فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پایین کشیدن پرچم شیطان بزرگ توسط سازمان بسیج دانشجویان دانشگاه هاروارد آمریکا
#طوفان_الاقصی
#تحولاتجهانیطوفانالاقصی
👇با تایتانیک به اعماق اتفاقات سفر کنید
🌐 @titanica
🌐 @titanica
❓❗️ یه سوال
چرا ایالات متحده آمریکا اینقدر از رژیم صهیونیستی حمایت می کند؟!
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
🌐 @titanica
در روزهای اخیر ویدیویی از سخنان رابرت اف کندی جونیور، نامزد انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا منتشر شده که از اهداف حمایت آمریکا و غرب از اسراییل پرده بر میدارد.
کندی در این ویدیو میگوید: "اسرائیل برای ما یک سنگر است... تقریباً مانند داشتن یک ناو هواپیمابر در خاورمیانه است. این قدیمی ترین متحد ماست. اگر اسرائیل ناپدید شود، روسیه، چین و کشورهای بریکس پلاس 90 درصد نفت جهان را کنترل خواهند کرد و این یک فاجعه برای امنیت ملی آمریکا خواهد بود."
#طوفان_الاقصی
@titanica
21.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رابرت جونیور.اف کندی
اسرائیل سپر ماست... مثل این است که ما صاحب یک ناو هواپیمابر در خاورمیانه هستیم.
#طوفان_الاقصی
@titanica
آمریکا به نقشه جدیدی در خاورمیانه نیاز دارد/واشنگتن باز هم تهران را دست کم گرفت /۷ اکتبر نشان داد آمریکا همچنان خاورمیانه را نمی شناسند/ ایران بیشترین سود را از جنگ غزه برد /تنها راه آمریکا، قدرتمندتر کردن عربستان است /استراتژی ایجاد اتحاد ضد تهران در منطقه جواب نمی دهد
✍️یادداشت مشترک ولی نصر و ماریا فانتاپی در فارن افرز
🔹ولی نصر استاد علوم سیاسی دانشگاه جانز هاپکینز به همراه ماریا فانتاپی مشاور ویژه خاورمیانه و شمال آفریقا در مرکز گفتگوهای بشردوستانه در آخرین شماره مجله فارینافرز یادداشتی درباره جنگ غزه نوشتهاند آن را جنگی خواندهاند که چهره خاورمیانه را تغییر داده است. آنها در این یادداشت به نقش مهم ایران در برنامههای قبل از هفت اکتبر و حوادث بعد از حمله حماس به اسرائیل اشاره کردهاند که به تغییر چهره خاورمیانه منجر خواهد شد و آمریکا با سیاست حمایت تام از اسرائیل قادر به تغییر این وضعیت نیست.
🔹قبل از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، به نظر میرسید که چشمانداز ایالات متحده برای خاورمیانه سرانجام در حال تحقق است. واشنگتن به تفاهم ضمنی با تهران درباره برنامه هستهای خود رسیده بود، که در آن جمهوری اسلامی ایران عملاً توسعه برنامه هستهایاش را در ازای تسهیلات مالی محدود متوقف میکرد. ایالات متحده در حال کار روی یک پیمان دفاعی با عربستان سعودی بود که به نوبه خود سعودیها را به عادیسازی روابط خود با اسرائیل سوق میداد. واشنگتن برنامههایی را برای یک کریدور تجاری بلندپروازانه که هند آغاز میشد را از طریق خاورمیانه به اروپا متصل میشد تا نفوذ فزاینده چین در منطقه را خنثی کند، اعلام کرده بود.
🔹در چنین شرایطی جنگ حماس و اسرائیل آغاز شد و منطقه را به آشوب کشید و محاسبات ایالات متحده را زیر و رو کرد. حمله گسترده حماس از نوار غزه، روشن کرد که خاورمیانه همچنان منطقهای به شدت ملتهب است.
