#توصیههایی_برای_داشتن_سلامت_معده_و_دستگاه_گوارش:
🔰 اجتناب از مصرف غذاهای فرآیندشده و کنسروی و دودی
🔰 استفاده از مواد غذایی پروبیوتیک
🔰 مصرف غذاها پس از پخت کامل
🔰 جویدن غذا به آرامی جهت هضم بهتر و ارسال پیام سیری به مغز
🔰 داشتن دو وعده اصلی غذا و سه میانوعده در ۱۰ صبح ، ۴ عصر و ۸ شب
🔰 استفاده از دمنوش قولنجان
🌿🍵
خواص نارنج برای پوست
👈از روغن نارنج به عنوان یک ضد عفونی کننده طبیعی برای کمک به پاکسازی آکنه، تبخال، پسوریازیس، عفونت های قارچی مانند پای ورزشکار و کرم سلولی، اگزما و برخی دیگر از مشکلات پوستی نیز استفاده می شود.
🔸۲ قطره روغن نارنج به یک روغن حامل طراوت مانند روغن نارگیل اضافه کنید تا بتوانید به آرامی قسمت های تحت تاثیر را ماساژ دهید.
#پوست_و_مو
🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞انیمیشنی زیبا که با شیوهای ساده ضربالمثلِ معروفِ:
💥گر نگهدارِ من آن است که من میدانم
💥شیشه را در بغلِ سنگ نگه میدارد...
را به تصویر کشانده...
حتماببینید👌
🌹سوره مبارکه آل عمران(145)🌹
☘وما کان لنفس ان تموت الا باذن الله کتابا موجلا...
🌱هیچکس، جز به فرمان خدا، نمیمیرد؛ سرنوشتی است تعیین شده...
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚☘
🌷اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ . اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَ الْجانِّ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ عَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، وَ أَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ.
🌷 سلام بر تو اى صاحب عصر و زمان ؛ سلام بر تو اى جانشین خداى رحمان؛ سلام بر تو اى شریک و همسنگ قرآن؛ سلام بر تو اى داراى دلیل و برهان قاطع؛
سلام بر تو اى امام آدمیان و جنّیان؛ سلام بر تو و بر اجداد پاک و پدران پاکیزه ات که معصوم بودند ؛ و رحمت و برکت هاى الهى نثارتان باد.
#صبحانتظار
#صبـح_مهدوی
#جمعههای_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
☘☘☘💚💚💚
عوارض وحشتناک فوت کردن چای
✍🏻یکی از عادتهای بد ما ایرانیها فوت کردن خوراکیها و نوشیدنیهای بسیار داغ است که موجب پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه شده و همچنین بر روی باروری مردان نیز تأثیر سوء میگذارد.
محققان طب سنتی بر این باورند که با عمل فوت کردن در غذا و خارج شدن گاز دی اکسیدکربن و اسیدها از دهان مواد و فضولاتی که باید از طریق دهان خارج شوند با ورود دوباره به بدن باعث ایجاد مشکلاتی میشوند که از لحاظ بهداشتی نیز برخی ویروسها و میکروبها از طریق تنفس باید از بین بروند، اما با این عمل دوباره به بدن بازمیگردند و باعث ایجاد انواع بیماریها در بدن انسان میشود.
🌿
حرارت دادن عسل در آب جوش سرطان زاست!
✍🏻حرارت دادن عسل یا استفاده از آن در دمای بالا باعث تولید ماده سمی به اسم هیدروکسی متیل فورفورال یا HMF میشود. HMF یک ترکیب ۶ کربن جامد با رنگ زرد و دمای جوش پایین و محلول در آب است. این ماده سمی برای زنبورها کُشنده و برای انسان سرطانزاست.
🔸 این سم به راحتی از روده جذب و در بدن متابولیزه میشود و دارایی خاصیت جهش زاست، یعنی ایجاد سمیت ژنتیکی میکند. افرادی که این ماده را استفاده کردند، متابولیتهای ثانویه تولید شده از آن را میتوان از ادرارشان جدا کرد
🌿