♻️ ماجرای كرنش و تعظیم شیرهای درنده در مقابل حضرت امام هادی علیه السلام
در ایام متوكل عباسی زنی ادعا كرد كه من حضرت زینب هستم و متوكل به او گفت: تو زن جوانی هستی و از آن زمان سال های زیادی گذشته است.
آن زن گفت: رسول خدا در من تصرف كرد و من هر چهل سال به چهل سال جوان می شوم!
متوكل، بزرگان و علما را جمع كرد و راه چاره خواست. متوكل به آنان گفت: آیا غیر از گذشت سال، دلیل دیگری برای رد سخنان او دارید؟ گفتند : نه
👈آنان به متوكل گفتند: هادی را بیاور شاید او بتواند باطل بودن این زن را روشن كند.
🌷 امام هادی علیه السلام حاضر شد و فرمود : این دروغ گو است و زینب در فلان سال وفات كرده است. متوكل پرسید: آیا غیر از این، دلیلی برای دروغ گو بودن هست؟
امام فرمود: بله و آن این است كه گوشت فرزندان فاطمه بر درّندگان حرام است. تو این زن را به قفس درندگان بینداز تا معلوم شود كه دروغ می گوید.
متوكل خواست او را در قفس بیندازد، او گفت: این آقا می خواهد مرا به كشتن بدهد، یك نفر دیگر را آزمایش كنید. برخی از دشمنان امام به متوكل پیشنهاد كردند كه خود #امام_هادی علیه السلام داخل قفس برود.
متوكل به امام عرض كرد : آیا می شود خود شما داخل قفس بروید؟!
نردبانی آوردند و امام داخل قفس رفت و در داخل قفس شش شیر درنده بود.
وقتی امام داخل شد شیرها آمدند و در برابر امام خوابیدند و امام آن ها را نوازش كرد و با دست اشاره می كرد و هر شیری به كناری می رفت.
😡 وزیر متوكل به او گفت: زود او را از داخل قفس بیرون بیاور و گرنه آبروی ما می رود.
متوكل از امام هادی (علیه السلام) خواست كه بیرون بیاید و امام بیرون آمد.
امام فرمود: هر كس می گوید فرزند فاطمه (سلام الله علیها) است داخل شود.
متوكل به آن زن گفت: داخل شو.
😱 آن زن گفت: من دروغ می گفتم و احتیاج، مرا به این كار وا داشت و مادر متوكل شفاعت كرد و آن زن از مرگ نجات یافت.
📚 منابع :
بحارالانوار ج ۵۰ ، ص ۱۴۹ ح ۳۵ چاپ ایران
منتهی الامال ج ۲ ، ص ۶۵۴ چاپ هجرت
💖 اللهم صل علی امیرالمؤمنین علی ابن ابی طالب علیه السلام 💖
@Valayat61
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
✍سخنرانی استاد فاطمی نیا
📽موضوع: میزان محبت خود به پروردگار را چطور تشخیص دهید ؟!
♻️ جزای خیانت و سخن چینی
بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الرحیم
شخصی به نام بُریحه عباسی از طرف متوکل، مسئولیت امامت نماز جمعه شهر مدینه و مکه را بر عهده داشت و جیره خوار او بود.
جهت تقرب به دستگاه، نامه ای بر علیه #امام_هادی (علیه السلام) به متوکل نوشت که مضمون آن چنین بود:
«چنانچه مردم و نیز اختیارات مکه و مدینه را بخواهی، باید امام هادی (علیه السلام) را از مدینه خارج گردانی، چون که او مردم را برای بیعت با خود دعوت کرده است و عده ای نیز اطراف او جمع شده اند»
بُریحه چندین نامه با مضامین مختلف برای دربار فرستاد.
متوکل با توجه به این سخن چینی ها و گزارشات دروغین و اینکه شخص متوکل نیز، دشمن سرسخت امام علی (علیه السلام) و فرزندانش بود، لذا یحیی فرزند هرثمه را خواست و به او گفت هر چه سریع تر به مدینه می روی و علی بن محمد (علیه السلام) را از مسیر بغداد به سامرا می آوری.
یحیی می گوید در سال ۲۴۳ به مدینه رسیدم و چون آن حضرت آماده حرکت و خروج از مدینه شد، عده ای از مردم و بزرگان مدینه به عنوان مشایعت، امام را همراهی کردند که از آن جمله همین بُریحه عباسی بود.
مقداری راه که رفتیم، بُریحه جلو آمد و به امام عرضه داشت فهمیده ام که می دانی من با بدگویی و گزارشات کذب نزد متوکل، سبب خروج تو از مدینه شده ام.
چنانچه نزد متوکل مرا تکذیب نمایی و از من شکایتی کنی، تمام باغات و زندگی تو را آتش می زنم و بچه ها و غلامانت را نابود می کنم.
آن حضرت در جواب، با آرامش و متانت فرمود ؛
👌 من همانند تو آبرو ریز و هتاک نیستم، شکایت تو را به کسی می کنم که من و تو و خلیفه را آفریده است.
در این هنگام، بُریحه با خجالت و شرمندگی روی دست و پای حضرت افتاد و ملتمسانه عذرخواهی و تقاضای بخشش کرد.
امام هادی (علیه السلام) اظهار نمود من تو را بخشیدم و سپس به راه خود ادامه داد.
📗 اعیان الشیعه، ج ۲ ، ص ٣٧
#شهادت_امام_هادی (علیه السلام) تسلیت باد
💖 اللهم صل علی امیرالمؤمنین علی ابن ابی طالب علیه السلام 💖
@Valayat61
🌷 #امام_کاظـــم (علیه السلام) فرمودند :
🎀 #رجب ماه بزرگـــى است كه خداوند [پاداش] نيكى ها را در آن دو چـــندان و گناهان را پاكـــــ مى كند.
‼️ اولین چیزی که باید در ماه رجب مورد توجه قرار گیرد
🔷ایام ماه مبارک رجب است. اولین چیزى که در این ایام و بعد در ایام ماه مبارک شعبان، بالاخره در پلهى سوم و بالاتر در ماه مبارک رمضان باید مورد توجه یکایک ما قرار بگیرد - هر جا هستیم - اصلاح خود و زدودن غفلتها و ظلمتها از دل خود باید باشد؛ اصل این است.
🆔 @resale_ahkam
(حکمت ۹۴)
🌴شناخت نیکی ها و خوبیها
هنگامى كه از #امیر_المؤمنین پرسيدند كه خير چيست؟چنين فرمود:
⬇️خير آن نيست كه مالت فراوان يا فرزندانت بسيار باشند
بلكه خير آن است كه دانشت فراوان گردد
و بردباریت افزون شود
و به پرستش پروردگار، بر مردمان سرافرازى كنى
پس اگر كارى نيك كردى #خدا را سپاس گويى
و اگر گناه ورزيدى از او آمرزش جويى
در اين جهان خيرى نيست، مگر براى دو كس
💫كسى كه گناهى مى كند و به #توبه جبرانش مى نمايد
💫و كسى كه براى كارهاى خير مى شتابد.
@Valayat61
🌷 رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمودند :
هرکس در #ماه_رجب ، هزار مرتبه « #لَا_إِلَهَ_إِلَّا_اللَّه ُ» بگوید، خداوند برای وی هزار حسنه نوشته ، و هزار شهر در بهشت بنا می کند.
📗 وسائل الشيعة، ج10، ص484
📘 اقبال الاعمال، ص147
🌼پیامبر اکرم(ص):
اهل بیت من چون کشتی نوح اند
هر که بر آن نشیند نجات یابد و
آنکه از آن تخلف کند هلاک گردد.
📔عیون الاخبار، جلد۱، صفحه ۲۱۱
✨| @mahdaviiat_313
♻️🌹 دعای #ماه_رجب
يا مَنْ اَرْجُوهُ لِكُلِّ خَيْرٍ، وَ آمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ كُلِّ شَرٍّ، يا مَنْ يُعْطِى الْكَثيرَ بِالْقَليلِ، يا مَنْ يُعْطى مَنْ سَئَلَهُ، يا مَنْ يُعْطى مَنْ لَمْ يَسْئَلْهُ وَ مَنْ لَمْ يَعْرِفْهُ تَحَنُّناً مِنْهُ وَ رَحْمَةً،
اَعْطِنى بِمَسْئَلَتى اِيَّاكَ، جَميعَ خَيْرِ الدُّنْيا وَ جَميعَ خَيْرِ الْأخِرَةِ، وَ اصْرِفْ عَنّى بِمَسْئَلَتى اِيّاكَ جَميعَ شَرِّ الدُّنْيا، وَ شَرِّ الْأخِرَةِ، فَاِنَّهُ غَيْرُ مَنْقُوصٍ مااَعْطَيْتَ، وَ زِدْنى مِنْ فَضْلِكَ يا كَريمُ
راوى میگوید : پس گرفت حضرت امام صادق علیه السلام محاسن شريف خود را با انگشتان دست چپ خود و خواند اين دعا را به حال التجا و تضرّع به حركت دادن انگشت سبّابه دست راست. و بعد گفت :
ياذَا الْجَلالِ وَ الْاِكْرامِ، يا ذَاالنَّعْمآءِ وَ الْجُودِ، يا ذَا الْمَنِّ وَ الطَّوْلِ، حَرِّمْ شَيْبَتى عَلَى النَّارِ
🌹 ترجمه ؛
اى كه براى هر خيرى به او اميد دارم و از خشمش در هر شرى ايمنى جويم. اى كه میدهد (عطاى) بسيار در برابر (طاعت) اندك اى كه عطا كنى به هركه از تو خواهد! اى كه عطا كنى به كسى كه از تو نخواهد و نه تو را بشناسد از روى نعمت بخشى و مهرورزى!
عطا كن به من به خاطر درخواستى كه از تو كردم همه خوبى دنيا و همه خوبى و خير آخرت را و بگردان از من به خاطر همان درخواستى كه از تو كردم همه شر دنيا و شر آخرت را زيرا آنچه تو دهى چيزى كم ندارد (يا كم نيايد) و بيفزا بر من از فضلت اى بزرگوار!
