🎀نکات خواندنی در تغذیه✅
🎀 غذاهای سرد پوکی استخوان می آورد . میتوان کلسیم لبنیات را از انجیر و بادام درختی ،سویق سنجد که گرم هستند تامین کرد .
🎀گشنیز بیش از حد غم زاست ( به خاطر سردی )
🎀سوپ گندم بهترین خونساز است و برای همه مزاجها خوب است .
🎀انواع ویتامین ب۱۲ در نان جو وجود دارد که باعث می شود موهای سر سفید نشوند .
🎀خرما برای مادران شیرده بسیار مفید است و باعث افزایش شیر و صبور شدن فرزند می گردد.
🎀آبگوشت حکیمانه ترین غذای ایرانی است .
🎀خوردن آب یخ و آب بین غذا اصلی ترین عامل در بروز مشکلات کبدی از جمله کبد چرب است .
🎀قارچ بسیار سرد است و استمرارش بدن را سرد می کند .
🎀ملاک تشخیص چاقی اندازه گیری مچ دست است که اگر مچ کوچک بود و تن چاق بود شخص اضافه وزن دارد که باید ناهار را از وعده های غذایی اش حذف کند .
🎀کسانیکه بد زخم اند و زخمهایشان دیر خوب می شود به علت صفرای کم بدنشان است که باید غذاهای صفرا ساز ( گرم و خشک ) بیشتر بخورند. مثل: سیاه دانه ـ زیره و . . .
🎀تمایل به بوهای بد مانند بوی بنزین و گازوئیل و . . . . به دلیل سودای زیاد مغز است .
🎀آدم های سرد مزاج(بلغم و سودا) به طور طبیعی منفی باف هستند.با آنها بحث نکنین.فوری چای های گرم مثل چای زعفران،بابونه ،بادرنجبویه با عسل به آنها بدین.
🎀غلبه سردی در مزاج زمینه ساز افسردگی است،و افسردگی نیز چاق کننده است.چاقی و افسردگی بعد از زایمان ناشی از تزریق دارو های بیهوشی است.
🎀هر قدر سردی و تری افزایش پیدا کند ،فرد چاقتر می شود.
افراد با مزاج سرد و تر
▪️عطسه
▪️سردرد
▪️کاهش حافظه
▪️صرع
▫️خواب آلودگی و پرخوابی
▫️آسم / برونشیت/ سینه پهلو/ آب آوردن ریه
▫️آب مروارید
▫️سینوزیت و پولیپ بینی
▪️شلی دریچه قلب و سکته انقباضی
▪️التهاب و بزرگ شدن لوزهها
▪️مشکلات گوارشی/ ریفلاکس معده به مری / ▫️آروغ ترش/ ضعف هضم/ نفخ
▫️خیس کردن بستر
▫️سوزش ادرار
▫️بیماری های روماتیسمی / دردها و التهابهای مفصلی
▪️تخمدان متورم، کیست تخمدان، ناباروری، تاخیر در پریود، سقط جنین، ترشحات رقیق رحمی
▪️کم کاری کلیه، سنگ کلیه، افتادگی اندام تناسلی
▪️لکنت زیان، ناشنوایی مقطعی
▪️برص، پیسی یا ویتیلیگو
▪️بزرگ شدن پروستات
⚛#آیا_میدانید
✳️⇦ مصرف جعفری برای پیشگیری از سرماخوردگی در فصل پاییز و زمستان مفید است.
🔆⇦جعفری به دلیل داشتن مقادیر زیاد آهن و ویتامین ث از سرماخوردگی جلوگیری میکند.
🔰⇦ از جمله خواص دیگر جعفری⤵️
🔸چاقکننده
🔸ضد سرطان
🔸هضمکننده غذا
🔸گرمکننده کلیه و مثانه
🔸درمان سرفه های خشک
🔸دفع رطوبت و سردی مغز
🔸بازکننده انسداد کبد و طحال
🔸تقویتکننده معده و روده و کبد
🥭کاهش چین و چروک با #انبه
🗯به نقل اسپوتنیک، نتایج مطالعه جدید محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان میدهد، مصرف انبه آتالوفو که به آن انبه عسلی نیز گفته میشود، منجر به کاهش چین و چروک صورت در زنان مسن میشود.
🗯زنانی که چهار بار در هفته فقط نصف فنجان از این نوع انبه را مصرف میکنند، با کاهش چین و چروک صورت در بازه زمانی کوتاه روبه رو میشوند.
🗯براساس نتایج موجود، زنان یائسهای که چهار بار در هفته نصف فنجان انبه آتالوفو مصرف میکنند، چین و چروکهای پوستشان پس از دو ماه تا ۲۳ درصد کاهش پیدا میکند.
🦋🦋
✍ در مبحث درمان و علاج نباید یک دارو را بصورت مداوم استفاده نمود چون طبیعت بدن به آن عادت میکند، و اثر دارویی آن کاهش مییابد ...📛
🏵🍵به همین خاطر افرادی که مرتب دمنوشهای گرم مثل دارچین و زنجبیل استفاده میکنند در هنگام سردی مزاجی و خلطی، بدن به این داروهای گیاهی پاسخ مثبت نمیدهد
🏵💊همین فرموده قابل تطبیق با مبحث آنتی بیوتیکهای امروزی نیز میباشد که درصورت استفادهی مکرر، میکرو ارگانیسمهای موجود در بدن نسبت به آن مقاوم خواهند شد و اثر مثبت خیلی کمی خواهند داشت
دکتر خیراندیش
✅چند نکته کوتاه درباره تشنگی
✍ دکتر انوشیروانی، متخصص طب سنتی ایران
1⃣ بوییدن خیار و سیب و گلاب، احساس تشنگی را کمابیش کاهش می دهد… تنفس در هوای خنک نیز احساس تشنگی را کمتر می کند، ولی هیچکدام از این اقدامات، محتوای آب داخل عروق را افزایش نمی دهند، بلکه با بهبود خودتنظیمی دما و تعدیل حرارت داخلی بدن و کاهش پرکاری سیستم سمپاتیک در قلب، از کاهش رطوبتهای بدنی جلوگیری می کنند.
2⃣ تشنگی زیاد با میل شدید به نوشیدنِ مکرّرِ آبِ سرد، طبیعی نیست؛ و اگر با علایمی مانند نفخ، و سنگینی معده، و آبریزش شبانه دهان همراه باشد ممکن است ناشی از وجود بلغم گرم در معده باشد. در این حال، تشنگی با نوشیدن آب سرد و یخ تسکین نمی یابد و حتی بیشتر می شود. نوشیدن شربت سکنجبین ولرم برای بهبود این تشنگی مفید است.
📚سایت دکتر روازاده