✨راهکارهای ساده حفظ سلامتی✨
✨آگاهانه غذا بخوریم
✨تا کاملا گرسنه نشدید ، غذا میل نکنید
✨قبل از سیری دست از غذا بکشید
✨هنگام عصبانیت و خشم غذا نخورید
✨طعم غذا را به خوبی بچشید
✨غذا را خوب بجوید
✨با عجله غذا نخورید
✨وعده های غذایی خود را تنظیم کنید
✨رعایت مصرف غذاهای سرد و گرم را با توجه به فصل داشته باشید
✨هنگام بیماری غذاهای سنگین مصرف نکنید
✨سعی کنید یک وعده غذای پختنی استفاده کنید
✨هر وعده ، فقط یک مدل غذا مصرف کنید
✨بر اساس فعالیت بدنی میزان غذای خود را انتخاب کنید
✨از خوردن غذاهای متنوع یا به اصطلاح درهم خوری پرهیز کنید
✨به اجابت مزاج ، بعد از هر بار مصرف غذا توجه ویژه داشته باشید
✨تا غذای قبلی از معده خارج نشده ، غذای جدید نخورید
✨فضای لذتبخشی برای غذاخوردن انتخاب کنید
✨ایستاده و در حال حرکت ، غذا نخورید
✨بعداز مصرف غذا ، میوه میل نکنید
✨بعد از مصرف غذا و با معده پر استحمام نکنید
✨بعد از مصرف غذا فعالیت ورزشی نداشته باشید
✨تا میتوانید همراه غذا ، آب و نوشابه های گازدار مصرف نکنید
✨مراقب اضافه وزن خود باشید
✨به مزاج مواد غذایی و مصلحات آن کامل آشنا شوید
🌿
✅#خواص_شلیل
🍑حاوی ویتامین c بالایی است و برای پیشگیری از بیماری های قلبی مفید است.
برای کنترل فشارخون بالا و پیشگیری سکته مغزی مفید است.
بسیار کم کالری و کاهش دهنده چربی خون است.
فیبرهای موجود در شلیل نقش مهمی در پاکسازی روده و سلامتی کولون ایفا می کند.
بوی بد دهان را رفع می کند.
در بهبود یبوست و دفع سموم بدن موثر است.
برای مرطوب کردن مزاج سوداوی و کاهش تب های صفراوی مفید است.
حرارت کبد را فرو می نشاند.
در مزاج های گرم، مقوی نیروی جنسی می باشد.
شلیل به دلیل آن که فیبر بسیار بالایی دارد موجب کاهش سرعت جذب برخی مواد مغذی به ویژه قندها می شود و در عین حال میزان حساسیت به انسولین را نیز کاهش می دهد؛ در نتیجه میوه خوبی برای افراد دیابتی است و مصرف آن می تواند در کنترل قند خون موثر باشد.
🍑شلیل طبیعت سرد و تر دارد.
✅عوارض
هسته شلیل را نباید خورد؛ زیرا دارای ماده ای به نام آمیگدالین است که در بدن تبدیل به سمی خطرناک با نام سیایند می شود. افراد سرد مزاج باید همراه با آن مواد گرم مانند عسل، خرما، نبات و زنجبیل بخورند.
🌿
🍷تابستان و شربت عناب
چه کسانی شربت عناب بخورند
☄افراد گرم مزاج و به ویژه در افرادی که فشار خون بالا، افزایش غلظت خون، حرارت و جوش از نوع دَم دارند(جوشهای قرمز همراه با خارش) مصرف روزانه شربت عناب توصیه میشود
⭕️یک مُشت عناب را زخمیکرده و دوازده ساعت خیسانده، سپس بجوشانید تا پخته شوند و از پارچه صاف کنید و مجدد جوشانده تا نصف شود و با یک و نیم برابر آن شکر بریزید تا به قوام برسد.
🍷برای هر بار استفاده، نصف استکان شربت را با نصف استکان آب خنک میل نمایید(بدون یخ)
#شربت_عناب
🌿
#چه_غذاهایی_آهن_دارند ؟
💜 جگر ، قلوه ، گوشت قرمز ، ماهی ، زرده تخم مرغ
💜 سبزیهای دارای برگ سبز مثل جعفری و اسفناج
💜 حبوبات مثل عدس و لوبیا
💜 میوه های خشک و برگه ها به خصوص برگ زردآلو و دانه های روغنی
💜 مصرف آلو ، خربزه ، ریواس ، انبه ، گلابی ، طالبی ، گل کلم ، سبزیها ، آّب پرتقال ، لیموترش ، سیب و آناناس به واسطه داشتن ویتامین C فراوان باعث افزایش جذب آهن در بدن میشوند .
💜 مصرف هویج ، سیب زمینی ، چغندر و کدو تنبل و گوجه فرنگی و نیز شلغم باعث افزایش جذب آهن میشود .
🌿
#هلو_مرطوب_کننده_مزاج_سوداوی
🍑خواص هلو:
▫️برای بهبود بیماری های قلبی- عروقی مفید است.
▫️برای رفع بوی بددهان مفید است.
▫️برای مرطوب کردن مزاج سوداوی و کاهش تب های صفراوی مفید است.
▫️با تحریک اسید معده، عمل هضم را راحت تر می کند.
▫️خوردن هلو به جای صبحانه، عملکرد روده و کبد را منظم می کند و خاصیت قلیایی بودن خون را حفظ می کند.
▫️هلو حرارت کبد را فرو می نشاند و صفراآور است.
▫️به خاطر داشتن مقدار بالای فسفر، حافظ سیستم عصبی است و برای بهبود افرادی که دچار اختلالات عصبی هستند کاربرد دارد.
▫️ادرار آور است.
▫️هلو در افرادی که گرم مزاج هستند باعث تقویت نیروی جنسی می شود.
▫️باعث رفع عطش می شود.
▫️خوردن هلو سموم را از بدن خارج می کند.
این میوه با داشتن قند و کربوهیدرات، انرژی از دست رفته بدن را احیا می کند و خاصیت انرژی زا دارد و محافظ طبیعی سیستم ایمنی بدن است.
▫️برای جوان کردن پوست خود، هلو را پوست کنید و آن را له نمایید و روی پوست خود قرار دهید و بگذارید مدت 20 دقیقه بماند؛ پس از آن صورتتان را با آب بشویید.
🍑هلو طبیعت سرد و تر دارد.
🍑عوارض:
🔹هلو برای اشخاص سردمزاج مضر است؛ به همین دلیل این افراد باید هلو را با عسل یا زنجبیل بخورند. هضم هلو برای بعضی از اشخاص دشوار است و نفخ ایجاد می کند. برای این که نفخ نکنید، باید آن را حداقل نیم ساعت قبل از غذا بخورید.
🔹مغز هسته هلو سمی است و مصرف مدام آن موجب مسمومیت می شود.
🌿