🔹نفوذ ایالات متحده هنوز بر خاورمیانه بسیار زیاد است. اما حمایت آن از جنگ اسرائیل به طور قطع اعتبار آنها را در منطقه به خطر انداخته است. این حمایت به جایگاه واشنگتن در کشورهای در حال توسعه لطمه وارد کرده است، به خصوص که ادعای آنها در دفاع از اسرائیل به مجازات دستهجمعی غیرنظامیان فلسطینی بدل شده است.
🔹این بدان معناست که ایالات متحده باید یک استراتژی جدید برای خاورمیانه طراحی کند، که با واقعیتهایی که مدتهاست نادیده گرفته، مطابقت داشته باشد. به عنوان مثال، واشنگتن دیگر نمیتواند از موضوع فلسطین غافل شود. در واقع، باید حل و فصل این تعارض را محور تلاشهای خود قرار دهد. تا زمانی که مسیری معتبر برای ایجاد یک کشور پایدار فلسطینی در آینده وجود نداشته باشد، برای ایالات متحده غیرممکن خواهد بود که به مسائل دیگر در منطقه از جمله آینده روابط اعراب و اسرائیل بپردازد.
🔹واشنگتن همچنین باید به قدرت فزاینده تهران که خاورمیانه را متزلزل کرده، رسیدگی کند. اگر ایالات متحده میخواهد صلح را در منطقه به ارمغان بیاورد، باید راههای جدیدی برای محدود کردن ایران و نیروهای نیابتی آن بیابد. ایالات متحده باید تمایل خود برای به چالش کشیدن نظم منطقه را کاهش دهد. این کشور به توافق جدیدی با ایران نیاز دارد که راه دستیابی آنها به توانایی ساخت سلاح هستهای را مسدود کند.
🔹برای دستیابی به این اهداف، ایالات متحده مجبور نیست تمام آنچه را برای آن تلاش کرده کنار بگذارد. در واقع آمریکا، میتواند و حتی باید نظم جدید را بر پایه عناصر نظمی که قبلاً طراحی کرده بود بنا کند. به ویژه، واشنگتن باید طرح جدید خود برای منطقه را در مشارکت با عربستان سعودی که با ایران، اسرائیل و کل جهان عرب روابط کاری دارد، تثبیت کند.
#طوفان_الاقصی
@titanica
🔺رسانههای آمریکا از یک حمله تروریستی در مرز با کانادا خبر میدهند. یک خودرو در ایستگاه مرزی ایالت نیویورک منفجر شده است.
آمریکا تمامی پلهای مرزی با کانادا را تا اطلاع ثانوی مسدود کرده است.
🔹خودرو حاوی مواد منفجره در حال ورود به آمریکا از کانادا بوده است.
👇با تایتانیک به اعماق اتفاقات سفر کنید
🌐 @titanica
🌐 @titanica
اقبال روز افزون جوانان آمریکایی به قرآن پس از جنگ #غزه
🔻روزنامه گاردین نوشت:
🔹جوانان آمریکایی برای درک علت پایداری مسلمانان فلسطینی شروع به یادگیری قرآن کردهاند.
🔹خوانندگان قرآن مضامینی را مییابند که با ارزشهای آنها همخوانی دارد، چون آنها بهدنبال افزایش همدلی با دینی هستند که مدتها در غرب مورد تحقیر قرار گرفته است.
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
👇با تایتانیک به اعماق اتفاقات سفر کنید
🌐 @titanica
🌐 @titanica
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
SedayeEnghelab-Panjsre1119-01.MP3
4.19M
📢#صدای_انقلاب شماره۸۸۷
💠پنجره
💠اخرین تحلیلهای روز در رادیو صدای انقلاب
موضوع: تصمیم دولت بایدن برای سیاست دو دولتی در سرزمینهای اشغالی
مهمان برنامه: دکتر رضا صارمی کارشناس بین الملل
#غزه
#فلسطین
#صدای_انقلاب
@sedayeenghelab_ir
با #تایتانیک به اعماق اتفاقات سفر کنید 👇
@titanica
@titanica
Untitled document.pdf
75.6K
مقاله استفان والت در فارین پالیسی در مورد جنگ غزه
خواندن این مقاله را برای آشنایی با شناخت و شیوه تحلیل اساتید آمریکایی روابط بینالملل از ابعاد جهانی جنگ غزه پیشنهاد می کنم.
