بهترین زمان مصرف ترشیجات چه زمانی است؟
✍سه ماهه فصل زمستان و اوایل فصل بهار بهترین زمان مصرف میباشد، در این فصول به علت مصرف غذاهایی با طبع گرم نیاز هست که چاشنی مانند ترشیجات در کنار آنها بیاید تا طبع غذا را متعادل کند.
✍از خوردن ترشیجات در تابستان و پاییز پرهیز کنید زیرا مصرف خوراکیهایی با طبع سرد رایج است و سردی بیش از حد برای بدن مضر است.
شب اِدراری:
شبادراری دو نوع است: 1ـ شبادراری اوّلیّه که معمولاً بین 6 تا 14 سالگی درمانپذیر است و پس از 14 سالگی شبادراری اوّلیّه از بین میرود. شبادراریهایی که زمینههای إرثی دارند بیشتر از نوع اوّلیّه هستند (نظیر ایستاده مقاربت کردن زن و شوهر که در روایت داریم: فرزند حاصل از این نوع مقاربت، شاشو میشود)، 2ـ شبادراری ثانویّه که مربوط به ناهنجاریها ومشکلات دستگاه ادراری است.
توجّه: شب ادراریهای اوّلیّه نیازی به جرّاحی ندارند ولی در شب ادراریهای ناشی از بیماریهای عصبی مثانه، و اختلال کار سیستم دستگاه ادراری، احتمال جرّاحی است.
تذکّر: شب ادراری اوّلیّه معمولاً عوارض سوء بر بدن ندارد، ولی شب ادراری ثانویّه معمولاً عوارض سوء بر بدن دارد.
درمان: 1ـ صبح: دمکردۀ گل راعی مخلوط با عسل، 2ـ ظهر: دمکردۀ زعفران مخلوط با پودر شاخه نبات
3ـ نصف قاشق چایخوری پودر قولنجان (یا بمقدار یک عدس) زیر زبان نگه دارید، با آب دهان که خوب مخلوط شد، قورت دهید (هم نعوظ در مردان آورده و هم شب ادراری کودکان را خوب میکند).
#خواص_گیلاس_در_بارداری
✅افزایش ایمنی بدن
گیلاس حاوی ویتامین ث می باشد و خواص آنتی اکسیدانی دارد. این ماده نقشی حیاتی در از بین بردن رادیکال های آزاد دارد که باعث بیماری های عفونی می شوند. ایمنی بدن در طول بارداری پایین است. گیلاس به افزایش ایمنی بدن کمک می کند.
✅افزایش سلامتی مغز نوزاد تازه به دنیا آمده
آنتوسیانین موجود در گیلاس از سلول های عصبی محافظت کرده و سطح سلامت مغز جنین را ارتقاء می دهد. همچنین گیلاس از حملات فراموشی در دوران بارداری جلوگیری می کند.
✅کاهش تورم و التهاب
آنتوسیانین موجود در رنگدانه قرمز گیلاس در کاهش تورم، التهاب و درد مفاصل که در بارداری دیده می شود، بسیار موثر است.
✅جلوگیری از دیابت بارداری
گیلاس به کنترل قند خون کمک می کند و از دیابت بارداری جلوگیری می کند.
✅کاهش خستگی
گیلاس حاوی مقدار زیادی آب می باشد که مصرف منظم آن باعث افزایش انرژی و کاهش خستگی می شود.
✅کنترل فشار خون
پتاسیم موجود در گیلاس باعث کنترل فشار خون می شود. همچنین از پره اکلامپسی در بارداری جلوگیری می کند.
✅خواب بهتر
آنتی اکسیدان ملاتونین موجود در گیلاس باعث خواب راحت می شود.
✅قوی شدن رگ های خونی
ویتامین ث موجود در گیلاس باعث قوی شدن رگ های خونی می شود بنابراین خون کافی به جنین پمپاژ می شود.
✅خلط آور
گیلاس در درمان خلط و سرفه موثر است. این ماده باعث کاهش آسم، سرفه، سرماخوردگی و برونشیت می شود.
✅درمان یبوست
گیلاس غنی از فیبر است. این ماده حرکت روده را کاهش می دهد و شما را از شر یبوست نجات می دهد.
✅میوه کم کالری
اگر مراقب افزایش وزن خود در طول بارداری هستید گیلاس بخورید. گیلاس میوه ای کم کالری می باشد.
✅کاهش درد عضلات
گیلاس ضد التهاب است و باعث کاهش درد عضلات در بارداری می شود.
