خواص و مزاج کره محلی
🔸کره محلی گاو مزاج گرم و تر دارد.
🔸مصرف کره باعث تأمین رطوبت کافی برای بدن و جلوگیری از بروز یبوست میشود.
🔹کره محلی تازه و طبیعی برای تقویت اعصاب مؤثر است.
🔹مصرف کره برای صاف کردن صدا و رفع خشونت نای و حلق و بهبود سرفهی خشک مفید است.
🔸خوردن کره با شکر و خشخاش فوق العاده چاق کننده میباشد.
🔸مصرف کرده یا مالیدن کره بر بدن موجب تغذیه بدن و رفع خشکی پوست میشود.
کره به تقویت بدن و همچنین به تقویت مغز و اعصاب کمک میکند.
🔹کره همچنین موجب نرم شدن ورمها و باز شدن انسداد مجاری میشود.
پخته شدن جوش ها نیز از فواید مصرف کره محلی است.
🔹مصرف کره موجب تحلیل جوش و نضج بثورات میشود.
خواص و مزاج آویشن در طب سنتی
▪️مزاج آن گرم و خشک است.
▫️لطیف کننده و هضم کننده غذاهای سنگین و دیرهضم است.
▪️برگهای خشک شده آویشن یا پودر آن را میتوان مانند نمک به عنوان ادویه سفره استفاده کرد.
▫️در درمان آروغهای ناشی از بلغم معده بکار میرود.
▪️معده، کبد و ریه را از رطوبتها پاک میکند.
آویشن به دلیل حرارت و خاصیت تحلیل برندگی و زدایندگی که دارد رطوبت های زائد باقیمانده در دستگاه گوارش را از بین میبرد.
▫️مسیر هضم و جذب غذا را از این مواد پاکسازی میکند.
▪️باعث باز شدن انسدادهایس مجارس اعضا میشود.
▫️اشتها را تحریک میکند به همین علت در غذاها به عنوان چاشنی استفاده میشود.