@barsakht
پیامدهای جنگ غزه برای آمریکا از نگاه استفان والتز
- سنگین شدن وزنه رقابت به نفع روسیه در جنگ با اوکراین
- سنگین شدن وزنه به نفع چین در رقابت اقتصادی با آمریکا
- شکست سیاست آمریکا در عادی سازی روابط اسراییل با کشورهای منطقه و مخصوصا عربستان
- مشغول کردن آمریکا به خاورمیانه
- اعتراض جهانیان به توجه گزینشی غرب به حقوق بشر
- معطوف شدن رسانه های جهانی به غزه
- نگاه و گرایش کشورهای جهان به چین در مقابل آمریکا به عنوان وزنه تعادل مفید
- شکست نتانیاهو و عدم توان پیش بینی آمریکا از این واقعه تاثیر گذار
- زیر سوال رفتن فهم آمریکا از مسایل جهانی در افکار عمومی دنیا
- عدم توان آمریکا برای پاسخ به تهدیدات روزافزون در منطقه در صورت وخیم تر شدن اوضاع
- فراموش شدن بحث اوکراین در رسانه ها و کمتر شدن اقدامات حمایتی و تسلیحاتی آمریکا از این کشور
- حمایت کشورهای اروپایی از مردم غزه و ایجاد شکاف ادراکی در اروپا نسبت به آمریکا
@barsakht
👇با تایتانیک به اعماق اتفاقات سفر کنید
🌐 @titanica
🌐 @titanica
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر جان میرشایمر، استاد دانشگاه شیکاگو آمریکا
در مورد هدف بمباران های شدید #غزه توسط رژیم صهیونیستی
#طوفان_الاقصی
👇با تایتانیک به اعماق اتفاقات سفر کنید
🌐 @titanica
🌐 @titanica
لابی از کلمه Lobbyrun به معنی راهرو استخراج شدهاست (از این رو الفاظی مانند لابی هتل لابی مجلس و… در اخبار و محاورات روزنامهنگاری به کار برده میشود). این واژه در ادبیات سیاسی به معنی اعمال نفوذ بر سیاستمداران به ویژه بر نمایندگان مجالس است. اولین بار کلمه لابی و لابی گری در فرهنگ سیاسی ایالات متحده آمریکا بکار گرفته شد. لابی در ایالات متحده آمریکا بسیار گسترده و فراگیر است.
@titanica
لابی یهودیان در آمریکا دارای دستورکارهای متفاوتی است، اما تمرکز اصلی آنها بر روابط آمریکا و اسرائیل است. تلاش های لابی در حمایت از اسرائیل، محصول مشترک تعدادی از سازمان های یهودی است که در این میان نقش کمیته امور عمومی آمریکا و اسرائیل (آیپک) به عنوان قدرتمندترین و شناخته شده ترین سازمان یهودی آمریکا بسیار شاخص است. این سازمان مسئولیت برنامه ریزی و هماهنگ کردن فعالیت اکثر سازمان های یهودی در آمریکا را بر عهده دارد و نقش اساسی را در هماهنگی سیاست های آمریکا با منافع صهیونیسم ایفا می کند.
👇با تایتانیک به اعماق اتفاقات سفر کنید
🌐 @titanica
🌐 @titanica
لابی یهود در آمریکا(ایپک)
#AIPAC
این گروه با تشکیل سازمان های متعدد یهودی در تلاش بوده است تا ضمن استفاده از پیوندهای دینی و قومی بسیار گسترده، نفوذ خود را در بدنه نهادهای تصمیم گیر آمریکا هموار کند و در پی هدایت دستگاه سیاستگذاری خارجی آمریکا برای تحقق اهداف خود برآید. آیپک این راهکارها را از طریق استفاده از قدرت اقتصادی و تبلیغاتی گسترده خود در حمایت از نامزدهای انتخابات آمریکا (کنگره و ریاست جمهوری) که نظراتی همسو با نظرات این سازمان دارند، دنبال می کند. به گونه ای که یکی از دلایل عمده کارآمدی آیپک، نفوذ آن در کنگره ایالات متحده است، جایی که اسرائیل عملاً از هرگونه انتقادی مصون است.
