اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل
اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک
.
.
.
.
.
35k . . . .⛽️🚙⛽️. . . . 28k
🔮 تبلیغات ارزان
🆔 eitaa.com/joinchat/800784548C35b1345b7e
اگر آب یخ در جوانی بیمارتان نکند، در میانسالی بیماری سختی خواهد داد !
مصرف آب خیلی سرد به سبب مجاورت معده با دستگاههای مهم، زمینه ساز بیماری معده، قلب، کبد چرب و دیابت است
افرادی که مشکوک به کم خونی هستند هرگز ترشی مصرف نکنند
✍🏻هر ماده غذایی که طعم ترشی دارد با خون سازی منافات دارد. لذا توصیه میشود افرادی که دچار کم خونی هستند از مصرف ترشی دوری نمایند.
مصرف زیاد ترشی توسط زنان منجر به تشدید کم خونی و فقر آهن در آنها شده و در ادامه افت فشار به همراه دارد.
🔺کسی که زیاد مریض میشود چکار باید بکند؟
🔸پاسخ:بهتر است به یک پزشک طب سنتی مراجعه و برایش اصلاح مزاج انجام شود.
🔸بهتراست چنین فردی سردیها را کمتر و گرمیها را مثل عسل بیشتر مصرف کند.
آنتی بیوتیکهای گیاهی
سیر+ماست قبل شام
زنحبیل به همراه عسل وآبلیمو بعد صبحانه
دمنوش بابونه قبل نهار
دوغ به همراه پونه
شلغمی که درونش عسل ریخته باشیم
دارچین+ماست عصرانه
🔺در مورد تنقلاتی که شب ها می خورید دقت کنید
🔸اکثر افراد بعد از خوردن شام هوس تنقلات می کنند به خصوص زمانی که در حال تماشای تلویزیون هستیم.
🔸بهتر است میان وعده ای کم کالری مثل یک لیوان شیر و خرما انتخاب کنید.
امام رضا علیهالسلام:
منْ فَرَّجَ عَنْ مُؤْمِنٍ فَرَّجَ اَللَّهُ عَنْ قَلْبِهِ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ
هر كه غم و نگرانى مؤمنى را بزدايد خداوند در روز قيامت گره غم از دل او بگشايد
الکافي ج2 ص200
پیاز برش خورده پیاز مانده در یخچال را مصرف نکنید موجب عفونت بدن هست
✍🏻هرگز نباید پیاز برش خورده و مانده را استفاده کرد چون میکروب را جذب خود می کند
پیاز برش خورده را در یخچال بگذارید تا تمام میکروبهای یخچال را جذب خودش کند!
پیاز مانده در یخچال را مصرف نکنید
موجب عفونت چشم، روده و معده میشود!
🔺ماهی کوچک بخرید
🔸هرچه ماهی بزرگتر باشد، عمر بیشتری دارد و ماهیهای کوچک بیشتری خورده، درنتیجه مواد آلودۀ بیشتری مثل جیوه که فلزی سمی است در گوشتش وجود دارد !
🔺هنگام استرس و عصبانیت بدن به دلیل احساس خطر، بیشترین خون را به سمت قلب و پاها میفرستد
🔸اینکار باعث می شود خون به مغز نرسیده و به درستی در آن لحظه کار نکند
🔺به طور کلی بهترین مواد غذایی برای استخوان ها شامل
🔸 کشک،کنجد،بادام،پنیر با گردو، انواع کلم،نور آفتاب، سبزیجات به خصوص اسفناج و میوه جات با پوست و ماهی هستند.