eitaa logo
کانال طب الزهرا (س)
15.2هزار دنبال‌کننده
53.3هزار عکس
5هزار ویدیو
8 فایل
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک . . . . . 35k . . . .⛽️🚙⛽️. . . . 28k ‌‌🔮 تبلیغات ارزان 🆔 eitaa.com/joinchat/800784548C35b1345b7e
مشاهده در ایتا
دانلود
خطرات جويدن آدامس در شب ! 🔹جویدن آدامس جذب کلسیم را کاهش می دهد و موجب پوکی استخوان می شود 🔹از آنجایی که جذب کلسیم در شب بیشتر از روز است شبها آدامس نجوید
👷🏻 توصیــه هایی برای سلامت دستــگاه گــوارش 🔹حجم غذای خود را کاهش دهید 🔹به مقدار کافی آب بنوشید 🔹ورزش کنید 🔹استرس خود را کاهش دهید 🔹سیگار را ترک کنید 🔹به آرامی غذا بخورید
چطور از آلودگی هوا و ریزگردها جان سالم در ببریم؟ 🔹از روز گذشته با نامساعد شدن شرایط جوی و آلودگی هوا در پایتخت و چند شهر دیگر از شهروندان و گروه‌های حساس خواسته شده تا از منزل خارج نشوند؛ برای اینکه از آلودگی هوا و ریزگردها جان سالم به در ببرید این توصیه‌ها را بخوانید.
جالب بدونید ، اگر موقع درست کردن سیب‌زمینی آب‌پز بذارید آب جوش بیاد بعد سیب‌زمینی هارو بندازید داخلش ویتامین‌های سیب زمینی حفظ خواهند شد و ازبین نمی‌روند
افزایش سلامت چشم با مصرف آب انبه 🔸مصرف انبه یا آب انبه بهترین راه برای تأمین مواد مغذی حیاتی بدن مانند ویتامین A است. علاوه بر تقویت بینایی به عنوان بهترین مدافع در برابر مشکلات چشم یعنی خشکی چشم و نابینایی شبانه عمل می کند.
فلفل دلمه‌ قرمز 55-75 مواد مغذی مورد نیاز استخوان را تامین می‌نماید 🔹این به دلیل داشتن مقادی زیادی:کلسیم،آهن،منیزیم،فسفر،پتاسیم و روی است.
خواص و مزاج کره محلی 🔸کره محلی گاو مزاج گرم و تر دارد. 🔸مصرف کره باعث تأمین رطوبت کافی برای بدن و جلوگیری از بروز یبوست می‌شود. 🔹کره محلی تازه و طبیعی برای تقویت اعصاب مؤثر است. 🔹مصرف کره برای صاف کردن صدا و رفع خشونت نای و حلق و بهبود سرفه‌ی خشک مفید است. 🔸خوردن کره با شکر و خشخاش فوق العاده چاق کننده می‌باشد. 🔸مصرف کرده یا مالیدن کره بر بدن موجب تغذیه بدن و رفع خشکی پوست می‌شود. کره به تقویت بدن و همچنین به تقویت مغز و اعصاب کمک می‌کند. 🔹کره همچنین موجب نرم شدن ورم‌ها و باز شدن انسداد مجاری می‌شود. پخته شدن جوش ها نیز از فواید مصرف کره محلی است. 🔹مصرف کره موجب تحلیل جوش و نضج بثورات می‌شود.
خواص و مزاج آویشن در طب سنتی ▪️مزاج آن گرم و خشک است. ▫️لطیف کننده و هضم کننده غذاهای سنگین و دیرهضم است. ▪️برگ‌های خشک شده آویشن یا پودر آن را می‌توان مانند نمک به عنوان ادویه سفره استفاده کرد. ▫️در درمان آروغ‌های ناشی از بلغم معده بکار می‌رود. ▪️معده، کبد و ریه را از رطوبت‌ها پاک می‌کند. آویشن به دلیل حرارت و خاصیت تحلیل برندگی و زدایندگی که دارد رطوبت های زائد باقیمانده در دستگاه گوارش را از بین می‌برد. ▫️مسیر هضم و جذب غذا را از این مواد پاکسازی می‌کند. ▪️باعث باز شدن انسدادهایس مجارس اعضا می‌شود. ▫️اشتها را تحریک می‌کند به همین علت در غذاها به عنوان چاشنی استفاده می‌شود.
9 دلیل که چرا باید کیوی بخوریم 🔹حفاظت از سیستم قلبی و عروقی 🔹حفاظت از سیستم تنفسی 🔹تهیه‌ی آنزیم‌های هضم 🔹تنظیم فشار خون 🔹حذف سدیم اضافی 🔹سرشار از فیبر 🔹تقویت سیستم ایمنی 🔹جلوگیری از سرطان 🔹حفاظت از چشم‌ها
⁩ماست رو اینطوری بخورید!🤔 🔹️ماست و آویشن: تقویت معده 🔹️ماست و تخم کتان: لاغر شدن 🔹️ماست و شوید: کاهش چربی 🔹️ماست و شاتره: کبد چرب 🔹️ماست و نعناع: نفخ معده 🔹️ماست و هل: تقویت روده
چاقی چه دلایلی دارد؟ در طب سنتی آنچه که در زندگی روزمره به افزایش تری در بدن منجر می شود را عامل چاقی میدانیم: 🔸ژنتیک 🔹مشکلات هورمونی (کم کاری تیروئید، یائسگی، اختلال انسولین، اختلال کورتیزول و….) 🔸بی تحرکی و زندگی ماشینی 🔹پرخوری ، ریزه خواری 🔸عوارض دارویی
سبزی پخته را به هیچ عنوان در فریزر نگهداری نکنید! 🔹نگهداری سبزی ‌ها به صورت پخته در فریزر نیز باعث ترکیب نیترات با اسیدهای آمینه می شود که ماده ‌ای به نام نیتروزامین تولید می کند، این ماده سرطان ‌زاست و فرآیند تولید آن در یخچال و فریزر رخ می دهد