👇با تایتانیک به اعماق اتفاقات سفر کنید
🌐 @titanica
🌐 @titanica
آراِماس تایتانیک (به انگلیسی: RMS Titanic) نام کشتی بخار بزرگی بود که در ۱۵ آوریل ۱۹۱۲، در هنگام سفر از بندر ساوتهمپتون، انگلستان به نیویورک، آمریکا به علت برخورد با کوه یخی غرق شد و ۱۵۱۴ نفر از مسافران و خدمهٔ آن جان خود را از دست دادند. طراح اصلی این کشتی بزرگ، مهندس ایرلندی، توماس اندروز، و ناخدای کشتی کاپیتان ادوارد جان اسمیت بود. مدیر شرکت دریایی ستارهٔ سفید (صاحب کشتی تایتانیک)، جی بروس ایزمی، نیز سرنشین کشتی بود؛ او نجات یافت و زنده ماند. ۷۱۰ نفر از ۲۲۲۴ نفری که در کشتی بودند زنده ماندند.
@titanica
@titanica
تایتانیک
آراِماس تایتانیک (به انگلیسی: RMS Titanic) نام کشتی بخار بزرگی بود که در ۱۵ آوریل ۱۹۱۲، در هنگام سف
حدود ۳۰ سال پیش فیلمی بر اساس این حادثه ساخته شد.👇👇
تایتانیک (انگلیسی: Titanic) فیلمی آمریکایی در ژانر عاشقانه حماسی و فاجعه به کارگردانی، نویسندگی و تهیهکنندگی جیمز کامرون است، که در سال ۱۹۹۷ منتشر شد. این فیلم که دو جنبهٔ تاریخی و داستانی را دربردارد، بر پایهٔ روایات غرق شدن کشتی آراماس تایتانیک ساخته شدهاست. لئوناردو دیکاپریو و کیت وینسلت در این فیلم نقش افرادی از دو طبقهٔ اجتماعی متضاد را ایفا میکنند که در حین نخستین سفر بد فرجام با این کشتی شیفتهٔ یکدیگر میشوند.
👇با تایتانیک به اعماق اتفاقات سفر کنید
🌐 @titanica
🌐 @titanica
📌سلسله سمینارهای دانشجویی بررسی مسائل روز آمریکا
📚با موضوع:
بررسی مشکلات مهاجران در ایالات متحده آمریکا
🎙ارائه دهنده:
#سید_علی_حسینی
دانشجوی ارشد مطالعات آمریکای شمالی دانشگاه جامع امام حسین (ع)
👤مدیر جلسه:
دکتر #احمد_زارعان
استادیار مرکز مطالعات منطقهای و استاد مدعو مرکز مطالعات آمریکا
📆 دوشنبه ۶ آذر
⏰ ساعت ۱۰ تا ۱۲
📍سالن جلسات مرکز مطالعات
▫️مرکز مطالعات آمریکا
👇با تایتانیک به اعماق اتفاقات سفر کنید
🌐 @titanica
🌐 @titanica
سردار تنگسیری: دیروز ناوهواپیمابر آمریکا پس از پاسخِ فارسی به تمام سوالات نیروهای سپاه وارد خلیج فارس شد
🔹پهپادهایمان دیروز بالای سر آنها بود و اخطار دادیم که بالگردشان باید بنشیند و تأکید کردند که بالای سر ناو خودمان هستیم و به دستورات ما تمکین کردند.
🔹ما از همه تحرکات آنان فیلم و عکس داریم و این بار که وارد شدند نسبت به بار قبل تمکین بسیار بیشتر و همکاری خوبی داشتند.
