی را گشاد می‌کند و موجب کم شدن فشار خون می‌شود. ۳۱ – پیاز دارای مخمر است که برای آسان نمودن هضم نشاسته مفید است. باید توجه داشت هضم پوست‌های نازکی که ورق پیاز را پوشانده خیلی دشوار است و باید هنگام مصرف آن را جدا نمود. ۳۲ – پیاز اشتها آور و کاهش دهنده‌ی ناراحتی‌های مربوط به نفخ شکم و ... است. ۳۳ – پیاز برای پیش گیری از ابتلا به تصلب شرایین هم به کار می‌رود. سازمان بهداشت جهانی مصرف پیاز را برای درمان نارسایی‌های رگ‌های خونی سالمندان توصیه نموده است. ۳۴ – پیاز به واسطه‌ی داشتن انسولین گیاهی، موجب شفای بیماری دیابت می‌گردد، پس برای اشخاص مبتلا به بیماری قند مضر نیست. ۳۵ – پیاز دارای هورمون دیاستازی است که غدد اشک و آمیزشی و گوارشی را تقویت می‌کند. این مواد در اثر حرارت از بین می‌روند؛ بنابراین پیاز پخته در هاضمه تأثیری ندارد و اشک آور هم نیست. ۳۶ – بو کردن آب پیاز به ویژه زمان پوست گرفتن آن، برای به هوش آمدن فردی که سست یا بی هوش شده و همچنین برای رفع تشنج، بسیار مفید است. دیگر تحقیقات پزشکی نشان می‌دهد پیاز خام تنظیم کننده قند خون است و خوردن آن به هنگام سرماخوردگی یکی از عوامل موثر در بهبودی است چرا که حالت آنتی بیوتیک دارد و باکتری‌ها را از بین می‌برد، اما در رابطه با ویتامین‌های این خوردنی اعجاز آمیز باید گفت: پیاز دارای ویتامین‌های A , B , C و همچنین دارای آهن، گوگرد، فسفر، کلسیم، پتاسیم، سدیم و ید می‌باشد که به هضم غذا‌های نشاسته‌ای کمک می‌کند. از این رو می‌گویند با برنج پیاز بخورید همچنین وجود ((سیلیس)) در پیاز باعث می‌شود که استخوان‌ها محکم و عضلات تقویت شود.
* نکات احتیاطی و مضرات پیاز پیاز علاوه بر داشتن ارزش غذایی، دارای برخی عوارض جانبی نیز است. همان پیازی که چندین و چند فایده برای سلامتی دارد، در موارد خاص نیز می‌تواند سبب بروز عوارض جانبی شود. ۱. سطح قند خون را به شدت کاهش می‌دهد. پیاز سطح قند خون را کاهش می‌دهد بنابراین افراد دیابتی باید قبل از مصرف آن قند خون خود را بررسی کنند زیرا ممکن است میزان قند خون‌شان را بیش از اندازه پایین بیاورد. ۲. سبب سوزش معده می‌شود. گرچه پیاز در درمان بسیاری از اختلالات دستگاه گوارش مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما مصرف بیش از حد آن می‌تواند باعث تحریک، استفراغ، تهوع و سوزش معده شود. اگر در اثر استفاده از پیاز چنین اختلالاتی را به طور منظم تجربه کردید، بهتر است با پزشک‌تان مشورت کنید. ۳. سبب تحریک پوست می‌شود. برخی از افراد ممکن است در هنگام استفاده از آب پیاز بر روی پوست دچار حساسیت پوستی یا راش بشوند. بنابراین توصیه می‌شود آن را در یک قسمت کوچک از پوست‌تان قبل از استفاده در تمام نواحی، آزمایش کنید. ۴. سبب بروز سوزش سر دل در زنان باردار و شیرده می‌شود. زنان باردار و شیرده باید مقدار مصرف پیاز را محدود کنند، زیرا مصرف پیاز غالبا در طول این دوره‌ها باعث بروز سوزش سردل می‌شود. ۵. سبب سوزش سر دل می‌شود. مصرف بدون کنترل پیاز می‌تواند منجر به سوزش سر دل شود. بنابراین، می‌تواند عوارض جانبی را برای افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی ایجاد کند. در صورت بروز چنین اختلالی، مراقبت‌های پزشکی سریع، لازم است. ۶. سبب بوی بدن