🔰 توصیه هایی برای پیشگیری از #آلزایمر
❌سالمندان از خوردن غذاهای سودا زا مانند #عدس، #بادمجان، #گوشت_گاو، گوشت خشک شده، غذاهای شور یا نمک سود و غذاهای بلغمزا مانند #ماهی، #هندوانه و #خیار پرهیز کنند.
❌افرادی که دچار بیماری آلزایمر و فراموشی شده اند برخی از مواد غذایی مانند #مغز_بادام، #فندق، #عسل و #گردو، #انجیر_خشک و #مویز_سرخ را در برنامه غذایی خود داشته باشند.
⚠️ مصرف زیاد #پیاز، خوردن #سیب_ترش، زیادروی در مصرف #گشنیز، #باقلا، #قارچ، #لوبیا، #سیر و #کلم در کتب طب سنتی به عنوان عوامل ایجاد فراموشی یاد شده است و پرهیز از آنها را برای بیماران مبتلا به آلزایمر توصیه می شود.
⚠️ زیاده روی در مصرف#آب_سرد از مضرترین چیزها برای ایجاد فراموشی است.
✅برای پیشگیری از فراموشی، #پیاده_روی و #ورزش سبک مانند حرکت دادن دست ها و پاها توصیه می شود و از انجام ورزش های سنگین و خسته کننده پرهیز کنید.
✅افزایش فعالیت های مغزی با کمک خواندن، #حفظ_کردن و به یادآوردن مطالب، این فعالیتها به منزله #ورزش_مغز در نظر گرفته شده است و از مواردی است که برای جلوگیری از #نسیان مفید است
@Teb_sabkezendegi
سلام ای قرار دل بی قرار!
سلام ای طلوع شب انتظار!
سلام آرامجانم ، مهدی صاحب زمانم❤️🌹💚
مولای من
چشم وجودمان
خیره به نورِ حضور شماست
و دست استغاثه
و روی حاجتمان
متوسل به درگاه تان
تا خداوند
طلعت رشیدتان را
به ما بنمایاند...⚘🌹
🙏اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
@Teb_sabkezendegi
آیا میدانید
👈کدو و تخمکدو بخصوص نوع کدو حلوایی در درمان بیماریهای ریوی و در پیشگیری از سرطانریه بسیار موثر است!
اشخاص سیگاری و افراد مبتلا به بیماریهای تنفسی باید از کدو زیاد استفاده کنند
✅لطفا منتشر کنید
@Teb_sabkezendegi
👈 چرا اکثرا ایرانی ها شکم دارند ، حتی افراد لاغر؟!
✍ به علت: مصرف سردی ها برای شام
✍ استفاده از روغن های نباتی و مایع
✍ عدم خوردن صبحانه کافی و مفید
✍ خوردن سس و نوشابه و دوغ با غذا
@Teb_sabkezendegi
✍امام کاظم علیه السلام:
کسانی که در کودکی به اندازه کافی بازی نکرده اند، در بزرگسالی، عجول، شتابزده و بی ظرفیت می شوند.
@Teb_sabkezendegi
✅ درمان های عمومی و خانگی برای غلبه ی مزاج یا اخلاط
👇👇👇
🔺 مفید برای همه اخلاط و غلبه همزمان چند خلط: 👈 سرکنگبین ، سرکه شیره
🔺 غلبه صفرا:👈 خانواده آلو ، عناب، کاسنی ، سرکه، خرفه
🔺 غلبه بلغم: 👈عسل،مویز، کندر، زعفران، آویشن ، نمک، حمام داغ طولانی ، روغن مالی و بادکش
🔺 غلبه سودا:👈 انجیر و شیره آن، انگور و شیره آن ، روغن زیتون، دوسین، نوره زدن
@Teb_sabkezendegi
🌸🍃
🍃
🔖 امام صادق علیه السلام:
🍃الْعَافِیَهُ نِعْمَهٌ خَفِیَّهٌ إِذَا وُجِدَتْ نُسِیَتْ وَ إِذَا فُقِدَتْ ذُکِرَتْ🍃
💢سلامتی نعمتی پنهان است
تا زمانی که هست فراموش میشود و هرگاه از دست رفت به یاد میآید.🌹
📚بحارالانوار، ج۷۸، ص۱۷
@Teb_sabkezendegi
هدایت شده از سلامتکده طب سنتی و دوره های آموزشی
🍃💚🍃
👈روزهای مناسب #حجامت در #آبان ماه 99
👌روزهای مناسب و ویژه
شنبه 3
یکشنبه 4
دوشنبه 5
سه شنبه 6
پنجشنبه 8 👈 ویژه
شنبه 10
یکشنبه 11
دوشنبه 12
سه شنبه 13 👈 بسیار ویژه
پنجشنبه 15
شنبه 17
یکشنبه 18
دوشنبه 19
سه شنبه 20
پنجشنبه 22 👈 ویژه
شنبه 24
یکشنبه 25
دوشنبه 26
🔸️احتمالا ۳ روز آخر آبان ماه قمر در عقرب باشه🔸️
برای انجام همه نوع #حجامت ( خانمها،آقایون و کودکان)
با آیدی زیر هماهنگ کنید👇
@M_khajepoor
درضمن به اطلاع میرساند انجام حجامت در محل کار یا منزل و...با حداقل تعداد 10 نفر ، پذیرفته میشود(اقا و خانم)
@Teb_sabkezendegi
❤سلام مهدی جان
💚سلام آرام جان
💝سلام حضرت باران
تویی بهانه خورشید
بوقت تابیدن
تویی بهانه باران
برای باریدن
✨السَّلامُ علیڪَ یا بقیَّةَ اللهِ☘
یا اباصالحَ المَهدي☘
یا خلیفةَالرَّحمن☘
و یا شریڪَ القران ☘
ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ☘
@Teb_sabkezendegi
هر کجا هستم٬باشم
آسمان مال من است
پنجره٬فکر٬هوا٬عشق
زمین مال من است
چشمها را باید شست
جور دیگر باید دید
چترها را باید بست
زیر باران باید رفت
“سهراب سپهری“
خدای لطافت ها ، برای بارانت ممنونیم...🙏
بیایید به شکرانه این نعمت و به رسم سپاس, چتر گناه را از روی سرمان برداریم تا جانمان خیس باران لطف و رحمت الهی گردد و پاک شویم 🌸👌
@Teb_sabkezendegi
افرادی که کم خونی دارندترشی مصرف نکنند👇
هر ماده غذایی که طعم ترشی دارد با خون سازی منافات دارد. لذا توصیه میشود افرادی که دچار کم خونی هستند از مصرف ترشی دوری نمایند.
مصرف زیاد ترشی توسط زنان منجر به تشدید کم خونی و فقر آهن در آنها شده و در ادامه افت فشار به همراه دارد.
@Teb_sabkezendegi
✅ خوراک شیرگوشت
طرز تهیه👇
مواد لازم:
۱..دو کیلو شیر گاو محلی
۲..۳۰۰گرم گوشت تازه گوسفند
۳..یک عدد پیاز
۴..روغن زیتون
۵..نمک و ادویه
همه شیرگاو را می جوشانیم و آماده میگذاریم
یک عدد پیاز را رنده کرده و بهمراه گوشت گوسفند در روغن زبتون تفت میدهیم ، سپس یک سوم شیر را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم و زیر شعله را کم میکنیم تا آرام پخته شود
حدودا بعد یک ساعت بخاطر بخار شدن از مقدار شیر کم میشود و باید به آن شیر اضافه کرد
آماده شدن این غذا تقریبا ۴ ساعت زمان میبرد
نیم ساعت مانده به آماده شدن نمک و ادویه لازم را اضافه میکنیم
👌این غذا جهت رفع ضعف زیاد بدن و تقویت بسیار مفید است.
@Teb_sabkezendegi