♻️ حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام #بهترين_مردم در میان آفریدگان پس از حضرت رسول(ص) می باشد .
جابر ميگويد : روزي در محضر رسول بوديم كه علي عليه السلام وارد شد. رسول خدا فرمود : برادرم به جانب شما آمد و سپس روي بجانب كعبه نموده و با دستش به ديوار كعبه كوبيد و سپس گفت:
سوگند به آنكس كه جان من در دست اوست ، اين شخص و شيعيان او #رستگاران روز قيامت اند. او نخستين فردي است كه #ايمان آورد.
و به پيمان با خدا #وفادارترين است.
و #عادی_ترين شماست در بين مردم و در پيشگاه خداوند مقام و منزلتش از همه #بزرگتر است.
در اين هنگام آيه ؛
«إِنَّ الَّذِینَ ءَامَنُواْ وَ عَمِلُواْ الصَّالِحَاتِ أُوْلَئکَ هُمْ خَیرُْ الْبرَِیَّه»
💞 کسانی كه ايمان آوردند و عمل صالح انجام دادند ، آنان #بهترين_آفريدگان هستند. » نازل شد.
و از آن پس ياران پيامبر عادت كرده بودند كه هر گاه علي عليه السلام را ميديدند، ميگفتند، « #خير_البريه » آمد .
📗 الغدير علامه امینی ره ، ج ۳ ، ص ۹۵.
💖 اللهم صل علی امیرالمؤمنین علی ابن ابی طالب علیه السلام 💖
@Valayat61
💠 تحریک ائمه به قیام اولاد
❇️ در زمان #ائمه، اولاد ائمه #قیام میکردند و به تحریک خود ائمه بوده؛ نه این است که ائمه اطلاع نداشتند. گاهی هم امام- علیه السلام- یک چیزی میفرمودهاند برای حفظ او یا برای جهات دیگر؛ اما به حَسَب واقع اینها همانها بودند و برای خاطر ائمه، آنها قیام میکردند. زید برای آن قیام آن قدر ثنا از او کردند. اگر زید یک آدمی بود بر خلاف کرده بود، دیگر ائمه- علیهم السلام- چرا تعریف از او میکردند؟ چرا تاسف میخوردند این قدر؟
📚 منبع: صحیفه امام خمینی (ره)، جلد 4
✅ @khatteemam
🍁
از حضرت علی (ع ) روایت است که
قرائت ده سوره مانعی برای ده حالت است :
۱ - قرائت سوره حمد ← مانع از خشم و غضب خداوند،
۲ - قرائت سوره یس ← مانع عطش روز محشر،
۳ - قرائت سوره دخان ← مانع از هول روز قیامت،
۴ - قرائت سوره واقعه ← مانع از فقر و پریشانی،
۵ - قرائت سوره ملک ← مانع عذاب،
۶ - قرائت سوره کوثر ← مانع از خصومت و تسلط دشمنان،
۷ - قرائت سوره کافرون ← مانع از کفر در حال مرگ،
۸ - قرائت سوره اخلاص ← مانع نفاق است،
۹ - قرائت سوره فلق ← مانع از حسد حاسدین،
۱۰ - قرائت سوره ناس ← مانع قروض و وسوسه شیطان می باشد.
🆔 @kalam_masoom
فطریه میهمان
برخی از مردم به گمان اینکه فطریه میهمان در شب عید فطر بر عهده میزبان است، از دعوت میهمان به خانه خودداری می کنند.
در حالی که گاهی دادن فطریه این گونه میهمانان در شب عید فطر با توجه به شرایط آن بر عهده میزبان و صاحب خانه نخواهد بود.
شرایط لزوم پرداخت فطریه میهمان توسط میزبان بنابر نظر برخی از مراجع تقلید، عبارتست از:
1. میهمان پیش از غروب شب عید فطر بر صاحب خانه وارد شود، بنابراین فطریه میهمانی که پس از غروب وارد می شود، بر صاحب خانه واجب نیست، لذا سنت خوب صله رحم نباید در این شب کم رنگ گردد.
2. مهمان با رضایت میزبان آمده باشد.
3. مهمان نان خور میزبان محسوب شود، از این رو چون بیشتر این گونه مهمان ها با یک شب غذا خوردن در خانه میزبان، نان خور او محسوب نمی شوند، فطریه آنان بر صاحب خانه واجب نمی شود و خود میهمان باید فطریه خودش را بدهد.
توضیح المسائل مراجع ج2 ص173 م1995 | عروه الوثقی ج2 ص355
🌱
🔸کانال برداشت های نادرست از احکام👇
http://eitaa.com/joinchat/39976963Ca74763d797
💠مکافات عمل به خاطر ترک اولی
ابوحمزه ثمالی می گوید: روز جمعه نماز صبح را به امامت امام سجاد عليهالسلام در مسجدالنبى به جا آورديم. امام تعقيب نماز را خواند و سپس به خانه رفت و به يكى از كنيزان خود فرمود: مواظب باشيد هر سائلى كه از در خانه ما مىگذرد، به او غذا برسانيد زيرا امروز روز جمعه است.
من عرض كردم: چنين نيست كه هر كه سؤال كند مستحق باشد. امام فرمود: مىترسم كه بعضى از سائلين مستحق باشند و ما او را اطعام ندهيم و رد كنيم، آنگاه به ما نازل شود آن چه كه به يعقوب عليهالسلام نازل شد. اى ابوحمزه! شبی، هنگامى كه يعقوب و آلش افطار مىكردند، سائلى كه روزه داری که مسافری غريب بود به در خانه يعقوب آمد. صدا كرد به من غذا بدهيد و از زيادى غذاى خود مرا سير كنيد. يعقوب صداى او را مىشنيد، ولى او را نشناخت و به او اعتماد نكرد.
آن سائل از يعقوب نااميد شد و همان شب را با گرسنگى به سر برد و شكايت يعقوب را به خدا عرض كرد. خداوند به يعقوب وحى كرد كه بنده ما را از در خانه خود راندى و غضب ما را به سوى خود كشيدى و مستحق تأديب گرديدى.
اى يعقوب! همانا محبوبترين پيامبران من و گرامىترين ايشان كسى است كه به مساكين و بيچارگان از بندگان من رحم كند و ايشان را به نزد خود برده و طعام بدهد. به عزت خود قسم، تو و فرزندانت را هدف تيرهاى مصائب قرار خواهم داد.
در همين شب، يوسف در خواب ديد، يازده ستاره و آفتاب و ماه او را سجده مىكنند، وقتى كه صبح شد، و يوسف خواب خود را براى پدر نقل كرد، يعقوب با آن درايتى كه در تعبير خواب داشت به ضميمه وحيى كه به او شده بود، از آينده خطير خود مطلع شد و هر لحظه در ميان اين افكار بود تا روزگار با او چه بازى كند؟!
📗 تفسير جامع، ج 3،ص 316
ﺧﺪﺍﯾﺎ !
ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ...
ﺍﻟﻬﯽ ﻧﺼﯿﺮﻣﺎﻥ ﺑﺎﺵ ﺗﺎ ﺑﺼﯿﺮ ﮔﺮﺩﯾﻢ، ﺑﺼﯿﺮﻣﺎﻥ ﮐﻦ ﺗﺎ ﺍﺯ ﻣﺴﯿﺮ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩﯾﻢ.
ﺍﻟﻬﯽ ﮐﯿﻨﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﯿﻨﻪ ﻫﺎ ﯾﻤﺎﻥ ﺑﺰﺩﺍﯼ، ﺯﺑﺎﻧﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺭﻭﻍ ﻭ ﺗﻬﻤﺖ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ
ﺍﮔﺮ ﻧﻌﻤﺘﻤﺎﻥ ﺑﺨﺸﯿﺪﯼ ﺷﺎﮐﺮﻣﺎﻥ ﮐﻦ، ﺍﮔﺮ ﺑﻼ ﺍﻓﮑﻨﺪﯼ ﺻﺎﺑﺮﻣﺎﻥ ﮐﻦ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺁﺯﻣﻮﺩﯼ ﭘﯿﺮﻭﺯﻣﺎﻥ ﮐﻦ .