دهان می‌شود. پیاز معمولا پس از مصرف، به دلیل عطر و بوی قوی که دارد سبب می‌شود که دهان بوی بدی بگیرد. بوی تند پیاز به دلیل گوگرد موجود در آن است. ۷. فشار خون را کاهش می‌دهد. پیاز ممکن است فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را کاهش دهد. بنابراین، افرادی که داروهای فشار خون مصرف می‌کنند، باید در مصرف آن احتیاط کنند. ۸. دارای خاصیت ضد انعقاد است. استفاده از پیاز ممکن است به علت خاصیت ضد انعقادی که دارد، مانع از لخته شدن خون شود. مصرف پیاز همراه با داروهای ضد انعقاد ممکن است خطر خونریزی و کبودی را افزایش دهد. از این رو باید از این عارضه‌ی جانبی مصرف پیاز که بسیار هم جدی است، آگاه باشید. ۹. حساسیت را افزایش می‌دهد. افرادی که به پیاز آلرژی دارند، نباید آسپرین و پیاز را همراه با هم بخورند زیرا آسپرین باعث افزایش حساسیت پیاز می‌شود. ۱۰. سبب افزایش لیتیوم می‌شود. پیاز ممکن است توانایی حذف لیتیوم را از بدن کاهش دهد. بنابراین اگر شما در حال مصرف داروی کاهش لیتیوم همراه با پیاز باشید، ممکن است میزان لیتیوم بدن شما افزایش بیابد. توصیه می‌شود قبل از مصرف هر نوع داروی لیتیوم، اگر پیاز مصرف می‌کنید، با پزشک‌تان مشورت کنید. چگونه می‌توان پیاز را انتخاب و نگهداری کرد؟ – انتخاب: هم پیاز خشک و هم پیاز تازه در تمام طول سال در دسترس هستند. در حال خرید پیاز، آن‌هایی را انتخاب کنید که تمیز و خوش قیافه هستند، هیچ بازشدگی یا شکافی روی گردن ندارند. گردن پیاز نباید دارای یک مرکز چوبی ضخیم باشد. پیاز باید پوست تیره، خشک، درخشان و براق با مقداری ترک باشد. از خرید پیازی که دارای لکه‌های نرم و تک‌‌های مرطوب است پرهیز کنید، این نشان‌دهنده‌ی کیفیت پایین پیاز است. از مصرف پیازی که جوانه زده‌است پرهیز کنید، چرا که جوانه‌ نشانه‌ی کهنه بودن و ذخیره‌سازی نامناسب پیاز است. نباید لکه‌های پودری تیره زیر پوست پیاز وجود داشته باشد، زیرا این لکه‌ها احتمالا کپک هستند که می‌توانند سبب خراب شدن گوشت پیاز شوند. پیاز باید بوی ملایمی داشته باشد. طریقه‌ی نگهدای پیاز: پیاز خشک را می‌توان به مدت چند ماه ذخیره کرد. تمام پیازها را باید در یک محل خنک، خشک و دارای تهویه‌ی مناسب نگهداری کنید تا حدود ۴ هفته ماندگار باشد. از فریز کردن پیاز پرهیز کنید چرا که به این کار باعث می‌شود آنها نرم شوند. از‌ آن‌جایی که پیاز رطوبت را جذب می‌کند، نباید زیر سینک نگهداری شود. اغلب، پس از آماده کردن غذا قسمتی از پیاز باقی می‌ماند. این پیاز می‌تواند برای استفاده‌ی مجدد ذخیره شود. باید آن را در کیسه‌ی پلاستیکی قرار بدهید یا در یک ظرف دردار بگذارید و به مدت ۲ تا ۳ روز در یخچال برای استفاده‌ی مجدد نگهداری کنید. پیاز را علاوه بر نگهداری مناسب، باید به طور منظم بررسی کنید. پیازهایی که دارای لیزابه هستند یا تغییر رنگ داده‌اند را باید دور بریزید. آن‌هایی که جوانه زده‌اند را می‌توانید پس از جدا کردن قسمت سبز مصرف کنید. پیاز بهاره را می‌توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید. نکاتی برای استفاده (پخت و پز و خوردن) ۱. شما می‌توانید سالاد کلاسیک ایتالیایی را با ترکیب پیازهای خردشده، گوجه‌فرنگی و پنیر موتزارلا، که با روغن زیتون مخلوط شده‌اند، آماده کنید.