#خواص
#جو
#روایات
#طب_اسلامی
✅خواص جو
🌾 جو برای کم خونی، آنژین، تب، اسهال، درد معده و اختلال های کبدی مصرف می شود و مخمر آبجو درمان کانون های عفونی و چرکی می باشد. در صد گرم جو ۱۰ گرم مواد ازته، ۲ گرم چربی، ۷۰ گرم گلوسید و سلولز و فسفر و کلسیم و آهن و ویتامین B یافت می شود.
🌾 برای کم خونی و ورم لوزه یا آنژیت و نرمی استخوان های کودکان و پیران و معالجه #اسهال و قولنج و دل درد و بحران های کبدی و بیماری های پوستی و اختلال کلیه ها خوردن جوشانده جو روزانه موثر است (چنانچه دانه جو بجوشد به وسیله ماده صمغی یا موسیلاژی که دارد متورم و لیز می شود.)
🌾 سیف تمّار گوید: رفیق حجّ ما در راه مرض برسام (مرضی است بین کبد و معده) گرفت، از امام صادق(ع) پرسیدم؟ فرمود: #سویق_جو بدهید.
📚: دورنمایی از طب اسلامی، آیت الله مصطفی نورانی، ص ۷۴
✅ درمان پوسیدگی دندان با روغن حنظل
✍️ ریختن روغن هندوانه ابوجهل در سوراخ دندان و پر کردن با نخ کتان. «میتوان ابتدا نخ کتان را در دندان گذاشت و سپس روی آن روغن حنظله ریخت-پس از تکرار بمدت سه شب دندان پر و بازسازی میشود».
👌 نکته: بعد از ریختن روغن حنظله بایستی به پشت دراز بکشد.
🔻میکروب دندان با آنتی باکتریال های معمولی کشته نمیشود بلکه با روغن حنظله از بین میرود. اگر باکتری ها کشته شوند، دندان مانند باقی استخوان ها خودش را ترمیم میکند. در روایت آمده غذای باکتری استخوان است و علت پوسیدگی بیشتر دندان وجود باکتری میباشد.
#خواص جويدن کندر
آدامس طبیعی
🔷•⇦ جویدن کندر خواص بسیاری دارد از جمله:
🔻↫ دفع بلغم
▫️↫ تقویت حافظه و ذکاوت
▫️↫ استحکام دندانها
▫️↫ فرو نشاندن صفرا
▫️↫ خوشبو شدن دهان
▫️↫ جلا و نورانیت چشم
🔺↫ طولانی شدن عمل همبستری
🔷↫ همچنین برای تقویت حافظه و دور کردن شیاطین مفید است.
مجله طب اسلامی
برای سلامتی وفرج امام زمان صلوات
مایعات و نوشیدنیهای مناسب در زمان بارداری
🔸بانوان باردار بسته به شرایط خود و عدم حساسیت به یکی از موارد زیر، میتوانند به صورت متعادل از شربتهای مفید زیر بهره ببرند:
🔹شربت سکنجبین
🔸شربت عسل با لیمو ترش تازه
🔹شربت لیمو و نعناع (موهیتوی تازه) بدون آب گازدار
🔸شربت شیره انگور با کمی گلاب
🔹آب سیب (فقط زیاده روی نکنند که موجب دل درد یا تشدید یبوست نشود)
عوارض وحشتناک فوت کردن چای
✍🏻یکی از عادتهای بد ما ایرانیها فوت کردن خوراکیها و نوشیدنیهای بسیار داغ است که موجب پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه شده و همچنین بر روی باروری مردان نیز تأثیر سوء میگذارد.
محققان طب سنتی بر این باورند که با عمل فوت کردن در غذا و خارج شدن گاز دی اکسیدکربن و اسیدها از دهان مواد و فضولاتی که باید از طریق دهان خارج شوند با ورود دوباره به بدن باعث ایجاد مشکلاتی میشوند که از لحاظ بهداشتی نیز برخی ویروسها و میکروبها از طریق تنفس باید از بین بروند، اما با این عمل دوباره به بدن بازمیگردند و باعث ایجاد انواع بیماریها در بدن انسان میشود.
حرارت دادن عسل در آب جوش سرطان زاست!
✍🏻حرارت دادن عسل یا استفاده از آن در دمای بالا باعث تولید ماده سمی به اسم هیدروکسی متیل فورفورال یا HMF میشود. HMF یک ترکیب ۶ کربن جامد با رنگ زرد و دمای جوش پایین و محلول در آب است. این ماده سمی برای زنبورها کُشنده و برای انسان سرطانزاست.
🔸 این سم به راحتی از روده جذب و در بدن متابولیزه میشود و دارایی خاصیت جهش زاست، یعنی ایجاد سمیت ژنتیکی میکند. افرادی که این ماده را استفاده کردند، متابولیتهای ثانویه تولید شده از آن را میتوان از ادرارشان جدا کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه در طول روز مجبور هستید چند ساعت رو پشت میز بنشینید با انجا چند مرتبه این حرکات ساده به مدت ۳ الی ۵ دقیقه از عوارض درد های عضلانی و... در آینده محفوظ بمونید
+این حرکت ها خیلی ساده هستن و انجامشوندر طول روز وقت زیادی نمیگیره و قطعا سلامتی انسان خیلی با ارزشه،حتما براش وقت بذارید🙏