eitaa logo
کانال طب الزهرا (س)
15.2هزار دنبال‌کننده
53.3هزار عکس
5هزار ویدیو
8 فایل
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک . . . . . 35k . . . .⛽️🚙⛽️. . . . 28k ‌‌🔮 تبلیغات ارزان 🆔 eitaa.com/joinchat/800784548C35b1345b7e
مشاهده در ایتا
دانلود
❗️خاصيت بی نظیر نعناع ▫️نوشیدن یک فنجان دمنوش نعناع قبل از غذا کبد را تمیز نموده، خلط صفرا را رقیق کرده و کلسترول بد خون را کاهش می دهد. 🌿
✅اثرات خوردن سیب و به ✍امام علی (ع) می فرمایند: خوردن سیب سبب پاک شدن معده است و خوردن "به" توانائی دل ناتوان است و دل را روشنائی دهد و ترسو را شجاع کند و اگر زن باردار در دوران بارداریش "به" بخورد فرزندش نیکو صورت و زیبارو شود. 📚تحف العقول صفحه ی ۹۵ ☜【طب الزهرا(س) 】
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
| «یا مَنْ‌ عِشْقُه الشِفاء» ای که ‌تمام ِ ‌عشقت، درمانِ ‌ماست‌ حسین(ع)...:)♥️🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 ┊ ┊ ┊ 🌸 ┊ ┊ 🌸 ┊ 🌸 🌸 👀 حجه الاسلام 🌸 موضوع : گاهی چوب خدا صدا ندارد ✨🌛
هدایت شده از ⚘
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعاے ...🥀👆👆 كفعمى در بلد الامين فرموده: اين دعاء حضرت صاحب الامر عَلَيْهِ السَّلام است كه تعليم فرمود آن را به شخصى كه محبوس بود، پس خلاص شد: اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِى الاَْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرينَ. 🌹🤲 🌹🤲 (عج)🌼 نماز شب دوستان فراموش نشه اول برای فرج مولا دعا کنیم دوم برای عاقب بخیری همه
هدایت شده از ⚘
‌∞♥∞ ❣ ❣ من هر روز به آستان مقدست سلام می کنم و از امواج بهشتی پاسخت سرشار از امید می شوم. من پاسخ پدرانه ی تورا با ذره ذره ی وجودم احساس می کنم... من با تو نفس می کشم، با تو زندگی می کنم، شکر خدا که تو را دارم ❣ ❣ ❣ ❣ ❣
❗️دمنوش آویشن يکی از پرخاصيت‌ترين گیاهان دنياست که نوشيدن آن بسیار توصیه میشود ودارای خواص: ▫️چرک خشک کن ▫️آرامش اعصاب ▫️ازبين بردن نفخ ▫️بهبود گلودرد سرماخوردگی 🌿
❗️جوش در قسمت های مختلف ▫️چانه: استرس ▫️بینی: غذای ناسالم، گردش خون ضعیف و سوء هاضمه ▫️اطراف لب ها: عدم تعادل هورمونی ▫️پیشانی: غذای فرآوری شده و عدم خواب کافی ▫️گونه: لبنیات زیاد، حساسیت 🌿
کاهش خطر ابتلا به آلزایمر با نوشیدن قهوه ! 🔹نتایج یک مطالعه طولانی نشان داده که نوشیدن مقادیر زیاد قهوه،احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش میدهد. محققان دانشگاه ادیت کوان استرالیا معتقدند: مصرف بیشتر قهوه با کُند کردن روند تجمع پروتئین آمیلوئید در مغز، عاملی کلیدی در ایجاد بیماری آلزایمر، مرتبط است 🔹دکتر «سامانتا گاردنر»، محقق اصلی این مطالعه، گفت: این نوشیدنی می تواند به ویژه برای افرادی که در معرض خطر زوال شناختی هستند اما هیچ علامتی ندارند، مفید باشد. وی افزود: اگر متوسط فنجان قهوه ای که در خانه تهیه می شود 240 گرم باشد، افزایش آن به دو فنجان در روز میتواند به طور بالقوه زوال شناختی را تا 8% پس از 18 ماه کاهش دهد. 🌿
🍂🍃🍂🍃🍂🍃👇👇👇👇 🖼جهت تقویت قوه باه و نعوظ و : 🍂🍃 1-صبح ها و عصر ها یک لیوان آب جزر ( در روایات شیعه آمده ) = هویج زرد = هویج رسمی 2- در اوّل و آخر غذا پودر آویشن و نمک سنگ بخورید. 3- در 24 ساعت یک مشت نخود و کشمش بخورید. 4- هنگام جماع، نوک آلت روغن کنجد با مقدار خیلی کمی دارچین بزنید. 5- شب ها یک قاشق مربا خوری سیاهدانه با عسل بخورید. ‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌ ☜ طِب‌ُّالزهرا(س)
🔶🔹کافشه یا گلرنگ 🔹داروی نیروی جنسی 🔹و ضد پروستات و ضد کلسترول 🔹و تقویت اعصاب 🔹 ، 🔹نام علمی 🔹نام ترکی 🔻طبیعت و ✅ هم در غذا و هم در استفاده می شود. 🔹برای تقلب با گل زعفران مخلوط می کنند. 🔴موارد مصرف ◀️ بذرش تقویت کننده است. ◀️ است، که برای مفید است. ◀️ پایین آورنده خون ◀️ ◀️ ☜ طِب‌ُّالزهرا(س)
🍁ظروف چدنی🍁 ✅ظروف چدنی اصل در طب سنتی مورد تایید هستند امروزه برای رفع مشکل زنگ زدگی ظروف آهنی، معمول این است که از یکی از آلیاژهای آن یعنی چدن استفاده شود. چدن، آلیاژی مرکب از آهن، کربن و سیلیسیم است که ضد سایش، مقاوم به خوردگی و مقاوم در برابر حرارت است. چدن، رسانای حرارتی ضعیفی به شمار می رود اما حرارت را در خود نگه داشته؛ آنرا به طور یکنواخت پخش می کند. رنگ این ظروف از بین نمی‌‌رود؛ زنگ نمی‌‌زنند و طعم و عطر غذا را حفظ می‌ کنند. کارشناسان اعتقاد دارند که ظروف چدن واقعی هیچگونه یونی وارد غذا نمی‌کنند. اگر این گونه باشد، آثار طبّی مترتّب بر استفاده از ظروف آهنی که در بالا به آنها اشاره کردیم، شامل ظروف چدنی نمی شود ولی به همین دلیل که دارای کنش و واکنش منفی با غذا نیستند، ظروف مطلوبی محسوب می شوند. ولی اگر استفاده از ظروف چدنی، موجب افزایش میزان یون های آهن در غذای مصرفی شود و با عنایت به این که کمبود آهن، مساله ای بسیار شایع در دنیای امروزی است، استفاده از این ظروف می تواند مفیدتر هم باشد ☜ طِب‌ُّالزهرا(س)