eitaa logo
کانال طب الزهرا (س)
15.2هزار دنبال‌کننده
53.3هزار عکس
5هزار ویدیو
8 فایل
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک . . . . . 35k . . . .⛽️🚙⛽️. . . . 28k ‌‌🔮 تبلیغات ارزان 🆔 eitaa.com/joinchat/800784548C35b1345b7e
مشاهده در ایتا
دانلود
آلوئه ورا از دیدگاه طب ایرانی 👈آلوئه ورا دارای مزاج گرم و خشک است. در کتب معتبر پزشکی آن زمان همانند قانون ابن سینا و الحاوی رازی از آن تحت عنوان صبر زرد نامبرده و از خواص ضدالتهاب و التیام‌بخشی آن برای درمان جای زخم و جای ضربه و سوختگی و … صحبت شده است. 👈آلوئه ورا و آبرسانی حاوی تعداد زیادی از موکوپلی ساکاریدها که نوعی زنجیره مولکولی با خاصیت آبرساننده است که یک ماده رایج در بسیاری از مرطوب کننده‌ها است که رشد و ترمیم پوست را تحریک می‌کند.
هر فصلی مزاج مخصوص به خود را دارد. 🔸بهار: گرم وتر 🔹تابستان: گرم وخشک 🔸پاییز: سرد و خشک 🔹زمستان: سرد و تر.
در فصل بهار، مواد زائد رسوب شده در بدن به جریان درآمده و موجب بیماری میشوند ! برای دفع این سمــــوم از بدن و جلوگیری از ورود آنها به سایر اعضا، حجامت کنید (☝️)
مصرف زیاد ویتامین A 🔸افزایش آنزیم‌های کبدی (دوستانی که زیاد قرص راکوتان و دکوتان و … مصرف می‌کنید) 🔹سردرد و بی اشتهایی / کاهش وزن 🔸تهوع و استفراغ / ضعف و خستگی 🔹کم شدن و ریزش مو 🔸خشکی و ترک خوردن پوست 🔹تورم و درد مفاصل و استخوان‌ها 🔸کاهش رشد بچه‌ها و نقص خلقتی در جنین (در زنان باردار)
سکنجبین طبی برای دفع حرارت و پاکسازی بدن ▪️سکنجبین سیب و عناب شما می‌‎توانید با اضافه کردن جوشانده عناب در هنگام درست کردن سکنجبین سیب؛ «سکنجبین سیب و عناب» درست کنید و بر خواص آن بیفزایید. طرز تهیه ✍هفت عدد عناب را چنگال زده و با یک لیوان آب جوشانده و در هنگام جوشیدن مطمئن شوید که عناب کاملاً نرم و له شده است. بعد با پشت قاشق عناب‌ها را کاملاً له و شیره کشی کنید تا شیره آن وارد جوشانده شود. سپس محلول را با صافی ریز، صاف کرده و به ترکیب سکنجبین سیب در هنگام آماده سازی، اضافه نمایید.
چطور از سردی «معده» جلوگیری کرده یا آن را برطرف کنیم؟ ✍اصلیترین راهکار برای جلوگیری از سردی معده اصلاح مزاج است. ✍پس توجه به تعدیل مزاج، رعایت رژیم غذایی مناسب و جویدن غذا به مقدار کافی و محدودیت مصرف غذاهای سرد از عصر به بعد و … از موارد عمده جلوگیری از سردی معده است. البته هر فردی مزاج خاص خود را دارد و باید در خوردن غذاها، تعدیل مزاج رعایت شود. در این بین رژیم آب و عسل نیز می‌تواند مفید و کمک کننده باشد.
فواید مصرف خوراکی ▪️درمان التهاب مزمن ▫️درمان التهاب مفصلی ▪️پیشگیری از پوکی استخوان ▫️کمک به درمان افسردگی ▪️بهبود عملکرد مغز، چشم و کبد ▫️کاهش کلسترول ▪️تنظیم سوخت و ساز قندها و چربی ها ▫️پیشگیری از چسبندگی پلاکتی ▪️کمک به درمان بی اشتهایی و سوء هاضمه ▫️بهبود بزرگی خوش خیم پروستات ▪️جلوگیری از سرطان
حمام آب گرم 🔸در انتهای یک روز کاری، یک الی دو ساعت قبل خواب، گذاشتن پاها در یک لگن آب که گرمای مطبوعی دارد، چیزی حدود یک ربع تا بیست دقیقه، منافع متعددی برای تن و جان دارد. 🔸گرمای مطبوع آب بلد است، عروق خونی را کمی گشاد کند و موجب کنترل فشار روان، تنش، عصبانیت و استرس و در نهایت تنظیم سیستم ایمنی می‌گردد. 🔸برای افرادی که کف پای آن‌ها داغ می‎‌شود مناسب است. به دنبال این آبزن گرم، احساس راحتی خوبی خواهید داشت و خواب راحتری تجربه خواهید کرد. برخی نیز توصیه می‌کنند برای این که آب تا انتهای یک ربع، گرمای مطبوعش را نگه دارد از لگن چوبی استفاده شود، نداشتید، پلاستیکی هم بسی دلچسب است.
خواص عسل برای سیستم گوارش 🔸عسل طبع گرم و خشکی را داراست که البته نوع عسل هم در تعیین مزاج آن دخیل است. با توجه به طبع و کیفیتی که دارد از بین برنده سردی و رطوبت بیش از اندازه بدن و باعث گرم نگه‌داشتن قوای رئیسه بدن ( قلب، مغز، کبد) می‌شود. 🔸در بهبود عملکرد سیستم گوارشی، به ویژه معده (خصوصاً معده ‌های سرد و رطوبی) اثرات ارزشمندی دارد که در درمان برخی از بیماری‌های معده موثر است. 🔸در طب ایرانی، عسل را جلادهنده می‌دانند و لذا در عفونت‌های معده نیز توصیه می‌شود.
شربت هندوانه عسلی بخورید ! ✍ آب هندوانه + عسل «عسل به ازای هر 2 کیلو هندوانه، 2 قاشق عسل» ✍ این شربت علاوه بر کمک به رفع عطش، بسیار مقوی بوده و سرشار از ویتامین هاست. 🌿
مصرف زیاد ویتامین D ▪️ورود کلسیم زیاد به خون، ضعف استخوان ها و احتمال شکستگی استخوان‌ها ▫️سنگ کلیه ▪️حالت تهوع ▫️مشکلات کلیوی ▪️و رسوب کلسیم در بافت های نرم بدن
با توجه به گرم شدن هوا و ماه مبارک رمضان این سکنجبین پیشنهاد خوبی برای روزه داران است مواد لازم شکر ۴۰۰ گرم آب: یک لیتر نعنا تازه تمیز شده: ۱۵۰ گرم سرکه طبیعی: نصف تا یک لیوان (هر نوع سرکه چه سرکه سیب یا انگور فرقی نمی‌کند، فقط طبیعی باشد) طرز تهیه ✍ابتدا همه مواد را در یک قابلمه ریخته و روی اجاق گذاشته شود تا با شعله ملایم آرام آرام بجوشد و به نصف برسد و قوامی مانند عسل پیدا کند. سپس اجاق گاز را خاموش نموده و نعنا خارج شود. محلول حاصله در کتب قدیم، «شیره منعنع» نام دارد. ✍حال بعد از حدود یک ربع که دمای محلول به ۷۰ تا ۸۰ درجه رسید، حسب نیاز و مشکل شخص یا بیمار، نصف تا یک لیوان سرکه طبیعی به این شیره اضافه می‎‌شود و خوب به هم زده تا قوام یکدست پیدا کند.