💟 #جوانه_نخود
🍃✨جوانه نخود، بمب انرژی✨🍃
✴️•⇦ نخود آنچنان که باید در غذاهای ایرانیان مورد استفاده قرار نمی گیرد و متاسفانه جوانه ی آن نیز ناشناخته است، اما باید بدانید این جوانه ی انرژی بخش، ضدعفونی کننده، محرک ادرار، مفید برای معده و کرمزدا است. همچنین جوانه ی نخود انرژی بالایی دارد و برای ورزشکاران مناسب است. مواد معدنی موجود در دانه ی نخود هنگام جوانه زدن به حداقل پنج برابر افزایش می یابد و هر جوانه ی کوچک به یک بمب ویتامین های C,B تبدیل می شود که بسیار انرژی زاست.
🔸↫ این جوانه سرشار از پروتئین استو در برخی غذاهای خاورمیانه ، مدیرترانه ای و... استفاده می شود.
🔸↫ نخود هنگام جوانه زدن، نرم تر و قابل هضم تر است و می توان آن را به شکل خام یا بخارپز استفاده کرد. برای بخارپز کردن نباید مدت پخت آن بیش از ۱۵ دقیقه باشد.
ریحان بخورید تا ایست قلبی نکنید!
▫️ریحان سرشاراز بتاکارون وکاروتنوئید است که باکلسترول مبارزه میکند جریان خون به قلب را بهبود و ازگرفتگی رگها وحمله قلبی پیشگیری میکند. ریحان بیشتر برای چاشنی و معطر کردن غذاها استفاده میشود. اما آنچه مهم است خواص ریحان در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطانهایی مانند سرطان پوست، سرطان کبد و سرطان ریه به دلیل سرشار بودن این سبزی از آنتی اکسیدان است.
▫️ریحان با خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی خود میتواند به ماهیچههایقلب کمک کند که عملکرد رگهایخونی مسئول انقباض و استراحت را به خوبی کنترل کنند. همچنین ریحان میتواند از تجمع خطرناک پلاکتها در رگهایخونی که سبب لخته شدن خون و در نهایت منجر به ایست قلبی میشوند، جلوگیری کند.
۷ دلیل برای اینکه شروع کنید و از این به بعد کره بادام زمینی بخورید 👇
1. خانم هایی که در غذاهای خود از کره بادام زمینی استفاده میکنند هیچوقت به سرطان سینه مبتلا نمیشوند.
2. چربی سوز قوی شکم و پهلو است
3. سطح استرس را کاهش می دهد
4. قدرت حافظه و یادگیری را بالا می برد
5. فشارخون را کنترل میکند
6. ریسک ابتلا به دیابت را کاهش می دهد
7. راحت تر می خوابید.
نکاتی درباره کدو
🔸 خوردن کدو، خوابی راحت به دنبال دارد و کسانی که دچار کم خوابی هستند، کدو برای بهبود کم خوابی آنها موثر است.
🔹تخمهای کدو تنبل، تأثیر زیادی در کاهش التهاب مفاصل دارند.
🔸 از کدو در بهبود بیماری های روده ای مخصوصاً از بین بردن کرم و انگل های روده ای استفاده می شود.
🔹 همچنین جوشانده گل کدو برای سینه بسیار مفید است. خوردن کدو باعث تجدید قوای جسمی و روحی بدن و موجب استحکام بافت های بدن می شود.
🔸کدو طبیعتی سرد دارد. وصفرا را تسکین می دهد.