به حال التجا و تضرّع به حركت دادن انگشت سبّابه دست راست :
اى صاحب جلالت و بزرگوارى اى صاحب نعمت و جود اى صاحب بخشش و عطا حرام كن محاسنم را بر آتش دوزخ!
👌 التماس دعای فرج و عاقبت به خیری
هدایت شده از مرکز تخصصی نماز
#معارف_ذکر_های_نماز
💛 استغفار، در قرآن و حديث 💛
🌱🌸 در #قرآن كريم، مشتقّات مادّه «غفر»، 234 بار تكرار شده است. اين كتاب آسمانى، هفت بار به صورتهاى مختلف، پيروان خود را به درخواست مغفرت تشويق كرده است.
(بقره: آيه 199، هود: آيه 3 و 52 و 92، نوح: آيه 10، مزّمّل: آيه 20، فصّلت: آيه 6.)
🌱🌸 همچنين، از خداوند متعال 91 بار با صفت «غفور»، پنج بار با صفت «غفّار» و يك بار با صفت «غافر» ياد كرده است، كه اين همه در برخورد با خطاكاران، حاكى از گستردگى رأفت و رحمت الهى است.
💛 تشويق به آمرزشخواهى 💛
🌱🌸 #رسول_اللّه صلى الله عليه و آله: عَوِّدوا ألسِنَتَكُمُ الاستِغفارَ، فَإِنَّ اللّهَ لَم يُعَلِّمكُمُ الاستِغفارَ إلّا و هُوَ يُريدُ أن يَغفِرَ لَكُم.
🌱🌸 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: زبانهايتان را به آمرزشخواهى عادت دهيد؛ زيرا خداوند، آمرزشخواهى را به شما نياموخت، مگر براى اين كه مىخواهد شما را بيامرزد.
📚 بحار الأنوار، ج 93 ، ص 283.
👌 در روایات هفتاد بار استغفار در تعقیبات #نماز_عصر و هفتاد بار در #قنوت #نماز وتر سفارش شده است، همچنین گفتن این ذکر بعد از تسبیحات اربعه در رکعت سوم و چهارم و بین دو سجده سفارش شده است.
#حدیث #استغفار
مرکزتخصصینماز 🕋 @namazmt
هدایت شده از حامیان قرآن
✅حق النّاس
✍شخصی از حضرت آیت الله بهجت(ره) درخواست دستوری فرمودند. آقا که همیشه مشغول ذکر بودند، سر بلند کردند و فرمودند: «تا میتوانید گناه نکنید» سپس سر به زیر انداختند مجددا مشغول ذکر شدند.
🔅 بعد از چند لحظه سر بلند کردند و فرمودند:
«اگر احیانا گاهی مرتکب شدید سعی کنید گناهی که در آن حقّالناس است نباشد.» باز سر به زیر انداخته و مشغول ذکر شدند و بعد از چند لحظه باز سر بلند کردند و برای سومین بار فرمودند: «اگر گناه مرتکب شدید که در آن حقّالناس است سعی کنید در همین دنیا آن را تسویه کنید و برای آخرت نگذارید که آن جا مشکل است.»
📚منبع: فریادگر توحید، صفحه ٢١٨
┈┉┅━❀✨❀━┅┉┈
@hamyanquran
┈┉┅━❀✨❀━┅┉
هدایت شده از اندیشه برتر
ایمان و اعتقاد به حضرت مهدی
📌 کسانی که در شرایط سخت #زمان_غیبت، به وجود حضرت مهدی(عج) ایمان دارند، از ارزش و اعتبار والایی بهره مندند؛ برای فهم جایگاه این روایت زیبا مناسب است که امام موسی کاظم علیه السلام می فرماید:
✅خوشا به حال کسی که او را ملاقات می کند و خوش به حال کسی که او را دوست می دارد، و خوشا به حال کسی که عقیده به وجود و ظهور او عقیده دارد.
💥او آنها را از مهالک دنیوی نجات می دهد و خدا با اعتقاد به خدا، پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم و تمام امامان معصوم علیه السلام درهای بهشت را برای آنها می گشاید. مثل آنها در دنیا، همچون مشکی است که همیشه بویش استشمام می شود، و هیچ گاه تغییر نمی یابد، و مثل آنها در آسمان مانند ماه تابان است که هیچ وقت نورش خاموش نمی شود.
🔰 معتقد و پابرجا بر عقیده درست و سالم در این عصر به مشکی تشبیه شده که گذشت روزها و شب ها از چگونگی او نکاهد یا همانند ماهی است که تا زمین و زمان پابرجاست، برای دیگران در شب تاریک پرتو افشانی می کند.
📚 احتجاج، ج52، ص310
💠 پایگاه جامع مطالب دینی 👇👇
━✨🌹✨🌸✨━
♨️ http://eitaa.com/joinchat/835452932Ce4f1852dfd