"ﺁﻣﯿﻦ یارب العالمین"
پیشاپیش عید سعید فطر مبـارک باد
🎀🍥 .¸¸.•°˚˚°❃🍥 .¸¸.•🌟
_,💚.*,🌙,💜
__,💛.*,.🌙,⭐.
___,💜.*,.🌙,💙.
__,💖.*,🌙,🌟.
_,💙.*,🌙,💛.
,❤.*,🌙,🌟.
💚.*,🌙💖.
💛.*,🌙,🌟.
💜.*,🌙💙.
,💛.*🌙,🌟.
__,💜.*🌙,❤.
______,💖.*🌙,🌟.
_____,💙.*🌙,💖.
________,❤.*🌙,💜.
____`____,💚.*🌙.*🌟
طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق تعالی
✧✾════✾✰✾════✾✧
@Asrar_Valayat
💠 بسم الله الرحمن الرحیم 💠
✌️ سلام. میگن هابیل و قابیل هر دوتاشون برای خداوند قربانی بردند. ولی هابیل بهترین گوسفند گله اش را برای قربانی جدا کرد اما قابیل با خودش مشتی گندم نارس و پوسیده آورد. بقیه داستان رو هم که همه بلد هستند.
👈 اگه توان مالی داریم، فطریه رو برای هر نفر سه کیلو برنج حساب کنیم.
راه دوری نمی ره.....
⬇️ شهید مطهری :
اگر ما ماه رمضانى را گذرانديم، شبهاى احيايى را گذرانديم، روزه هاى متوالى را گذرانديم و بعد از ماه رمضان در #دل خودمان احساس كرديم كه بر #شهوات خودمان بيش از پيش از ماه رمضان مسلّط هستيم، بر #عصبانيت خودمان از سابق بيشتر مسلّط هستيم، بر #چشم خودمان بيشتر مسلّط هستيم، بر #زبان خودمان بيشتر مسلّط هستيم، بر #اعضا و جوارح خودمان بيشتر مسلّط هستيم و بالاخره بر #نفس خودمان بيشتر مسلّط هستيم و مىتوانيم جلو نفس امّاره را بگيريم، اين علامت قبولى #روزه ماست...
#عید_فطر
#جشن_بندگی
🍃🍃🍃🍃🍃
🌷اعمال روز عید فطر
1- بعد از نماز صبح و نماز عید آن تکبیراتى را که در شب عید ذکر شد، گفته شود.
2- پرداخت زکات فطره پیش از نماز عید.
3- انجام غسل روز عید. که زمان آن بعد از طلوع فجر تا زمان به جا آوردن نماز عید است. در هنگام غسل بگو: " اللهم ایمانا بک و تصدیقا بکتابک واتباع سنة نبیک محمد صلى الله علیه و آله." و پس از غسل بگو:" اللهم اجعله کفارة لذنوبی و طهر دینی اللهم اذهب عنی الدنس."
4- برای اقامه نماز عید لباس نیکو پوشیده و از عطر استفاده نمایید.
5- پیش از نماز عید، در اول روز افطار کنى. و بهتر آن است که به خرما یا به شیرینى باشد. و شیخ مفید فرموده مستحب است خوردن مقدار کمى از تربت سیدالشهداء علیه السلام که براى هر دردى شفا است.
6- قبل از خروج از منزل برای نماز عید، دعایی را که از امام باقر علیه السلام روایت شده را بخوانی: " اللهم من تهیا فی هذاالیوم او تعبا او اعد واستعد لوفادة الى مخلوق رجاء رفده و نوافله و فواضله و عطایاه فان الیک یا سیدی تهیئتی و تعبئتی و اعدادی و استعدادی رجاء رفدک و جوائزک و نوافلک و فواضلک و فضائلک و عطایاک و قد غدوت الى عید من اعیاد امة نبیک محمد صلوات الله علیه و على آله و لم افد الیک الیوم بعمل صالح اثق به قدمته ولا توجهت بمخلوق املته ولکن اتیتک خاضعا مقرا بذنوبی و اسائتی الى نفسی فیا عظیم یا عظیم یا عظیم اغفرلی العظیم من ذنوبی فانه لا یغفرالذنوب العظام الا انت یا لا اله الا انت یا ارحم الراحمین."
7- اقامه نماز عید.
8- زیارت امام حسین علیه السلام.
9- دعاى ندبه خوانده شود. سید بن طاوس فرموده که چون از دعا فارغ شود به سجده رود و بگوید:" اعوذ بک من نار حرها لا یطفى و جدیدها لا یبلى وعطشانها لا یروى" پس گونه راست را بر خاک بگذارد و بگوید:" الهی لا تقلب وجهی فی النار بعد سجودی وتعفیری لک بغیرمن منی علیک بل لک المن علی" سپس گونه چپ را بر خاک بگذارد و بگوید: " ارحم من اساء واقترف واستکان واعترف" پس به حال سجده شود و بگوید:" ان کنت بئس العبد فانت نعم الرب عظم الذنب من عبدک فلیحسن العفو من عندک یا کریم " پس از آن صد بار بگوید: العفو العفو.
@askdin_com
⏳امام مجتبی (علیه السلام) با عدهای که نسبت به اهمیت روز عید فطر بیتوجه بودند چه برخوردی کردند؟
«امام مجتبی علیهالسلام طبق روایتی در روز عید فطر، از راهی عبور میکرد. دید جمعیتی ایستادهاند و بازی میکنند و بیخیال و بیتوجه به اهمیت این روز، با غفلت خودشان سرگرمند و میخندند.
کنار آن جمعیت ایستاد و فرمود: «ان الله جعل شهر رمضان مضمارا لخلقه.» خداوند، ماه رمضان را میدان مسابقهای برای بندگانش قرار داده است. «فیستبقون فیه بطاعته الی مرضاته.» که در این میدان مسابقه، به وسیلهی اطاعت او، به سوی رضایت او با یکدیگر مسابقه بگذارند و از یکدیگر پیشی گیرند. «فسبق قوم ففازوا.» در این ماه رمضانی که گذشت، عدهای توانستند پیشی بگیرند و از دیگران جلو بیفتند؛ و اینها پیروز و موفق شدند «و قصر آخرون فخابوا.» اما عدهی دیگری، در همین ماه رمضان کوتاهی کردند. آنها نتوانستند خود را به درگاه رحمت الهی برسانند، و مایوس و نومید شدند.
«فالعجب کل العجب من ضاحک لاعب فی الیوم الذی یثاب فیه المحسنون و یخسر فیه المبطلون.» فرمود: تعجب است از کسانی که بیخیال میخندند و به لعب مشغول میشوند. در آن روزی که نیکوکاران خرمنهای ثواب را میچینند و میبرند و محرومان، خسارت خود را تحویل میگیرند؛ خسارتهای آنان دامنگیرشان میشود...
سپس در ادامه فرمود: «لو کشف الغطا لعلموا ان المحسن مشغول باحسانه، و المسی مشغول باسائته.» اگر چشم بصیرت، نافذ میشد و پردهی حجاب مادی از مقابل چشمهای ما کنار میرفت، میدیدیم که نیکان مشغول جمعآوری پاداش خودند و به برداشتن ثواب، مشغول و سرگرمند؛ چنانکه بدان سرگرم به نتایج کوتاهیهای خودشان هستند.»
امام خامنه ای ، ۱۳۷۲/۰۱/۰۴