بهترین درمان خانگی زانو درد
🔸۲ قاشق غذا خوری پودر فلفل هندی را در نصف فنجان روغن زیتون گرم بریزید. از این خمیر، 2 بار در روز به مدت حداقل یک هفته روی زانوهای تان بمالید.
🔹همچنین می توانید یک چهارم یا یک قاشق و نصفی از پودر فلفل هندی را با یک فنجان سرکه سیب مخلوط کنید و یک پارچه تمیز را داخل آن فرو ببرید و بعد حدود 20 دقیقه یک یا دو بار در طول روز، بر روی قسمت آسیب دیده زانو بگذارید.
🔸حتی می توانید از ژل آن که حاوی 0.0125 درصد کپسایسین است استفاده کنید و به طور موضعی روی محل آسیب دیده، استعمال کنید.
روغن #بادام_تلخ
درمان انحصاری آرتروز مفاصل
شستشوی دستگاه گوارش
شفاف کننده پوست
از بین بردن لکههای قهوهای زیر چشم
مفید برای رویش ابرو
مناسب برای رفع دردهای موضعی و مفصلی
رفع کننده رفع کننده ترک پا
رفع سرماخوردگی با مالیدن بر پیشانی برای افراد بلغمی.
❗️عواملی که باعث بوجود آمدن زخم معده می شود:
▫️پرخوری، خوردن بیش از حد غذاهای تند، سیگار کشیدن، نوشیدن قهوه و الکل، مسمومیتهای غذایی
▫️مصرف زیاد آسپرین، بروفن، ایبوپروفن و ناپروکسن، کورتیکو استروییدها، سندرم زولینگر- الیسون و زخم های ناشی از استرس از علل اصلی پیدایش زخم معده می باشند.
▫️علائم زخم معده:
▫️زخم معده علائم بسیاری مانند احساس سوزش بین قفسه سینه و ناف، بی اشتهایی، نفخ، سوزش سر دل، تهوع، سوء هاضمه، کاهش وزن و غیره دارد.
▫️درمان سنتی زخم معده:
▫️عسل: عسل را بدون نان و بصورت خالی مصرف کنید.
▫️موز: خواص ضد باکتریایی در موز باعث متوقف شدن رشد باکتریها می شود. اسیدیته شیره معده در نتیجه کاهش التهاب و تقویت معده کاهش میابد.
🌼بهارنارنج بی ضررترین و طبیعی ترین دیازپام دنیا است
✅اگر مشکل کم خوابی یا بیخوابی دارید، پیش از خواب مقداری عرق بهارنارنج را میل کنید و یا دمنوش آن را تهیه و استفاده کنید
✅ترکیب عرق بهارنارنج با فرنجشمک برای خواب آرام از عالیترین ترکیبات است
ضمنا بهتره یکساعت فرنجمشک با بهار نارنج مخلوط شود بعد میل شود
💟 #جوانه_نخود
🍃✨جوانه نخود، بمب انرژی✨🍃
✴️•⇦ نخود آنچنان که باید در غذاهای ایرانیان مورد استفاده قرار نمی گیرد و متاسفانه جوانه ی آن نیز ناشناخته است، اما باید بدانید این جوانه ی انرژی بخش، ضدعفونی کننده، محرک ادرار، مفید برای معده و کرمزدا است. همچنین جوانه ی نخود انرژی بالایی دارد و برای ورزشکاران مناسب است. مواد معدنی موجود در دانه ی نخود هنگام جوانه زدن به حداقل پنج برابر افزایش می یابد و هر جوانه ی کوچک به یک بمب ویتامین های C,B تبدیل می شود که بسیار انرژی زاست.
🔸↫ این جوانه سرشار از پروتئین استو در برخی غذاهای خاورمیانه ، مدیرترانه ای و... استفاده می شود.
🔸↫ نخود هنگام جوانه زدن، نرم تر و قابل هضم تر است و می توان آن را به شکل خام یا بخارپز استفاده کرد. برای بخارپز کردن نباید مدت پخت آن بیش از ۱۵ دقیقه باشد.