eitaa logo
خیرالرازقین(محصولات طبیعی و طب اسلامی، مطالب ناب، اردوهای زیارتی، کلاس های فرهنگی،قرآنی،هنری و...)
642 دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
128 ویدیو
4 فایل
محصولات ارائه شده کاملا مورد تایید هست و با قیمت بسیار مناسب عرضه می شود 📞 ارتباط بامدیریت: ۰۹۱۹۵۹۰۷۸۵۴ @salaambarlabteshne ادمین ثبت فاکتور و سفارشات @salaambarlabteshne آدرس: شهریار بالاتر از کرشته عباس آباد خ مطهری کوچه حبیب بن مظاهر پلاک دو
مشاهده در ایتا
دانلود
خیرالرازقین(محصولات طبیعی و طب اسلامی، مطالب ناب، اردوهای زیارتی، کلاس های فرهنگی،قرآنی،هنری و...) محصولات ارائه شده کاملا مورد تایید هست و با قیمت بسیار مناسب عرضه می شود 📞 ارتباط بامدیریت: ۰۹۱۹۵۹۰۷۸۵۴ @salaambarlabteshne ادمین ثبت فاکتور و سفارشات @khaleghhasti11 آدرس: شهریار بالاتر از میدان حافظ خ شهید مطهری(عباس آباد) نبش کوچه شهدا پ۳۴ https://eitaa.com/Tebbeahlebeit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍹نوشیدنی هدیه به تشنگان💁‍♀ 🍒🍃 سکنجبین آلبالو با نعنا 🍹این نوشیدنی مُسکن تشنگی است و افزون بر آن در بیماری‌های ناشی از غلبه صفرا و حرارت کبد... ☄بیماری‌های التهابی و خارش دار پوست ☄ بیماری های کلیه و مجاری ادرار ☄ بی‌اشتهایی کودکان ☄حالت تهوع و استفراغ ☄بویژه در هوای گرم مفید است. ⚘🌹⚘⚘🌹⚘🌹⚘⚘😍
خیرالرازقین(محصولات طبیعی و طب اسلامی، مطالب ناب، اردوهای زیارتی، کلاس های فرهنگی،قرآنی،هنری و...)
🍹نوشیدنی هدیه به تشنگان💁‍♀ 🍒🍃 سکنجبین آلبالو با نعنا 🍹این نوشیدنی مُسکن تشنگی است و افزون بر آن در
🌀 مواد لازم: 🌎 آلبالو شیرین هسته گرفته یک کیلو 🌎 شکر یک کیلو 🌎 آب یک لیوان 🌎 سرکه طبیعی یک فنجان کوچک 🌎 سه تا چهار شاخه نعنا تازه 🌎 وانیل یک ق چ 🌀طرز تهیه: 🌎 شکر را روی آلبالوها بریزید و در یک ظرف شیشه‌ای به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال نگهداری کنید. 🌎 مخلوط شکر و آلبالو را به همراه یک لیوان آب و یک فنجان سرکه در یک ظرف که ترجیحا پیرکس باشد بمدت ۴۰ دقیقه بر روی حرارت با درجه متوسط گذاشته و زیر آن شعله پخش کن بگذارید. 🌎 شربت را مرتب هم بزنید تا به قوام بیاید. در این مرحله طعم شربت را بچشید اگر طعم سرکه آن غالب و گزنده است می‌توانید مجدد کمی آب به آن افزوده و بیست دقیقه حرارت دهید تا آب تبخیر شود. در ده دقیقه آخر پخت، وانیل و شاخه‌های نعنا را اضافه کنید. 🌎 سپس شربت را از روی حرارت برداشته و داخل آب‌کش بریزید و از فشار دادن آلبالوها خودداری کنید تا رنگ شربت کدر نشود. شربت حاصل را در یخچال نگهداری کنید. ⚠️نکته: بهتر است از مصرف وانیل در کودکانی که بیش فعالی دارند پرهیز شود 💠طب نبوی💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا