#ترفند_آشپزی
رنگ خورشت 👇
آبلیمو قاتل رنگ خورشت است و در صورتی که آنرا را زودتر از خاموش کردن شعله به خورشت سبزی اضافه کنید باعث میشود رنگ خورشت برگشته و زیباییش را از دست بدهد بهترین زمان برای اضافه کردن آبلیمو به خورش زمانی است که زیر اجاق رو تازه خاموش کرده اید ✨🥘
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
#اسموتی_زنجبیل
🔸مواد لازم
▫️پرتقال : یک عدد🍊
▫️موز : نصف🍌
▫️یخ : به مقدار لازم🧊
▫️عسل : دو قاشق چایخوری🍯
▫️زنجبیل تازه رنده شده : یک قاشق چایخوری سرخالی🫚
▫️ماست سون کاله : نصف فنجان
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🔸طرز تهیه
برای شروع پرهای پرتقال🍊 را جدا کنید و قسمت گوشتی داخل پرتقال (پالپ) را از پوست خارجی آن جدا کرده و در مخلوطکن بیندازید. موز 🍌را هم به آن اضافه کنید و عسل🍯 را همراه با رنده زنجبیل🫚 و یخ🧊 روی آن بریزید. مخلوطکن را روشن کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. اگر نمیخواهید این نوشیدنی بیش از اندازه خنک باشد، مقدار یخ آن را کم در نظر بگیرید.
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•فست فود فوری😋•
قول میدم مزهش غافلگیرت کنه🤌
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه تو شیشه!😍😋
مواد لازم:
۱ دونه شیشه🫙
۱ دونه جوجه 🐥
نمک وفلفل سیاه🌶🧂
تخم گشنیز🪴
برگ بو🍃(من یادم رفت بزنم ولی)
روغن زیتون🫒
سس مایونز🥣
سس خردل🥣
خیارشور🥒
گوجه فرنگی🍅
فلفل دلمه ای🫑
پیاز قرمز یا سفید🧅
نون باگت🥖(مناز نون چاپاتا استفاده کردم)
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده هنری😌
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده هنری👩🏻🎨
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 10مدل از خوشمزه ترین سالادای مجلسی رو آوردم
۲-سالاد سزار :کاهو، سینه یا فیله ی مرغ ،پودر سوخاری پانکو، آرد گندم ، تخم مرغ، پنیر موزارلای مدادی ،نان_تست، کره ،سیر له شده نمک و فلفل سیاه و سس خردل
سس:زرده تخم مرغ ۱ عدد( قابل حذف )سس مایونز ۳ ق غ،سس خردل ۱ ق غ ،سرکه بالزامیک ۱ ق غ ،آب دو ق غ ،پنیر پارمسان ۱ ق غ، نمک و فلفل
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•چيكن استراگانف😍•
يه غذاي خيلي خوشمزست كه هم ميتونه براي شام وهم ناهار امادش كنيد🤤
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رو اینجوری تو یخچال نگه دار
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روش_پخت_رب_گوجه_فرنگی
گوجه هارو شسته پوره میکنیم و رو گاز میذاریم با شعله متوسط کف هایی که روی پوره درست میشه رو برمیداریم
بعد از گذشت ۳۰دقیقه فلفل سبز خرد شده، نمک وسیر له شده و فلفل خرد شده و ادویه های دلخواه رو به پوره اضاف میکنیم و بعد از اینکه ب غلظت مورد نظر رسید دو ق روغن جامد یا محلی هم اضافه، شعله رو خاموش میزاریم خنک شه
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گراتن_پاستا_مرغ
مواد لازم
پاستا ٢۵٠ گرم
سنه مرغ(نگینی خرد شده) ٢ عدد
قارچ کنسری ١٠٠ گرم
فلفل دلمه ای (نگینی خرد شده) ١ عدد
ذرت ١٠٠ گرم
سیر له شده ٢ عدد
پودر پیاز ١ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا ١۵٠ گرم
نمک
فلفل سیاه (نیم کوب)
مواد سس سفید (بشامل) :
آرد سفید ١ قاشق غذاخوری
شیر ١ لیوان
کره ٢۵ گرم
طرز تهیه
پاستا رو پخته و آبکش میکنیم توجه کنید پاستا باید چند دقیقه دیرتر آبکش کنید (نسبت به وقتی که دم میزارید) آبکش که کردید آب سرد روش بریزید و کنار بزارید.
برای سس سفید آرد رو کمی تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه تغییر رنگ نده. بعد کره رو اضافه میکنیم تا آب بشه. شیر رو کم کم اضافه و مخلوط میکنیم.
مواد رو با روغن خییلی کم سرخ کنید تا چرب و چیلی نشه چون به اندازه کافی پنیر پیتزا داره .
برای سس سفید اگر شیر سرد باشه آرد گلوله گلوله میشه.
