چند پیشنهاد اختصاصی برای صبحانه تابستان افراد با مشکات خاص
👈بسته به مشکل خود، این منو را در کنار سایر منوها در صبحانه هفتگی خود بگنجانید اما افراط نکنید.
▫️اگر ریفلاکس دارید: نان سبوسدار و مربای به
▫️اگر نفخ دارید: نان سبوس دار همراه مربای زنجبیل
▪️اگر ضعف بدنی دارید: تخم مرغ عسلی و کمی آویشن
▪️اگر کم خونی دارید: نان سبوسدار و شیره انگور و کمی کره
▫️اگر عادت ماهانه شما زیاد است: پنکیک یا خاگینه همراه با تخم بارهنگ
▫️اگر معده سرد و رطوبی و حافظه ضعیف و بدن کسل دارید: پنیر نخورید، خصوصا همراه خیار و گوجه / از عسل و سیاه دانه و نان سبوسدار استفاده کنید.
چه غذاهایی با هم خورده نشه
▪️مصرف خربزه بعد از گوشت: خربزه در دستگاه گوارش سریعتر هضم میشه در صورتی که گوشت هنوز نیاز به هضم شدن داره. این تداخل بر دستگاه گوارش اثر منفی میذاره و در صورت تکرار در درازمدت فرد رو دچار عارضه میکنه.
▫️مصرف ماهی (تن ماهی) و تخممرغ پخته: بروز فساد هضم، عفونت معده، تضعیف کبد و اسهال و در صورت استمرار، ابتلا به نقرس و قولنج روده
▫️ مصرف همزمان ماهی و شیر: فساد سریع در معده و احتمال ابتلا به قولنج روده
▪️ مصرف پنیر با بادام: فساد در معده، بروز مشکل گوارشی، عامل مهمی در تشکیل سنگ کلیه و مثانه
▫️ خوردن خربزه با عسل، کشمش با عسل: ایجاد مادهای دیرهضم، مشکلات گوارشی، بروز دل دردها و انقباضات قولنجی شدید
▪️ مصرف همزمان ماست با ترب، ماست با باقلا، پنیر با ترب، سرکه با عدس یا ماش: (بروز اختلالات گوارشی)
∞♥∞
❣ #امام_زمانم ❣
روزتان نورانی و بابرکت باسلام محضر مولا صاحب الزمان عج
السلام علیک یا اباصالح المهدی عج
السلام علیک یا صاحب الزمان عج صلوات
با هر نفسے سلام ڪردن عشق است
آقا بہ تو احترام ڪردن عشق است
اسم قشنگت بہ میان چون آید
از روے ادب قیام ڪردن عشق است
#اللَّهُمَّ_عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ #لَـیِّن_قَـلبی_لِوَلِیِّ_اَمرِک #اللّٰھـُـم_عجِّل_لِوَلیڪَ_الفَرَج
طبق نظر ابن سینا در قانون، با توجه به اقلیم کشور ما و نیز با هدف رفع تشنگی و دفع حرارت، سکنجبین عسلی چندان مناسب نیست و همین دستور سکنجبین شکری کارسازتر است.
✍عدهای نیز جهت طعم و مزه بهتر؛ همان ابتدا سرکه را اضافه نموده تا همراه مواد بجوشد، اما با جوشیدن سرکه، احتمال شکستن ترکیبات مولکولی آن و بروز خواص نامناسب وجود داره، پس جهت اطمینان، در این مورد احتیاط نمایید.
✍در ضمن مصرف مداوم و روزانه این سکنجبین؛ در ماه رمضان یا تابستان نیز با توجه به این که در حکم داروست توصیه نمیشود؛ چنانچه احساس حرارت یا تشنگی آزاردهنده در این دو مقطع زمانی وجود دارد میتوان در چند وعده یا برای سه تا پنج روز استفاده نمود. در این حد با توجه وجود سرکه، حتی چندان موجب افزایش قند نمیشود.
افرادی که مشکلات رودهای دارند در مصرف انواع سکنجبین احتیاط کرده و زیاده روی نکنند