🔹آمریکاییها وقتی به خلیج فارس میآیند خودشان میدانند که در یک کیسهای قرار گرفتهاند که دهانهاش دست ماست و کاملا در تیررس موشکها و امکانات ما هستند.
👇با تایتانیک به اعماق اتفاقات سفر کنید
🌐 @titanica
🌐 @titanica
از خطرات ادامه جنگ غزه برای آمریکا :
تریتا پارسی
بایدن معتقد است پیروزی جمهوری خواهان ( ترامپ ) در انتخابات ۲۰۲۴ ممکن است پایان دموکراسی آمريکا را رقم بزند . از طرفی ، خودداری بایدن از حمایت از آتش بس در جنگ غزه ، به انشعاب و تضعیف ائتلاف درون حزبی ۲۰۲۰دمکرات ها انجامیده و احتمال پیروزی آنها را در انتخابات ۲۰۲۴ بسیار کاهش می دهد و به عبارتی ، موضع بایدن در جنگ غزه می تواند موجب شکست دموکرات ها در انتخابات ۲۰۲۴ ، پیروزی ترامپ و تهدید جدی دموکراسی آمريکا گردد.
#طوفان_الاقصی
👇با تایتانیک به اعماق اتفاقات سفر کنید
🌐 @titanica
🌐 @titanica
هنری کیسینجر وزیر خارجه سابق آمریکا در سن ۱۰۰ سالگی در خانه اش در ایالت کانتیکات درگذشته است.
او در دولتهای ریچارد نیکسون و جرالد فورد سردمدار تعیین سیاست خارجی آمریکا بود.
او معمار سیاست تنشزدایی بود و آن را دنبال میکرد، و این سیاست، یخ روابط میان اتحاد شوروی و آمریکا را تا حدی آب کرد، و راه را برای روابط بهتر با چین باز کرد. اما الان که رفته اون دنیا دیگه سیاست تنش زدایی او با فرشتگان جواب نخواهد داد و نمیتونه با گفتگو بپیچونه . آنجا عمل حرف اول را میزند
👇با تایتانیک به اعماق اتفاقات سفر کنید
🌐 @titanica
🌐 @titanica
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جنگ غزه کلاس درس هیلاری کلینتون را تعطيل كرد
🔺دانشجویان دانشکده روابط بینالملل «دانشگاه کلمبیا» که کلاس «هیلاری کلینتون» را تعطیل کردهاند و خطاب به وزیر امور خارجه اسبق آمریکا شعار دادند: «هیلاری، تو نمیتوانی حمایتت از نسلکشی (اسرائیل) را پنهان کنی.»
#طوفان_الاقصی
👇با تایتانیک به اعماق اتفاقات سفر کنید
🌐 @titanica
🌐 @titanica
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از لابی صهیونیستی AIPAC چه میدانید؟
محتوای تولید شده توسط بسیج ناحیه منهتن😁 نیویورک سی.تی
#طوفان_الاقصی
👇با تایتانیک به اعماق اتفاقات سفر کنید
🌐 @titanica
🌐 @titanica
🔻دلار در آستانه حذف کامل از مبادلات روسیه و چین
🔹از زمان تحریمهای غرب علیه مسکو، دو کشور روسیه و چین، استفاده از ارزهای ملی در مبادلات تجاری خود را سرعت دادهاند.
آندری بلوسف، معاون اول نخستوزیر روسیه:
🔹 ارزهای غربی تقریباً از مبادلات تجاری روسیه و چین بتدریج حذف شده است به طوری که تقریباً تمام پرداختها میان دو کشور با روبل و یوآن انجام میشود.
🔹اکنون ۹۵ درصد تمام تراکنشهای میان چین و روسیه با یکی از ارزهای ملی دو کشور انجام میشود و با توجه به رشد سریع مبادلات و همکاریهای دو جانبه، رقم استفاده از ارزهای ملی رو به رشد است.
🔸فانوس🔸
https://eitaa.com/joinchat/1843462178C0f358f7318
👇با تایتانیک به اعماق اتفاقات سفر کنید
🌐 @titanica
🌐 @titanica