✅درمان سردرد میگرنی
پزشکان معتقدند نوسان هورمون استروژن و پره اکلامپسی در طول بارداری باعث سردردهای میگرنی می شود. گیلاس حاوی آنتوسیانین می باشد که به کاهش سردرد میگرنی کمک می کند.
از بین بردن لک و روشن شدن پوست با ترنجبین
✍ترنجبین، خون را تصفیه نموده و به تبع پوست صورت را صاف و شفاف میکنند. نوشیدن خاکشیر و ترنجبین (ترنجبین را 5 ساعت در آب خیسانده و صاف کنید سپس آن را با 2 قاشق خاکشیر مخلوط نمایید و میل کنید ) و برای بهبود لکهای پوست کمک می کند و افرادی روزانه و بهمدت 3 هفته از این معجون استفاده می کنند بعد از مدتی، دارای پوستی روشن می شوند و لکهای صورت و پوستشان از بین می رود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خواص چند روغن گیاهی😍👌
🔰 روغن بادام تلخ : تقویت کننده موی سر، ابرو.
🔰 روغن بادام شیرین : مرطوب کننده، مانع از هدر رفتن رطوبت پوستی، نرم کننده، تقویت پوست.
🔰 روغن فندق : تقویت و رویش ابرو.
🔰 روغن پسته : رفع شکستگی ناخن و گوشتهای زائد کنار ناخن.
🔰 روغن کنجد : تقویت مو، ضد آفتاب، برنزه کننده.
🔰 روغن سیاه دانه : جلوگیری از سپیدی مو, ترمیم کننده پوستی (ایجاد تیرگی روی پوست بعلت رنگدانه های سیاه دانه).
🔰 روغن جوانه گندم : تقویت پوست، نرمی و شفافیت، رفع لک و چروک مناسب برای دور چشم، تقویت موی سر.
🔰 روغن بابونه : تقویت و شفافیت پوست و مو .
🔰 روغن مورد : ضد عفونی کننده، تقویت کننده مو و افزایش دهنده رشد مو و رفع ریزش مو، افزایش دهنده جریان خون پوستی.
🔰 روغن بنفشه : برطرف کننده خارش پوست، مقدار کمی ضدآفتاب سوختگی و از بین برنده چروکهای ریز پوست.
افزودن متعادل و متناسب با مزاج مواد زیر به رژیم غذایی؛ خاصیت نشــاط آوری و شــادی زایی داره
▫️رزماری
▪️بهارنارنج
▫️به لیمو
▪️بادام یا شیر بادام
زعفران: زعفران بویی قوی و طعمی تلخ دارد، باعث تحریک اعصاب شده، اثر مسکن دارد و دارای خاصیت آرامبخشی و خوابآوری است و بالاخره اگر میخواهید همیشه شاد و خندان باشید، زعفران را در برنامه غذایی هفتگی تان بگنجانید.
زیاده روی تخم مرغ ممنوع!
👈مصرف زیاد و طولانی مدت تخم مرغ باعث ایجاد لک های پوستی در صورت و بادهای سرد در طحال و معده میشود.
همچنین بیماران دارای سنگ کیسه صفرا یا مستعد آن بهتر است از مصرف زیاد از حد تخم مرغ پرهیز نمایند.
👈آیا مصرف تخم مرغ خصوصاٌ زرده آن باعت بالا رفتن چربی و کلسترول خون میشود؟
مطالعات متعددی بر روی تأثیر تخم مرغ بر سطح کلسترول خون و سلامت قلب و عروق انجام گرفته است؛ که بر طبق تحقبقات انجام شده اخیر، مصرف ۴ تا ۵ عدد تخم مرغ در هفته، نمیتواند چربی و کلسترول خون را افزایش دهد و سلامت قلب و عروق را تهدید نماید.
آنچه که باید در مورد تخم مرغ بدانید!
👈مزاج زرده تخم مرغ مایل به گرمی و سفیده ی آن سرد و تر در درجه دوم است.
👈سفیده تخم مرغ در عین داشتن پروتئین بالا، خون لزج، بلغمی و غلیظی تولید میکند و باید تا حد امکان مصرف آن را محدود کرد، ولی در صورت الزام مصرف، با نمک و روغن و کمی فلفل اصلاح میگردد.
👈سفیده همچنین دیرهضم است و فقط معده های گرم و افراد پرتحرک میتوانند آن را هضم کنند.
👈بنابراین اگر بدن فرد دارای اخلاط غلیظ و لزج باشد، نباید سفیده تخم مرغ میل کند.