کدام غذاها خود سرطانند؟
مصرف گوشت فراوری شده مثل سوسیس، کالباس، همبرگرهای آماده و.... بدلیل وجود نیتریت، نمک زیاد و مواد افزودنی سبب افزایش بروز سرطانهای معده و روده بزرگ میشود.
سرخ کردن، پختن گوشت در کباب پز و پختن با شعله آتش در درجه حرارت بالا موجب تشکیل مواد شیمیایی سرطان زا میشود.
🍋| @Teb_Boalii
زیاد چرت نزنید!
▫️کسانی که در روز بیش از یک نوبت یا بیش از یک ساعت میخوابند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به زوال عقل و آلزایمر قرار دارند.
▫️در یک پژوهش پزشکی به مدت چهارده سال روی افراد بین 74 تا 88 سال سن مشخص شد کسانی که در طول روز زیاد چرت میزنند بیشتر به آلزایمر مبتلا میشوند
🍋| @Teb_Boalii
خواص آب سیب سبز
👈🏻کاهش وزن
👈🏻ضد سرطان
👈🏻تقویت چشم
👈🏻تقویت سیستم ایمنی
👈🏻پیشگیری از زوال عقل
👈🏻پاکسازی وتقویت پوست
👈🏻جلوگیری ازپیری زودرس
👈🏻سم زدای دستگاه گوارش وکلیه
🍋| @Teb_Boalii
خواب کوتاه منجر به افزایش وزن خواهد شد!🥱
▫️کسانی که میزان خوابشان در شبانهروز کمتر از ۶ ساعت است بیشتردر معرض پرخوری قرار دارند.
🍋| @Teb_Boalii
♦️چگونه از سرماخوردگی در زمستان پیشگیری کنیم⁉️
🔹مصرف مداوم ویتامین C از طریق غذاهایی مثل پرتقال، کیوی، و فلفل دلمهای رنگی، بهترین راه برای تقویت سیستم ایمنی است. شستن مرتب دستها، خواب کافی، و نوشیدن مایعات گرم مثل دمنوش زنجبیل و عسل نیز از عوامل مهم پیشگیری از سرماخوردگی هستند.
🍋| @Teb_Boalii
سبزیجات خام سالمترند یا سبزیجات پخته؟ 🥗
◽️حرارت دادن به سبزیجات علاوه بر نرم کردن دیوارههای سلولی و کمک به هضم بهتر، ساختار آنها را تغییر میدهد. این تغییرات گاهی باعث کاهش مواد مغذی میشود و گاهی جذب آنها را برای بدن آسانتر میکند.
◽️کارلین توماس، متخصص تغذیه در ایالات ویرجینیا میگوید گاهی اوقات سبزیجات پخته حتی مغذیتر از نوع خام آن هستند. بهعنوان مثال، گوجهفرنگی پخته مقدار بیشتری از آنتیاکسیدان لیکوپن آزاد میکند. این آنتیاکسیدان در پیشگیری از سرطان موثر است. همچنین بدن میتواند بتاکاروتن موجود در هویج پخته را بهتر جذب کند.
◽️کبابی کردن کدوحلوایی، هویج و سیبزمینی شیرین میزان کاروتنوئیدها را افزایش میدهد؛ این ترکیباتی رنگدانهای که خاصیت آنتیاکسیدانی دارند و به کاهش التهاب در بدن کمک میکنند
🍋| @Teb_Boalii
غذاهای ویژه برای مقابله با التهاب زمستانی!
به برخی از غذاهای رایجی که میتوانند به طور طبیعی التهاب ناشی از سرمای زمستان را درمان کنند، اشاره کردهایم👇
◽️ماهیهای چرب
◽️توتها
◽️سبزیجات
◽️زردچوبه
◽️آجیل و دانهها
◽️روغن زیتون
◽️زنجبیل
🍋| @Teb_Boalii
چرا باید همراه پلو ماهی خرما بخوریم؟🤔
پلوماهی غذای است که هر دو بسیار سرد هستند وبه مرور زمان در صورت مصرف زیاد،غلظت خون ایجاد کرده و مقدار زیادی اخلاط نابجا و مضر بلغم و سودا در بدن تولید میکنند.
حتما همراه این غذا خرما مصرف کنید
🍋| @Teb_Boalii
🔴 خواص پوست خرما
💠 برای تسکین یبوست خوب است و تقویت کننده روده ها می باشد.
💠 استخوان ها را تقویت می کند و برای درمان کم خونی عالی است.
💠 برای چاق های باعث کاهش وزن و برای لاغر ها باعث افزایش وزن می شود.
💠 درمان کننده آلرژی است و انرژی زیادی به بدن شما می دهد.
💠 سیستم عصبی شما را بهتر می کند و تضمین کننده سلامت قلب شماست.
🍋| @Teb_Boalii
🔴 گیاهبنسرخ
✅گیاه بن سرخ(سوره بنه) برای افزایش پلاکت خون عالیه .
✅برای سنگ کلیه هم استفاده میشود
بن سر و بن سهر هم بهش میگویند.
🍋| @Teb_Boalii
کسانیکه دچار معده درد میشوند و یا میکروب معده دارند👇
▫️ روز ها مقداری ترنجبین و خاکشیر مخلوط کنند و بخورند
▫️ و شب ها یک لیوان عرق نعناع با نبات یا عسل میل کنند معده درد به طور شگفت انگیزی درمان میشود.
🍋| @Teb_Boalii