فر که از ده دقیقه قبل گرم کرده بودم با دمای ۱۸۰ درجه ، حدودا ٢٠ دقیقه گذاشتمش و چند دقیقه اخر اگه نياز بود فقط دمای بالا (گریل) رو روشن كنيد تا پنیر طلایی بشه.
نوش جان 💝
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_به_وسیب_با_بستنی
مواد لازم:
دوعدد میوه به
سه عدد سیب سبز 🍏🍏
یک لیوان شکر ۲۴۰ گرم🍚
دارچین
میخک
🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏
به ها رو از وسط نصف کنید پوستش بکنید دانه هاش رو جدا کنید و داخل آب و کمی آبلیمو🍋 بندازید تا سیاه نشه
سه تا سیب سبز🍏 رو رنده کنید آبش رو بگیرید و روش شکر🍚 بریزید
به ها رو توی ظرف بچینید بعد سیب های رنده شده رو داخلش بزارید و باز شکر بپاشید .
آب سیب، دارچین، میخک و دانه های به رو توی ظرف بریزید روی ظرف رو با فویل و کاغذ نسوز بکشید و داخل فر بزارید
بعد روش بستنی بزارید و حسابی ازش لذت ببرید🤗
چند نکته ریز برای اینکه زودتر رنگ بگیره: میتونید تو قابلمه سر گاز درست کنید که سی تا چهل دقیقه ای آماده میشه و اگر از ظرف مسی استفاده کنید که عالی میشه👌🏼
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش اکسسوری جاشمعی😙🕯
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت کاردستی پروانه کاغذی آسان ❤️❤️
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت جوجه تیغی یک کاردستی ساده ❤️🦔🦔🦔
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کاردستی بامزه❤️❤️
🥰 با ماسک کیف درست کنید
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ایده جالب و کاربردی❤️❤️
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کره کبابُ اگه تا حالا امتحان نکردید پیشنهاد میکنم حتماااا یه بار امتحانش کنید مطمئنم عاشقش میشه هم خوشمزست و هم سریع اماده میشه😍
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موچی ژامنی نرمالو با طعم نوتلا 😍😋
آرد مخصوص گلوتینوس : ۱۰۰ گرم
پودر قند : ۵۰ گرم
آب : ۲۵۰ گرم
وانیل : نصف قاشق چایخوری
رنگ و اسانس : چند قطره
نوتلا و کرم لوتوس و توت فرنگی
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تزئین یه سالاد خوشگل و مجلسی 🥰
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کوکی خرسی🍪•
هم خوشمزس هم کیوته😍
📌در صورت نداشتن همزن ،میتونید مواد رو با همزن دستی یا لیسک مخلوط کنید.
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاس_کباب_سنگی
مواد لازم
500 گرم گوشت گوساله
3 عدد بادمجان متوسط🍆🍆
3 عدد سیب زمینی متوسط🥔
250-300 گرم لوبیا سبز
10 عدد پیاز کوچک🧅
3 عدد فلفل سبز و فلفل قرمز🌶
6-7 عدد گوجه فرنگی🍅
سیر 🧄دلخواه
فلفل و نمک به مقدار لازم🧂
1 قاشق رب گوجه فرنگی🥫
1 فنجان روغن
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
یکی دو تا از پیازها 🧅رو حلقه ای برش بزنید و در کف ظرف بچینید. گوجه فرنگی 🍅رو پوست گرفته ( میتونید هم با پوست استفاده کنید سلیقه ایه) و اون رو نصف کنید و مانند کلیپ مواد رودر ظرف بریزید( ترجیحا ظرف سفالی و یا سنگی) در انتها با ریختن سس گوجه و نمک 🧂فلفل وروغن با فویل آلومینیومی روی ظرف رو بپوشونید . برای ۴۵ دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار بدید، دما را کاهش بدید ( ۱۶۰) و برای مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مهلت پخت مجدد بدید.
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر عربی😋😍
مواد لازم🔻
۲ لیوان شیر
یک بسته پودر کافی میکس
۲ ق غ خامه صبحانه یا قنادی
یک بسته پودر کرم کارامل
پودر ژلاتین یک ق غ
بیسکوییت پتی بور ساده یک بسته
طرز تهیه🔻
اول از همه روی حرارت شیر و پودر کرم کارامل و پودر کافی میکس رو مخلوط میکنیم ، حل که شد از حرارت ورمیداریم و میزاریم کنی خنک بشه بعد منتقل میکنیم به داخل مخلوط کن،بیسکوییت پتی بور و به ترتیب خامه رو بهش اضافه و میکس میکنیم،و در آخر ژلاتین رو که با نصف لیوان آب بن ماری کردیم بهش اضافه و دوباره میکس میکنیم،حالا مواد رو به داخل قالبی که از قبل چرب کردیم اضافه میکنیم و به مدت ۵ ساعت میزاریم یخچال،وقتی آماده شد از قالب درمیاریم و با انواع شکلات جات تزیینش میکنیم.
👩🏻🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو